13 oktober 2018 - Gog og Magog krigen

Følgende er å lese i Karmel.net:

(01.10.2018): –På en av fjernsynets kveldsnyheter i Israel ble det nylig drøftet om hvem som er best egnet som ny forsvarssjef. Det ble sagt at den neste krigen er Gog-krigen, og det bør være en som er egnet til den krigen. Statsminister Benjamin Netanyahu sa ved et høve at Gog-krigen kommer til å bli den siste krigen, fortalte en hebraisktalende dame som ser kveldens nyhetssendinger.

Gog-saken er blitt aktuell fordi Russland har styrker ved Israels grense til Syria. Det er blant annet russerne som har bidratt, etter press fra Israel, til at Iran ikke kan være tett inn til grensen mot Syria. Russlands ambassadør Anatoly Viktorov sa i et intervju med Jerusalem Post at Iran har flyttet militsstyrker under iransk kontroll 80 til 100 kilometer fra grensen til Israel.

Russland har både flybaser og marinebaser i Syria. Russlands president Vladimir Putin, som har et meget godt forhold til Israels statsminister Benjamin Netanyahu, har sørget for varslingssystemer slik at russere og israelere ikke skyter på hverandre.

Du kan lese hele artikkelen her.  

 

26 april 2017 - Gog og Magog - deltagerne i 3 verdenskrig er avslørt

Gog og Magog, 3 verdenskrig m/ Steve Cioccolanti 24 april 2017

Profetisk oppdatering: Mange tenker nå på 3 verdenskrig. Og det har vært profetert. Og mange referere det som Gog og Magog krigen, som står beskrevet i Hesekiel 38.

Jeg har talt om endetiden nå i snart 20 år, og om du sjekker mine gamle forkynnelse, hvor jeg snakker om den amerikanske oversettelsen/synet, hvor man snakker om en konfrontasjon mellom Europa eller Russland, så er det ikke basert på skriften. Og da har jeg sagt at de landene man må se opp for er Egypt, Syria og Tyrkia. Etter 15 år med denne endetidsforkynnelsen, så er det er indikasjoner på denne undervisningen som jeg har gitt, at Bibelen er en Midtøsten bok.  Selv om USA og Russland er viktige land, så må vi fokusere på det som Bibelen fokuserer på.

I Egypt ble diktatoren Murbarak sparket fra sin stilling i 2011. Fra 2011-12 har det skjedd og skjer massakrer i Syria, hvor 3000 sivile pr måned blir drept. Så har jeg sagt følg med på Tyrkia. Og det at Tyrkia reiser seg nå. I Juni 2013 så har vi en veldig konservativ leder som vil bringe Tyrkia opp fra det sekulære. Dette er en av de få muslimske landene som er veldig sekulær.  Landets bevegelse fra demokratiets frihet, gjør at landet visner, mennesker dør, noe som vil fortsette.

3 verdenskrig: La oss se hva Bibelen sier:

Les hele artikkelen her.