1 februar 2019 - Er nordmenn rasister? Hvorfor elsker Eliten de fremmede fremfor sine egne?

Da jeg gikk på Folkehøyskole i 1985/85 - så fikk jeg for første gang føle på noe - som jeg da ikke kunne definere. Jeg var ufrelst - på en kristen folkehøyskole. Det var flere ufrelste der - og det fantes flere søkende sjeler. Men de fleste kristne lærerne på skolen levde i en tørr religion - mer opptatt av dette livet, enn de evige verdiene. Noen få var unntaket. 

Vi hadde ett godt samhold - og jeg vil si at vi var fri fra rasisme. Vi hadde noen vitnamesere der og noen fra Sri Lanka. Og de gled alle inn i gjengen.

Lærerne la en enorm kjærlighet til innvandrerne - spesielt de fra Sri Lanka - som hadde gått gjennom krigshandlinger. Og de gjorde forskjell - hvor norske etniske ble hardt straffet, om de brøt reglemanget (noen ganger gjorde de det for å bli sett) - mens om de fra Sri Lanka brøt regler - så ble det gjerne bortforklart. Eks. de kunne ringe hjem til Sri Lanka - og de hadde en telleskritt teller ved telefonen - da de hadde ringt en stund - og beløpet var anselig - så nullet de bare ut - snakket litt til - og betalte minimalt. Som 18 år - vet jeg egentlig ikke hvordan jeg skulle reagere på det - men de var fortsatt med i gjengen.

 

Les hele artikkelen her.

29 mars 2018 - Hva er problemet med innvandring?

I utgangspunktet - er det ikke feil med innvandring. Vi er pliktig til å hjelpe den fremmede - om den er i nød. Men vi er ikke pliktig til å hjelpe alle - eller mennesker som misbruker din omsorg - og misbruker din hjelpsomhet - og så vil utnytte deg - og så på sikt ødelegge deg og dine barn. Hjelper du sånne - så er det en form for selvforakt for din egen identitet.

Jeg en rasist?

Jeg har blitt anklaget for å være rasist - fordi jeg mener ting om innvandring - og er kritisk til mye av det. Men hvordan kan etniske norske anklage meg for rasist - når min far også var en innvandrer? 

Men han kom fra Sør i Europa - og når han kom hit - så gjorde han alt han kunne for å bidra til samfunnet. Han jobbet - startet en klubb for ungdom - og stort sett sykmeldte seg aldri i jobbsammenheng - når en av hans egen etnisitet utnyttet staten - og ikke jobbet, men bare tok imot trygd - så følte alle hans landsmenn - også de innvandrere - en skam over den personen. Min far vill bare leve i samfunnet - og yte og hadde stor omgang med etniske norske. Sammenlign da dette med en Somalisk mann som gikk ut i media for en stund tilbake (og vi får være takknemlig at det ikke var en etnisk norsk som sa det - for da hadde det blitt bråk) - og anklaget Somalierne i vår by for å bruke halve NAV budsjettet.

Kjærlighetsløs?

Andre kristne anklager meg for å være kjærlighetsløs - men etter å ha vært med i ulike menigheter over mange år - så er jeg iallefall sikker i en ting - i menighetene prater de mye om kjærlighet - men sjelden blir det praktisert - og når det blir praktisert - så er det ikke den som trenger det mest som får oppmerksomhet - men de som allerede har mye fra før av. Dette er en gjennomgående trend i mange miljøer - og unnskyld til de (som teks. Evangeliesenteret) som ikke praktiserer dette i stor grad.

Ondskap ukjent for Nordmenn flest

I Midtøsten - jo mer jeg tenker på det - og ikke minst i de muslimske landene i Afrika (og selvfølgelig også i endel land/kulturer uten muslimsk innflytelse) - så finnes det en kultur av ondskap - som Europa - selv på sitt verste - ikke kan sammenlignes med den type mørke. Dette fantes lenge før Islam. Eks. så var det Assyrerne (der bla. Tyrkia er nå) som først fant opp terror - og brukte den aktivt i sine erobringskriger. Vi kan også se hvordan PLO ødela ett helt land - Libanon - i god gammel Midtøsten stil - som sjokkerte Libanerserne - som tok imot de flyktende PLO terroristene med åpne armer.

Mye av krigene i GT - hvor Israelske konger - som gudsmannen David - kunne gå inn i Filisterleirene - og drepe alle - barn - kvinner og menn. For en humanistisk hjerne er det fryktelig - spesielt når barn er involvert. Denne selvrettferdige holdningen har vi her i Norge fordi vi hvitkalker vår egen ondskap - ved å kalle drap for abort - vi bare ødelegger en celleklump, ikke noe liv - og så i våre egne øyne er vi uskyldige. Men Israels Gud - som har skapt hvert av barna fra de er unnfanget i mors liv - til de blir født - og Gud ser alvorlig på et såkalt svangerskapsavbrudd - gjort av mennesker. Og Han kommer til å dømme oss for det.

Men flere av folkeslagene som bodde rundt Israel - var onde folkeslag - som var under dom. Deres synder var ille:  barnedrep/ofring av barn - incest - overgrep - vold - sex med dyr - sataniske avgudsritualer (all denne ondskapen var ikke regulert til bare visse hjem - dette var ting som var normalt i samfunnet) og for å ikke snakke om hvor ille de kunne behandle andre på - Og når de fikk makten over Israelerne i ulike kriger - var de ikke i tvil på å eks. skjære opp magen til gravide og gjøre så ondt de kunne mot Israelittene. Disse folkeslagene var så destruktive - at bare å tenke tanken på det de gjorde - fra en som kommer fra Norge - at de fleste herfra ville aldri i livet bodd i nærheten av sånne typer naboer. 

Israel var faktisk - tross alt - i de fleste tilfeller et ganske trygt sted å bo. Lovene/Budene Gud ga - var for å hindre Israel å bli lik sine naboer. Og like ond som de. I frafalls tider - så ble de like ond som de - og Gud dømte Israel!

Men Norge har vel aldri drept kvinner og barn?

Før vi dømmer Gud fordi Bibelen beskriver at Gudsmannen David (eller andre Bibelske mennesker) drepte mennesker i krig - så bør vi selv tenke på hva vi gjorde i Libya - med omtrent ett samlet Storting. Norske F16 fly drepte mange sivile i Libya - og fulgte en globale plan skjult for de fleste. 

Men ved Gaddafis fall - så ble et greit fungerende Libya - ett land av anarki - ledet bla. av AlQuiada. Takk for Obama, Jaglands yndling til fredsprisen og for det Norske Storting.

Men etter at Libya falt - så kom innvandringsbølgene fra Afrika - opp mot Europa. Snakk om å skyte seg selv i foten. Men det var en plan bak alt.

Skal vi snakke om å fordele skyld mot andre - så kan vi jo begynne å tenke på de mer enn 600.000 små barn - som vi har delt opp på Sykehusene med skalpeller. Det kan minne om hva PLO under Arafat gjorde med sine motstandere (som skrevet over om Libanon) - de kuttet av dem lemmene - bit for bit. Legg da til at leger vet at barn i mors liv - har mye større smertegrense - enn voksne. Et barn drept i mors liv - kjenner frykten - og forsøker å bevege seg bort fra legens kniv - og vil kjenne smerten over at bein og armer blir kuttet av - før de blir drept. 

Vi bør heller ikke glemme AP, SV og Rødts lefling med terrorister fra Midtøsten (Les den "Rød Grønne Terrorøya" med Fjeld) - som PLO og Hamas - er bare toppen av ondskapen som denne nasjonen har ett ansvar for.

Vi sår og høster - åndelig lov som aldri tar feil

Og Gud er rettferdig: Han tillater at det vi har gjort mot Israel - har kommet tilbake på oss selv. Vi ga bort Guds land til Israels ville onde fiender - og satte de i en meget vanskelig militær situasjon - også ble sivile liv revet opp av selvmordsbomber (900 % økning i terror rett etter Oslo avtalen - også en av grunnene til at Israelerne måtte til slutt bygge en mur). 

Så får vi smake på det samme: Innvandring fra samme ville folkeslag - med en type ondskap som er vanskelig for oss å skjønne. Hvor liv, nærhet og varme ikke har noen høy status. Samtidig med at vi nærmer oss med å få No-Go Zoner i Oslo (Sverige har mer enn 50) - så fornektet det av alle hold. Flere skoler har store problemer med innvandrere - forsøkt skjult av media og av rektorene selv.

For å peke på Sverige (et temmelig Israel kritisk land - spesielt med den nåværende feministiske regjeringen): Svenske jenter blir voldtatt i store mengder nå - ofte jenter på rundt 12 års alderen - og noen enda yngre - opp til middelaldrende damer - får opplevde det fra (spesielt) Muslimske innvandrere eventuelt visse Afrikanske land (jeg sier ikke at det ikke skjer også blant svenske og norske etniske - men her er målestokkene mindre) - og domstolene klarer ofte ikke å gi disse jentene rettferdighet - men beskytter innvandrerne i Rasismens navn. Dette kaller jeg omvendt rasisme - hvor de som ikke gir sine etniske folk rettferdighet - er selv rasister. Og de som anklager sin egen etnisitet for rasisme - er oftest farget av det selv - mot sine egne.

Også voldtekter i Norge - uten at media ønsker å gi det mye oppmerksomhet

Jeg har selv lest om 12 årige "Oda" som ble voldtatt her i Norge - av 2 innvandrere - og hvor overgriperne stort sett fikk ingen straff. De går nå løs i samme by som "oda" bor - og hun får ingen rettferdighet - fordi domstolene har kollapset. Hadde en norsk gjort dette mot "Oda" - så hadde det vært førstesidestoff i media. Men media er med og bedrar det norske folket - og skaper en illusjon om hvor Norge er på vei.

Media og Statens ensidige behandling - kan åpne opp for rasisme

Det finnes en lov over alle Norske lover - og det er Rasisme mot Innvandrere - enda det er sjelden Nordmenn er rasister. Selv innvandrer sier at nordmenn er blåøyd og ikke rasister.

Men om denne forskjellsbehandlingen får fortsette - stat og media mot Ola og Kari Nordmann - så kan det oppstå rasisme og hat i folkehavet - og i verste fall - en borgerkrig. 

Så lenge AS Norge går på skinner - så er det mange nordmenn som bare trekker på skuldrene - og da mener jeg de som ikke merker problemene på kroppen selv- men om det kommer dårligere tider - kan alt mulig skje. De som egger opp til rasisme i Norge idag - er faktisk myndighetene, media, regjeringen (med noen hederlige unnatak), Stortinget og domstolene. Også Antirasistene er ofte selv aktive rasister og forskjellsbehandler folk (de liker ikke Israelere)- det har faktisk hendt at jøder ikke har fått deltatt i marsj til minne om Krystallnatten (akkurat som det er Antirasistene som har smakt jødeforfølgelse...). Det forteller jo litt om våre antirasister - som aldri er politiske nøytrale - de vender seg mot venstresiden - og er tro mot Media og sosialistisk politikk.

La oss først ta oss av våre egne - før vi skal redde hele verden

Vi må forstå at man ikke kan hjelpe alle. Det er en bibelsk tankegang - at man skal hjelpe først sine egne - før man går ut og redder alle. Ellers er man verre enn en vantro. Derfor må man først få hjelpe de eldre til ett verdifullt liv - med god standard i deres siste år - vi må rydde opp i våre egne problemer - før vi går ut og tror vi er Gud og verdens godeste.

Islams fremmarsj

Vi hører hele tiden at det ikke er nok penger til helsesektoren - til våre eldre etc., men når det kommer en gjeng sutrende, klagende og med innebygd hat mot oss "vantro" opp til landet vårt - så har vi plutselig milliarder av kroner å bruke. Da er ingen redd for at økonomien skal bli overopphetet. For meg så peker det på at Norge har ett stort problem med det det fundamentale menneskelige forståelsen av rettferdighet og likhet - og egentlig meget iskald mot sin egen etnisitet - og veldig varm mot de som har en tro - som vil ødelegge Norge - når de blir mange nok. Det er handlingene som avslører hva som bor i hjertet til våre politikere - ikke nødvendigvis alle de fine vakre ordene som ofte blir brukt.

En god venn av meg - hans sønn - hadde kjørt Taxi til Gardermoen - med en Imam i baksetet. Imamen sa pluselig noe som dette "Når vi er mange nok - skal vi ta dere". Sjåføren ble helt paff.

Det er ikke vanskelig å se hva Islam ønsker å gjøre med landet vårt - de sier det stolt selv - men det nekter media å skrive noe om - eller de omskriver det - og gjør seg skyldig i bedrag, løgn og gir rom for at vold fra visse grupper er akseptabelt - "fordi de har opplevd så mye vondt fra der de kom fra". 

Da er det viktig å peke på - at i Midtøsten - har det alltid vært kriger - også såkalt blodhevn, hvor man i det uendelige hevner hverandre for drap som har skjedd for lenge siden - og traumer pga vold, æresdrap og voldtekter er veldig vanlig der nede - helt siden Muhammed startet sin krigføring for ca 1400 år siden. Men å importere disse problemene hit - i kjærlighetens navn - gjør bare at samme mentalitet sprer seg inn i vår egen kultur. Helsevesenet kan ikke hjelpe folk som er bundet av mørket - kun Evangeliet kan røske opp roten av hat, smerte og gjengjeldelse.

Media bedragersk vinkling av innvandring - ved å peke på de som er kritisk

Men media går bare går til angrep på rettferdige mennesker som teks. Listhaug. Det de gjorde i Stortinget mot Listhaug - også den dobbeltmoralske Hareide - bare viser at Norge har et meget, meget stort demokratisk problem. Ytringsfrihet og demokrati er fallende. Du skal bare si det som er politisk korrekt til enhver tid - alt som strider mot det - kan du få problemer med Barnevernet, Politi, Domstol, Media eller politikere.

Sosialismens kupp og maktovertagelse i Norge - uten kruttrøyk - men ved å utnytte demokratiets svakheter - og ved å styre Media

For meg vitner det om at det har skjedd ett stille statskupp - hvor man bare bør holde munnen igjen - og vokte din tunge. Akkurat på samme måte av det i det gamle DDR. Og jeg vet at visse folk har blitt kneblet - til og med satt under tvang i psykatrien - fordi mennesker på høyt strå - ønsket å stevne AP for å ha meldt oss inn i det lovstridige EØS. 

Vi må ikke glemme at man må ha 3/4 deler i Stortinget for å få oss inn i bla. EØS - men politikerne bryter det hele tiden - som da Siv Jensen la Finanssystemet under EU og nå til slutt - elektrisiteten/vannkraften skal styres fra EU - noe som betyr at strømmen kan bli mer enn dobbelt så dyr på sikt. Alt dette krever grunnloven 3/4 flertall - men ting blir raskt klubbet inn - og media som skulle overvåke staten - går heller Statens ærend - og sier lite eller ingenting til det norske folket. Alt er et komplott. De som anklager andre for konspirasjonsteori - sitter fast i sine egne anklagelser.

Babels tårn bygges på nytt - men kalles globalisme

Derfor er innvandringen - bare en ny bit med bedrag - som faktisk er overstyrt av Bildenbergerne, Den Nye Verdensorden (som Rockefeller) og mange andre milliardærer - som er Eliten - som ønsker å overstyre den nasjonale staten. Det handler om Babel. Gud visste at Babels tårn var maktmisbruk og Gudshatende - og spredte folkene over hele verden - med andre tungemål.

Tenk bare på hva Paulus sier her "....Det er jo han som gir liv og ånde, ja, alt til alle. Av ett menneske har han skapt alle folkeslag. Han lot dem bo over hele jorden, og han satte faste tider for dem og bestemte grensene for deres områder.  Dette gjorde han for at de skulle søke Gud, om de kanskje kunne lete seg fram og finne ham." Ap. Gj. 17:25-27.

Å ødelegge nasjonalstaten er en synd mot Gud - og det er også tanken bak innvandringen. Derfor om du ser på denne artikkelen - så er det skrevet noe om at George Soros faktisk bruker penger på å få innvandrere fra Afrika til Europa. Det er ganske interessant. For jøden Soros er en globalist som vil ødelegge det Gud skapte etter Babels tårn (les her om Soros, Media, hjernevask og rasisme). 

Gud er imot store verdensriker - blant annet for deres gudsfornektelse og undertrykkelse av den vanlige mannen - derfor tillater Han spenninger mellom dem - enn at de blir en stor enhet. 

Men nå så fører Google og elektronikken oss nærmere hverandre - og språk er snart ingen problem (bare prøv Google oversetter). Og man jobber for å få fjernet nasjonalgrensene - for å gjøre oss til ett samlet universalt rike (hvor den enkelte ikke betyr noe mer enn en skrue i maskineriet) - og hvor Eliten daglig kjemper mot vår tidligere europeiske kristne arv - som disse Okkultistene er veldig bevisst på å fjerne fra dette nye systemet som bygges. Og Bibelen peker ganske sikkert på hvem som forfører oss - det som kalles det gjenoppståtte Babylon:

"For alle dine kjøpmenn var fyrstene på jorden,  og med din trolldomskunst ble folkene bedratt." Åp. 18:23.

Så vi ser i dagens Vesten - at en skyggeregjering - en rik elite - oftest okkultister - som sitter og manipulerer og styrer de som regjerer - som en marionettdukke. Dessuten har disse rike folkene kjøpt opp media - og har en enorm makt til å manipulere mengden via dem. Les her om det.

Denne eliten har også klart å infiltrere ting som CIA og FBI -og store deler av den amerikanske administrasjonen - og da kan vi også tenke at det er lignende tilstander i Norge. Ærlige oppriktige sjeler som liker Sannheten (som Carl I. Hagen) - er lite velkommen inn i disse klubbene (som vi kan se Stortingets behandling av Hagen i fjor) - og derfor kjemper de også mot Trump - via bla. Media. Trump bremser deres arbeid - og det irriterer dem - men klarer ikke å stoppe dem. Men han klarer å gjøre endel skade på det de driver og planlegger. Eks. har Trump ønsket å avsløre sex misbruk av småbarn - såkalt pedofile - men problemet er at de som gjør dette - sitter i høye stillinger i blant annet Demokratene. Ikke rart at det blir kruttrøyk - når deres ondskap blir truet med å bli avslørt.

Medias krig mot Varslerne

Derfor er ordet Rasime, fordommer, fremmedfrykt og mange andre ord - ord som media bruker til gagns - for å sverte varsleren - eller de som klarer å gjennomskue Regjeringenes dobbeltspill og løgner. Jo mer du blir hørt på - jo mer blir sterke krefter interessert i deg - for å sverte deg, ødelegge deg - og din husstand eventuelt ruinere deg. Klarer du å finne mektige bevis på deres dobbeltspill - som teks. varsleren over Gardermoen flyplassen - som hevdet at det var manipulerte bevis - ble ganske sikkert drept - men det ble oppført som ett selvmord (som omtrent var umulig). 

Jeg har selv hørt en kjent norsk predikant som forkynte på 90 tallet om Norges hemmelige ordner - og deres innflytelser - og fikk trusler mot seg og sin familie - og etter det sluttet han å forkynne om det. Av hensyn til familien.

Jeg tror ikke vi kan stoppe ondskapen - den har kommet for langt. Men vi kan selv holde Kristus mer lysende og levende - når verden går i konfrontasjon med Gud. Og Bibelens Gud taper aldri en konfronasjon!

Alt er ett spill - for å få full kontroll over deg

Til slutt - ta en titt på ulike Avsløringene mot Amerika og dens løgnaktige presidenter - og Snowden avsløringene. Innvandringen er bare endel av spillet - men alt handler til slutt om å skape kaos - og så ut av kaoset - skape en ny orden - og derfor bruker USA masse energi for å overvåke alle - dine telefon samtaler - og de kan lytte på deg når de vil via SmartPhonen du har. De kan slå på mikrofonen når de vil - uten at du kan gjøre noe med det. Fordi Bibelen kaller dette den Siste Tid - og da vil Ondskapen være på sitt høyeste - som i Noahs dager og i Lots dager.

2 nov 2017 - SSB holdt tilbake rapport om innvandring. Hurtig-publisert i dag

SSB er i hardt vær. En rapport om innvandringens konsekvenser økonomisk ser ut til å ha blitt tilbakeholdt av politiske årsaker før valget i september. Den kunne gagnet Høyre og FrP. I dag ble rapporten hurtig-publisert av samme SSB. Hvorfor?

SSB-rapporten til Erling Holmøy og Birger Strøm, med (en like sexy tittel som forrige rapport) «Betydningen for demografi og makroøkonomi av innvandring mot 2100», ble publisert i dag. Det må kunne kalles en «hurtig-publisering» etter at det i går ble kjent at den har vært ferdig siden 9. mai, og siden (som det offentlig heter) har ligget til kvalitetssikring hos ledelsen. Som forskningsdirektør Kjetil Telle i SSB uttalte i går til VG:

«Jeg har ansvaret for å kvalitetssikre slike rapporter. Andre forskere på avdelingen har lest grundig og gitt innspill, og forfatterne har deretter vurdert og innarbeidet endringer. Til sist har jeg lest rapporten igjen, og gitt noen mindre kommentarer».

Rapporten (som jeg bare så langt raskt har skannet) fremstår som god, men etter et halvt års kvalitetssikring synes jeg også at SSB-ledelsen kunne fanget opp en skrivefeil allerede i sammendraget: «Kapittel 2 viser at petroleumsformuen må deles på svært mange flere når realistisk in- og utvandring ( … )», for så «in» synes ikke denne rapporten å være hos ledelsen. Vel, nok morsomheter til en rapport med et viktig budskap.

Holmøy/Strøm skal svare på spørsmålet om hvordan – og hvor sterkt – vil en realistisk nettoinnvandring (altså inn- og utvandring) over mange tiår fremover isolert sett påvirke:

Les hele artikkelen her.

30 juli 2017 - Moral, migrasjon, flyktninger og imperialisme

Moral, migrasjon, flyktninger og imperialisme

Avisa Dagbladet skrev en leder 25. juli 2017 der avisa uten å gi belegg for det hevder at Norge både har «plass, råd og kompetanse» til å ta en andel av migrantene som ankommer Italia via Middelhavet. At norske politikere som Støre og Listhaug motsetter seg dette får karakteristikken «kortsiktig og egoistisk». I lederen bruker Dagbladets lederskribent gjennomgående «båtflyktninger» om de som kommer. Dette på tross av at det i en av artiklene de selv lenker til står at rundt 70 prosent av de som kommer, altså om lag 70.000 av 100.000, er økonomiske migranter.

 

«Migrantene kommer fra en lang rekke land, hovedsakelig i Afrika og Midtøsten. Rundt 70 prosent av dem forlater hjemlandene sine i håp om bedre økonomiske kår andre steder, ifølge en ny rapport skrevet for FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR).

I rapporten anslås det at om lag 30 prosent er flyktninger og asylsøkere med behov for beskyttelse.»

Vi har ingen innvendinger mot å kalle Støre og Listhaug kortsiktige og egoistiske, og vi er heller ikke uenige i at migrasjon også bør drøftes fra et moralsk perspektiv. Det er bare så underlig at moralen først oppstår i sisteleddet. For å skjønne bredden og dybden i de moralske og politiske spørsmålene som er involvert, bør man studere hele flyktning- og migrasjonsspørsmålet.

Hvem er flyktning – og hvorfor?

 FNs definisjon på en flyktning er slik:

«En flyktning er en person som har flyktet fra sitt hjemland og med rette frykter for forfølgelse på grunn av rase, religion, nasjonalitet, politisk oppfatning eller tilhørighet til en bestemt sosial gruppe.

Personen som flykter må ha krysset en internasjonal landegrense for at reglene i FNs flyktningkonvensjon skal gjelde.»

Les hele innlegget her. 

14 juli 2017 - Fryktens trekant - et spark til venstresiden

Som innvandrer med muslimsk bakgrunn blir jeg fornærmet, ikke når man tegner Muhammadkarikaturer, ikke når man snakker stygt om islam, ikke når man kritiserer muslimer. Jeg blir fornærmet når etniske og intellektuelle nordmenn behandler meg med silkehansker og blir forsiktige av frykt for å fornærme meg.

For mange år tilbake, kontaktet en journalist undertegnede og ba om et intervju. Han ville vise den «positive siden» ved innvandring. Han spurte meg om jeg kjente noen andre gutter fra Midtøsten med muslimsk bakgrunn som var integrerte og vellykkede, som hadde arbeid og snakket godt norsk. Journalisten ville lage et portrettintervju med oss, tittelen var «Drømmeinnvandrerne». Vi hadde én betingelse: at i denne reportasjen skulle vi ikke fremstilles som stakkare. Vi var klokkeklare: vi ville ikke bli presentert som ofre, vi ville ikke at noen skulle synes synd på oss. Vi ville ha en ærlig og saklig reportasje, om hvordan det kjennes å komme til et nytt land, lære seg et nytt språk, finne seg venner og skape seg et hjem.

Når reportasjen kom ut, kunne vi ikke tro det vi leste; i reportasjen ble vi fremstilt som tre stakkars  innvandrere, med mye fokus på alt det vonde vi hadde opplevd, lite fokus på hva vi hadde av ressurser og hvor mye vi hadde klart å utrette med disse ressursene.  

Les hele artikkelen her.

Januar 2017 - Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

– Det er en organisert invasjon, sier hun og stiller spørsmål ved hvorfor så mange muslimske flyktninger velger Europa i stedet for rike arabiske land som er nærmere og der de har samme religion, språk og kultur.

Artikkelen er hentet her.

– For oss orientalske kristne er ikke muslimer fiender. Vi skal være gjestfri mot folk i nød, ja, men ikke mot en organisert invasjon. Husk at radikal islam ikke er en religion, det er et politisk program som har som mål å skaffe seg hegemoni i religionens navn.

Så lister hun like så godt opp med en påminnelse: «Jesus har bedt oss om ikke å være blinde eller dumme. Han ber oss om å elske vår neste, men også om å stå opp for det som er galt», fastslår den fryktløse nonnen – før hun irettesetter Europa for sin dumskap:

– Det undrer meg at dere som er så godt utdannet ikke ser at det som skjer kommer til å true levemåten deres. Det er som selvmord for sivilisasjonen.

Innvandring for sakte nedbrytning av samfunnet

Islam er ett annet ord for å innføre ett åk, som på sikt vil ødelegge demokrati, ytringsfrihet og kvinnenes frihet. De sier at når det blir rundt 10% muslimer, så vil det bli urolig i nasjonen.

Nå er ikke alle muslimer voldelige, og mange er gode medborgere, iallefall ved første øyekast. Men problemet ligger i Religionen, deres forbilde Muhammed (som var en morder - drepte eks. alle mennene i Mekka ved halshugging, løgner - lurte alle i Mekka til en falsk fredsavtale som han så brøt, og så drepte mennene og tok deres hustruer og barn, og han giftet seg med en mindreårig på da 6 år, og fullbyrdet ekteskapet når hun var 9 år etc. Og Muhammed er ett forbilde for omtrent alle muslimer, de ønsker å følge i Hans fotspor (men flere vet lite om den blodige og voldelige historien til Islam). Men den verste formen for radikal islam idag, går utifra Saudi Arabia ved Wahabismen, som sprer seg over hele den muslimske verden, og nå til vesten, ved hjelp av Vestlige penger (oljen). Du kan lese mer om den gjennom tidligere ambassadør Carl Schiøtz Wibye.

Min far var også innvandrer. Men da han kom hit, så begynte han å jobbe med en gang, startet en sjakk-klubb, integrerte seg og fikk mange norske venner. Dette er ofte ett problem i Islam, fordi mange muslimer, spesielt arabere, nekter å føye seg eller la seg integrere, da de ser vårt demokrati som en fiende til Islam. Samtidig er de misjonerende, og ønsker å spre sitt eneste "sanne" syn inn til vesten, med sverd, om nødvendig. Jihad, er ikke bare ett kamprop, eller en selvmordsbomber, men det er også å kjempe med penn for å føre frem spesielt den onde Wahabismen (Sunni). Men det finnes også andre ytterliggående muslimer, som teks. under radikale Shia`er. Og eks. så er det mange intelektuelle muslimer som snakker flytende norsk, har pene manerer, pene klær, og ønsker å komme på toppen i politikken og der de kan påvirke det norske samfunnet, ved å være som en femtekolonne. En muslim er først og fremst trofast mot Islam, enn det landet de bor i.

Da den famøse innvandringen kom i fjor til Norge, så har bybildet hvor jeg bor forandret seg ganske radikalt. Nå er det full innpakkede kvinner, og noen ser ut som spøkelseskladder der de vandrer rundt i sine telter, og muslimske menn som ser på kvinner med slukende blikk og vår kultur begynner sakte og sikker å forandre seg. Min by begynner å bli ett annerledes by, enn den jeg vokste opp i. Og jeg tviler på om det er til det bedre.

En slektning som bor på en øy på vestlandet, fikk beksjed om at UD ville tinge deres hovedsamlingshus - der hvor folk giftet seg, hadde konfirmasjoner ol., for å fylle det opp med muslimske "mindreårige" - tror det var snakk om 600 stykker i det lille samfunnet. Da sa bygda at nok er nok, og kjøpte opp huset, og har beholdt sin egenart enda.

For ca 6-7 år siden, så møtte jeg ett ektepar fra Oslo. De hadde flyttet litt utenfor byen. Jeg kjøpte en fryser av de. Og de fortalte at de bodde i Oslo i ett borettslag. Men jo flere innvandrere som tok over, da de norske enten døde ut eller flyttet bort, jo mer og mer ble alle reglene brutt, og alle gjorde til slutt hva de ville. De fikk bare nok, og solgte leiligheten og flyttet ett godt stykke bort fra Oslo. Dette er hva innvandring betyr i praksis.

Da jeg bodde i Uppsala i Sverige på begynnelsen av 2000 tallet (hvor de har hatt store problemer med steinkastning og bilbranner etter at jeg flytter derfra ) så bodde det en muslimsk familie fra Iran eller Irak akkurat i en Sosialbolig i vårt borettslag. Du vet, for svenskene var borettslag nesten en religion, hvor alle gjorde det som var rett og alle fulgte reglene til punkt og prikke. Men denne familien, helt alene, begynte å bryte alle reglene ved vaksestuen, som de kom og tok svenskenes vasketid - og vasket gjerne duker full med mat, så det lå igjen store mengder mat i vaskemaskinen - og mange andre ting - som gjorde at det ble en stor irritasjon i borettslaget. Tenk da om det flytter inn en andel på 50% i ett borettslag. Det kommer garantert ikke bli lett å skåne barna fra den lovsløse ånden som en god del av de har, og i verste fall, kan man bli truet på livet, om man er etnisk norsk/svensk. Dette skjer daglig i Malmø, mot de etnsike svenske. Hvor muslimer truer de på livet og forsøker å kjøre over folk med bil (som en muslimsk mann gjorde mot en eldre dame, bare fordi hun ikke var muslimsk og kledd deretter).

Nå har det også skjedd store forandringer dette året i Oslo. Det har ligget og ulmet, men spesielt muslimske ungdommer hvor foreldrene kommer fra ulike land, går og tenner på biler, overfaller etniske norske ungdommer ol. Dette ligner på Sverige, som har mer enn 50 No-Go soner for politi-brannvesen og sykebil. Det starter som oftest i det små. Og her som i Sverige, så nekter politiledelsen å fortelle egentlig hva som skjer. Og det norske folket, som ikke kjenner denne ondskapen på kroppen - som noen utvalge har fått gjort, og politifolk har sett - men ikke får rapportere sannheten fra lederskapet - vil da svelge nyhetene som media serverer, og vi vil lulles i søvn. Vi skjønner ikke at vi er på vei til å bli okkupert, av krefter som vi vet lite om, fordi ingen Islam "eksperter" forteller deg sannheten. Det eneste stedet å vite sannheten, er å søke på nettet. Eks. lese Hege Storhaugs bok "Islam - den 11 landeplage", som er en ren dokumentasjon. Eller denne ambassadørens bok "Terrorens rike".

Jeg anser meg ikke som rasist eller en med fordommer. Men jeg er ikke dum heller, som mange av våre intelektuelle folk som frittalende uttaler seg med bare tull og tøys, som de heller ikke kan dokumentere. De som angriper Hege Storhaug, hater egentlig det norske demokratiet, og lefler med autoritære krefter. La ikke Norge bli ett nytt Sverige!

Måtte Herren ha nåde med oss, og måtte Gud sende en vekkelse for å få landet til å snu, mot Korset! Tross alt, Korset er sterkere enn Islams halvmåne! Og det vet den onde! Men tydeligvis ikke norske stortingspolitikere og andre dårer i ledende stillinger!

31 mai 2017 - Steinkasting, branner, knivstikking, voldstrusler, narkotika – og borgervern

Kriminalitet i innvandrertette områder i Oslo, slik som "hendelsene" på Vestli i Groruddalen sist helg, dysses ned både av politi og medier. Eksklusiv informasjon vi sitter på forteller at politiet over lang tid har iverksatt diverse prosjekter og aksjoner for å bekjempe økende kriminalitet i dalen. Ikke minst handler det om et stadig økende trusselbilde, bruk av våpen, påsatte branner og åpenlys narkotikaomsetning. Politiet ble således tipset om at beboerne i området ønsket å opprette borgervern-grupper. I offentligheten synes Politiet mest opptatt av å avvise "svenske tilstander" enn å formidle alvorlighetsgraden i utviklingen - som igjen kan villede politikerne. La oss få sannheten om dalen på bordet.

NTB kunne mandag melde at for «tredje natt på rad» har ungdommer «vært ute og herjet på Vestli i Oslo». Mediene fortalte om påtente branner og steinkasting mot vektere, politi og brannvesen.

Rundt klokka 02:00 til søndag 28. mai startet det på gangbrua til Vestli stasjon. Her var det samlet en rekke ungdommer som tente på flere ting i nærheten, og det kunne gått riktig ille da de samme kastet en vel 15 kilos stein ned på en vekterbil. Det var denne vekteren som meldte om opprøret, eller «hendelsene» som det heter, til politiet.

Da politiet ankom stedet hadde ungdommene i tillegg lagt steiner i veien for å forhindre blålyspersonell å komme frem.

Til tross for at ungdommen løp til alle kanter, ble tre innbrakt til politistasjonen, mens 17 andre ble loggført, ifølge våre kilder.

La oss si det slik: De heter ikke Ola og Kari. Like betenkelig er det at disse ungdommene, alle gutter, er i alderen 15 til 19 år. Hva gjør 15-åringer, fem av de loggførte, ute klokka 02:00 om natten?

Men vel så vesentlig: De tre innbrakte denne natten, en 17-åring og to 18-åringer, slapp fri igjen etter fire timer. Hvor avskrekkende er det?

Langt mer alvorlig

Mediene formidler hendelser i Groruddalen med «overdreven innestemme». Som kjent har medier – og politikere – over tid prøvd å fortelle oss at vi ikke har «svenske tilstander», tilstander som svenske medier og politikere heller ikke vil vedkjenne seg, selv om oppvåkningen i nabolandet er startet.

Situasjonen i Oslo synes mer alvorlig enn hva mediene (og politiet) formidler. Unntaket i så måte var NRKs Anders Magnus. Han ble utsatt for massiv kritikk, ja, den haglet, for at reportasjen om gjengkriminalitet ikke var positiv nok og/eller ikke «viser hele bildet».

Så hva er egentlig situasjonen i innvandrertette områder i Groruddalen?

Les hele innlegget her.

Mai 2017 - Flyktningstrømmen en del av en større plan

«Uønskede NGOere» finansierer IS-tilknyttede flyktningebåter mot EU.

 Undersøkelser av italienske myndigheter og andre har funnet at NGOere, finansiert av blant annet George Soros, aktivt betaler for private skip som smugler titusener ulovlige nordafrikanske flyktninger inn i EU via Sør-Italia. Denne mennesketrafikken blir rapportert å ha tilknytning til IS sitt smugler-nettverk. Hvis dette blir bekreftet, kan det potensielt føre til at NGOere kan bli tiltalt for forbrytelser.

NGO-er er Ikke-statlige organisasjoner (fra engelsk non-governmental organization). Det er organisasjoner som arbeider parallelt med statlige organer, men som ikke er underlagt en statlig myndighet. I praksis drives svært mange av slike av f.eks CIA eller som i denne historien av børs-spekulanten George Soros.

Du kan lese artikkelen her.

 Carmelo Zuccaro, statsadvokat i Catania, har vitnet i en komite i det italienske parlamentet i mars at en offentlig etterforskning om finansieringen av flåten av moderne flyktningebåter i Middelhavet er garantert av private NGOere. Han kom med bevis på at menneskesmuglere i Libya og andre nordafrikanske kyststater ofte er knyttet til IS eller andre kriminelle gjenger. De ko-ordinerer trafikken mot Italia med titusener av flyktninger.

Zuccaro kom med bevis på at menneskesmuglerne, enten på land eller om bord på mindre flyktningebåter, anroper større NGO-finansierte redningsbåter direkte for å arrangere overføring av flyktningene. Dette antyder at det er nært samarbeid mellom gjengen av menneskesmuglere og den NGO-finansierte flåten.   

Zuccaro fortalte at kontoret hans etterforsker det han kalte «unormale» mengder av midler tillater til og med små byråer å leie skip. Italienske autoriteter har avdekket at minst ti private Non-Governmental Organizations er involvert, blant dem flere NGOer som er finansiert av USA-bankspekulanten George Soros sin Open Society Foundation.

Zuccaro fortalte også til den italienske pressen at «tilretteleggingen av de ulovlige immigrantene er en straffbar forbrytelse, uansett hvilken intensjon de har». Han sa at Italia også etterforsker islamistisk radikalisering i fengsler og leire der immigrantene blir rekruttert, noe som er ulovlig etter loven. Den europeiske immigrasjonskommisæren Dimitris Avramopoulis har slått fast at omtrent 80 % av de nordafrikanske immigrantene som kommer til Italia ikke har noen lovlig rett til asyl. Mange blir rapportert å komme fra kriminelle gjenger som oppsto etter den USA-støttede bombingen av Libya i 2011, som drepte Gaddafi og kastet landet inn i anarki.

Naturligvis har ruten fra Nord-Afrika mot Sør-Italia kommet etter at de siste års flyktningetrafikk gjennom Grekenland så å si er blitt stengt. De bruker moderne chartrede skip for å bringe tusener av flyktninger til Sicilia og andre deler av Sør.Italia. I de to første månedene av 2017 har flommen av ulovlige flyktninger fra Libya til Sør-Italia økt med så mye som 40 % i forhold til samme periode i fjor.

NGOs menneske-trafficking.

Det offisielle EU European Border and Coast Guard Agency, FRONTEX, slår fast i en rapport i sin risikoanalyse for 2017 at «Det sentrale Middelhavet har blitt hovedruten for afrikanske migranter til EU, det er svært sannsynlig at den vil fortsette å være det i framtiden. Ser vi spesielt på dette kommer 89 % av migrantene fra Libya».

FRONTEX-rapporten bemerker at det har vært en dramatisk økning i 2016 fra 2015. Tidligere kom den største flommen av migranter fra Tyrkia til Grekenland og Balkanstatene og videre til Tyskland og andre EU-stater. «NGOenes redningsaksjoner (til Sør-Italia) økte med mer enn 40 % av alle hendelser. Siden juni 2016 har et betydelig antall båter ankommet eller er blitt reddet av NGO-skip uten noen slags nødsignal eller uten noen slags informasjon om hvor de er blitt reddet».

FRONTEX mente det er en mulighet for at smuglerne sender migrantene ut på sjøen med en avtale på forhånd om at NGO-skip skal redde dem og så bringe dem til Italia «som i drosjer». Det EU-byrået beskriver som en operasjon med menneskesmugling er faktisk operasjoner fra internasjonale kriminelle organisasjoner, inkludert ISIS. Det blir drevet av skip som er chartret eller eid av forskjellige Non-Governmental Organizations, blant dem Soros-finansierte NGOere.

Den italienske admiralen Enrico Credendino, kommandør i EUs anti-trafficking Operasjon Sophia., sier at NGO-skipene nærmer seg den libyske kysten for å tiltrekke seg migrantbåter i mørket. «Om natten bruker de svære lyskastere; smuglerne ser dem og sender jollene med migranter mot lyset», slo han fast. Så blir de tatt om bord i de større NGO-skipene for reisen til Italia.

Samarbeider Soros sine NGOer med ISIS?

Dersom den italienske etterforskningen om NGO-finansiering av denne flåten av charter-skip blir slått fast, vil dette implisere at NGO, iallfall flere av dem, er tilknyttet stiftelser eller organisasjoner som er finansiert eller kontrollert av George Soros. Det står i ledtog med ulovlige menneskelige smuglerorganisasjoner , mange ganger bander knyttet til IS i Libya. En rapport i 2017 fra Qulliam, en privat tenketank i Storbritannia, hevder at IS, eller Den Islamske Staten, er involvert i menneske-traffickingen mot Italia. Rapporten deres slår fast: «Mens noen av flyktningene må betale smuglerne opp til 560 dollar for reisen over Middelhavet, tilbyr IS, som står for denne ruten, gratis reise for de som er villige til å slutte seg til IS. Til de som når Middelhavskysten, tilbyr IS potensielle rekrutter opp til 1000 dollar for å slutte seg til organisasjonen. Ikke akkurat menneskelig.  George Soros

Mennekerettighets-etterforsker i USA og advokat William Craddock har oppdaget at flere av NGO-skipene som er involvert i menneskesmugling er knyttet til den finansielle beskytteren George Soros og hans Open Society Foundation, inkludert avaaz.org i de Sorosfinansierte moveon.org; Redd Barna og Leger Uten Grenser, som chartrer et Middelhavsskip kalt Aquarius.

Internasjonalt Migrant-initiativ.

Soros sin Open Society Foundation, som også har fått penger fra USAs regjering gjennom CIAs USAID, finansierer også noe de kaller Internasjonalt Migrant-initiativ (IMI). Dette er grunnlagt i 2010 og er er et NGO som er en del av George Soros sitt Open Society Foundation. Det er helt klart at ideen bak Soros sitt IMI er gjort med det for øye som snart vil skje i Europa, og kanskje også i USA: flyktningekrisen. På sin nettside har Soros sitt IMI åpent erklært at de har «en strategisk tilnærming til korridorer, fasiliteter i samarbeid med opprinnelseslandene, transitt og bestemmelsessted». Den samme nettsiden har også identifisert tre strategiske migrantkorridorer: Asia/Midt-Østen, Sentral-Amerika/Mexico, og Eurasia, som peker på Sentral-Asia inn i Russland. Det virker nesten som en kjempemessig geopolitisk plan fra en eller annen.

I september 2016 annonserte den samme George Soros at han «donerte» 500 millioner dollar til flyktningsaken i Europa og USA. Han ville ikke si hvor eller hvordan disse pengene skulle brukes. Var noen av disse øremerket finansieringen av de moderne NGO-skipene som bringer titusener av flyktninger fra Libya? Sikkert et relevant spørsmål for italienerne og andre etterforskere.

I august 2016 kom DCLeaks, en USA-nettside maken til Wikileaks, ut med 2576 filer som hovedsakelig handlet om George Soros sin Open Society Foundation. I et memo fra Soro´-stiftelse datert 10. mai 2016, argumenteres det med at Europas flyktningekrise skulle bli akseptert som «den nye normalen», og at krisen betyr «nye muligheter» for Soros sin stiftelse til å ha innflytelse på immigrasjonspolitikken over hele kloden.Et NGO-skip

Soros og «Merkels plan».

For sporene etter Soros sine stiftelser er overalt i EUs flyktningekrise, den som har snudd opp ned på sosial og økonomisk stabilitet over hele Europa siden august 2015. Det var da den tyske kansleren Angela Merkel overrasket mange, til og med i sitt eget parti, med en kommentar som siden er blitt beryktet: «Vi klarer det», fulgt av hennes avgjørelse den 5. september 2015 om å ta imot tusener av flyktninger som hadde begynt å gå fra Keleti-stasjonen i Budapest mot Tyskland. Hun sa at alle flyktninger var velkomne med åpne armer, ingen spørsmål ble stilt, ingen grenser satt. Mer enn én million flyktninger, ikke bare fra Syria, flommet inn i Tyskland og andre EU-land. En hjemlig opposisjon ble reist mot Merkel. Sent i 2015 opptrådte Merkel på et talk show i et populært TV-program der hun annonserte :»Jeg har en plan». Og det hadde hun virkelig. Den ble til og med kalt «Merkel-planen» av de som laget den.  

Planen var utarbeidet av en tenketank med kontorer i Berlin, Brüssel og Istanbul og het The European Stability Initiative (ESI). Under Merkel-planen skulle Tyskland, i tillegg til den millionen flyktninger som kom i 2015, i 2016 «gå med på å gi asyl til 500 000 syriske flyktninger som var registrert i Tyrkia i de neste 12 månedene». 

Merkel-planen om å akseptere hundretusener av flyktninger uten spørsmål inn i Tyskland og andre EU-land, uten å sette grenser for antallet, er «den nye normalen», et begrep brukt på Soros International Migration Initiative (IMI) sin nettside og var også et produkt av Soros sitt nettverk. Forfatteren av Merkel-planen og sjef for ESI er en østerriksk sosiolog, Gerald Knaus. Knaus er medlem av det George-Soros-finansierte Europeisk Råd om Utenlandske Relasjoner (ECFR), og en venn av Soros Open Society. Knaus sitt ESI ble, ifølge det tyske Die Zeit, finansiert av blant annet Rockefeller Foundation og det Washington-baserte German Marshall Fund, og også av Soros sitt Open Society Foundation.


Her er Wikipedias offisielle beskrivelse av fondet: Rockefeller-stiftelsen er en fremtredende filantropisk organisasjon som er basert i New York. Stiftelsen ble grunnlagt av John D. Rockefeller, sammen med sønnen John D. Hvilken virksomhet som skjuler seg bak de fagre ordene er en helt annen sak.

Roma på grensen av krig.

Den nye eksplosjonen av ulovlige flyktninger til Sør-Italia, hjulpet av denne flåten av skip som er chartret av NGOere knyttet til Soros og andre, er slett ingen gjerning av noen barmhjertig samaritan.I desember 2016 sa borgermesteren i Roma, Virginia Raggi, at byen var på kanten av «krig» mellom migrantene og fattige italienere. I Sør-Italia erklærte den sicilianske Cosa Nostra «krig mot migrantene» i 2016 og det kommer rapporter om at den italienske mafiaen har begynt å slåss mot nord-afrikanske kriminelle gjenger som kom til EU blant migrantene.  

Påstandene om at Soros finansierer en flåte med båter for å ulovlig å smugle flyktninger og andre migranter fra Nord-Afrika og inn i EU antyder i det minste at de Washington-lenkede nettverkene til Soros driver med mer enn veldedighet. De antyder at hans NGOere iallfall er indirekte innblandet i prosjekter for å ødelegge den sosiale stabiliteten i EU, slik Soros NGOere gjorde i Ukraina i 2014 og tidligere.

Det er vanskelig å unngå inntrykket av at hele fenomenet med flommen av flyktninger, sammen med NATO-krigene som utløser dem på steder som Afghanistan, Syria og Libya er del av et mye større, og mye skumlere opplegg, og at det er pengene til Soros som er midt i dette opplegget. Han er en figur bak så å si alle USA-støttede og CIA-støttede fargerevolusjoner, med veltingen av Slobodan Milosevic i 2000 midt i dette.Mange hevder at George Soros stod bak finansieringen og organiseringen av demonstrasjoner mot Jugoslavias folkevalgte president Slobodan Milosevic. Han ble arrestert og sendt til krigsforbryterdomstolen hvor han døde i fangenskap. Etter sin død er han frifunnet for anklagene.

Intet under at stiftelser og operasjoner fra den «filantropiske» Soros stadig er under angrep rundt omkring i verden, inkludert i Viktor Orbans Ungarn, Soros sitt fødeland.

6 april 2017 - Snakker om flotte kompliment! Og mediene er på stedet hvil

-Hege Storhaug sprer hat, fordommer og usannheter. Hun og hennes butikk bør granskes. Ordene falt i statskanalen i går, og de tilhører ikke overraskende en av dem vi i HRS gjennom årene grundig har dokumentert er en helstøpt islamist med moskéimperialistiske tendenser, pent sagt. Basim Ghozlan slipper likevel unna kritiske…

-Hege Storhaug sprer hat, fordommer og usannheter. Hun og hennes butikk bør granskes. Ordene falt i statskanalen i går, og de tilhører ikke overraskende en av dem vi i HRS gjennom årene grundig har dokumentert er en helstøpt islamist med moskéimperialistiske tendenser, pent sagt. Basim Ghozlan slipper likevel unna kritiske spørsmål om sitt ideologiske og økonomiske virke i Norge. Programleder Hugo Fermariello fremstår som en mann uten særlig innsikt i islam generelt, og islam i Norge spesielt. Er ikke det litt underlig når vi nå faktisk skriver 2017 og islam er den raskest voksende religionen Norge og Europa? Skal denne kunnskapsløsheten eller latskapen bare fortsette?

Debatten i Dagsnytt atten i går 5. april var sentrert rundt et forslag fra FpU om ideologisk å granske moskeer i Norge. Fokuset var om moskeer i Norge forkynner et radikaliserende budskap, da (som alltid) knyttet opp mot terror, ikke islamisme generelt. På telefon kom lederen av Det islamske forbundet og forstander i dette forbundets moské, Basim Ghozlan, med uttalelser som bare halvhjertelig ble forsøkt stanset av Hugo Fermariello. Hvorfor halvhjertelig, Fermariello?

En gammel taktikk

Den velkjente taktikken fra totalitære krefter fikk således blomstre i all sin uskjønnhet. På 70-tallet var det kommunistene, typisk på universitetene våre, som beskyldte demokratiske opponenter for å være «ekstremister». I dag er det vi som opponerer mot totalitær islam som beskyldes for ekstremisme av de ekstreme kreftene. Jeg vet ikke om journalister bevisst eller ubevisst lar denne taktikken passere, men jeg vil anta, ut fra et vennlig innstilt sinn, at det er det ubevisste som er svaret. For, jeg tror journalister som Fermariello faktisk ikke har kunnskap om temaet han var debattleder for, og det er ikke minst dette som er den store bremseklossen i debatten om vår tids nye totalitære utfordring. Det hele er hjerteskjærende, på det gode samfunnets vegne.

Les hele artikkelen.