Obama - Den Utvalgte?

"He is the one" sa en av verdens mest kjente tv- kjendis - Winfrey Operah - om Obama. Og barn sang lovsanger til ham på YouTube, journalistene klappet etter hans taler, og fikk nesegrusbeundring på de fleste plasser.

Men samtidig var det han som fikk til å gjøre den arabiske våren verre - så flere arabiske ledere gikk dunken - hvor radikal Islam tok over makten - som i Libya (landet blir styrt av bla. AlQuaida idag). Fordi Libya ble lovløst - godt hjulpet av Vesten og Norge - så kom flyktningsstrømmer i det uendelige - mange av dem drevet av ondskap - mot vårt kontinent. Konsekvensene av hva Obama gjorde i de 8 årene - er mer enn hva vi vil forstå omfanget av nå - men kommer på sikt til å bli drepende - når han får fortsette på den ene eller den andre måten. Og jeg tror han ikke er ferdig enda. Obama er også Shia muslim - ifølge hans familie i Kenya. Og om man ser på Daniels bok - om statuen - så kan det være godt mulig at de 2 beina utgjør Shia og Sunni Islam - hvor muligens Obama er det lille hornet som vil stikke hodet opp - og velte bort 3 andre konger/presidenter/statsledere/reginledere eller hva de da vil være i fremtiden.

Jeg har her samlet noen ulike profetier som omahandler Obama - og fremtiden. I følge nettstedet Z3 News - har de samlet rundt 200 vitnesbyrd av folk som har fått ord, drømmer og åpenbaring om at Obama er DEN Antikrist. Vi kan selvfølgelig aldri helt vite - da satan kan ha en annen på lur. Men av alle som har vært på verdenscenen så lenge jeg har fulgt med - har jeg aldri sett eller merket noen som er drevet av Antikristens Ånd som Obama. Derfor har jeg også fulgt nøye med.

Det begynte med at Obama fikk fredsprisen - og jeg og min kone uavhengig av hverandre - merket mannens ondskap - vi reagerte vilt på innsiden. Vi må ikke glemme at Hitler ble nominert til Nobels fredspris av svenskene - som trakk hans kandidatur når krigen startet. Men Obama gikk lengre - og fikk den - enda han knapt hadde begynt å gjøre noe. Og i ettertid - så vil jeg heller kalle han Krigsprinsen - enn fredsprinsen. Men som vi ser i Åp. 6 - om den hvite rytter - som er den falske freds rytter - så har nok den allerede begynt å ri. Og om man tar Sakarja 6 - om samme typer hester som de som er i Åpenbaringsboken 6 - vil du se at den Hvite hesten kommer fra Vest - dvs. fra Jerusalem - blir det USA. Les artikkelen om de 4 rytterne her.

Her kan du lese ulike artikler om Obama og hans bedrag, som er skjult for allmennheten:

Del 1 - Hvem er Obama? - Hans ungdomstid

Del 2 - Hvem er Obama? - Mysteriet med Obama

Del 3 - Hvem er Obama? Obamas bror går inn i Hamas, Jerusalem er vårt, vi kommer

Del 4 - Hvem er Obama? Etterord og profetiske tegn

27 okt. 2016 - Profetisk drøm avslører vinneren av presidentvalget i 2020

Noen ganger tar det litt tid å forstå hva Gud sier. For nesten to år siden, ga Gud meg en drøm, og jeg har grunnet på den siden, og fått mer og mer forståelse for den.

Akkurat som Gud har gjemt alle skatter av visdom og kunnskap i Kristus, Han skjuler også betydningen av drømmer, visjoner, og ord som en invitasjon til oss å søke Ham for forståelse (Ordspråkene 25: 2, Kolosserne 2: 2-3) . Det er som å leke gjemsel med Gud.

I november 2014 ga Gud meg en  drøm som avslører fremtiden til USA , inkludert vår regjeringens planer om å ødelegge landet og massemord på det amerikanske folket, men det var mange ledetråder gjemt i drømmen, som jeg ikke kunne forstå uten Guds hjelp .

Ettersom vi er nå bare noen få dager unna neste presidentvalget (oa.: som nå er ferdig), tror jeg Gud har gitt meg mer forståelse for ledetråder, jeg vil også takke for hjelp fra min venn Aaron Brickman. Hvis du ennå ikke har lest drømmen jeg fikk, kan du klikke på linken for å lese den, før du fortsetter. Ellers vil resten av dette ikke gi noe mening.

Les hele artikkelen her.

 

17 nov 2016 - Den Amerikanske regjeringen planlegger massedrap på amerikanere

Jeg så inn i fremtiden, og jeg så ødeleggelsen av Amerika i en drøm. I denne drømmen var jeg på et utendørs middagsselskap på et resort hotel på østkysten. Det var et formelt bedrifts arrangement i elegante omgivelser. Jeg var der fordi jeg var en ansatt i dette selskapet. Alle mennene var iført svart smoking, inkludert meg selv.

Jeg så ingen dato, men jeg var i stand til å se det var i fremtiden, ikke i løpet av de neste ukene eller månedene, men jeg tror jeg så flere år inn i Amerikas fremtid. Jeg så at Amerika allerede hadde holdt ut en rekke alvorlige problemer, som hadde forårsaket store problemer for folk, men ikke noe så ille som det var i ferd med å skje. Vi hadde nådd det punktet, når sluttfasen av planene til vår regjering var i ferd med å utfolde seg.

En av mennene på dette middagsselskapet kom og snakket med meg. Jeg var i stand til å se og vite hvem han var og hva han gjorde. Selv om han så ordentelig ut og pent kledd, var han faktisk en ond mann og en morder. Han var i en høytstående stilling i vår føderale regjeringen. Han var en sentral aktør i regjeringens planer om å ødelegge Amerika. Han hadde førstehånds kjennskap til mange av de tingene som allerede hadde skjedd, og visste også hva som var i ferd med å skje. Jeg så blod på ham, ikke bare på hendene, men på armene også. I hans posisjon var han personlig ansvarlig for drapet på mange amerikanske borgere. Selv om han ikke personlig drepte folk, hadde han et stort antall statlige agenter som jobber for ham. De utførte sine ordre om å drepe, de han fortalte de skulle likvidere. De hadde allerede drept mange mennesker, men med sine fremtidige morderiske planer, skulle dette gå til et nytt nivå.

Han sa til meg: "La meg gi deg noen råd. Presidenten forlater landet. Han har etterlatt seg noen av hans toppfolk til å gjennomføre sluttfasen av sin plan. Du trenger å komme ut av Amerika, mens du fortsatt kan. "

Les hele artikkelen her.

 

24 februar 2018 - En profetisk drøm åpenbarte at Obama er lenket, men venter på å bli sluppet løs

Artikkelen er hentet her.

Spike Jxn, i Z3, delte følgende drøm han mottok om Barack Obama.

I drømmen visste jeg ikke hvor jeg var, men det var andre mennesker rundt meg. Jeg visste dette, men jeg visste ikke hvem de var eller om jeg engang kjente noen av dem. Jeg så ikke deres ansikter, selv om  de alle sto rundt meg.

Alt mitt fokus og oppmerksomhet var på Obama (han satt fortsatt med makten, men det var i hans siste dager). Han stod på en trapp rett foran meg. Jeg ville ikke komme nærmere ham, men jeg følte jeg bevegde meg selv i retning av ham, og det var som om jeg ikke kunne stoppe meg selv. Da jeg kom rett foran ham, var det onde som gjennomsyret ham, så tykt at det var kvelende.

Så lente han seg fremover og mens han formet fingrene rundt munnen som en trakt, så ingen kunne høre det, begynte han å hviske usammenhengende uforståelig prat i mitt høyre øre. Da begynte han bestemt men forsiktig å presse ned skulderen min, hvor jeg ble nødt til å bøyde meg ned. Jeg så på føttene og anklene hans at de var lenket sammen. Da innså jeg at han ville ha meg til å fjerne lenkene for ham, fordi han av en eller annen grunn ikke kunne gjøre det alene, selv om hendene hans var fullstendig fri. Jeg sa, "Nei, det gjør jeg ikke".

Og det var slutten på drømmen.

Lydia Hodges Tolkning:

Bidragsyter Lydia Hodge, i Z3 News, ga følgende tolkning.

Jeg vil dele en drøm jeg hadde. fordi jeg tror den er knyttet til drømmen over, og jeg vil dele det jeg tror kunne være tolkningen av drømmen din.

En natt drømte jeg at jeg fortalte min datter at vi levde i Endens tid, og ting skulle snart begynne å skje i ett veldig raskt tempo, så hun trengte å forberede seg på det som skulle komme. Så ble min oppmerksomhet rettet mot et veldig mørkt rom. Jeg åpnet døren til rommet og inne i mørket var det et fryktelig dyr kjedet til en seng. Jeg visste at dyret ble holdt der til en bestemt tid, og da ville han bli sluppet løs.

Jeg så intensivt på dyret og gjenkjente ansiktet hans. Det var Obamas ansikt. Jeg tror at drømmen din er veldig lik, og avslører at Dyret er Obama, men han er lenket. Han kan ikke gå inn i sin rolle før den fastsatte tiden. Hans tale er en viktig del av hans rolle, fordi han vil bli gitt en munn som snakker om store ting, og han vil snakke mot Den Høyeste. Jeg tror at lenkene er forbundet med de tingene han skal snakke om. Når lenkene er fjernet, vil han bli gitt en munn som snakker om store ting.

Han søkte din hjelp i å bli befridd fra sine lenker, men du var ikke villig til det, fordi du er en del av Guds sanne kirke. Jeg tror at den frafalne kirken vil spille en rolle i å frigjøre ham i hans rolle som Endetidens Dyr, når han stiger tilbake til makten i det frafalne regjeringssystemet, som vil bli dominert av skjøgen som er omtalt i Åpenbaringsboken 17. Den falske kirken vil motta ham som deres messias, deres konge og deres prest.

Spike Jxn svarte med følgende kommentarer angående Lydias tolkning.

Takk så mye for at du deler drømmen din, så vel som en tolkning for min drøm. Så det er sant likevel, at Obama er den riktige Antikrist? Om jeg forstår dette riktig. I så fall bekrefter dette alt det andre som er blitt delt her inne på Z3, så vel som andre profetiske sider på nettet Dette er like spennende som å være satt inn i en Thriller, for å bli med i kategorien "gamle menns ville drømmer"! Halleluja Yahshua Hamashiac! Vi blir med i det siste stadiumet før vi blir hentet hjem.

Av James Bailey - redaktør av Z3

Jeg tror Spike Jxns drøm avslører oppfyllelsen av apostelen Paulus profetiske Ord, som vist i hans andre brev til Tessalonikerne.  Dyret blir holdt tilbake av Den som holder ham tilbake, til det blir tatt bort. Deretter vil hans sanne identitet bli åpenbart for hele verden, men da vil det være for sent for mengden, som allerede har tatt Dyrets merke og tilber hans bilde.

"La ingen villede dere på noen måte! For først må frafallet komme og den lovløse vise seg, han som er fortapelsens sønn. Han står imot og opphøyer seg over alt som kalles gud og helligdom. Ja, han tar sete i Guds tempel og utroper seg selv til gud. Husker dere ikke at jeg sa dette da jeg var hos dere?  Dere vet hva som nå holder igjen, slik at han først åpenbarer seg når hans tid er inne.

Lovløsheten virker allerede med sin kraft, men i hemmelighet. For han som ennå holder igjen, må først bli ryddet av veien.  Da skal den lovløse åpenbare seg, han som Herren Jesus skal utrydde med pusten fra sin munn og tilintetgjøre den dagen han kommer i herlighet.  Når den lovløse kommer, har han sin kraft fra Satan og virker med stor makt og med under og falske tegn. Med all slags urett forfører han dem som går fortapt, fordi de ikke ville elske sannheten så de kunne bli frelst." (2 Tessalonikerne 2: 3-10)

Selv om dyrets identitet ikke vil bli åpenbart for verden før etter at hindret er fjernet, avslører Gud allerede dens identitet til sine gjenværende rettferdige, slik at de kan advare. Som så mange andre profetiske drømmer, avslører denne at Barack Obama er den utvalgte som vil bli besatt av dyrets ånd. I de siste årene har jeg dokumentert over 200 lignende drømmer og visjoner, som alle peker mot Obama som den utvalgte. Dette er interessant fordi jeg ennå ikke har hørt om noen som har fått en profetisk drøm eller visjon som peker mot noen andre.

6 mars 2018 - Barack Obama kommer tilbake kl. 09:54

Etter å ha hørt så mange hevde å fått åpenbaring fra Gud om at Barack Obama er Antikrist, bestemte Natalie Cayol å søke Gud om det selv. Snart etterpå fikk hun en visjon og senere en drøm. Hun deler de begge i 14-minutters videoen vist nedenfor.

Hun så en visjon av Obama med et hovent dyraktig hodet som minnet henne om dyret fra filmen, Skjønnheten og Udyret. På siden av hodet så hun et svart demonisk horn som kom fra hodet. Han hadde på seg en svart drakt og gikk mot et provesorisk tempel. Da han gikk, hørte hun musikkspill som påminnet henne om temasangen fra horrorfilmene, Saw,  som hun syntes høres veldig skummelt ut.

Les hele artikkelen her.