Supermåne, Trump og konservative moralske verdier

Januar 2017 - Supermåne, Trump og konservative moralske verdier

Eivind Lundager skriver...
https://www.facebook.com/eivind.lundager?hc_location=ufi

Supermåne, Trump og konservative moralske verdier
Hva i huleste har disse parametrene med hverandre å gjøre?

Vi tar det i tur og orden, for dette hører du intet om i mainstream media. Ikke desto mindre kan det ligge noen nyttige opplysninger i det etterfølgende, særlig for de som vil målbære sunne og gode verdier på Stiklestad og utover det ganske land.

I Jødedommen har det seg slik at månen er helt sentral. Det jødiske året er ikke bare definert i henhold til månens opp- og nedgang, men etter talmudisk lære er måneformørkelse et dårlig tegn, mens fullmåne angir styrken i det jødiske folk som forøvrig skal overlevere Guds Ord til verden. Hvem Gud er, er spesifikt angitt ved "Hashem". Det utelukker enhver misoppfatning med andre guder som eksempelvis Vishnu, Buddha eller Allah. Shem betyr ganske enkelt Navn, slik at HaShem blir den bestemte formen, altså Navnet.

En "supermåne" er som sådan helt spesiell: Naturfenomenet innebærer at månen er 14 prosent større enn vanlig fordi den befinner seg i "perigee" der den vandrer i sin elliptiske bane rundt Jorden. Kort fortalt er den nå så nærme Jorden som det overhodet lar seg gjøre. Sist det skjedde var i 1948. De som husker historien, vil vite at det var da Israel ble gjenopprettet etter 2.000 år, denne gang som en moderne nasjonalstat. Siden har det ikke vært noen supermåne – inntil nå. For jødiske historikere og rabbinere innebar himmeltegnet i 1948 at det jødiske folk faktisk overlevde nasjonal-sosialismen, at de fikk sitt eget land, og at folket aldri mer skulle henfalle til tyranni og undertrykkelse. Tegnet innebar også at de eldgamle konservative verdiene skrevet i stein, vant.

Tilsvarende viser dagens himmeltegn til noe svært signifikant. Noe vil dukke opp og ha stor betydning – ikke bare for Israel, men for hele verden. Hva det konkret er og når det skjer, sier rabbinerne ikke stort om, trolig fordi de ikke vet det. Altså blir det rom for spekulasjoner. Det er imidlertid ikke lenger rom for å spekulere på hvem som blir USA´s president. At han heter Donald Trump er ikke bare et faktum, men ortodokse rabbinere forutså dette i god tid med interessante argumenter som vil favne for vidt å ta opp her.

Du kan like det eller ikke, men Trump tiltrer altså den 20.januar 2017. Under valgkampen var han som kjent ubehøvlet og framstod svært skandaløst overfor sine meningsmotstandere, men skal vi tro rabbi Winston i vedlagte artikkel, skjedde det fordi Vårherre gjorde det soleklart at det var Han som stod bak valgseieren. Her på berget blir slike tanker neppe forstått, men det grunnleggende poeng er at Trump står for konservative verdier. Det gjorde ikke Hillary Clinton, og rabbinerne vil ha det til at det nå foregår et klart, verdibasert skifte som vil omfatte hele verden.

Winston sier videre:
- Det at supermånen kom akkurat nå i disse dager, kan være en guddommelig bekreftelse på at Gud står bak alt som foregår her og nå. - - - Det betyr ikke at dette er permanent, men nå har Vårherre gjort sitt. Fra nå av blir spørsmålet hva menneskene gjør med det?

For å virkelig understreke rabbinernes klippetro på Bibelske opplysninger, kan det kort nevnes at tallet 5 angir det hellige. Du behøver forresten ikke være jøde for å tro det. Tallet 7 angir det fullkomne. Når Trump fungerer som president den 21.januar, befinner vi oss i år 2017 mens det jødiske året er 5777. Da blir den nye presidenten 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel. Ikke at han er fullkommen, men så er vel heller ingen av oss andre det. Den som måtte mene noe annet, kan jo kaste den første sten. For rabbi Winstons del handler det hele om valg av verdier, og da spesifikt om å velge de verdier som har sin opprinnelse fra Vårherre selv:

- Som individer står vi personlig ansvarlige for våre avgjørelser og for konsekvensene deretter, og ingen vil kunne si: "Åh, hadde jeg bare visst..." Så når alt kommer til alt, handler denne epoken i historien om å velge å følge Hashem.

Det var også det det handlet om på Stiklestad i 1030 - selv om våre marxistiske historikere ikke nødvendigvis er enige i det. Det essensielle spørsmålet er imidlertid hvor Norge går mot 2030. Det er et institusjonelt ansvar, like mye som et personlig.

https://www.breakingisraelnews.com/.../supermoon.../...

25 juli 2017 - PLANLEGGER DEEP STATE Å HENRETTE DONALD TRUMP?

Artikkelen her hentet her.

En evangelisk pastor hevder at han møtte en republikansk kongressleder som fortalte om et komplott for å “bli kvitt Donald Trump”.

Pastor Rodney Howard-Browne sier han tilbrakte tre timer med en av de høytstående medlemmer av kongressen da han fikk den oppsiktsvekkende nyheten, se video under.

 Les hele historien og se video her.

Sensurert i Media

Medlemmet som Browne snakket med var klar i sin tale. Det handlet ikke om å stille Trump for riksrett, det handlet om å “fjerne Trump plutselig”.

– Du kan lese mellom linjene, sa kongressmedlemmet til Pastoren.

Mange spekulerer nå om Trump kan bli henrettet av The Deep State(makten bak makten).

Pastoren fortalte at han gikk ut i mainstream media med samme historie men at de sensurerte det han hadde fortalt. Derfor valgte han å fortelle sine medlemmer personlig slik de fikk vite sannheten.

12 juni 2017 - Ivanka Trump: – Et uventet nivå av ondskap

Ivanka Trump tar sin fra til forsvar i et nytt intervju. Foto: AP Photo/Evan Vucci Foto: Evan Vucci / AP

Artikkelen kan leses her.

Mandag gjestet datteren Ivanka Trump morgenshowet Fox & Friends på TV-kanalen Fox News.

Der ga hun et lite innblikk i hvordan familien har opplevd de første 150 dagene i Det hvite hus, og deres kamp mot politiske motstandere.

– Vi flyttet til Washington. Vi ville hjelpe og gjøre store, viktige ting. Men nivået av ondskap overrasket meg. Jeg var ikke forberedt på intensiteten i dette. Men det skal heller ikke være lett, sa Ivanka Trump.

Les også:Publikum pep da Ivanka Trump forsvarte farens kvinnesyn

 

Vært vanskelig

Ivanka innrømmer at det har vært vanskelig å bli angrepet av opposisjonen som ønsker å stikke kjepper i hjulene for Trumps mål.

Både hun og ektemannen Jared Kushner, som begge bor i Washington, jobber som presidentens rådgivere.

– Det har vært vanskelig. Noen av forstyrrelsene og hvor voldsomt det gikk på det personlige plan – det var jeg ikke forberedt på, sa hun i morgenshowet Fox & Friends.

Les også:Iran: Trump må respektere atomavtalen

Flyttet inn

USAs førstedame Melina Trump flyttet i helgen inn i Det hvite hus i Washington.

Førstedamen tvitret nyheten søndag kveld etter at hun kom til Det hvite hus med Donald Trump og deres 11 år gamle sønn Barron. Presidenten tilbrakte helgen i sin private golfklubb i Bedminster i New Jersey.

I meldingen skrev hun at hun ser fram til minnene paret vil få i sitt nye hjem. Teksten var ledsaget av et bilde av Washington Monument som så ut som det var tatt fra Det hvite hus.

Melania Trump og Barron har bodd i Trump Tower i New York slik at han kunne bli ferdig med skoleåret. 11-åringen skal gå på en privat skole i Maryland i høst.

Donald Trumps tale imot Den Nye Verdensorden

Ikke rart de prøver å felle Trump

Profetier rundt Amerika og Trump

Du kan gå inn på denne nettsiden, og lese noen av dem.

Trump - årsaken til utsettelse av dårlige tider?

Trump ble valgt, og jeg ble veldig overrasket. Jeg hadde lest flere profetier, fra mennesker jeg mente var troverdige, som sa at Obama ville fortsette å styre. Men det skjedde ikke!

Det eneste jeg kan forklare hvorfor en profeti ikke blir oppfylt, er at bønner kan hindre ondskap, og utsette tidene, og utsette dommer! Jeg tror ikke at Obamas tid er over enda. Han vil lure bak i skapet som en rev, men så lenge de troende ber, så tror jeg Trump vil fortsette å styre.

Glenda Jackson profeterte at det ville skje ville ting ved valget (muligens at noen ville dø), og at om ikke de troende ba som aldri før, så ville Obama fortsette. Men hun ga iallefall en hvis.... Hvis kristi kropp ba, så ville ting kunne forandre seg. (her er flere vurderinger av ulike profetier) Og det er det jeg tror skjedde her. Franklin Graham, sønn av Billy Graham, dro rundt i menighetene, og dro igang bønn for valget. Og nå er folk i Den Nye Verdensorden sjokkert fordi ting igjen ble utsatt, pga deres fiende de kristne, ba om det. Bønner folkens, kan riste nasjoner. Ikke den sterkeste åndsmakt kan stå imot De Helliges bønner.

Sjokket i media, politikere og folk generelt, beviser bare en ting: At de fleste i Vesten er hjernevasket og indoktrinert. Om Obama hadde fortsatt, så hadde det startet en snarlig 3 verdenskrig. Og tro meg, den vil komme. Men ikke enda. Gud ønsker mer tid, for å kunne gjøre sine ting, før Han henter hjem de Hellige, tror jeg! Men det er ikke godt å vite. Løgnene til Obama går langt inn i hele systemet i USA, og spørsmålet er hva Trump kan gjøre. Det er mektige fiender overalt. Men bønnene er det som kan forandre alt.

Her er hva jeg skrev på FB rett etter Trumps innsettelse idag:

PRESIDENTSKIFTET I USA

Da har vi fulgt med på hele innsettelsen av Trump og utsettelsen av Obama.

Vi slo fort av NRK, som bare kjørte propaganda når det gjaldt Trump. Vi valgte heller å se det på live direkte fra USA på engelsk. Så satte vi opp en prosjektor og så alt sammen på storskjerm. Det var en fin sermoni.

...

Det var interessant med denne mobben som dukket opp og ødela vinduer og rev over søppeldunker, rett i nærheten av sermonien. Og de løp i full fart, nesten som om de var hyret inn av Adecco :) eller noe sånt. Virket veldig samstemte.

Så hørte jeg talen til Trump, som var mye ett skudd til Obamas politikk. Hvor han snakket om å ta makten fra Washington og gi det til folket. Jeg synes det var bra, og opplevde mannen som oppriktig, sannferdig for det han mente og karakterfast. Jeg tror han mente det han sa.

Så holdt Obama en tale på slutten av direktesendingen, og selv om det da var litt forstyrrelser her i stua, så synes jeg kunne høre at Obama ble "pissed off" når det gjaldt visse ting i talen til Trump,

En tale som da traff mye av det Obama har gjort gjennom 8 år: Å føre makten fra folket til Washington, og å irritere på seg Russland +++ mye mer.. Jeg opplevde, uten å bli overrasket over det, at Obama var en dårlig taper. En liten sjel, som egentlig ikke hadde noe innabords. Mannen var en reinkarnasjon av ren tomhet uten innhold. Samtidig som jeg alltid har følt at han har hatt en underliggende truende toner mot det som i hans øyne virker feil. Og å gi makten fra unyttige taletrengte politikere så de kan gjøre noe nyttig (som Trump sa noe om), til folket, er feil i Obamas ører, men rett i Guds ører.

Jeg håper nå, at de troende ber, og ber for den mannen Trump og hans familie. Er det nok bønner, så tviler jeg på at "skyggeregjeringen" kan gjøre så mye med Trump.

Jan. 2017 - Supermåne, Trump og konservative moralske verdier

Supermåne, Trump og konservative moralske verdier
Hva i huleste har disse parametrene med hverandre å gjøre?

Vi tar det i tur og orden, for dette hører du intet om i mainstream media. Ikke desto mindre kan det ligge noen nyttige opplysninger i det etterfølgende, særlig for de som vil målbære sunne og gode verdier på Stiklestad og utover det ganske land.

I Jødedommen har det seg slik at månen er helt sentral. Det jødiske året er ikke bare definert i henhold til månens opp- og nedgang, men etter talmudisk lære er måneformørkelse et dårlig tegn, mens fullmåne angir styrken i det jødiske folk som forøvrig skal overlevere Guds Ord til verden. Hvem Gud er, er spesifikt angitt ved "Hashem". Det utelukker enhver misoppfatning med andre guder som eksempelvis Vishnu, Buddha eller Allah. Shem betyr ganske enkelt Navn, slik at HaShem blir den bestemte formen, altså Navnet.

En "supermåne" er som sådan helt spesiell: Naturfenomenet innebærer at månen er 14 prosent større enn vanlig fordi den befinner seg i "perigee" der den vandrer i sin elliptiske bane rundt Jorden. Kort fortalt er den nå så nærme Jorden som det overhodet lar seg gjøre. Sist det skjedde var i 1948. De som husker historien, vil vite at det var da Israel ble gjenopprettet etter 2.000 år, denne gang som en moderne nasjonalstat. Siden har det ikke vært noen supermåne – inntil nå. For jødiske historikere og rabbinere innebar himmeltegnet i 1948 at det jødiske folk faktisk overlevde nasjonal-sosialismen, at de fikk sitt eget land, og at folket aldri mer skulle henfalle til tyranni og undertrykkelse. Tegnet innebar også at de eldgamle konservative verdiene skrevet i stein, vant.

Tilsvarende viser dagens himmeltegn til noe svært signifikant. Noe vil dukke opp og ha stor betydning – ikke bare for Israel, men for hele verden. Hva det konkret er og når det skjer, sier rabbinerne ikke stort om, trolig fordi de ikke vet det. Altså blir det rom for spekulasjoner. Det er imidlertid ikke lenger rom for å spekulere på hvem som blir USA´s president. At han heter Donald Trump er ikke bare et faktum, men ortodokse rabbinere forutså dette i god tid med interessante argumenter som vil favne for vidt å ta opp her.

Du kan like det eller ikke, men Trump tiltrer altså den 20.januar 2017. Under valgkampen var han som kjent ubehøvlet og framstod svært skandaløst overfor sine meningsmotstandere, men skal vi tro rabbi Winston i vedlagte artikkel, skjedde det fordi Vårherre gjorde det soleklart at det var Han som stod bak valgseieren. Her på berget blir slike tanker neppe forstått, men det grunnleggende poeng er at Trump står for konservative verdier. Det gjorde ikke Hillary Clinton, og rabbinerne vil ha det til at det nå foregår et klart, verdibasert skifte som vil omfatte hele verden.

Winston sier videre:
- Det at supermånen kom akkurat nå i disse dager, kan være en guddommelig bekreftelse på at Gud står bak alt som foregår her og nå. - - - Det betyr ikke at dette er permanent, men nå har Vårherre gjort sitt. Fra nå av blir spørsmålet hva menneskene gjør med det?

For å virkelig understreke rabbinernes klippetro på Bibelske opplysninger, kan det kort nevnes at tallet 5 angir det hellige. Du behøver forresten ikke være jøde for å tro det. Tallet 7 angir det fullkomne. Når Trump fungerer som president den 21.januar, befinner vi oss i år 2017 mens det jødiske året er 5777. Da blir den nye presidenten 70 år, 7 måneder og 7 dager gammel. Ikke at han er fullkommen, men så er vel heller ingen av oss andre det. Den som måtte mene noe annet, kan jo kaste den første sten. For rabbi Winstons del handler det hele om valg av verdier, og da spesifikt om å velge de verdier som har sin opprinnelse fra Vårherre selv:

- Som individer står vi personlig ansvarlige for våre avgjørelser og for konsekvensene deretter, og ingen vil kunne si: "Åh, hadde jeg bare visst..." Så når alt kommer til alt, handler denne epoken i historien om å velge å følge Hashem.

Det var også det det handlet om på Stiklestad i 1030 - selv om våre marxistiske historikere ikke nødvendigvis er enige i det. Det essensielle spørsmålet er imidlertid hvor Norge går mot 2030. Det er et institusjonelt ansvar, like mye som et personlig.

https://www.breakingisraelnews.com/.../supermoon.../...

29 jan. 2017 - Ble Trump profetert?

«Når han inntar [det ovale kontor?] skal han proklamere i kraft av Ånden, for jeg skal fylle ham med min Ånd. Det skal sitte en bedende mann i landets høyeste stilling.»

Du kan lese artikkelen her.

Slik lyder profetien som ble fremført av lovsangslederen Kim Clement den 4. april 2007 i Reading i California. Det hele er spilt inn på bånd – og det er gjengitt på Elijahlist i fulltekst, noe – så langt vi kan se – disse opptakene ikke er. I alle fall ikke dem som er gjengitt på Revelation in the News og på andre nettsteder.

I det følgende tar vi med litt mer enn det som er sitert på de ovennevnte nyhetsnettstedene og kommentarstedene. For de av dere som vil lese alt i sin sammenheng – er det bare å klikke på ovennevnte lenke til Elijahlist – så får dere hele pakken.

Her kommer de sentrale delene som påstås å gjelde Donald J. Trump, oversatt til norsk:

«Hornet (Trump) skal bli en basun (Trompet)» sier Herren. «Jeg skal gjøre hornet til en basun og Bill Gates til å åpne portene for finanser for kirken,» sier Den levende Guds Ånd.»

Litt senere sier Clement.

Men Kim Clement bar også frem en profeti noen måneder tidligere, denne i Scottsdale, Arizona, hvor han proklamerte:

Noen måneder senere, nærmere bestemt den 17. juni 2007, bar Clement frem en annen profeti, denne gang i San José, California. Denne synes å ha gått noen av de amerikanske nettstedene og kommentatorene hus forbi, men den har meget interessante paralleller til de to andre:

Clement fortsetter med å bære frem enda flere profetier i tiden som kommer. 18. november 2007 proklamerte han:

Kim Clement døde i november i fjor etter komplikasjoner fra hjerneblødning. Han ble 60 år gammel.