8 november 2016 - En 15 år gammel sekulær jødisk gutt, Nathans visjon om den 3 verdenskrig, blodmånene, Gog og Magog, og fremtiden for Israel

Jeg har oversatt denne videon, som først og fremst er en tale av Steve Cioccolanti, som henter inn informasjon fra hva Nathan har delt på YouTube om sin visjon. De gangene Rabbi, Nathan eller Forkynner sier noe, så står Egennavnet i kursiv før teksten. Oa.: betyr Oversetterens anmerkning. Det kan være noen detaljer som ikke er helt korrekt oversatt, pga vanskelig å forstå visse ord i talen/hebraiske ord. Men hovedlinjene skal være riktig. Ellers anbefaller jeg deg å se YouTube videon selv.

 
 
 

Pastor Steve Cioccolanti og Discover Ministries

 

En visjon fra en 15 år gammel jødisk gutt. Han døde i 15 minutter, den første dagen på Løvhyttefesten i 2015. Det var akkurat den dagen jeg (Steve Cioccolanti) forkynte om om de 4 blodmånene og at blodmånene er et tegn til jødene, akkurat som solformørkelsene på Guds hellige dager er tildelt til hedningene. Det overrasker meg ikke at det skjedde når den 4 blodmånen viste seg, vi er i den tiden, hvor blodmånene melder oss noe viktig for Israel.

 

 

Nathan og Rabbi Bailey A. H. Doll

 

Gutten døde og så noe. Nathan har ingen jødisk religiøs bakgrunn, faktisk er foreldrene hans imot hans visjon og truer synagogen med rettsak for å ha formidlet denne visjonen på YouTube.

Nathan ble intervjuvet av en Ortodoks Rabbi som heter Bailey Acer Hagga Doll, som ignorerte hans foreldres trusselmål, og lastet det opp på YouTube.  Det er vanskelig å følge dette intervjuvet, ettersom det er langt, og alt foregår på hebraisk. Jeg leser et sammendrag for deg på Engelsk. Dette er en ordentlig sekulær gutt, han vet ingenting om bibelen.

 


En opplevelse av at synet er ekte

Om du hører noen som har vært i himmelen, så må du alltid sjekke det ut med Guds Ord, som alltid må være standard. Men jeg tror dette er en ekte visjon fordi det Nathan sa, er som tatt ut av mine prekner.  Og han har lys over det jeg har forkynt om endetiden de siste 15 årene, gjennom mye studering. Han fikk alt på noen minutter. Og det finnes ingen måte at han hadde fått dette uten å ha studert. Og med at han er med i en ikke-religiøs familie, så kunne han ikke engang ha fått høre noe om det ved en preken. Han var aldri i synagogen. Men nå gjør han det. Noe overnaturlig har hendt med han. Noe av den måten han beskriver ting, høres ut som en jødisk måte å beskrive. Det er ikke nødvendigvis feil, men muligens ikke på den måten vi vil si det. Men jeg tenker at når Gud skal rekke sin hånd ut til noen, som teks. En buddist, så prater han til en Buddist i ett språk som Buddisten forstår. Snakker Gud med en jøde, så formidler han til jøden på et jødisk språk. Du må gi litt frie hender til at Gud er mye større enn en kristen boks, som vi putter Han inn i.


Intervjuvet av Nathan og hans reise

Rabbi Eliezer Haggard Doll sa: La oss gå tilbake til rundturen, vi kaller det en rundtur. Etter at de hadde vist Nathan Edens Hage (en term de bruker for livet etter døden) og etter at de hadde vist at det var et Gehenna, som er helvete. Så fikk han vite at en stor belønning for de som lyder budene (Mitzvot) og gir streng straff for overtredelser, selv for små overtredelser.  Det han innså, var at om du går til himmelen, de tingene du gjorde feil er så pinlig. Han sa, de sier alt i ditt liv, fra fødselen til du dør. De gjør det på sekunder. Og det er ekstremt ydmykende og selv små saker som du tenkte ikke var noen stor sak, ble en stor sak i Evigheten.  Men, som han sa, om du gjør noe som å lyde Guds Ord, selv om det ser så lite ut, i himmelen så gjør de en så stor sak ut av det.  Selv en så liten ting som tzitzit (rituelle frynser/dusker) som jødene skal ha på seg, blir en stor/viktg sak der oppe. Alt du gir din holdning til (av det himmelske) så får du stor lønn i himmelen." Forkynner: "Dette er en viktig jødisk tankegang. Så Gud i himmelen er veldig streng. Noen kaller det legalisme (viktigere med loven enn den Ånd), men det er veldig Gudfryktig."


Himmelsk lønn

Nathan: I begynnelsen, i det øyeblikket jeg så det, så sa jeg at jeg ville bli her. Men da de viste meg den andre siden og alt det,  så spurte de om jeg ville bli. Men da sa jeg at jeg heller ville foretrekke å gå tilbake, for om jeg dro tilbake, så kunne jeg gjøre mer for å overholde budene/lovene til Gud i himmelen. Da får man mer lønn, mer av alt mulig. 

 

Nathan sa han ville ha mer belønning, ved å komme på et høyere nivå. Og de sendte meg tilbake. Forkynner: Det er en veldig jødisk forståelse av livet etter døden.  Vi kristne har en veldig tåkete uklart bilde av himmelen. Men drar du opp til himmelen, så vil du se at det er økonomisk system der. De belønner de som tar en motiverende initiativ. Nathan: Og jeg ser de motiverende initiativene å leve for Gud og gjøre alt godt for Gud på jorden, leve for evigheten, som vil sette meg inn i en veldig god økonomisk posisjon for evigheten.  Så jeg kommer heller tilbake og investerer og fortsetter å investere i mitt liv, så jeg får evig lønn der oppe.


Å søke de Evige verdier

Forkynner: En jødisk gutt som ikke kjenner Messias, og som snakker sånn, er til skam for oss. Fordi mange av oss kristne lever dag for dag som om Gud ikke var virkelig. Og beste målenhet for vårt kristne liv er vårt kristne bønneliv. Og mange kristne har ikke noe intimt fellesskap med Gud dag for dag. Gud søker oss som søker dag til dag opplevelser med Ham. Som studerer mange timer i Bibelen og som ber. Det er ikke gammeldags eller umoderne.  Himmelen gjør stort ut av de tingene som du bruker tid med.

 

Hvem er Messias?

Rabbien spurte ”Visste du hvem Messias (Kristus) var”? Nathan: ”Jeg vet ikke. Jeg visste bare hva hans karaktertrekk var. ”

 

Forkynner: Tror Gud er såpass smart til å ikke vise ham det. Hadde Gud vist ham at Jesus (Jeshua på hebraisk) var Messias, så ville Rabbien med en gang si ”glem det”, vi putter ikke dette ut på YouTube.  Så Gud er veldig vis.  Ikke tenk at Han er i din boks, Han vet hva Han gjør.

 

Nathan: "Messias karaktertrekk: 1)”Han er Her!” Forkynner: Han kan ikke være en som er død.

2) Han er Her, og er En som folk vet om. Men når Han åpenbares som Messisas, så vil det overraske. Alle vil bli overrasket. En stor overraskelse. Og folk vil si ”Åh, der er Messias”."  Rabbi: "Når vil det skje?"

3) Nathan: Etter hva jeg forsto, så er forløsning og åpenbaringen om Messias vil skje veldig snart. Rabbien var ikke helt fornøyd med svaret. Og spør da: "Når skjer dette. 1 måned, 2 år, 20 år?" Nathan: Umiddelbart forestående er det rette ordet å bruke, i de kommende månedene (Oa.:Synet var lastet opp 8 jan. 2016) Jeg kan fortelle at forløsningen er veldig nær. Jeg forsto, etter hva jeg forsto der, og jeg er sikker på at jeg vet det. Når jeg var der oppe, jeg forsto hva som var på vei til å skje i verden.  Og med tanke på det, så forsto jeg at veldig dårlige ting ville skje, men det kommer ann på...

 

Rabbi: "Kan man avverge det?" Nathan: "Det er en måte å avverge det på, og muligheten ligger på at vi alle omvender oss, for da vil det ikke skje." Rabbi: "Hva er det som kommer?" Nathan: "Det kommer noe som blir kalt en veldig stor krig, hvor hele verden vil bli involvert i krigen, etter det jeg forsto. Alle vil bli involvert i den krigen, alle hedningene, alle araberne, alle muslimene,  hvor alle vil komme mot nasjonen Israel."

 

Forkynner: "Hei! Dette har tatt meg hele det siste året å undervise dette rundt endetiden. Her er nasjonene, her er stillingene,  her er det neste som skjer etter å ha forsøkt å overbevise folk gjennom nøye og besværlig studie av skriften, og ved å si at alt gjøres klart nå! Så går en gutt opp til himmelen i 15 minutter, og kommer tilbake og sier de samme tingene. Det er ikke rettferdig (men han er fornøyd likevel, for han får sin lønn)!."


Hvem er Gog?

Rabbien spør Nathan: ”Hvem vil starte denne krigen?” Nathan ”Den vil begynne med en person som heter Gog (som flere kristne tror er Antikrist, Hes. 38-39))". Rabbi: "Vet du hvem Gog er?" Nathan: "Jeg er sikker på at jeg vet hvem det er". Rabbi: "Hvem er det?" Nathan: Obama (Oa: tid: 12:29 i videon). "Han vil være den som starter krigen." Rabbi: "Og han vil kjempe mot oss?" Nathan: "Han vil kjempe mot oss! Først så ville alle ha nasjonen Israel, Jerusalem. Alle ønsket det. De ville ikke høre på oss, de ville bare ha det. Alle ville kjempe mot hverandre, fordi de ønsker Israel/Jerusalem."


Alle vil ha Jerusalem og Israel

Forkynner ”Du vet at Jerusalem, og spesielt Tempelhøyden er den mest ettertraktede, den mest etterspurte, det meste eksklusive stykke område på planeten. Alle vil ha den: Gud, djevelen, handelsfolk, vantro, alle vil ha et stykke av landet. Men vi vet ikke hva som vil starte krigen. Vi vet at det foregår mye uroligheter/strid på Tempelplassen om eierskapet, en krangel som har blitt startet av muslimer som ikke har noen historisk rett til Tempelhøyden.  Al-Aqsa Mosken var noe som ble tvunget på de, etter Jesus tid. Kristne og jøder får ikke be der."

 

Forkynner: "Tempelhøyden vil falle sammen med de 4 blodmånene, Fordi blodmånene i 1949 falt sammen med Israels uavhengighet. Blodmånene i 1967 falt sammen med byen Jerusalems (Oa.: befrielse).  Så blodmånene nå, vil sammenfalle ved noe som har ved opprettelsen av templet, som vil trigge verden. Men også ved at utviklingen går videre, og de har funnet noe olje og natur gass i Israel.  Så alle er allerede i posisjon og i nærheten av Israel, som Iranerne, Russerne, Amerikanerne, Engelskmennene, Franskmennene,  og de er alle der og er blitt samlet der, men ubemerket som om det ikke har noe å gjøre med Israel. Men vi har lest i Bibelen at alt dette er ett skuespill, ett teater for verden for å samles sammen, og i det neste vil de bli kastet inn mot Israel. Bare en ting kan skje, bare en bombe kan starte alt, et kjernefysisk stridshode kan bli sluppet, en atom ulykke kan de kanskje kalle det.  Plutselig er hele verden mot Israel. Men de har samlet sine tropper, sine tanks, sine skip/fartøy der hele tiden."

 

Forkynner: "Ingen, utenom oss som leser Bibelen, sier Hei, vær i alarmberedskap Israel! Israel dette er 3 verdenskrig som kommer, som Esekiel 38 og 39 profeterte om for snart 3000 år siden! Dette beviser Guds Ords ekthet. Det tar kanskje 3000 år, men det vil oppfylles.


Obama, rytteren på den Hvite Hest

Forkynner: "Nathan så dette. Og var frimodig til å nevne Obama. Jeg har ikke vært så frimodig. Men jeg vet at Obama er den Hvite Hesten (Oa.: Åp. 6:1), som lever i det Hvite Hus, og setter i gang dårlige ting. Han er den falske fred, fordi han fikk Nobels Freds Pris. Han er den hvite hesten, bor i det Hvite Hus og ironisk nok mørkhudet. Men jeg har ikke hatt samme frimodighet til å si at Gog er Obama, eller samme som Antikrist." 

 

Forkynner: "Er Obama antikrist? Kanskje, kanskje ikke. Men han er Gog, han er den som kjemper mot Israel. Er det hardt å tro? Nei, fordi hver gang en kristen dør, eller om kristne blir forfulgt, noe som ikke er bra, så sier Obama ”det verste som kan skje, er om vi får Islamfobi”. Om vi sier noe fælt om muslimene, så er det det verste du kan gjøre. Men kristne som mister hodet (halshugging) er ikke så fælt. Han har tillatt at kristne har blitt forfulgt hele tiden, og har ikke brydd seg nevnverdig om IS helt til Russland får skutt ned et fly over Sinai, og så kommer de inn i striden. Og nå som det er en balanse om styrke, så involverer han seg. Men han er totalt ignorant til at kristne blir slaktet, og tillater at radikal islam får vokse, fordi de ønsker seg et Kalifat. Om det ikke blir et IS kalifat, så blir det et annet Kalifat som erstatter det. Løsningen på ondskap, er en annen ondskap. Om det er et Iransk Kalifat, eller Saudisk eller noe annet, så vil det bli løsningen for å erstatte IS. Og verden synes det er greit. En mektig Forenet Muslimske Nasjoner. Alt dette legges det til rette for nå."


På uker så vil millioner av mennesker dø

Forkynner: Så sier Nathan, timingen er ganske interessant. Nathan: "Alt dette fryktelige tingene, vil bare ta 2 uker. I de 2 ukene, så vil mer en noen millioner mennesker vil dø. Forkynner: "Det eneste som vil frelse dem, ifølge det jeg forsto, er bare om de omvender seg til Messias (Jesus). Han mener ikke at å unnskylde seg er å omvende seg. Den reelle definisjonen av omvendelse er veldig nær til et kristent sinn (Oa: Hva som står i NT). Jeg kommer tilbake til det."

 

Gud vil redde den rettferdige

Nathan fortsetter: Og mange folk fra hele Israel vil dø, noen millioner vil dø. Ett tonn med folk vil dø. De som ikke overholder Lovene og Budene vil dø. De som overholder Torah og Mitzvot? Vel, det er avhengig av om man gjør Toraen med tomme fraser! Det er de som er observant, men bryr seg ikke om det. De er midlertidige om troen. Men om noen er virkelige strenge og studerer Torah`en, og oppfører seg vennelig, de vil være trygge."  

 

Forkynner: "Et kristent svar! Om du er veldig bokstavtro i din tro, så blir man veldig selvtilfreds og selvsikker. Å være ortodoks er ikke nok.  Sann omvendelse for oss, er ikke å si: Jesus tilgi meg min synd bla, bla,… Ingen bekymring.  Han sa at en sann handling av omvendelse vil bli fulgt av å studere Torah`en, som for oss er å studere Bibelen, handle etter Bibelen og å vise vennlighet.  Hvor mange kristne der ute, sier de er nær til Gud, tilgir andre, de har omvendt seg fra sin synd, men likevel så klarer de ikke å være vennlig mot folk.  De klarer ikke å smile til folk, de kan ikke vise en handling av vennlighet til sin neste. Og Nathan sa: Disse folkene blir ikke kvalifisert, men vil bli en del av ødeleggelsen." 


Israel vil ikke holde i stand mot sine fiender

Nathan: "Vi Israelere/IDF vil klare å holde dem i sjakk i 2 dager." 

 

Forkynner: "Han tar tak i den jødiske selvsikkerhet. Veldig uvanlig, fordi ingen jødisk person ville tro på dette, om det da ikke blir åpenbart for ham.  Jeg har sagt dette i min endetidsforkynnelse, at den jødiske stoltheten over deres egen militære styrke vil bli deres ulykke. De har vunnet hver eneste krig, og istedenfor å søke Messias, og gi Gud ære, så tar de all ære til seg selv.  Og jeg garanterer deg, at stolthet kommer før fall. De vil falle i en krig, og vil feile totalt. Jeg har aldri hørt en jødisk person si noe sånt som Nathan. Jeg sier ikke det fordi han hater jødene, nei han elsker det jødiske folket."

 

Israels allierte fiender  

Nathan: "IDF vil holde stand i 2 dager. Og alle vil enkelt og greit drepe oss, og vi vil ikke ha noen å stole på unntatt Den Ene Hellige." Rabbi: "Hvem vil alliere seg med Obama (Oa.: mot Israel)? Iran. Forkynner: "Hvor mange møter har vi forkynt om at det neste angrepet vil komme fra Iran. Det står beskrevet i Daniel Kapitel 11, et av mange vers om Persia (Iran) bla. I Esekiel 38 og 39." 

 

Forkynner: "Er ikke Obama merkelig nok en venn av Iran, hvor han har gitt Iran en kjernefysisk avtale hvor de kan få kjernefysiske våpen under radaren, og alle inspeksjoner blir annonsert noe som en måned før tiden. Det er latterlig." 

 

Oljeberget deler seg

Nathan: "Iran vil alliere seg med Obama. Også hele FN vil henge seg på denne alliansen: Russland, Sør-Korea etc., så godt som alle. Alle 70 nasjonene vil reise seg mot Israel." Rabbi: "Hva da med IS? IS vil rett og slett kidnappe folk, som de gjorde med Gillad Shalit. Og de vil torturere dem."  Nathan: "Oljeberget, inntil Jerusalem, vil dele seg i 2. I det øyeblikket oljeberget deler seg i 2, så vil Messias bli åpenbart for alle. Alle vil forstå at her er Messias. Og han vil stå ved inngangen til Oljeberget." Forkynner: Ser du at han siterer Sakarja 14? Igjen må du som kristen studere endetiden, ettersom den gjennomsnittelige kristne ikke forstår dette.

 

Sakarja 14:4Den dagen skal han stå med føttene på Oljeberget, som ligger rett øst for Jerusalem. Og Oljeberget skal dele seg i to fra øst til vest, så det danner seg en bred dal. Den ene halvparten av fjellet trekker seg mot nord og den andre mot sør.  ”

 

De to vitnene

Nathan: "Og Messias vil si hvem som kan komme inn og hvem som ikke kan."  Rabbi: "Hvordan deler det seg? Atombombe?" Nathan: "Nei, nei. 2 døde folk vil oppstå, en fra der, og en fra der, og så ble den splittet i 2."  Forkynner: "Hallo! Denne gutten referer den delen av Bibelen som han ikke kjenner til. Dette er Åpenbaringsboken 11. Så mange kristne vet lite om endetiden. La meg lese det for deg:

 

Men når de har fullført sitt vitnesbyrd, da skal dyret som stiger opp fra avgrunnen, føre krig mot dem, seire over dem og drepe dem.  

Likene deres skal bli liggende på gaten i den store byen som åndelig talt kalles Sodoma og Egypt, der hvor deres Herre ble korsfestet.   Mennesker av mange folk og stammer og tungemål og nasjoner skal se dem ligge der i tre og en halv dag, og de skal ikke tillate noen å begrave dem.  Og de som bor på jorden, skal glede og fryde seg over deres skjebne og sende hverandre gaver. For disse to profetene hadde vært en stor plage for dem som bor på jorden.

Men etter tre og en halv dag kom det livsånde fra Gud i dem; de reiste seg opp og stod på sine føtter, og de som så dem, ble grepet av stor frykt.  Da hørte de en høy røst fra himmelen som sa til dem: «Stig opp hit!» Og de steg opp til himmelen i en sky, midt for øynene på sine fiender.  I samme stund kom det et stort jordskjelv. En tiendedel av byen raste sammen, sju tusen mennesker ble drept, og de som var igjen, ble forferdet og gav himmelens Gud ære.” Åp. 11:7-13."

 

Forkynner: ”….Mennesker av mange folk og stammer og tungemål og nasjoner skal se dem ligge der…”Åp. 11.  Dette er profetisk om TV og internett. Alle kan se dette, pga media. Tror du ikke at vi lever i endetiden?  Vel vi er nesten i de hendelsene.  Dette kan skje dette året. Gutten sa at dette ville skje om noen måneder.  En stor predikant sa at vi er i de første 5 minuttene av å gå inn i evigheten. Og vi ville ønsket at vi ba mer, ga mer, sørget mer,  elsket mer, forkynt mer. Etter 5 minutter inn i evigheten, vil vi innse at det er over.  Hva om vi hadde bare disse 5 minuttene igjen nå? Hvordan ville vi da ha levd? Hvordan hadde vi bedt, hvordan hadde vi elsket, hvordan hadde vi snakket om andre folk, hvordan hadde vi delt om Gud? Jeg tror vi hadde levd annerledes."

 

Forkynner: "Videre i Åpenbaringsboken 11: De gir hverandre gaver, når disse gudfryktige mennene dør (de 2 vitnene). Man kan kalle det en satanisk jul, ved å gi hverandre gaver at disse blir myrdet. Men det skjer allerede: De bryr seg ikke om at kristne blir myrdet, bare muslimer.  Forestill deg den gyselige foraktelige motbydelige moralske fordervelse av menneskene. Du sender gaver fordi 2 gudsfryktige predikanter er drept."


Jødenes Messias er en kjent person idag

Nathan: "Messias er uten synd. Har ikke overtred et bud. Og han er faktisk en vi vet veldig godt hvem er." Forkynner: "Når Gud plukker ut en som vi vet veldig godt hvem er, så vet vi (kristne) virkelig hvem det er snakk om. Den mest kjente på jorden. Og kalenderen er relatert til hans fødsel: Jesus Kristus."

Nathan: "Jødene vet veldig godt hvem Han er.  Mange, mange andre vi vet om kjenner Ham. Forkynner: "Han mener oss hedningene, etter hva jeg forsto." Nathan: "Men alle vil bli veldig overrasket at han, av alle mennesker,  er Messias. Denne Messias vil kjempe mot Obama. Ikke bare det, han vil drepe ham og begrave ham i Israels land. Forkynner: Du visste det kanskje ikke, men det står i Skriften. Skriften sier at Gog vil bli begravet i Israel."

 

Nathan: "Da så jeg at oljeberget ble delt i 2, og at Messias vil stå ved inngangen, og han vil se hvem som er religiøs, hvem som er helhjertet, Han vil se til en persons hellighet. Han vil lukte hvert et menneske, han vil lukte om de er Hellige, om han er ren, gjorde sin Mitzvot (studerte Guds Ord), om han handlet med vennlighet, han ser om du har den riktige sanne Himmelske Gudsfrykt, og ikke frykten av straff." Forkynner: "Vet du om du er redd for å bli straffet, så er du muligens ikke kristen. Du må ha sann (Guds)frykt av din Far. Frykt mishager vår Far." 

 

Nathan: "Han (Messias) vil ikke bry seg om du har en hatt, eller du har en Kippah og lignende, og så kan du komme inn. Det er ikke sånn. Han vil ha en spesiell makt som gjør han i stand til å se hva som virkelig er på innsiden på enhver person." Forkynner: "Hvem beskriver han? Om ikke Jesus Kristus Messias."

 

Rabbi: "Det betyr at du for en uke siden så visste du ikke dette?" Nathan: "Jeg visste ikke disse tingene. Jeg hadde ingen tanke om det.  Da slår Rabbi opp i Esekiel 39, og siterte vers 11:

 

Den dagen lar jeg Gog få et gravsted i Israel, i Abarim-dalen øst for Dødehavet. Det skal stenge veien for dem som drar forbi. Der skal de gravlegge Gog (Obama) og hele hans flokk, og dalen skal kalles «Gog-flokkens dal».” (Oa: min kommentar i klamme)"

 

Obamas mystiske opphav

Forkynner: "Om han har rett, kan vi oppdatere oss. Obama er en merkelig man. Ingen er enige om hvor han kommer fra. Hvordan kan en senator fra Chicago plutselig bli president? Er han født på Hawai, eller er han født i Kenya. Vi vet jo ikke. Trump mener at fødselssertifikatet hans er falsk.  En veldig mystisk mann. Han er den første president hvor både faren og stefaren er muslimer.  Og han har ingenting godt å si om kristendommen.  Og han bøyer seg for den Saudiske kongen som om han var en helligdom. Kanskje det er sånn at mannen som skal være Gog er ett mysterie, og den mystiske mannen er Obama. Hvorfor skal en mann som aldri har gjort noe for fred, som har startet flere kriger og drept mer mennesker, som nekter å stenge Guantanamo Bay og fikk Gaddafi drept, få Nobels fredspris?

 

Etter at Rabbien hadde lest Hesekiel 39:11. Så sa Nathan: "Det er akkurat det som vil skje, om ting får fortsette som de gjør nå, om ikke verden forandrer retning.  I linje med det jeg så, så har det allerede startet."  Rabbi: "Allerede startet? Når startet det allerede?"  Det startet den 27 dagen i måneden Elul" (O.a.:11 september 2015 - 27 elul går fra 10-11 sept. Den 10 sept. så ble det godkjent en atomavtale med USA-Iran, og sanksjonene ble godkjent som opphevet. Jeg vet ikke om det er dette Forkynneren Steve mente).

 

Forkynner: "Husker du at vi forkynte om endetiden, så pratet vi om den datoen.  Brikkene faller på plass.  Se på alle preknene mine om ”Blodmoon” og alle de ”21 Future Events of Revelation” , ”World War Three”. Og Nathan sa at det startet den 11 september 2015.

 

Nathan: "Så krigen har allerede startet, fordi Den Hellige Ene vil ikke føre det frem i starten. Det som vil skje er at en dag så vil alt eksplodere.  Noe vil skje hvor alt vil eskalere, og vi vil skjønne instinktivt at vi er i en fullt utsprunget krig og alle vil si at 3 verdenskrig har startet. Det er ikke mer tid igjen." Rabbi: "Du sier at det vil bli en slags sikkerhetsbrudd som vil blåses ut av proposjoner og de vil kjempe mot hverandre. Hva med oss (jødene)?"  Nathan: "Først vil vi bli ekskludert fra dette. Men etter vil de samle seg mot oss."