3 juni 2018 - Den nye verdensorden

Den første opptakten eller grunnlaget for maktutøvelser fra Den Nye Verdensorden (heretter kalt DNV) begynte med krigføringen mot den suverene stat og landet Jugoslavia. Egentlig var det ikke NATO, men USAs Bill Clinton, som var pådriveren til dette. Og vi trenger å forstå at den hvite hesten i Åpenbaringsboken, kommer fra Vest. Fra Jerusalem blir det mot USA (les her om de 4 vindretningene hvor hestene kommer fra, Sakarja 6)


NATO (USAs marionettorganisasjon) i krig med Serberne USA knuste Russlands allierte Serberne (Tidligere dominerende folkeslaget i Jugolavia). Det er verdt å merke at det ble fullstendig krangel i Dumaen, og Russerne var frustrerte (og Putin ble satt inn rett etter - som ett svar på Amerikansk aggresjon). 


Du må også forstå at Serberne ikke var blodtørstige, tvert om, de var USAs allierte under 2 verdenskrig, hvor de beskyttet jøder og Sigøynere fra overgrep fra det pro nazistiske Kroaterne og Kosovo Albanerne, muslimene. Men på 90 tallet, ble hundretusenvis av Serbere fordrevet av de overnevnte fra sine hjem, pga voldtekter og drap. Hvor var da det internasjonale samfunnet? Les det de vanlige mediene ikke rapportert om rundt krigen i Tidligere Jugoslavia.

 

Krigen mot Serbia var interessant, hvor også Ministre i Israel lurte på om Israel var det neste mål for internasjonale overgrep. Personlig vil jeg kalle det DNV`s øvelse for å dominere på verdensarenaen, over folkeslagene, som Babel i sin tid gjorde. 


I denne krigen samarbeidet USA med muslimer og den islamske ånd, noe som skulle vise seg å bli deres fremtidige bane, ved det Bibelen kaller Harmageddon. 


En gryende samarbeid med Vesten og Midtøsten

USA på begynnelsen av 70 tallet begynte nærmere samarbeid med Sunni Muslimer da Nixon og hans Bildenberger (også en del av DNV) Utenriksminister Kissinger lagde ett samarbeid mellom USA og Saudi Arabia, hvor ingen kunne handle olje av Saudierne, uten å bruke dollar. USA skulle beskytte Saudi Arabia som motytelse. Noe som gjorde USA rik, mens fattige land som ikke hadde dollar, fikk heller ikke kjøpt olje. Dette ble kalt petrodollar systemet


Samtidig la Vesten en grunn for en hemmelig avtale i 1974, etter nederlaget ved Yom Kippur krigen mot Israel tillot muslimsk innvandring til Vesten. Og en ny hemmelig avtale i Barcelona i 1995 om mer innvandring.


Vestens samarbeid med araberne, gjorde at den ånd som lå over Islam, begynte å innta følelsene og tankene til Eliten i Vesten, spesielt de som handlet med olje i Midtøsten. Ut av den avtalen, så var det Israel som kunne ofres, for litt oljepenger, og ikke minst demokratiet i Vesten.


Den Nye Verdensordens trening på uetisk krig 

Derfor var DNV "trening" for å ta over makten i vår vestlige nasjoner, utført ved krigen i Jugoslavia. Det er viktig å se at Media løy og manipulerte fakta, og folk trodde på det. Selv lærere som jobber i skoler, nekter å høre på annen info enn det som har blitt formidlet gjennom ørene deres via MSM (hovestrømmen av media). Lederne i DNV forsøkte hele tiden å se hvor mye de kunne manipulere massene. Og deres "treningsøvelse" var meget vellykket! Og selv nå som vi har internett, og folk kan virkelig enkelt finne sannheten, så velger folk de enkleste løsningene: Å tro media og staten!


Irak og Midtøsten neste Neste stopp for DNV fremanstormende tropper, var krigen mot Irak i 2003 og Afganistan. Ettersom DNV så at folket i nasjonene, iallefall de fleste, kjøpte deres propaganda i MSM som krigen i tidligere Jugoslavia, så visste de nå, at de bare kunne fortsette.


Og neste var den arabiske våren, hvor Obama. Og om man ser på resultatene, så ble flere sterke militære ledere styrtet, og i kjølevannet skapte det ett kaos i landene, og etterhvert fikk religiøs Islam mer og mer fotfeste. For de som forstår styresettet i Midtøsten, så fungerer militært styre best, med tanke på befolkningen. Selv om lederne er blodtørstig. Midtøsten har vært blodtørstig siden før Islam så dagens lys. Mens religiøs styre, er hardt for folket, bare tenk på Iran. 


USAs innblanding i Egypt

Så hva var målet med den arabiske våren, fra Obamas side? Å få styrtet de sterke militære lederne, som han gjorde med Murbarak (Israel sjokkert over at Murbarak ble fjernet), og isteden kom den lovløse antikristelige og voldelige Brorskapet til makten, helt til militæret tok tilbake makten. Siden var det en iskald front mellom Obama og General Sisi i Egypt.


De ødela Libya - og brukte det som ett transittland for innvandring til Europa

Og Libya var et fremgansrikt land, og ble ødelagt av en NATO krig, hvor vårt eget Storting burde bli stilt til ansvar for å delta i å ødelegge og drepe sivile i en uetisk krig (her kan du lese hvordan vårt Storting lurte Norge inn i en krig for å ødelegge et land). Libya ble så ett lovløst land, og farlig for sivilbefolkningen. Og terrorgrupper som AlQuaida tok over styringen, med USAs støtte. Og siden ble Libya brukt som ett transittland, for innvandrere, bla. hvor båter ble finansiert av den Amerikanske miliardæren Soros, for å bringe de inn i Europa.


Den Store Planen - hvor du er bonden i sjakkspillet som kan ofres

Forstår du tegningen? Våre vestlige regjeringer, lager problemer i Midtøsten ved militær kraft og uetiske kriger, og så vil Europas innbyggere betale prisen for Elitens store og New Age aktige visjoner, det vi kaller DNV. De mektigste landene i Europa, som Frankrike, England og Tyskland, har store problemer med innvandring, men pga de uetiske hemmelige avtalene de har, som de ikke vil si offisielt og som de følger strengt, så kan de ikke stoppe at muslimer ødelegger demokratiene i Europa fra innsiden, hvor alt offentlige midler og myndigheter og ikke minst media, står til deres disposisjon. Det kan virke som DNV også ønsker å lage samme kaoset i Europa, som de gjorde i Midtøsten.


Syria - der Storkrig vil begynne, og hvor verden vil møte sin gru

Spikeren på kisten, for Verdens-sivilasjonen, sånn vi ser den idag, er likevel Syria.  Da de forsøkte å styrte Assad, gjennom det økonomiske støttede IS - av USA og deres allierte Tyrkia, Saudi-Arabia mm. Men Putin, som har tidligere truet med å ødelegge DNV - altså det han kalte Illuminati, som er 2 sider av samme sak.


Putin yter motstand mot DNV Og Putin har gått inn som motvekt til DNV, for å demme deres ødeleggende kriger i Midtøsten. Han har samarbeidet med Iran og Syria for å nå målet. Iran og Syria er 2 store Israel hatende nasjoner. Kan dette være opptakten til Gog og Magog krigen i Hesekiel 38 og 39?


Mot Harmageddon

For meg er det interessant at så mange mektige nasjoner nå er samlet i og rundt Syria. Og Israel ligger midt i mellom. Det skal vel liten fantasi til, for å forstå at alt dette, kan raskt være med å skape en storkrig, som til slutt vil føre nasjonene til Harmageddon sletta. Hvor Gud vil gå i rettegang med de alle nær Jerusalem, ved Josafats dal, også kalt KedrondalenJoel 3:6-8. Dette tilhører en nær, nær fremtid.


I følge Sakarja 12 og 14, så vil en dag alle nasjonene samlet seg mot Jerusalem. Og idag diskuteres eierskapet over Jerusalem av mange nasjoner, og klarer ikke å akseptere at alt tilhører Israel. Og Sakarja krigen/eller krigene, vil handle om Jerusalem. Og der vil striden stå, om Jerusalems Status. Jødene vil ikke gi fra seg Jerusalem frivillig, og heller ikke Israels Vokter, Han vi kaller Gud. Elohim.


Fra da av, er Den Nye Verdensorden totalt pulverisert, med alle dens onde mennesker, og Den Evige "Verdensorden" vil ta over, og styre hele Jorden, ved Guds Hellige!

 

1 juni 2015 - Sosialismen, det okkultes fremgang og Den Nye Verdensorden

Jeg bodde i Sverige i 1998 til 2001, og på den tiden, forsøkte de største "televerkene" (Telenor og Telia) i Norge og Sverige å samarbeide. Det gikk jo skeis, og Bjørn Rosengren, daværende næringsminister i Sverige kom med denne uttalelsen, at Norge er den siste sovjetstat.

Jeg var da på tur med mine svenske venner , og de kjørte foran vår bil og hørte dette på nyhetene  og de fleipet om at de hadde en kommunist kjørende etter seg.

Sosialismens vei til tvang

Men kan det være en snev av sannhet i dette? Sosialismen er mer direkte i Sverige, og man ser dens strukter ganske tydelig. Men i Norge er den mer skjult, og av den grunn er den også mer forrædisk. Folk vet ikke at sosialismen spiser opp Norges grunnmur, som teremitter, og vi ser det ikke: at vi selv blir påvirket av det.

Høyre kaller seg ikke sosialistisk, men jo mer du analyserer de, så er ikke forskjellen mellom AP og Høyre altfor stor. FRP var det mest anti-sosialistiske partiet, men har druknet inn i et regjeringssamarbeid, kanskje for å drukne stemmen deres?

Sosialistene vet at de ikke kan påvirke de fleste eldre mennesker, men de vet derimot at de kan forme de unge. Helst fra de er født.

En kristen jeg kjenner, utdannet seg for noen år siden. I et auditorium med rundt 100 studenter, så sa denne læreren at våre barn var "statens barn". Denne kristne protesterte høyt, til medstudentenes fordomsfulle blikk: "Nei, foreldre retten gjelder". Læreren parerte med å si "ja, men den skal vi fjerne".  Den kristne svarte "Men foreldreretten gjelder enda". Både elever og lærer så mistenksom på denne. Denne passet ikke inn i sosialistenes paradis. Og sosialismen i ett nøtteskall, vil alltid jobbe aktivt mot alt som heter kristendom og tro, først i det offentlige rom, så etterhvert, når de får mer makt, så vil de inn i ditt private hjem.

Snik propagandaen

Tenkt på følgende som kan virke tilfeldig, her fra siste 17 mai feiring:

Hva ser du fra denne NRK sendingen? Nemlig, ett norsk flagg uten kors, og som til sammenligning ligner meget på det Nord Koreanske flagget:

Når det gjelder norsk media, så tror jeg ikke lengre på tilfeldigheter. Den generelle aksepterte media kjører igjennom sosialistisk politikk, og er ofte i fronten for å manipulere deg. Når politikk skal kjempes igjennom, så begynner det med visse utvalgte intervjuer av visse type mennesker eller situasjoner, eller at man frosser visse "fundamentalister" eller visse rettferdige politikere etc., eller at man begynner med nye tanker om ting, for å forberede folk på forandring.

Tror du virkelig at media er nøytrale? Les da Swintons avsløring fra 1880! Visse ting har ikke forandret seg siden da, men blitt verre. Det kan tyde på at det finnes en enhet i hovedstrømmen i media, som er veldig nøye med å velge ut hva du skal vite, og hva du ikke skal vite.

Det finnes ingen steder hvor man manipulerer med løgner og halv-sannheter enn om Israel. Les hvordan media manipulerer fakta fra Det Hellige Land, for å fremme En Ny Verdens Orden, en Orden (eller rettere sagt kaos) som samarbeider nært med Islam og alt ugudelig du kan tenke deg. Og samlet media flokk ("Verdens Talsmenn") lyver om Israel, hva annet lyver de da om? Skal du finne fakta om ting, burde du lete og søke, og ikke ta Aftenposten eller NRK som gode informasjonsbaser. Selv ikke Israelske aviser (mange av dem er også manipulert av sosialismen) kan du stole på. Du må ha en kjærlighet for sannheten, og ut av det, vil du finne svaret på hvordan ting er. Ingenting er som det ser ut som det er.

Du blir lurt

Media og politikere lyver for oss, så at de kan få oss til å snu ryggen til det de arbeider mot: "en fred" med en lik figur som Adolf Hitler til å styre. En figur som er meget, meget sjarmerende og kan tilby "fred" og "orden" når verden slår seg vrang, men som samtidig vil eie hele privatlivet dit.

Og vi vil gi dem det, fordi det føles trygt. Det er endel av kampen mot "terror", som bare er ett vås av en annen verden. De kjemper mot "terror" og da må de ha fullmakter til å vite mer og mer om oss, og kontrollere oss mer og mer. Og idag finnes det teknologi som kan styre alt i vårt hjem og ikke minst oss, bare vi aksepterer det. Og vi vil akseptere det når tiden er inne, fordi vi har ingen andre alternativer. Og bare denne "Ny Verdens Orden" kan gi deg brød, "trygghet" og orden i finansene. Det koster oss bare vår sjel.

Om vi da ikke våkner opp fra illusjonene, og bøyer oss for korset, omvender oss, og vandrer med Kristus. Så vil Han gi oss ekte indre fred. Og Han kan beskytte oss og forsørge oss.

Statens Barn

Her er også en historie av hva Statens Barn betyr. Du vil ha det økonomisk godt, og barnehagene kan tilby deg "profesjonell" hjelp, for at du slipper å ha nærkontakt med dine barn. Og barnet vil vende seg mot "profesjonelle" folk, som ikke kan skape varme eller relasjoner. Og Barnet kan ikke "rises" eller "tuktes", fordi "profesjonelle" i barnehagen våker over barnet. Du skal være forsiktig med å sette grenser, fordi nå er det de "profesjonelle" i barnehagen som styrer. Og gjør du ikke jobben din, så kobles barnevernet inn, og politiet kommer og henter deg på jobben din. Politiet prioriterer dette før voldtekter og annen styggdom. Les da denne skremmende artikkelen:

Hun trodde det skulle bli en helt vanlig dag på jobben

Ble du ikke skremt av denne artikkelen? Vel, da har antageligvis propagandaen kokt deg som en frosk, og du gidder ikke å gå ut av dine behagelige soner.. Du kan ikke stole på staten, fordi de anser at dine barn er deres, og du skal bare gi staten barna, og de skal indoktrinere dem. Og da blir det som i Nord-Korea, hvor skolen lærer barna opp til å angi foreldrene. Så om foreldrene eks. har en bibel, så læres barna opp til å si det til lærerne. Og barna forstår ikke at de forråder sine foreldre, og etter dette, ser de aldri sine foreldre mer, for de blir satt i en konsentrasjonsleir. For barna er statens barn, og foreldrene har ikke mye de skal ha sagt.

Nord-Koreas utvikling, ett varsel på hva som kan skje 

Husk: Tidligere i Korea, så var hovedstaden Pyongyang (nå hovedstaden i Nord-Korea) utover1900 tallet, kalt "Jerusalem of Korea" pga all kristendommen som var der. Men etter Japanernes voldtekt av landet, så oppsto den tidligere kristne Kim Il Sung, og bedro og ødela landet mer enn hva japanerne klarte, og drepte mange kristne.

Les om Kim Il Sung her:

"Da Kim Il Sung var 14 år gammel, døde hans far. Det er tydelig at dette ble et tragisk vendepunkt i hans liv. På skolen i Jilin fikk kommunistisk tankegods innpass i hans sinn. Hatet mot japanerne som undertrykket hans folk ble nærmest som en besettelse for ham. Det var dette hatet som skulle gjøre ham til en despot som ødela sitt eget folk langt verre enn det japanerne hadde gjort."

Og: "Da han kom til makten i Nord-Korea tok han med seg elementer fra sin kristne barndom og skapte en statsreligion. Gamle kjente salmer ble forandret. I stedet for ordet, Gud, satte han inn sitt eget navn. Jesus ble byttet ut med hans sønn, Kim Il Sung II, som i dag styrer Nord-Korea. Den Hellige Ånd ble erstattet av ordet "Juche", som representerer den nordkoreanske ånd. Disse sangene synges den dag i dag som en hyllest til Kim-dynastiet."

Vi kan da tenke på dette skriftstedet: "De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulle bli åpenbart at ikke alle er av oss." 1 Joh.2:19.

Det finnes flere sosialister og andre som har vokst opp i kristne hjem også her til lands, og mange av dem hater Gud mer enn gjennomsnittet. De jobber aktivt med å ugudelig-gjøre landet vårt. 

En Historieleksjon fra krigen

Og som erstatning for kristendommen som vi har hatt som kultur og en stolthet i vår nasjon, så får vi ett autoritært sykt styre. Det er den veien det går. Og vi hjelper sosialistene å få oppfylt drømmen sin, fordi vi ikke setter spørsmålstegn med det de gjør, du motarbeider det ikke ,vi bare følger strømmen... som alle andre....akkurat som Tyskerne gjorde på 30 tallet, da de ikke protesterte mot Hitlers jødeforfølgelse og stadige større kontroll over Tyskernes egne liv.

Tyskerne ga sine sønner til Hitlers "Nye Verdensorden" og mange av de ble mordere og okkultister, og mange, mange av dem døde, mens de forsøkte å ekspandere det 3 riket i Hitlers kriger. Fordi Hitler hadde sjarm, og han ga "alle" jobb og brød. Men prisen Tyskerne måtte betale, og ikke minst Europa, og verden generelt, var ett høyt tap av menneskelig og mange, mange skjebner.

Vi må heller ikke glemme at Hitlers parti var Arbeiderparti, ikke noe høyre parti. NSDAP sto for Nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti, så vi ser at sosialismen, da som nå, er ett fare for demokratiet.

Fred, fred

Men nå har det begynt igjen, i våre vestlige nasjoner, og sjarmerende folk som Obama står frem, og får jubel fra massene. Bare det å få "fredspris" uten annet enn å ha sjarm, er veldig spesielt, og burde sende noen signaler til de som er våkne.

Vi tar en liten rundt på Adolf Hitler: Han ble bare nominert til Fredsprisen (blant flere andre) av svenskene før krigen, men ble trukket bort som kandidat pga at Verdenskrigen startet. Men Obama gikk lengre, og fikk prisen. Og ettersom bibelen advarer mye om "freds"prat, og sier direkte at "Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem,...." (1 Tess. 5:3), en henvisning til Åpenbaringsbokens trengsler som starter med "fred". Og i Daniels 9:27, så står det om en pakt som vil bli inngått i endetiden, som mange mener er en falsk fredspakt. Egentlig er det en pakt med døden.

Tenk på følgende bibelvers: "For de har villedet mitt folk og sagt: Fred! Men det er ingen fred." Hesekiel 13:10.

Nobelkomiteens uetiskhet

Og jeg mener å ha lest at Thorbjørn Jagland, som da var leder for Nobelkomiteen da Obama fikk "freds"prisen, også er med i en hemmelig orden, akkurat som Gro Harlem Brundland er en Bildenberger. Og hvem flere i Nobelkomiteen er med i hemmelige ordener?

Jeg tror ganske sikkert at faren til Jens Stoltenberg også er med i en hemmelig orden, og har nok sørget for at sønnen får lede NATO idag. Kanskje en gjentjeneste, at Obama fikk pris, og Obama anbefaller at Jens blir ny leder. Men bak alt, så skjuler det seg hemmelig ordener som jobber mot ulike mål, for å innføre en "Ny Verdens Orden". Og der settes det inn "brødre" inn i ledende stillinger rundt om i verden.

Hitler en okkultist og en falsk fredsprins

Bak alle fine fasadene, så finnes det mye okkultisme (okkult betyr skjult), og utav det så finnes det lengsel om EN mann som skal lede dem, utenom alle byråkratier, lover og regler. Og vi må ikke glemme at Adolf Hilter var en okkultist, og var med i noe som het Thule orden, ledet av Dietrich Echart. Vi kan lese følgende om Echart og Hitler i Wikipedia:

"Eckart møtte Adolf Hitler da Hitler holdt en tale før DAP medlemmer i 1919. Eckart var involvert med Thule Ordenen , selv om han ikke var medlem. Foreningen var en hemmelighetsfull gruppe av okkultister som trodde på den kommende av en "tysk Messias" som skulle forløse Tyskland etter nederlaget i første verdenskrig I. [ 2 ] Eckart uttrykte sin forventning i et dikt han skrev måneder før han første gang møtte Hitler. I diktet refererer Eckart til "Den Mektige Ene", "Den navnløse Ene", "Den man kan ane, men som ingen så". Når Eckart møtte Hitler, Eckart var overbevist om at han hadde møtt den profeterte gjenløser. [ 3 ] Eckart hatt betydelig innflytelse på Hitler i de følgende årene, og er sterkt antas å ha bidratt til å etablere teorier og forestillinger av nazipartiet"

Den Nye Verdens Kaos og vannmannens tidsalder

Så kan det tenkes at en gjeng okkultister tar over vår vestlige verden, og kjører over oss med lover og regler og dikterer media, så at vi (den vanlige mannen i gata) uten å vite det, blir kjørt inn i en felle. New Age og Illumati, Bildenbergere, frimurere etc. etc. er barn av samme ånd, og de kjenner hverandre igjen. Og de lengter etter den "Ene" som skal styre oss alle. Den som bibelen kaller Antikrist.

Tenk over følgende utsagn fra Operah Winfrey (som aldri har blandet seg inn i noen valg før) uttalte om Obama: "He is the one". Folk lar seg lure av sjarm, men husk, djevelen er den mest sjarmerende person på denne jord, men bak den smilende masken, er det ren ondskap. La oss ikke bli lurt!

Før så har autoritære styrer kun vært over visse nasjoner, visse steder. Men nå så foregår det storplanlegging av ett verdensstyre, under banerne til "Den Nye Verdensorden" i regi av USA. Og det burde mane oss til å våkne opp. Og komme nærmere Korset, nærmere Jesus, og at du må stålsette deg og regne med at du blir forfulgt. Troen din vil snart komme til å koste deg noe. Og den som ikke er forberedt for det som kommer....vel...de kan havne i samme fellen som de 5 dåraktige jomfruene i Matteus 25:1-10.

PS! Vannmannens tidsalder, er noe New Age bevegelsen gikk inn i 2013 (i følge en New Age side). De feiret at 2000 år med fiskenes tidsalder var over (som symboliserer de kristne). Vannmannen er ett annet navn på Antikrist, eller muslimenes Mahdi.