13 oktober 2018 - Gog og Magog krigen

Følgende er å lese i Karmel.net:

(01.10.2018): –På en av fjernsynets kveldsnyheter i Israel ble det nylig drøftet om hvem som er best egnet som ny forsvarssjef. Det ble sagt at den neste krigen er Gog-krigen, og det bør være en som er egnet til den krigen. Statsminister Benjamin Netanyahu sa ved et høve at Gog-krigen kommer til å bli den siste krigen, fortalte en hebraisktalende dame som ser kveldens nyhetssendinger.

Gog-saken er blitt aktuell fordi Russland har styrker ved Israels grense til Syria. Det er blant annet russerne som har bidratt, etter press fra Israel, til at Iran ikke kan være tett inn til grensen mot Syria. Russlands ambassadør Anatoly Viktorov sa i et intervju med Jerusalem Post at Iran har flyttet militsstyrker under iransk kontroll 80 til 100 kilometer fra grensen til Israel.

Russland har både flybaser og marinebaser i Syria. Russlands president Vladimir Putin, som har et meget godt forhold til Israels statsminister Benjamin Netanyahu, har sørget for varslingssystemer slik at russere og israelere ikke skyter på hverandre.

Du kan lese hele artikkelen her.  

 

26 april 2017 - Gog og Magog - deltagerne i 3 verdenskrig er avslørt

Gog og Magog, 3 verdenskrig m/ Steve Cioccolanti 24 april 2017

Profetisk oppdatering: Mange tenker nå på 3 verdenskrig. Og det har vært profetert. Og mange referere det som Gog og Magog krigen, som står beskrevet i Hesekiel 38.

Jeg har talt om endetiden nå i snart 20 år, og om du sjekker mine gamle forkynnelse, hvor jeg snakker om den amerikanske oversettelsen/synet, hvor man snakker om en konfrontasjon mellom Europa eller Russland, så er det ikke basert på skriften. Og da har jeg sagt at de landene man må se opp for er Egypt, Syria og Tyrkia. Etter 15 år med denne endetidsforkynnelsen, så er det er indikasjoner på denne undervisningen som jeg har gitt, at Bibelen er en Midtøsten bok.  Selv om USA og Russland er viktige land, så må vi fokusere på det som Bibelen fokuserer på.

I Egypt ble diktatoren Murbarak sparket fra sin stilling i 2011. Fra 2011-12 har det skjedd og skjer massakrer i Syria, hvor 3000 sivile pr måned blir drept. Så har jeg sagt følg med på Tyrkia. Og det at Tyrkia reiser seg nå. I Juni 2013 så har vi en veldig konservativ leder som vil bringe Tyrkia opp fra det sekulære. Dette er en av de få muslimske landene som er veldig sekulær.  Landets bevegelse fra demokratiets frihet, gjør at landet visner, mennesker dør, noe som vil fortsette.

3 verdenskrig: La oss se hva Bibelen sier:

Herrens ord kom til meg:  Menneske, vend deg mot Gog i Magog-landet, storfyrsten over Mesjek og Tubal. Tal profetord mot ham.  Du skal si: Så sier Herren Gud: Se, jeg kommer mot deg, Gog, storfyrste over Mesjek og Tubal.  Jeg fører deg omkring, og jeg setter kroker i kjevene dine. Så fører jeg deg ut med hele din hær, med hester og ryttere, alle sammen i prektige klær, en veldig flokk med langskjold og rundskjold, alle væpnet med sverd.   Med dem er Persia, Kusj og Put. Alle sammen har skjold og hjelm.  Gomer med alle sine tropper, Togarmas hus lengst i nord med alle sine tropper, mange folk er med deg.” Hesekiel 38:1-6.

Det vil bli en storkrig mot Israel, og de som deltar er listet opp. Så hvem er Gog fra Magog landet? Gog setter i gang en krig mot Israel som involverer 8 etniske regioner.  Magog er den som er mysteriet.  Det er en gåte.  Vi lar den være og så ser på de andre: Mesjak er en region og ett folk i Tyrkia.  Tubal er GeorgiaPersia er IranEtiopia var ett stort rike i Bibelen – og referer mer til landet SudanPut er LibyaGomer og Togarmah er begge en del av Tyrkia. De har alle til felles at de vil ødelegge Israel.


Hvem er da Gog av Magogs land? 


Josefus Flavius, en pålitelig jødisk historiker (37-100 e.Kr) sa at Gog er Skytere, en hesteridende gruppe av barbarere fra Nord, utgjorde fargen på kartet (medlem av ett nomadisk folk, opprinnelig iransk, utvandret vestover fra Sentral-Asia til Sør-Russland og Ukraina i 8 og 7 århundre e.Kr. De grunnla bla. Krim) - Se fargene på kartet.

Bysantiske historikere, Prokopios av Cæsarea (500 e.Kr.) sa at Gog er Attila og Hunerne - De er en østlig gruppe folk som gjorde invasjoner i deler av Øst-Europa.

Sunni historikeren Ibn Kathir (1300 e.Kr.) refererer Gog som Khazarer. Forfedrene til folket i Kazakhstan. Kong Josef av Khasarer hevdet at han var etterkommer av Magog`s nevø Togarmah (960 e.Kr.).

Mest sannsynligvis er ikke Magog verken Amerika, Europa eller Russland, men historisk viser det mot Sentral Asia og Kaukasus, hvor majoriteten er muslimer. Alle har noe til felles nå, noe de ikke hadde i Bibelens tid, fordi Muhammed var enda ikke født. Men nå er alle disse Muhammedanere eller muslimer som følger religionen Islam. Og det er en religion som ønsker å ødelegge Israel. Så nøyaktig er Bibelen.

Jeg mente, før jeg fikk bevisene for at Gog og Magog var fra Sentral-Asia, at Gog og Magog var nettopp fra disse plassene i Sentral Asia. Når det ble sprengt en bombe ved Maraton løpet i Boston den 15 april 2013, så var det en forbindelse der til Endetiden. Det første oss frem til ett møtepunkt i det profetiske.  Det var 2 bomber som ble sprengt den dagen på 666 Boyston Street i Boston. 

Over: Bomben som gikk av ved 666 Boyston street Boston

Og hvem var ansvarlig? 2 muslimske brødre fra Tsjetsjenia. De (den eldste broren og moren) var på Amerikansk og russisk terrorliste siden 2011.

Tsjetsjenia er allerede ett Muslimsk land, både separert fra Russland, og så dratt tilbake dit. Familien er fra Tsjetsjenia, men brødrene er født i Kirgisistan. Deres 2 venner som de var assosiert med og ble kalt inn til utspørring, gjett hva? De var født i Kazakhstan

Og jeg sa dette på min blogg cioccolanti.org før disse forbindelsene ble kjent. Jeg sa da at dette ser ut som det setter standard for at folk fra Gog og Magog vil entre scenen, hvor de vil bringe frem den lovede krigen og terrorismen som Bibelen snakker om. 

Her er lokalisasjonen hvor disse er fra. Disse landene har nå plutselig dukket opp på radaren for terrorisme. Bibelen har talt om dette hele tiden. Og det er godt at vi prater om det fra ett Midt-Østens Hebraisk syn, så vi ikke følger alle disse spekulasjonene som Bibel profeti lærere har hevdet, og jeg antar at de har fulgt med i dagens nyheter. Men vi baserer denne undervisningen på historie og bibelsk historie.

Bildet over: Opprinnelsesstedet til Gog og Magog, Altaj Fjellkjeden

Hvor er disse folkene fra? De er egentlig fra Altaj fjellkjedene som er i regionen Mongolia.

En av deres berømte ledere er Temuljin Genghis Khan (1162-1227 e.Kr.) som var grunnleggeren av det Mongolske imperiet. Det største Imperiet i historien. Det strakk seg fra Øst-Europa til Korea.

Den store Muren i Kina ble bygd i Ming Dynastiet (ca 1300 e.Kr), som skulle holde de Mongolske hordene borte.

Ibn Battuta fra Marocco er sett på som en av de største reisende i all tid (reiste en distanse som var 3 ganger lengre enn Marco Polo). Da han besøkte Guanzhou i 1346 kalte han Kinas store mur Al-Magog muren. Om man leter etter en kandidat som peker på Gog av Magog, så peker historien oss i en retning. Djengis Kahn og hans horde reiste både til øst og til vest (se kart under).

Det er vel også derfor språket i området er relatert som Altaiske familie språk. Inkludert i familien er Mongolsk, Kazaktan, Kirgistansk, Usbekistansk,  Tyrkisk, Koreansk og japansk. Og folk som har studert dette nøyere, mener det er en forbindelse også til de Nord-Amerikanske indianerne. Det var en tid hvor Østlige delen av Russland var lenket til Alaska pga Is massen. Derfor kan man se at de Nord-Amerikanske innvandrerne ser asiatiske ut og ser ut som Mongolere. De deler ikke bare likheter ytre sett, men også i språk.

Mongolia: Er det som lyder nærmest Magog. Den er inneklemt mellom 2 supermakter nå, Russland og Kina. Men er nå ganske kraftløse og vi ser ingen forandring på det nå i nær fremtid.

Øst Japan: Er ganske interessant. Det er det eneste landet i verden som har hatt 3 atomhendelser.  2 atombomber sluppet i slutten av 2 verdenskrig. Så har vi Fukushima ulykken i 2011 etter at en tsunami traff den. 

Amerika: Pga urfolket. Men lite sannsyneligvis at USA som en atommakt vil angripe Israel.

Korea:  Korea er en atommakt (Nord-Korea). Er allerede alliert med en av deltagerne i Esekiel 38: Nemlig Iran. 

Koreanerne innehar noen av de mektigste topp posisjonene i verden akkurat nå: Ban Ki-moon Generalsekretær i FN (trådde av i desember), Jim Yong-Kim, sjefen i Verdensbanken, han er (var) president fra 2012 til 2017. Han ble nominert av Barack Obama. Så har du Kim Yong-Kim, lederen av Nord-Korea som okkuperer under trusler. Er det noen som ser dette som bemerkelsesverdig at 3 koranere sitter i disse topp-posisjonene? Og Bibelen sier "Vend ditt åsyn mot Gog i Magogs land" (Hes. 38:2). Disse folkene stiger frem sammen i det offentlige, nøkkelspillere, politiske nøkkelspillere i makt opptrår nå sammen. 

Du ser at Verdensbanken henger sammen med toppene i FN. Du kan se Barack Obama med Sjefen over Verdensbanken og Hillary Clinton. Det som er med Gog og Magog, er at alle nasjoner i verden kommer sammen mot Israel. På bildet ser du en svart mann, en asiatisk mann og en hvit kvinne. Det representerer hele spektret av alle nasjoner, som antageligvis alle vil stå imot Israel.

Så vi har en karismatisk leder, vi har en munn, vi har etterretning, vi har karisma, så hva trenger vi for å starte en krig? Vi trenger en komiker/lokkedue (eng. Stooge). Og vi har det i Nord-Korea. De ypper til strid, og har avfyrt kjernevåpen. Ingen vet hvor mye farlige våpen de har, og hvor langt de kan rekke. Eller hva som er i satelitten som de har i verdensrommet. De har også EMP våpen, som ødelegger all elektrisitet. De bør ikke treffe midt i Amerika for å lage kaos, det holder med at de treffer ganske nær ved kysten.

Første landet Kom Jong-Un besøkte som leder, var Iran i August 2012. Gjett hvem flere som var der: Ban Ki-Moon (Generalsekretær FN) var også på møtet.

Så hvem er Gog av landet Magog? La oss se på de Hebraiske røttene. Rabbi Levi Saadia, en av de store Kabbalah Rabbiene i jødisk historie. Han forutså seks dagers krigen i 1967, Yom Kippur krigen i 1973. Gulf Krigen i 1990. Han forutså også en verre krig en Holocaust. Dette ble tatt opp den 1 desember 1994, rett før han døde.

Han sier "Jeg vil fortelle deg sannheten. Tror du det vil bli fred? Vet du hva som vil skje, Gud forby, Korea, de kjernefysiske våpnene. Det vil bli veldig hardt for oss om vi ikke vil gjøre teshuva (omvendelse)".  Det er akkurat det Gud kaller alle verdens mennesker til, å vende om!  

Levi Saadia: "Korea vil komme hit! HaShem (Gud) redder oss og vil redde oss. Ikke Syria, Iran, Irak - (men) KOREA! De forbereder noe kjernefysisk, og den er ment for oss! Om vi ikke gjør Tshuva (omvendelse) så vil det bli vanskelig for oss. Forstå! Vit dette! Dette vil bli hardere enn Holocaust. HaShem (Gud) er rasende på oss, og ild brenner i Hans nese, brenner i den verste plassen: Dødsriket!"

Steve sier: Jødene fornektet Messias når han kom. Og pga. det så ble templet ødelagt (Oa: og over 1 million jøder døde).

Så fortsetter Rabbien: "Vet du hvor Shoel (Dødsriket) er? Det er hovedstaden til Korea, Seoul. Han sa at Korea har sitt sikte mot Israel. Og siterer dette bibelverset:

"For en ild er opptent i min vrede og brenner til dypeste dødsrike (Sheol); den fortærer landet og dets grøde og setter fjellenes grunnvoller i brann" 5 Mos. 32:22

Han sier at Sheol er Seoul (Oa: i videon står det Shoel er Soeul). Du tenker det er en tilfeldighet, men Rabbineren sier at tilfeldigheter er ikke noe Kosher ord, det er en mening i alt av det. Gudfeldighet (Guds "tilfeldigheter").  Så Magog er mest sannsynelig Mongol, ikke USA eller Russland, selv om visse deler av Russland er endel av Sentral Asia. Men Magog burde refere til Mongol folket. Kan Ezekiel 38 krigen bli fremskyndet av en "stråmann" fra Nord-Korea?

Historie om Den første Verdenskrig: Den startet pga attentatet på den upopulære ikke-lederen erkehertugen Franz Ferdinand av Østerrike, av en serbisk nasjonalist. Så første verdenskrig startet på drapet på en som ikke hadde noen viktig rolle, som ikke en gang ledet Østerrike da. Østerrike så etter en mulighet etter det de kalte preventiv/forebyggende krig mot Serberne, så de kunne få tilbake Balkan. Og når de erklærte krig mot Serberne, så ble Russland dratt inn etter som de var allierte med Serberne. Og når Russland kom inn, så kom også Tyskland inn. Så måtte Frankrike komme inn, og England var alliert med Frankrike, og da kom også de inn i krigen.  Og så kom alle koloniene, som Australia, New Zealand, Canada, India. Japan æret en traktat med England. Alt var bare et skuespill, fordi Østerrike brydde seg ikke om at deres erkehertug var blitt drept. Det var heller ikke årsaken, men politisk makt brukte det som unnskyldning.

Så hvem er Gog av landet Magog? 

Jeg tror vi ser på feil plass. Jeg tror han er ett mysterium for en spesiell grunn. Han (Gog) er ett mysterium i Bibelen. Det er ikke sikkert han er en stor leder. Det kan hende han er lunten som antenner bomben og det kan alt være som et skuespill (Eng: Stooge). Akkurat som Nord-Koreas leder er. Det er bare min mening om dette. Gog av Magog er Nord for Israel, interessant: Nord-Korea! Han er en fiende av Israel og Messias, og han vil ikke bli enkelt å bli kvitt.

Fra Ny Testamentet om Gog og Magog

"Og når de tusen år er til ende, skal Satan løses av sitt fengsel.  Og han skal gå ut for å forføre de folk som bor ved jordens fire hjørner, Gog og Magog, for å samle dem til strid, og deres tall er som havets sand" Åp. 20:7-8 

Det er ikke sikkert at Gog er et menneske, men kanskje en ånd. Som gjennom hele årtusenet bare ønsker å skape terror mot det jødiske folket og mot Jødenes Messias Yeshua.

Dette sto i The Guardin Express i en artikkel 11 februar dette året, at Nord-Koreas kjernefysiske test slo ut med et jordskjelv på 4,9 på Richters scala. En kjernefysisk treff vil komme, en kjernefysisk hendelse vil komme, og målet vil være Israel, og Israel vil vinne. Så vil det være 7 måneder hvor Israel må rydde opp, som det står i Hesekiel 39.

Forhåpentligvis så er vi ikke her! Men at Jesus har hentet oss hjem!