10 januar 2018 - Hva er kommunisme?

Bildet over: Dødens tjenere

Kommunismen har en sær idologi, som hater Bibelen og Guds Ord. Dette avslører det nettverket av ideologi, født ut av avgrunnen, for å tillintetgjøre det som er rett, rettferdig og sant! Vi må helt i grunnen til Marx ideologi, for å se hvor han hentet sin inspirasjon fra:

Wikipedia skriver om kommunismen:

 "Kommunisme (dannet av latin communis = elles) en revolusjonær sosialistisk ideologi, basert på teoriene til Karl Marx og Friedrich Engels. Kommunismens oppgitte mål er et samfunn uten sosiale klasserpenger og statsmakt, hvor privat eiendom over produksjonsmidlene er avskaffet til fordel for felleseie (samtidig som man respekterer retten til eierskap av personlig eiendom). I et kommunistisk samfunn vil alle arbeide etter evne og motta etter behov.

Les hele artikkelen her.

8 Januar 2018 - Hva er Sosialisme?

Bildet over: Alle godene som blir trådt over hodet vårt - vel og merke om du gjør som systemet ønsker - vil gjøre at vi blir kokt sakte ned som en frosk - og mister evnen til å hoppe ut av det kokende vannet - når vi endelig til slutt forstår at ideologien ikke vil noe annet enn å stjele vår personlige frihet - og gjøre oss til en tankeløs statens tjener - uten å ha noe som helst personlig mening utenom det som er satt fast av Staten og dens tjener Media - så er det forsent å hoppe ut av det. Og der er vi nå - så fornøyde med systemet, rikdommen, overfloden og våre eiendeler - at vi ikke enser at landet blir bit for bit lagt under EU - hvor Stortinget slipper til innvandring fra Midtøsten - som vil gjøre Norge på sikt til et lovløst samfunn hvor alle våre goder vil bli ødelagt, våre døtre Hijabkledde, våre sønner krigere for en Ørkenreligion. Dette kan skje - fordi det går såpass sakte - at de fleste ikke skjønner hva som skjer. For å forstå - må man forstå Islam - som jeg skriver om lengre nede!

Sosialisme er ett verktøy for Eliten - til å binde menneskers frie vilje til systemet. Hvor fellesskapet står over enkeltindividet. Her vil jeg gå igjennom hva sosialisme er for noe, og hvor den har hentet sin ideologi fra, og hvor den fører oss:

Definisjon sosialismen "Sosialisme er en politisk ideologi som ønsker økonomisk likhet mellom samfunnsmedlemmene. Grunnleggende i sosialismen er at produksjonsmidlene er eid og kontrollert demokratisk av et fellesskap, enten gjennom det offentlige, staten eller samvirker"Wikipedia

En av feilene ved ideologien er deres makt over eidendomsretten, fordi Gud la ned eierretten til den enkelte, og på den måten nektet andre å røre ved det:

"Du skal ikke begjære din nestes hus. Du skal ikke begjære din nestes hustru eller hans tjener eller hans tjenestepike eller hans okse eller hans esel eller noe som hører din neste til." 2 Mosebok 2:17.

Les hele artikkelen her.

13 Januar 2017 - Hva er Nazismen?

Bilde over: Hitler var veldig populær i Tyskland på 30 tallet - men også mange i Europa så han som en som frigjører - en som gjorde godt for Tyskerne - Hans positive aura bedro mesteparten av Europa - og folk med lignende aura og karisma - blir bejublet enn i dag - ukritisk

Når man ser den destruktive ødeleggelsen som følge av en ideologi, så er man rask til å fordømme den. Men er man selv i en destruktiv ideologi, og ikke ser hvor den fører hen, så kan man raskt opphøye den og tro du selv er i en bedre ideologi - enda det kan hende at den ideologien du forakter, er i dypt slektskap med den du selv er i. 

I etterkrigstiden så er det ingenting som har blitt mer fordømt en Nazismen, men sånn var det ikke på 30 tallet, før krigen brøt ut.

Det er viktig å se at de fleste ble bedratt av Hitler i løpet av 30 tallet, ikke bare tyskerne. Da er spørsmålet hvorfor? (det nærmeste jeg har hørt som har stilt det spørsmålet, er Carl I. Hagen, som spurte sine foreldre hvorfor Hitler kom til makten, og hvorfor ingen hindret han) Hva var det datidens mennesker manglet, for å gjennomskue Nazismen? Og er vi bedre idag å avsløre samme type karismatiske mennesker? Etter min vurdering, nei, vi har faktisk ikke lært noe som helst. Vi lar folk med samme type ideologi toge frem, og få førstesidene i media, fjernsyn, internett ol., mens de ekte modige menneskene er akkurat som Churchill i sin tid, blir brutalt satt på bakeste benk, og satt i gapestokken av media. Og gjerne anklaget for å tilhøre "brunskjortene", "nazismen", "fordomsfulle", "rasistiske", "dumme", "enfoldig" etc. etc.

Les hele artikkelen her.

18 januar 2018 - Hva er Islamisme?

Bildet over: Islam har aldri lagt skjul på at de ønsker å ta Europa. Men merkelig nok
Media skriver lite eller ingenting om det

Det er vel ingenting som er mer betent idagens Europa å prate om Islam - spesielt ikke om du er kritisk til religionen. Og da er spørsmålet, med tanke på at Islam har forsøkt å innvandere Europa 2 ganger, og vi med nød og neppe har klart å drive dem tilbake. Hvorfor gjør vi det nå frivillig, og ja i falsk ydmykhet, så åpner vi opp for Muhammeds krigere - og de muslimene som ikke er radikalisert enda, har endog lært Islam fra barnsben - og kan lett ved kontakt med en Imam eller helovergitte islamister, bli radikalisert. Fordi det ligger i religionens natur!

En snill terrorist dreper 86 personer

Eks. da terroristen Mohamed Lahouaiej Bouhlel kjørte gjennom Nice juli 2016, og drepte 86 mennesker, så kom det frem etterpå at han var en grei nabo. En nabo sier:

"- Han var snill og hjelpsom. En gang jeg manglet penger, lånte han meg 100 euro. De hadde jeg selvsagt tenkt å betale tilbake, sier en gråtende kvinne Dagbladet møter i trappeoppgangen til leilighetskomplekset." Dagbladet.

Les hele artikkelen her.