20 mai 2019 - Iransk militærkommandant: Iran på kanten av konfronasjon med fienden

"USS Abraham Lincoln" hangarskip seiler i Arabiske havet nær det amfibiske angrepsskipet "USS Kearsarge", utstyrt med vertikalt landings- og startfly og mer enn 1600 Marinesoldater. (US Navy, 15. mai 2019)

"Se, jeg hisser opp mederne (Iranerne) mot dem. De bryr seg ikke om sølv og har ikke lyst på gull." Jes. 13:17. MIn tekst i klamme - mederne er historisk dagens iranere

Den iranske ledelsen fortsetter å forberede seg på ytterligere økonomiske, politiske og militære spenninger med USA, mens USA fortsetter å bygge opp sine militære styrker i den persiske gulfregionen.

USS Abraham Lincolns hangerskips angrepsgruppe er allerede i området, og de ødeleggende amerikanske sanksjoner vil fortsette. I Iran forbereder den øverste toppgruppen til regimet under ledelse av den øverste lederen Khamenei forbereder offentlighete for en pågående konfrontasjon med USA - den "store Satan" - og spesielt for den forventede økonomiske vanskeligheten, som rammer den som en del av det som regimet kaller "kampøkonomien." I virkeligheten fortsetter økonomien raskt å forverres, med økende mangel og mega høye priser på forbruksvarer.

I den regionale arenaen er det også spenninger. Den 14. mai 2019, Yemeni Houthis-som er under Irans innflytelse i Jemen-brukte syv GPS-styrte ubemannede luftfartøyer (UAV) for å angripe Aramco Øst-Vest-rørledningens pumpestasjoner i Saudi-territoriet i Dawadmi og Afif-regionene.

En FN-rapport som ble sendt til FNs sikkerhetsråd i januar 2018, fant overbevisende bevis på at Houthi-laget "Qatef" -droner hadde en nesten identisk konstruksjon og evner som den iranske "Ababil" UAV.

Den 12. mai 2019 ble Saudi Arabia, Norske og UAE oljetankere sabotert nær kysten av Fujairah-emiratet i Oman-bukta.

Oljeanlegg i Midtøsten er utsatt for iransk angrep: Nr. 1 er den øst-vestlige saudiske rørledningen. I innsatsen, nr. 7, er et kart over Habshan-Fujeirah-rørledningen som omgår Hormuzestrømmen.

I begge tilfeller signaliserte Iran at blant de strammende sanksjonene og dypere økonomisk krise er de i stand til å sabotere sensitiv oljeinfrastruktur i Persia-gulfen og Oman-golfen, så vel som i hjertet av den saudiske oljeindustrien.

Les hele artikkelen her.

 

 

Ett av endetidstegnene Jesus prater om - er nettopp krig:

"Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet.  Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød og jordskjelv mange steder. Men alt dette er bare begynnelsen på fødselsriene." Matt. 24:6-8.

Innledningen til dette profetiske ordet - er utvilsomt 1 verdenskrig - og det som skjedde deretter. Foregående før det var en stor profetisk oppfyllelse - i starten av pinsevekkelsen i 1906 - som jeg tror var ett stort endetidstegn. Første gang siden pinsevekkelsen i Jerusalem i ca 33 e.Kr. - så kom Guds ild (vekkelse) tilbake med full styrke - som ble verdensomspennende.

Jeg har snakket om blodmåner - og det har vært 7 (muligens 8) blodmåner tetrader siden Jesus korsfestelse. Den første kom før og etter Jesus korsfestelse - derfor startet også Peter med å sitere Joel 3 - når Ilden falt:

"For disse er ikke drukne, således som dere mener; det er jo bare den tredje time på dagen;  men dette er det som er sagt ved profeten Joel: Og det skal skje i de siste dager, sier Gud, da vil jeg utgyte av min Ånd over alt kjød, og deres sønner og deres døtre skal tale profetiske ord, og deres unge menn skal se syner, og deres oldinger ha drømmer;  ja, endog over mine treller og over mine trellkvinner vil jeg i de dager utgyte av min Ånd, og de skal tale profetiske ord. Og jeg vil la under skje på himmelen i det høye, og tegn på jorden i det lave: blod og ild og røkskyer;  solen skal bli til mørke og månen til blod, før Herrens dag kommer, den store og herlige.  Og det skal skje: Hver den som påkaller Herrens navn, han skal bli frelst." Ap. Gj. 2:15-21.

Herrens dag er Åpenbaringsbokens oppfyllelser. Vi vet at det var blodmåner før korsfestelsen ved akkurat ved den jødiske påsken - da Jesus ble korfestet - og jeg vet at jødene var/er veldig opptatt av tegn på himmelrommet. Og dermed stadfestet det Peters Ord - om en oppfyllelse av Joels profeti. Og mange jøder vendte om til Herren og ble frelst - og evangeliet ble da spredt til hele verden. Det få visste da - var at det skulle komme 6-7 Blodmåner til - til vår tid - før Herrens dag ville oppfylles.

I 1907 reiste Gud opp en profet som het Anton Johnsen - også kalt Lebesbymannen - og han så mange oppfyllelser , bla Titanics forlis (som var ett tegn for Englands overmot - og dens fall), men han var mest kjent for profetien om 1 verdenskrig. Den var så nøyaktig - og han advarte på forhånd - og ble utledd av Stortinget - men han fikk rett i alt. Han profeterte også om at Norge en gang i fremtiden ville komme i krig med Russland (1953 - pga omvendelse blant kristne - ble utsatt til en senere tid)

En annen Gudsmannen fikk dette synet - hvor han så Jesus som et lysbilde på veggen i en kirke - og mange andre fikk se dette - på en overnaturlig vis. Da 1 verdenskrig startet rett etterpå - skjønte han Jesus sorg som han så i dette synet.

Om man tar 120 år - den tiden Herren i Noahs tid - ga dette ulydige onde slektet før sin dom - tar man 120 år fra Pinsevekkelsens dager - så kommer man frem til 2026. Er det begynnelsen på Herrens dag?

Uansett så har vi sett verdenshistoriens 2 største kriger - og mange mellom - hvor utallige mennesker har blitt drept og lemlestet. 2 verdenskrig ble avsluttet med atombombe - og jeg er sikker på at 3 verdenskrig vil bli startet på samme måte. Vi kan lese noe om det i Åpenbaringsboken 8 - som viser sterke tegn på hva som skjer under en stor atomkrig over jorden - hvor bla. 1/3 av dagslyset mister sitt lys etc.

Jeg tror at de verste krigene gjenstår - kriger som verden aldri har sett maken til - pga at det finnes inget slekte som har vært så ondt om vårt, siden Noahs slekt - og det har aldri i historien noen som har hatt så ødeleggende destruerende våpen som vår slekt. Derfor vil jeg skrive noe om profetisk om kriger - som Jesus sa måtte komme! Kriger som har vært - og kriger som vil komme!

2 mars 2019 - Spenningen øker i Pakistan og India - profetier mot begge nasjonene

PROTESTER ETTER LUFTANGREP: Pakistanske protestanter på onsdag, etter at konflikten mellom India og Pakistan har eskalert. Foto: Banaras Khan/AFP

Pakistan og India:

- Første gang atommakter angriper hverandres territorium

Spenningen mellom atommaktene Pakistan og India eskalerer. - Bekymringsverdig, sier orlogskaptein Thomas Slensvik.

 

Onsdag skal Pakistan ha skutt ned to indiske kampfly i det pakistanske luftrommet. Én indisk pilot skal være tatt til fange etter onsdagens angrep.

Den pakistanske hæren sier de indiske flyene ble skutt ned etter at de hadde krysset delelinjen i Kashmir. India har ikke kommentert den angivelige nedskytingen.

Det er første gang et land med atomvåpen angriper territoriet til et annet land som besitter atomvåpen, ifølge Paul Midford, spesialist i Øst-Asia-politikk ved NTNU.

Les hele artikkelen her

-------------------------------------------------------------------

Profetier gitt av Jonathan Hansen, en Profetisk røst

India

"India, India et land og folk så splittet; du er splitet av problemer - synder så store som havet; du er splittet av havet. Vend tilbake til meg. Alle mennesker kommer fra meg. Jeg gjør dem ulastelig, uskyldige fra overtredelser, fra den kommende dommen. Så går de sin egen vei; de lager sine egne guder av mørtel, murstein og leire; De velger sine egne profeter; fra jordens støv ble de skapt, og til støvet gikk de.

Ingen med evig liv, bare avguder til undergang og død; en ånd fra en falsk gud, bare en som er selvlaget. Jeg vil hjemsøke deg for dine overtredelser, og dine misgjerninger ser jeg allerede. Ingen kan flykte fra Herrens øyne eller ører. for jeg ser og hører alle ting, alle løgner, alle hemmeligheter og alle skitne vederstyggeligheter som daglig går ut over hele landet. Vend fra dine onde veier, sier Herren, hærskarenes Gud, for jeg er Kongen av Herlighet. Du vil ikke stå imot meg med alle dine veivisere og trollmenn. Jeg er en nidkjær Gud og min vrede er full. Jeg vil besøke dine sønner og døtre med min vrede, og vil vite at jeg lever.

Øynene dine skal smelte for deg og dine ører briste; huden din vil brenne og du vil huske denne advarselsdagen. Vend meg til meg, vend meg, mens det fortsatt er tid, mens min nåde fortsatt finnes. For jeg kommer med et sverd, med pest og ild; og du skal vite at jeg lever, sier Herren, hærskarenes Gud, Israels levende Gud og alle nasjoner, Jesus Kristus, Herren. Jeg er håp om herlighet, konge av alle herskerne; Herskeren som ennå skal komme og herske over land, hav, sjø, verdens fundament og alt som bor der."

Etter å ha mottatt denne advarselen fra Herren for India, la Jonatan Hansen seg til å sove. I løpet av få minutter talte Herren til ham med en annen advarsel. Mens han lå i sengen og tenkte på denne plutselige åpenbaringen, sa Herren: "Menneskesønn, stå opp og skriv ordene jeg har gitt deg." Hansen reiste seg og skrev:

"Å India, India, landet og menneskene som har lukket ørene. For å vite at Jeg lever, vil du bli rammet av et stort jordskjelv, det største du noensinne har sett! Først vil det treffe Bombay, så Madras, og du vil vite at jeg lever. "

http://www.worldministries.org/india.html

(Min anmerkning angående uthevet skrift: Høres ut som en atomkrig - når øyner smelter, ører brister og huden brenner)

Pakistan

Pakistan, Pakistan et land med blod, død og frykt. Frykt har styrt i dette landet siden begynnelsen, og frykt vil fortsette til jeg kommer tilbake for å regjere og herske. Mitt navn er Jesus som du kjemper mot. Den levende Gud som du ikke forstår eller godtar.

Ja, Pakistan, du vil til slutt bli beseiret som en nasjon, og du vil begynne å se på Meg som din kilde til styrke og liv. Forferdelige mørke blodige dager er foran deg, som tidligere er blitt profetert. Men det er håp i Meg, for jeg vil gi alle som vender meg til styrke og beskyttelse mot de plager jeg skal sende mot din nasjon - hungersnød, sult, sykdom og død; krig, blod og død som bare dine verste drømmer kan fremstille.

Dødsengelen kommer og svinger dødens sigd, og døden vil regne ned fra himmelen så vel som fra bakken. Plutselig, uten advarsel, blinker dødsfallet. Også jordskjelv og død er i fremtiden da fortiden din hjemsøker deg.

Jeg ser også en stor ulykke som forårsaker mye død, og denne ulykken skjer pga din lyst til krig. Det du planlegger å gjøre mot andre, vil komme tilbake på deg, og du vil angre på ditt intense hat mot din nabo.

Må du lære at 2 Krøn. 7:14 er din frelse! 

http://www.worldministries.org/pakistan.html