31 januar 2020 - Trump på feil kurs

Dessverre - så forsvant bloggartikkelen jeg skrev - og jeg skal prøve å restaurere noe. De første ordene hadde jeg kopiert - og gjentar dem her:

Utvilsomt satte Gud inn Trump pga de kristnes bønner. Utvilsomt har Gud salvet han til oppgaver - muligens på samme måte som Kyros - men det viser seg også - at Trump er på vei til å gå i kollisjonskurs med Guds Hellige. Å opprette en palestinsk stat - er å spytte Gud i ansiktet. Det finnes en lang historie bak det - og her kan du lese om Israels historiske og nåtidige rett til landet.

Palestina betyr Filisterne - ett gammel fiende til Israel i oldtiden - og de ble utryddet til å være ett folkeslag lenge før Israel ble bekjempet av Rom i 70 og 132-135 e.Kr. Grunnen til at navnet ble satt på Israel - var pga. jødenes opprør mot Rom - spesielt det siste - og da ønsket ikke Rom lengre at Israel skulle knyttes til jødene - og for å spotte jødene ordentlig, satte de navnet til Palestina - navnet på deres urgamle fiende.

Les hele artikkelen her.

Profetisk drøm avslører Donald Trump som leder verden under fremveksten av antikrist.

Artikkelen her hentet her.

I den 17 minutter lange videoen som vises nederst i dette innlegget, deler Paul , med et eget YouTube program med base i Nord-California, en serie profetiske drømmer der Gud avslørte den sjokkerende rollen president Trump vil spille i Endens tid. Jeg har bare sett noen få av Pauls videoer, men så langt - de jeg har sett, bekrefter det Gud har vist meg.

Paul har en lang liste med nøyaktige profetier om amerikanske presidenter og valg. I 2011 ga Den Hellige Ånd ham en visjon om Obama og sa: “Ser du denne mannen, Obama? Han vil vinne, og det blir begynnelsen på slutten. ”

Bilde over: Obamas tale - hvor han gjorde om podiet til en kopi av Pergamons Alter - det som beskrives i Bibelen der "Satan bor" i Åpenbaringsboken. Adolf Hitler hadde også ett lignende Pergamons alter ved sine taler. Les artiklene her.

Det viste seg å være korrekt da Obama vant valget i 2012, men var det begynnelsen på slutten? Få mennesker i dag er klar over det, men for tusenvis av år siden identifiserte mayaindianerne og andre eldgamle sivilisasjoner i Kina, Mellom-Amerika og Sør-Amerika en spesifikk dato, som pekte til 21. desember 2012 som slutten av tidsalderen og begynnelsen på en ny tid. Nyhetsmediene feilrepresenterte de gamle profetiene og kalte det verdens ende, men de gamle så det som starten på en ny tid, preget av løslatelsen av den store fjærede slangen, den som ble identifisert i Bibelen som dragen, Satan . Mayaene kalte ham Kukulkan. For aztekerne var han Quetzalcoatl, men betydningen er den samme, fjærete slangen. (Kilde: Wikipedia )

I løpet av de siste hundreårene hevdet mange kjente kristne ledere at 2012 ville markere begynnelsen på slutten, starten på maktveksten for både antikrist og den falsk profet, hevdet av  evangelister som Jonathan Edwards, William Reid og Rene Thibaut. (Kilde: theopenscroll.blogspot.com )

Bilde: Baksiden av amerikansk Riksvåpen

Fortsatt i dag tror illuminatiene at noe betydelig begynte i 2012, og det er grunnen til at det er gjemt i Great Seal of United States of America (Oa: USAs riksvåpen), som vises på baksiden av hver amerikanske en dollar seddel, og viser den latinske frasen, Novus Ordo Seclorum, som betyr "Ny orden i tidsaldrene". I likhet med de eldgamle sivilisasjoner, tror illuminati at en ny verdensorden startet sin storhetstid fra 2012. De har gjemt planene sine i lagene av pyramidesymbolet som avslører 2012 som deres startdato.

Bildetekst: Amerikans 1 dollar seddel

Så Pauls profetier fra 2012, ble oppfylt ved Obamas valgseier og begynnelsen på slutten ble bekreftet av mange andre profetier. I tillegg mottok Paul andre profetiske drømmer angående amerikanske presidenter og valg, også nøyaktig oppfylt, inkludert resultatet av valget i 2016, som han så omtrent seks måneder før det skjedde.

Bilde: Hillary ble båret inn i bilen - under en av "anfallene" ved valget i 2016

26. april 2016 viste Gud ham at Hillary Clinton ville bli rammet med svakhet. Oppfyllelsen ble vist ved hennes offentlige opptredener, som voldsom hoste hun hadde mens hun snakket på et kampanjearrangement i New York. Da  Paul mottok dette ordet, viste alle meningsmålingene at Hillary Clinton ville vinne valget, men han profeterte: “Helsen hennes vil begynne å bli verre og verre, fordi Gud ikke vil tillate henne å bli president. Løgnene hennes vil bli eksponert. Hvis det er valg, vil hun ikke vinne.  (Kilde: YouTube.com )

Profetien hans ble oppfylt da Hillary Clinton tapte valget, mistet helsen og nettopp nylig mistet sin beskyttelse da løgnene hennes ble offentlig avslørt av en tidligere midlertidig styreleder for DNC, Donna Brazile. For en fantastisk hendelse, etter flere tiår med forferdelige forbrytelser begått av både Bill og Hillary Clinton.

Også i 2016 så Paul ganske nøyaktig at Donald Trump vant valget i 2016. I en profetisk drøm der president Trump sto ved et podie - da gullmynter falt fra taket. Det representerte tilbakeslaget i aksjemarkedet. som har fortsatt i ett år etter at han vant valget.

For fem år siden, omtrent tre måneder før presidentvalget i 2012, 9. august 2012, fikk Paul en drøm som avslørte Donald Trump i en stilling som verdensleder. Paul uttalte tydelig at han ikke trodde Donald Trump er antikrist, og at ingenting viste det i hans drøm. Hadde han hevdet det, ville jeg ikke ha delt videoen hans, fordi jeg vet at Trump ikke er antikrist og ennå har jeg ikke hørt om noen som tror han er det.

Slik beskrev Paul drømmen sin:

I denne drømmen sitter jeg på familierommet mitt og en mann kommer på TV-en. Jeg kunne se silhuetten hans, og han hadde et mørke om seg, men han utstrålte også denne falske følelsen av fred. Du må forstå, han var veldig troverdig, han var overbevisende, han snakket veldig mykt, og likevel profesjonelt, han var godt trent, og han var veldig kunnskapsrik og veldig utspekulert.

Han begynte å snakke om, akkurat som den typen som brøt av, det var som et nyhetsvarsel. De kunngjorde ham som verdensleder. De erklærte at myndighetene hadde mislyktes, og de nevnte flere land. USA var en av dem. Og han beskrev det, hva han mente med å si at de mislyktes. Kriminaliteten var enormt høyt. Gjelden deres hadde steget for mye. Det var ikke nok jobber, og det var ingen forutsigbar vei ut av gjelden. Han snakket om den økonomiske belastningen, den økende gjelden, krigene, kostnadene for krigene, volden, revolusjonen, det skjedde en revolusjon rundt hele verden, bokstavelig talt omfattende revolusjoner da innbyggerne gjorde opprør mot regjeringen. Det skjedde også her i USA. Unntakstilstand fungerte ikke, og det var for dyrt, og det tok oss bare dypere inn i gjeld.

Han hadde denne visjonen og denne planen for verdensfred, ikke bare fred for USA eller fred for Europa eller fred for Midtøsten eller fred for Israel, men en verdensfred. Og han forklarte det så tydelig, at det var utrolig overbevisende i drømmen min. Han fikk det til å høres så fornuftig ut og sa: ”Vi skal være samlet i enhet. Vi skal elske hverandre. ”

Han snakket som om han nesten leste fra Bibelen og spurte: “Skal vi ikke elske hverandre? Hvis vi elsker hverandre, hvorfor betaler vi ikke hverandre tilbake? Skal vi ikke betale vår gjeld? Hvis vi elsker hverandre, hvorfor er vi i krig med hverandre? Skal vi ikke hjelpe hverandre og ikke skade hverandre? ”

Han hadde en løsning, og han sa: "Det verden trenger er en total overhaling, ikke på bynivå, ikke på fylkesnivå, ikke engang på føderalt nivå, men på verdensnivå."

Og de hadde planlagt dette i flere år, og de kom til slutt på løsningen, og det viktigste var at de kom til å vinne verdens tillit. Så han hadde dette som en ti-punkts plan; hvordan fikse verdens økonomien. Det inkluderte USA. Bare sett deg i hvilket land du er enn er i. Økonomien, volden, krigene, sykdommene, nøden ville alle stoppet hvis vi kom sammen som en enhet. Med andre ord, hvis et land har for mye og et annet land har for lite, kunne vi bare dele det som vi skulle i Bibelen, og ingen skal måtte sulte. Vi skulle ikke skyte dyre bomber på hverandre. Vi skulle ta hverandres hender i kjærlighet.

Så han ga en avdragsfri periode på disse lovene, og det var en database der. Han nevnte at vi ikke skulle bekymre oss, fordi det han skulle gjøre skulle introdusere nye verdensregler, verdenslover og verdensvaluta. Og han var så forståelsesfull. Han var som, "Jeg vet at det er mye å ta inn på en gang. Vi kommer til å gi deg en tidsnåde, og vi skal hjelpe deg gjennom dette og det er til det beste og det er den eneste løsningen. Den eneste andre løsningen er at vi alle bare dreper hverandre. ”

Personen som holdt talen og som introduserte seg som verdensleder var ikke Obama. Det var ikke hans stemme eller tilstedeværelse. Det var Donald Trump. På den tiden visste jeg egentlig ikke noe om ham, men det gjorde Gud.

Bilde over: Fra hans tale i Sør Korea i november 2017

Noe av det Paul så i drømmen, ble oppfylt i talen som president Trump holdt i Sør-Korea den 7. november 2017. Han ble introdusert for publikum med dette, “Nå, la meg presentere deg for verdenslederen, USAs president Donald Trump. ”

Denne tittelen, ”verdensleder”, ikke bare leder for den frie verden, sammen med innholdet i talen, fanget Pauls oppmerksomhet fordi det var det han så i drømmen. Han forklarte,

Da president Trump begynte denne talen (i Sør-Korea) som jeg så, kunne jeg ikke la være å legge merke til at jeg allerede hadde sett det meste av denne talen i drømmen. Jeg kunne bokstavelig talt fortelle deg hva han hadde tenkt å si før han sa det. Denne talen ble holdt, og det var under tiden for antikrists fremtreden. Den profetiske drømmen ble så levende da jeg hørte Trump holde den talen."

Mange av de tingene jeg så skje i drømmen har allerede begynt, men det vil bli ytterligere taler når trengselen starter og kriger bryter ut. Den verste delen av det har ikke skjedd ennå. Det kommer til å skje i trengselen. Og Barack Obama og pave Francis kommer til å bli involvert. Det blir flere taler. Det vil være taler fra Obama og denne mannen. ”

Mine kommentarer:

Hvordan kunne  Paul se Donald Trump for fem år siden i en stilling som verdensleder, med mindre Gud åpenbarte det for ham? Jeg tror drømmen hans er fra Gud. Nøyaktigheten av hans merittliste støtter også det. Hans introduksjon til publikumet i Sør-Korea som verdensleder bekrefter også det.

Jeg tror denne drømmen er en viktig advarsel til kirken, fordi mange kristne har omfavnet president Trump og står i fare for å følge ham hvor som helst. Som mange andre tror også jeg at president Trumps valg var en overnaturlig velsignelse fra Gud, fordi om Hillary Clinton hadde vunnet, kunne vi allerede være midt i tredje verdenskrig. Som Sadhu Sundar Selvaraj forklarte, ga Gud oss ​​mer tid slik at vi kunne få orden i våre "hus", som betyr å forberede seg åndelig ved å lære å bli ledet av Guds Ånd, men også økonomisk, forberede oss på de kommende økonomiske problemer ved å bli gjeldfri . Så takker jeg Gud for at han har gitt oss denne utsettelsen fra de alvorlige ulykkene som ligger foran oss, selv om mindre ulykker allerede har startet, noe som fremgår av den nylige solformørkelsen over nasjonen vår og de to orkanene som traff Texas og Florida.

Jeg takker Gud for de store tingene han har gjort og vil gjøre gjennom president Trump, men jeg tror all æren tilhører Gud og ikke til noe menneske. Bare fordi Gud lagde en vei for Trump å bli president og hittils har beskyttet ham mot mange fiender, bør vi ikke feiloppfatte det som et bifall for alt han gjør. Gud tillot også Obama to valgperioder som president, men det betyr ikke at han vil at vi skal støtte Obama. Gud vil la antikrist styre over den globale regjeringen i 42 måneder, men det betyr ikke at han vil at vi skal følge antikrist. (Åpenbaringen 13: 5)

Gud vil ikke at vi skal bli forført, men den eneste måten å unngå bedrag er ved å holde øynene fokusert på Gud, ikke følge blindt etter noe menneske. Vi må holde hodet vårt fylt av Hans Ord og våre hjerter fylt med Hans Ånd, og ikke stole på at noe menneske skal lede oss. Bare de som blir ledet av Guds Ånd, er virkelig sønner og døtre av Gud. (Romerne 8:14)

Det Paul hørte i sin drøm, var så ondt som alt jeg noen gang har hørt, fordi Trump brukte Bibelen for å overtale folk til å sette sin lit til antikristens ånd. Dette er slangens listige natur, og presenterer seg som en lysets engel. Alle disse fantastiske fordelene med enhet, fred og likhet fungerer bare under Guds styre, underordnet Hans bud , vandre oppriktig for Ham og holde Ham i sentrum av livene våre. Alle som tilbyr disse fordelene uten å nevne noen krav til å lyde Gud, er en bedrager, løgner og Satan tjener, selv om de kaller seg kristene. Det er hjerteskjærende å høre den slags bedrag som kommer over verden, fordi jeg tror mange kristne faller i det uten å stille spørsmålstegn ved det, mange tror til og med at det er Guds vilje.

Hvis  Paul hadde sett talen, og bare stolt på sine fysiske øyne, ville han sikkert også blitt bedratt, men han så den med sine åndelige øyne, som avslørte at Donald Trump "hadde et mørke om seg" og "utstrålte en falsk følelse av fred.” Dette refererer til åndelig mørke, ikke fysisk mørke. Kilden til alt åndelig mørke og falskhet er Satan, mørkets fyrste og løgnens far. Bare ved å stole på sitt indre vitne ved Den Hellige Ånd, vil vi være i stand til å se nøyaktig hva som skjer. Alle som ikke er helt avhengig av Herren, vil være i stor fare for å bli feid med av det store bedraget.

Pauls drøm bekrefter det jeg har sett i flere drømmer, en tid med kommende store problemer, inkludert økonomisk kollaps, kollaps av store verdensvalutaer, borgerkrig, sivil uro, hungersnød og krig. Jeg mener at vi har fått utsettelse fra de strengeste dommene, men de mindre ulykkene har allerede startet og vil fortsette med økende alvorlighetsgrad. Selv om jeg ikke ble vist noen datoer, er jeg enig med Pauls drøm fordi jeg tror mange av disse tingene vil skje i løpet av de neste syv årene, perioden mellom de to formørkelsene, som skulle avsluttes i 2024, som ville være det siste året av Trumps andre termin.

Paul skjønte talen ble holdt i imder tiden da antikrist reiste seg, noe som er trist å konstantere for president Trump personlig, fordi det betyr at ikke bare han vil bli lurt, men han vil bli brukt mektig av Satan til å lure hele verden, og forberede seg for antikrist komme. Det kan være vanskelig for noen mennesker å tro at dette kan skje, fordi han har omgitt seg med mange kristne og noen har hevdet at han har blitt en troende. Bare Gud kjenner hans hjerte, men Satan jobber ofte gjennom kristne, og det er ikke første gang det skjer.

Det kan være vanskeligere for meg å tro at Satan kunne bruke Donald Trump slik, hvis jeg ikke hadde hørt talen hans i Saudi-Arabia i mai på Globalt senter for Fighting Extremist Ideology (Bekjempe Ekstrem Ideologi). Det var som å se en apokalyptisk skrekkfilm, men den var ekte og den ble ledet av Donald Trump. Som talen Paul hørte i sin drøm, var Saudi-Arabia-talen fylt med åndelig mørke og løgn. Jeg planlegger å dele et eget innlegg med flere detaljer om den hendelsen, av hensyn til å varsle alle om faren for å følge Trump blindt.

Vi lever virkelig de siste dagene. Tiden da antikrist står frem. Store rystelser kommer, fødselsveer fører til trengsel og stor trengsel. Disse rystelsene vil føre til at mange mennesker henvender seg til Gud og mange sovende kristne vil våkne. De samme rystelsene vil også føre til at verden setter sin lit til gudløse løsninger. Så lyset blir lysere og mørket blir mørkere, noe som resulterer i en stor separasjon, ettersom kontrasten mellom de to blir mye tydeligere.

Jeg tror dette er dagene profeten Jesaja så, dager med dypt mørke som dekket nasjonene, men samtidig så han Guds lys oppstå på sitt folk og hans herlighet dukket opp over dem på en måte som selv hedningene kunne se, som får dem til å bli trukket mot vårt lys. (Jesaja 60: 1-5)

Følgende er den 17 minutter lange videoen utgitt av Paul 8. november 2017.

www.youtube.com/watch?v=YOyx3YiZH8Q&feature=emb_logo

Følgende 15-minutters video ble spilt inn den 9. august 2012 av Paul der han delte drømmen sin der han så Donald Trump tale som verdensleder

 

En følgende 35 minutters video som viser President Trumps tale til Sør Korea Nasjonal Forsamling den 7 november 2017

https://www.youtube.com/watch?v=9hofQ3iwZ1E

 

Supermåne, Trump og konservative moralske verdier

Januar 2017 - Supermåne, Trump og konservative moralske verdier

Eivind Lundager skriver...
https://www.facebook.com/eivind.lundager?hc_location=ufi

Supermåne, Trump og konservative moralske verdier
Hva i huleste har disse parametrene med hverandre å gjøre?

Vi tar det i tur og orden, for dette hører du intet om i mainstream media. Ikke desto mindre kan det ligge noen nyttige opplysninger i det etterfølgende, særlig for de som vil målbære sunne og gode verdier på Stiklestad og utover det ganske land.

I Jødedommen har det seg slik at månen er helt sentral. Det jødiske året er ikke bare definert i henhold til månens opp- og nedgang, men etter talmudisk lære er måneformørkelse et dårlig tegn, mens fullmåne angir styrken i det jødiske folk som forøvrig skal overlevere Guds Ord til verden. Hvem Gud er, er spesifikt angitt ved "Hashem". Det utelukker enhver misoppfatning med andre guder som eksempelvis Vishnu, Buddha eller Allah. Shem betyr ganske enkelt Navn, slik at HaShem blir den bestemte formen, altså Navnet.

En "supermåne" er som sådan helt spesiell: Naturfenomenet innebærer at månen er 14 prosent større enn vanlig fordi den befinner seg i "perigee" der den vandrer i sin elliptiske bane rundt Jorden. Kort fortalt er den nå så nærme Jorden som det overhodet lar seg gjøre. Sist det skjedde var i 1948. De som husker historien, vil vite at det var da Israel ble gjenopprettet etter 2.000 år, denne gang som en moderne nasjonalstat. Siden har det ikke vært noen supermåne – inntil nå. For jødiske historikere og rabbinere innebar himmeltegnet i 1948 at det jødiske folk faktisk overlevde nasjonal-sosialismen, at de fikk sitt eget land, og at folket aldri mer skulle henfalle til tyranni og undertrykkelse. Tegnet innebar også at de eldgamle konservative verdiene skrevet i stein, vant.

Tilsvarende viser dagens himmeltegn til noe svært signifikant. Noe vil dukke opp og ha stor betydning – ikke bare for Israel, men for hele verden. Hva det konkret er og når det skjer, sier rabbinerne ikke stort om, trolig fordi de ikke vet det. Altså blir det rom for spekulasjoner. Det er imidlertid ikke lenger rom for å spekulere på hvem som blir USA´s president. At han heter Donald Trump er ikke bare et faktum, men ortodokse rabbinere forutså dette i god tid med interessante argumenter som vil favne for vidt å ta opp her.

Du kan like det eller ikke, men Trump tiltrer altså den 20.januar 2017. Under valgkampen var han som kjent ubehøvlet og framstod svært skandaløst overfor sine meningsmotstandere, men skal vi tro rabbi Winston i vedlagte artikkel, skjedde det fordi Vårherre gjorde det soleklart at det var Han som stod bak valgseieren. Her på berget blir slike tanker neppe forstått, men det grunnleggende poeng er at Trump står for konservative verdier. Det gjorde ikke Hillary Clinton, og rabbinerne vil ha det til at det nå foregår et klart, verdibasert skifte som vil omfatte hele verden.

Winston sier videre:
- Det at supermånen kom akkurat nå i disse dager, kan være en guddommelig bekreftelse på at Gud står bak alt som foregår her og nå. - - - Det betyr ikke at dette er permanent, men nå har Vårherre gjort sitt. Fra nå av blir spørsmålet hva menneskene gjør med det?

For å virkelig understreke rabbinernes klippetro på Bibelske opplysninger, kan det kort nevnes at tallet 5 angir det hellige. Du behøver forresten ikke være jøde for å tro det. Tallet 7 angir det fullkomne. Når Trump fungerer som president den 21.januar, befinner vi oss i år 2017 mens det jødiske året er 5777. Da blir den nye presidenten 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel. Ikke at han er fullkommen, men så er vel heller ingen av oss andre det. Den som måtte mene noe annet, kan jo kaste den første sten. For rabbi Winstons del handler det hele om valg av verdier, og da spesifikt om å velge de verdier som har sin opprinnelse fra Vårherre selv:

- Som individer står vi personlig ansvarlige for våre avgjørelser og for konsekvensene deretter, og ingen vil kunne si: "Åh, hadde jeg bare visst..." Så når alt kommer til alt, handler denne epoken i historien om å velge å følge Hashem.

Det var også det det handlet om på Stiklestad i 1030 - selv om våre marxistiske historikere ikke nødvendigvis er enige i det. Det essensielle spørsmålet er imidlertid hvor Norge går mot 2030. Det er et institusjonelt ansvar, like mye som et personlig.

https://www.breakingisraelnews.com/.../supermoon.../...

25 juli 2017 - PLANLEGGER DEEP STATE Å HENRETTE DONALD TRUMP?

Artikkelen her hentet her.

En evangelisk pastor hevder at han møtte en republikansk kongressleder som fortalte om et komplott for å “bli kvitt Donald Trump”.

Pastor Rodney Howard-Browne sier han tilbrakte tre timer med en av de høytstående medlemmer av kongressen da han fikk den oppsiktsvekkende nyheten, se video under.

 Les hele historien og se video her.

Sensurert i Media

Medlemmet som Browne snakket med var klar i sin tale. Det handlet ikke om å stille Trump for riksrett, det handlet om å “fjerne Trump plutselig”.

– Du kan lese mellom linjene, sa kongressmedlemmet til Pastoren.

Mange spekulerer nå om Trump kan bli henrettet av The Deep State(makten bak makten).

Pastoren fortalte at han gikk ut i mainstream media med samme historie men at de sensurerte det han hadde fortalt. Derfor valgte han å fortelle sine medlemmer personlig slik de fikk vite sannheten.

12 juni 2017 - Ivanka Trump: – Et uventet nivå av ondskap

Ivanka Trump tar sin fra til forsvar i et nytt intervju. Foto: AP Photo/Evan Vucci Foto: Evan Vucci / AP

Artikkelen kan leses her.

Mandag gjestet datteren Ivanka Trump morgenshowet Fox & Friends på TV-kanalen Fox News.

Der ga hun et lite innblikk i hvordan familien har opplevd de første 150 dagene i Det hvite hus, og deres kamp mot politiske motstandere.

– Vi flyttet til Washington. Vi ville hjelpe og gjøre store, viktige ting. Men nivået av ondskap overrasket meg. Jeg var ikke forberedt på intensiteten i dette. Men det skal heller ikke være lett, sa Ivanka Trump.

Les også:Publikum pep da Ivanka Trump forsvarte farens kvinnesyn

 

Vært vanskelig

Ivanka innrømmer at det har vært vanskelig å bli angrepet av opposisjonen som ønsker å stikke kjepper i hjulene for Trumps mål.

Både hun og ektemannen Jared Kushner, som begge bor i Washington, jobber som presidentens rådgivere.

– Det har vært vanskelig. Noen av forstyrrelsene og hvor voldsomt det gikk på det personlige plan – det var jeg ikke forberedt på, sa hun i morgenshowet Fox & Friends.

Les også:Iran: Trump må respektere atomavtalen

Flyttet inn

USAs førstedame Melina Trump flyttet i helgen inn i Det hvite hus i Washington.

Førstedamen tvitret nyheten søndag kveld etter at hun kom til Det hvite hus med Donald Trump og deres 11 år gamle sønn Barron. Presidenten tilbrakte helgen i sin private golfklubb i Bedminster i New Jersey.

I meldingen skrev hun at hun ser fram til minnene paret vil få i sitt nye hjem. Teksten var ledsaget av et bilde av Washington Monument som så ut som det var tatt fra Det hvite hus.

Melania Trump og Barron har bodd i Trump Tower i New York slik at han kunne bli ferdig med skoleåret. 11-åringen skal gå på en privat skole i Maryland i høst.

Donald Trumps tale imot Den Nye Verdensorden

Ikke rart de prøver å felle Trump

Profetier rundt Amerika og Trump

Du kan gå inn på denne nettsiden, og lese noen av dem.

Trump - årsaken til utsettelse av dårlige tider?

Trump ble valgt, og jeg ble veldig overrasket. Jeg hadde lest flere profetier, fra mennesker jeg mente var troverdige, som sa at Obama ville fortsette å styre. Men det skjedde ikke!

Det eneste jeg kan forklare hvorfor en profeti ikke blir oppfylt, er at bønner kan hindre ondskap, og utsette tidene, og utsette dommer! Jeg tror ikke at Obamas tid er over enda. Han vil lure bak i skapet som en rev, men så lenge de troende ber, så tror jeg Trump vil fortsette å styre.

Glenda Jackson profeterte at det ville skje ville ting ved valget (muligens at noen ville dø), og at om ikke de troende ba som aldri før, så ville Obama fortsette. Men hun ga iallefall en hvis.... Hvis kristi kropp ba, så ville ting kunne forandre seg. (her er flere vurderinger av ulike profetier) Og det er det jeg tror skjedde her. Franklin Graham, sønn av Billy Graham, dro rundt i menighetene, og dro igang bønn for valget. Og nå er folk i Den Nye Verdensorden sjokkert fordi ting igjen ble utsatt, pga deres fiende de kristne, ba om det. Bønner folkens, kan riste nasjoner. Ikke den sterkeste åndsmakt kan stå imot De Helliges bønner.

Sjokket i media, politikere og folk generelt, beviser bare en ting: At de fleste i Vesten er hjernevasket og indoktrinert. Om Obama hadde fortsatt, så hadde det startet en snarlig 3 verdenskrig. Og tro meg, den vil komme. Men ikke enda. Gud ønsker mer tid, for å kunne gjøre sine ting, før Han henter hjem de Hellige, tror jeg! Men det er ikke godt å vite. Løgnene til Obama går langt inn i hele systemet i USA, og spørsmålet er hva Trump kan gjøre. Det er mektige fiender overalt. Men bønnene er det som kan forandre alt.

Her er hva jeg skrev på FB rett etter Trumps innsettelse idag:

PRESIDENTSKIFTET I USA

Da har vi fulgt med på hele innsettelsen av Trump og utsettelsen av Obama.

Vi slo fort av NRK, som bare kjørte propaganda når det gjaldt Trump. Vi valgte heller å se det på live direkte fra USA på engelsk. Så satte vi opp en prosjektor og så alt sammen på storskjerm. Det var en fin sermoni.

...

Det var interessant med denne mobben som dukket opp og ødela vinduer og rev over søppeldunker, rett i nærheten av sermonien. Og de løp i full fart, nesten som om de var hyret inn av Adecco :) eller noe sånt. Virket veldig samstemte.

Så hørte jeg talen til Trump, som var mye ett skudd til Obamas politikk. Hvor han snakket om å ta makten fra Washington og gi det til folket. Jeg synes det var bra, og opplevde mannen som oppriktig, sannferdig for det han mente og karakterfast. Jeg tror han mente det han sa.

Så holdt Obama en tale på slutten av direktesendingen, og selv om det da var litt forstyrrelser her i stua, så synes jeg kunne høre at Obama ble "pissed off" når det gjaldt visse ting i talen til Trump,

En tale som da traff mye av det Obama har gjort gjennom 8 år: Å føre makten fra folket til Washington, og å irritere på seg Russland +++ mye mer.. Jeg opplevde, uten å bli overrasket over det, at Obama var en dårlig taper. En liten sjel, som egentlig ikke hadde noe innabords. Mannen var en reinkarnasjon av ren tomhet uten innhold. Samtidig som jeg alltid har følt at han har hatt en underliggende truende toner mot det som i hans øyne virker feil. Og å gi makten fra unyttige taletrengte politikere så de kan gjøre noe nyttig (som Trump sa noe om), til folket, er feil i Obamas ører, men rett i Guds ører.

Jeg håper nå, at de troende ber, og ber for den mannen Trump og hans familie. Er det nok bønner, så tviler jeg på at "skyggeregjeringen" kan gjøre så mye med Trump.

Jan. 2017 - Supermåne, Trump og konservative moralske verdier

Supermåne, Trump og konservative moralske verdier
Hva i huleste har disse parametrene med hverandre å gjøre?

Vi tar det i tur og orden, for dette hører du intet om i mainstream media. Ikke desto mindre kan det ligge noen nyttige opplysninger i det etterfølgende, særlig for de som vil målbære sunne og gode verdier på Stiklestad og utover det ganske land.

I Jødedommen har det seg slik at månen er helt sentral. Det jødiske året er ikke bare definert i henhold til månens opp- og nedgang, men etter talmudisk lære er måneformørkelse et dårlig tegn, mens fullmåne angir styrken i det jødiske folk som forøvrig skal overlevere Guds Ord til verden. Hvem Gud er, er spesifikt angitt ved "Hashem". Det utelukker enhver misoppfatning med andre guder som eksempelvis Vishnu, Buddha eller Allah. Shem betyr ganske enkelt Navn, slik at HaShem blir den bestemte formen, altså Navnet.

En "supermåne" er som sådan helt spesiell: Naturfenomenet innebærer at månen er 14 prosent større enn vanlig fordi den befinner seg i "perigee" der den vandrer i sin elliptiske bane rundt Jorden. Kort fortalt er den nå så nærme Jorden som det overhodet lar seg gjøre. Sist det skjedde var i 1948. De som husker historien, vil vite at det var da Israel ble gjenopprettet etter 2.000 år, denne gang som en moderne nasjonalstat. Siden har det ikke vært noen supermåne – inntil nå. For jødiske historikere og rabbinere innebar himmeltegnet i 1948 at det jødiske folk faktisk overlevde nasjonal-sosialismen, at de fikk sitt eget land, og at folket aldri mer skulle henfalle til tyranni og undertrykkelse. Tegnet innebar også at de eldgamle konservative verdiene skrevet i stein, vant.

Tilsvarende viser dagens himmeltegn til noe svært signifikant. Noe vil dukke opp og ha stor betydning – ikke bare for Israel, men for hele verden. Hva det konkret er og når det skjer, sier rabbinerne ikke stort om, trolig fordi de ikke vet det. Altså blir det rom for spekulasjoner. Det er imidlertid ikke lenger rom for å spekulere på hvem som blir USA´s president. At han heter Donald Trump er ikke bare et faktum, men ortodokse rabbinere forutså dette i god tid med interessante argumenter som vil favne for vidt å ta opp her.

Du kan like det eller ikke, men Trump tiltrer altså den 20.januar 2017. Under valgkampen var han som kjent ubehøvlet og framstod svært skandaløst overfor sine meningsmotstandere, men skal vi tro rabbi Winston i vedlagte artikkel, skjedde det fordi Vårherre gjorde det soleklart at det var Han som stod bak valgseieren. Her på berget blir slike tanker neppe forstått, men det grunnleggende poeng er at Trump står for konservative verdier. Det gjorde ikke Hillary Clinton, og rabbinerne vil ha det til at det nå foregår et klart, verdibasert skifte som vil omfatte hele verden.

Winston sier videre:
- Det at supermånen kom akkurat nå i disse dager, kan være en guddommelig bekreftelse på at Gud står bak alt som foregår her og nå. - - - Det betyr ikke at dette er permanent, men nå har Vårherre gjort sitt. Fra nå av blir spørsmålet hva menneskene gjør med det?

For å virkelig understreke rabbinernes klippetro på Bibelske opplysninger, kan det kort nevnes at tallet 5 angir det hellige. Du behøver forresten ikke være jøde for å tro det. Tallet 7 angir det fullkomne. Når Trump fungerer som president den 21.januar, befinner vi oss i år 2017 mens det jødiske året er 5777. Da blir den nye presidenten 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel. Ikke at han er fullkommen, men så er vel heller ingen av oss andre det. Den som måtte mene noe annet, kan jo kaste den første sten. For rabbi Winstons del handler det hele om valg av verdier, og da spesifikt om å velge de verdier som har sin opprinnelse fra Vårherre selv:

- Som individer står vi personlig ansvarlige for våre avgjørelser og for konsekvensene deretter, og ingen vil kunne si: "Åh, hadde jeg bare visst..." Så når alt kommer til alt, handler denne epoken i historien om å velge å følge Hashem.

Det var også det det handlet om på Stiklestad i 1030 - selv om våre marxistiske historikere ikke nødvendigvis er enige i det. Det essensielle spørsmålet er imidlertid hvor Norge går mot 2030. Det er et institusjonelt ansvar, like mye som et personlig.

https://www.breakingisraelnews.com/.../supermoon.../...

29 jan. 2017 - Ble Trump profetert?

«Når han inntar [det ovale kontor?] skal han proklamere i kraft av Ånden, for jeg skal fylle ham med min Ånd. Det skal sitte en bedende mann i landets høyeste stilling.»

Du kan lese artikkelen her.

Slik lyder profetien som ble fremført av lovsangslederen Kim Clement den 4. april 2007 i Reading i California. Det hele er spilt inn på bånd – og det er gjengitt på Elijahlist i fulltekst, noe – så langt vi kan se – disse opptakene ikke er. I alle fall ikke dem som er gjengitt på Revelation in the News og på andre nettsteder.

I det følgende tar vi med litt mer enn det som er sitert på de ovennevnte nyhetsnettstedene og kommentarstedene. For de av dere som vil lese alt i sin sammenheng – er det bare å klikke på ovennevnte lenke til Elijahlist – så får dere hele pakken.

Her kommer de sentrale delene som påstås å gjelde Donald J. Trump, oversatt til norsk:

«Hornet (Trump) skal bli en basun (Trompet)» sier Herren. «Jeg skal gjøre hornet til en basun og Bill Gates til å åpne portene for finanser for kirken,» sier Den levende Guds Ånd.»

Litt senere sier Clement.

Men Kim Clement bar også frem en profeti noen måneder tidligere, denne i Scottsdale, Arizona, hvor han proklamerte:

Noen måneder senere, nærmere bestemt den 17. juni 2007, bar Clement frem en annen profeti, denne gang i San José, California. Denne synes å ha gått noen av de amerikanske nettstedene og kommentatorene hus forbi, men den har meget interessante paralleller til de to andre:

Clement fortsetter med å bære frem enda flere profetier i tiden som kommer. 18. november 2007 proklamerte han:

Kim Clement døde i november i fjor etter komplikasjoner fra hjerneblødning. Han ble 60 år gammel.