14 aug. 2019 – Frykt, forfølgelse og hysteri

Jeg husker den tiden jeg gikk på Livets Ord Bibelskole – det var spesielt i 1989 til 1991 – så var det en enorm frykt kampanje mot Livets Ord. Folk i Sverige var livredde. Takket være kampanjene via media – og andre kristne fra andre samfunn ble revet med, og mistrodde alt som kom fra Livets Ord. Men på den tiden – var egentlig en av de bedre periodene til menigheten – de vandret på Herrens veier – selv med en god del brister i lære ol..

Les hele artikkelen her.

11 aug. 2019 - Overvåkning i det fysiske/åndelige

Det tok meg lang tid å finne ut dette - men jeg fant ut, om du er en radikal kristen (dvs. er tro mot Bibelen og vandrer med Ånden) - som liker å si det du mener - på nettet - så finnes det endel fallgruver man er nødt til å ta hensyn til. Les også Big Brother is Watching you.

Jeg har opplevd overvåkning på nettet, spesielt via spesielt 3 nettlesere - explorer, chrome og firefox (her om dagen, skulle jeg kopiere artikler jeg hadde skrevet i 2017 via der jeg skapte dem - i en blogg via Go-ogle - men alle artiklene var da plutselig vekk akkurat fra det tidsrommet jeg skulle kopiere - men da jeg gikk inn på en annen nettleser (ingen av de 3 overnevnte), så var alle artiklene der - hvem manipulerte bort mine artikler - ett program, en demon eller ett menneske - eller alle sammen i ett?).

Les hele artikkelen her.

7 august 2019 - Blodmånene og tegnene

Akkurat nå, når jeg setter meg ned og begynner å skrive - så er det kun noen minutter til midnatt. Og profetisk sett er vi også nær midnatt - "

"Men ved midnatt lød et rop: «Brudgommen kommer! Gå og møt ham!»" Matt. 25:6.

Og jeg vil prøve å beskrive noe profetisk om hva som vil komme - uten å si "så sier Herren". Det er en forrædisk tid for troen - derfor er det viktig å holde seg våken:

Les hele artikkelen her.

6 aug. 2019 - Ugudeligheten og lovløsheten vokser som ugress

Jeg tenkte på det her om dagen - da jeg første gang møtte Blitz ungdommen - Vi var da i Oslo for å demonstrere mot Partnerskapsloven, som ble slått igjennom i 1993. Med oss hadde vi ekteparet Refstad - som begge tidligere hadde vært homosexuelle  - men i frelsen, så hadde Gud forandret hjertet deres, så de ble forelsket i hverandre - som mann og kvinne - og de giftet seg som mann og kvinne. Men også profet og gudsmann Ludvig Nessa var der. Etter at Seierskirkens pastor hadde sine taler - FRP mann sine taler - og flere. Mellom talene var det ett barnekor som sang. Men action ble det først når Nessa kom opp - og holdt dagens korteste og mest virkningsfulle tale: Han sa:

I min Bibel står det "Du skal ikke ligge med en mann slik som en ligger med en kvinne. Det er avskyelig" (referert fra 3 Mos. 18:22).

Les hele artikkelen her.

 

3 aug. 2019 - En falsk enhet?

Jeg abonnerer på Norge Idag - og leste en interessant artikkel som omhandlet enhet på Livets Ord. Artikkelen ligger bak betalningsmur - men om du har abonnemanget, kan du lese den her.

Jeg måtte ringe mine venner - som enda henger med i menigheten - men som den ene sa: Vi går sjelden på møter på Livets Ord - de går til ulike menigheter i byen for å høre forkynnelse. De opplever ikke akkurat at Gud rører med de på dypet på Livets Ord. Disse menneskene er helt ekte - de lever som kristne bør - og har vært frelst i flere år enn meg. Men de finner ikke mat eller inspirasjon - via menigheten.

Livets Ord dannet menighet i Norge

Les hele artikkelen her.

3 august 2019 - En krigers kamp

Jeg har skrevet flere ganger om hvorfor jeg ønsker å avslutte bloggen (noe jeg egentlig ikke har lyst til – men jeg ser trolig ingen annen utgang – om Ikke Herren gir meg noe mer konkret om hva jeg skal gjøre med den). For meg er det aldri enkelt – fordi det føles som hele budskapet jeg deler er en del av hele meg selv – mitt liv – ved min Store Gud – ved det vitnesbyrdet jeg har – det som Bibelen kaller overvinnende:

«Og de har seiret over ham i kraft av Lammets blod og det ord de vitnet; og de hadde ikke sitt liv kjært, like til døden» Åp. 12:11.

Artikkelen kan leses her.

1 august 2019 – Hvordan jødehatet oppstår på nytt – men få skjønner at de selv sitter i det

Når de fikk uventet klage, og klagestorm av uvanlige dimensjoner, lå det endog langt inne å be om unnskyldning. Mona Levin, en norsk jøde, klagde til Pressens faglige utvalg (PFU) – og  da NRK under press endelig ba om unnskyldning, ganske så sent- så nektet Levin å trekke klagen, hun mente at dette burde de ha forstått og gjort med en gang.

Det som er uroligende for meg i denne saken, er at jeg er ganske sikker på at NRK visste hva de gjorde – og at de lot den ligge lenge ute – var for å sjekke om de fikk noen oppmerksomhet rundt dette. Da de fikk mer enn de ønsket – så kom unnskyldningene. Virkeligheten var at de ønsket å fore det norske folket med jødehat på en mer direkte måte – men forsto at tiden ikke var moden for det enda…..

Les hele artikkelen her.