19 januar 2017 - Rød himmel på morgenen, seilere la dere advare!

 

Om morgenen den 16. januar så var Guds Nærvær sterkt på en litt annen måte. Som jeg lovsang og tilba, og gikk rundt i tilbedelses rommet dekket med mitt bønnesjal og med hendene løftet i takksigelse og total overgivelse. Plutselig ble jeg stoppet på et sted og følte kraften og tilstedeværelsen av Herren faller på meg som en foss.

 

Jeg sto stille (knapt i stand til å fortsette å stå) som denne herligheten dekket meg og strømmet gjennom meg. Det var fantastisk! Jeg hadde trådd inn i hans nærvær denne morgenen for å takke ham for å bryte kraften til Israels fiender i Frankrike. Jeg takket Ham for å vise Seg Selv sterk i å avsløre sin misnøye med hva nasjonene prøvde å gjøre med Hans folk folk og Hans land. Jeg ble overrasket da han brøt seg inn i min lovprisning for å uttrykke sin takknemlighet til alle som var i forbønn for Israel. Hvis du har vært i forbønn, Herren er fornøyd med det du har gjort og gjør for Hans rike. Amen?

 

Plutselig hadde jeg en åpen visjon. I synet, ble jeg stående i et rom jeg aldri hadde sett før. Jeg så ut i natten gjennom det eneste vinduet på rommet. Det var helt mørkt ute. Plutselig en løve reiste seg opp og begynte å klore på vinduet med sine kraftige forbein. Lyset fra rommet opplyst løven som syntes å være ren hvit i fargen. Jeg hadde ingen frykt. Jeg forsto at løven av Juda stamme dekket med Ånd av Hellighet ønsket å bli sluppet inn i våre liv.

 

Mens jeg så på løven og grunnet på hvordan jeg skulle få den inn, så jeg en vakker soloppgang i det fjerne. Himmelen bokstavelig talt så ut til å ta fyr mens solen steg. Da så også landet under ut til å være i brann. Himmelen så ut til å bli fylt med dype røde farger i skyene og på land, som den ulmende ilden, hans herlighet begynte å stige. Jeg husket et gammelt ordtak min far lærte meg: 

 

Red himmelen om natten - seilere kan glede seg. Rød himmel på morgen - seilere la dere advare ".

 

Jesus snakket også om dette i Matteus 16: 23A,  "Men han svarte og sa til dem: Når det er blitt aften, sier dere: Det blir godt vær, for himmelen er rød;  og om morgenen: Idag blir det uvær, for himmelen er rød og mørk "

 

Advarselen har blitt gitt. Stormer kommer, og Løven av Juda stamme (Åpenbaringen 5: 5) ønsker å komme inn nå for å beskytte oss fra den kommende vrede.

 

"For selv forteller de om oss hva inngang vi fikk hos dere, og hvorledes dere vendte dere til Gud fra avgudene, for å tjene den levende og sanne Gud  og vente på hans Sønn fra himlene som han oppvakte fra de døde, Jesus, han som frir oss fra den kommende vrede. "(1 Tess 1: 9-10).

 

Jeg ønsker å la løven komme inn med full kraft fra Herren, for å redde oss fra vreden. Hva med deg? Er du klar til å motta en større utgytelse av ild, kjærlighet og beskyttelse i denne tiden?

20 januar 2017 - Jeg vil dele din nasjon!

 

Jeg fikk en advarsel fra Gud for vår nasjon mens jeg var i kirken søndag morgen, 15 januar 2017, samme dag som FNs hadde sin Paris "Freds" konferanse om delingen av Israel.

 

Under gudstjenesten, jeg tilba min Far i himmelen. Hans Ånd kom over meg veldig sterkt, og Far begynte å tale. Stemmen hans var barsk og sint. Jeg har aldri hørt ham snakke på den måten før. Noen steder, virket det nesten som han ropte. Kroppen min skalv, tårene rant nedover ansiktet mitt, og min munn gråt lov til Hans navn mens Han talte.

 

Etterpå skrev jeg ned det han sa og har gjort mitt beste for å gjenta det akkurat som jeg fikk høre det fra Ham. Jeg ber Far tilgi meg hvis noe var feil, men følgende var Herrens budskap:

 

"Jeg lar meg ikke bli slått ned!

Jeg lar meg ikke bli delt!

De er tåpelige, 70 latterlige konger!

De er dårskap for meg og de gjør uforstandige ting.

De søker å dele Mitt land Israel.

De søker å dele Mitt folk, og jeg vil knuse dem!

Jeg vil dele din nasjon! (Jeg visste at han mente Amerika)

Krig kommer til ditt land, vær forberedt!

VELG I DAG HVEM DERE VIL TJENE!

Jeg vil dele dette landet!

Jeg vil skille hellig og rettferdig fra skitten og urettferdige.

Jeg vil dele

JEG ER HELLIG

JEG ER DEN ALLMEKTIGE

TILBE MEG "

 
 

Vennligst forstå, dette er første gang jeg noensinne har mottatt noe fra Herren, hvor jeg følte at han ville ha meg til å fortelle budskapet til andre. Jeg gjorde kopier av dette for å dele ut til venner og bekjente, som jeg håper vil lese, lytte og gi akt på.

 

 

Gud velsigne dere, mine brødre og søstre, press på, press på, press på! Vi må alle komme nærmere ham. Takk, Herre, for ditt Ord.

PROFETI OM AT ISRAEL SLIPPER EN ATOMBOMBE UNDER EN KRIG I MIDTØSTEN

Artikkelen kan leses her.

Følgende profetien ble gitt av Lee Grebin ... på

http://beforeitsnews.com/…/prophecy-of-israel-dropping-a-nu…

19 august 2014

Ting som kommer ...

Flere netter siden, gikk jeg inn i bønn og ba til Herren om de tingene som vil utfolde seg. Jeg sa; "Far, det er så mange drømmer, visjoner og profetiske ord som har gått ut om ting som kommer; alt fra jordskjelv og tsunamier til invasjoner fra nord og en økonomisk kollaps. Og Far, disse tingene kommer fra menn og kvinner som jeg vet tilhører deg. Selv de fleste av de tingene du har gitt meg for i år har skjedd. Men jeg ber deg om å fortelle meg eller vise meg hva er det er jeg trenger å forberede meg på nå. Jeg vet at vi kommer ikke til å se alt hva som skjer før bortrykkelsen. Så hva er det jeg trenger for å forberede min familie og min tjeneste på? »

Og med det, for to netter, Herren åpenbarte dette mot meg ...

Først: Herren sa at Israel vil gå inn i en fullskala krig med sine omkringliggende nasjoner. Jeg så meg selv å dele ut kataloger til kristne, slik at de ville bestille klær, mat og vannflasker for å sende det til det jødiske folk. Det ble lagt vekt på flaskevann, for å si at dette var det mest nødvendige elementet. Jeg så det jeg oppfattet som en kjernefysisk bombe gå av, og det ble droppet av Israel. Men det ble ikke avslørt i hvilken nasjonen dette ville skje.

Andre: Herren fortalte meg at IS allerede er i dette landet (USA). Men før han fortalte meg dette, to netter før, hadde jeg denne visjonen;

I det jeg ble stående i inngangen til veien til en murbygning. Uansett, når jeg så ut, innså jeg at jeg var høyt oppe i stratosfæren med utsikt over USA. Neste ting jeg observerte, jeg så missiler bli skutt ut og treffe ulike deler av landet samtidig. De treffer øst, vest og midt delen av landet. Jeg så ikke bestemte byer eller stater. Jeg så ikke USA som et kart, men som det faktisk ser ut fra verdensrommet. Neste natt fortalte Han (Herren) meg at IS er i landet. Nå vet jeg ikke om de vil være ansvarlig for hva jeg så, eller om det kommer fra en annen gruppe / nasjon (som Russland). Disse detaljene ble ikke åpenbart for meg.

Tredje: Herren bekreftet at en økonomisk kollaps kommer til denne nasjonen. Dette er noe han ga meg i februar i år, og jeg postet en video om det.

Les og del den

6 mars 2016 - Tre profetiske advarsler av en ny krig i Midtøsten og USAs svik

Oversatt artikkelen fra her.

Denne artikkelen setter sammen tre profetiske ord mottatt av tre forskjellige profetiske tjenester, som har kommet de siste årene, og det gjelder starten på en ny krig i Midtøsten. Det er mye overlapping i de 3 ulike synene. Ved å sette alle ordene sammen, kan vi få et klarere bilde av fremtidige hendelser i Midtøsten.

Advarsel 1: I Begynnelsen av dette året (2013), den profetiske tjenesten Cathy Lechner fra King Jesus Ministries i Mialmi FL delte dette om hendelser som kommer i fremtiden. Hun kom med følgende ord om en ny krig. Hun visste ikke sikkert hvor eller når krigen ville komme, men hun mener det vil være i Midtøsten.

Herren talte dette til meg:

"Du vil bli tvunget til å delta i en ny krig. Det kommer til å bli en krig som vil bli kjent for mange tapte liv og store tunge økonomiske kostnader for nasjonen. Amerika vil bli trukket inn i den".

Jeg tror det vil være i Midt-Østen, men vi får se. Vi må be om at Amerika ikke blir involvert i en annen krig som vil tappe landet vårt og ta livet av våre unge menn og kvinner.

Advarsel 2: Et lignende profetisk ord ble delt av den profesjonelle fiolinisten Maurice Sklar sin Tjeneste i Desember 2011. Han så en krig komme til Midtøsten, men visste ikke tidspunktet for det. Han så spesifikke detaljer om hvordan krigen vil starte og hvordan det da vil eskalere. Det høres ut som ødeleggelsene vil være større enn noen av de andre krigene som har blitt utkjempet av det moderne Israel. Her er hva han så:

"Det kommer en storkrig i Midtøsten hvor de nærliggende arabiske landene vil komme imot Israel med et plutselig rakettangrep fra Hizbollah i Nord, Libanon og fra Syria. Andre arabiske land vil delta. Israel vil bli rammet fra alle kanter på en gang, og det vil være dødsfall og delvis ødeleggelse av bosettinger, mindre byer i nord, og noen skader på Tel Aviv, men også Jerusalem. Israel vil svare med stor kraft, og begrensede atomvåpen og slippe løs ødeleggelser på nabolandene, særlig Libanon, Damaskus som vil bli totalt ødelagt. Også resten av Syria vil merke militære angrep samt mot Iran, Gaza, og selv det nordlige Egypt/Sinai-regionen.

Denne omfattende omveltningen som vil treffe Vesten vil slippe til en enorm bevegelse av jøder som vil gjøre aliyah tilbake til Israel. Det vil ikke lenger være sikkerhet eller stabilitet som det har vært til nå i Amerika og Europa. Israel vil komme seirende fra denne krigen, men såret. Imidlertid vil ødeleggelsene påført angriperne være hundre ganger verre. Ødeleggelsen av denne kritgen vil omfatte mye territorium og vil tvinge Vesten til å gjenkjenne den Hellige, Israels Gud. Det vil få Israel til å fremstå som det eneste stabile landet i regionen. Massevis, millioner av arabere vil bli drept. Islam vil motta et dødelig sår av den Hellige, Israels Gud.

Advarsel 3: Den profetiske tjenesten Sadhu Sundar Selvarej fikk et profetisk ord om krigen som kommer til Israel. Dessverre ble han fortalt at Israel vil bli forrådt av Amerika i en politisk felle som vil tvinge henne til å overgi deler av Jerusalem. Følgende transkripsjon av hans ord og et 10 minutters videoklipp under viser det:

Den 6 desember 2011 kl 1245, ble jeg kalt av Herren for å komme og møte Ham. Dette var under en konferanse som var i gang. Så jeg lurte meg bort fra konferansen og gikk til rommet mitt. Da jeg kom inn på rommet mitt, så jeg to mektige engler stå der, og de vinket meg inn for å gå til balkongen. De sa "Herren står der. Gå og møt Ham der".

Så jeg gikk til balkongen og jeg så Herren Jesus Kristus stående majestetisk. Og han vinket meg bort "Kom og stå ved siden av meg".

Når jeg sto ved siden av Ham, sa han: "Se på min vakre by (min mrk: Tror dette dreier seg om Jerusalem)".

Så jeg kikket rundt. Fra hotellets høyhus kan du se den fine vakre byen. Mens jeg så, kom det plutselig en stor eksplosjon. En bombe falt og en bygning eksploderte. En annen bombe falt og en annen bygning eksploderte. Hele byen gikk opp i røyk. Krigsfly fløy hit og dit.

Herren Jesus sa "Min by vil lide smerten av krig".

Englene som stod i nærheten sa "Krigen Israel vil være med i vil bli en vanskelig kamp med store tap. En politisk felle vil bli lagt for byen (Jerusalem) for å ta den. Og Israels beste venn skal forråde henne".

Deretter vil fortapelsens sønn, hennes beste venn, vil tilby fred, et land for fredsavtale. Når dette skjer, ganske snart, vil Daniel 9:27 bli oppfylt. Det vil bli oppfylt i krigen. Englene som sto der sa "Selv nå så planlegger fortapelsens sønn sammen med Dyret for at dette skal skje. FN vil samle nasjonene for å tvinge Israel til å dele Jerusalem".

Når dette ordet ble talt til meg, og i en visjon så jeg den israelske statsministeren med desperat håpte og stolte på at deres beste venn vil stå sammen med de for å hjelpe dem. De vil være så hjelpesløse. Midt i sin hjelpesløshet, kommer deres beste venn med en politisk felle og den israelske statsministeren vil stole på Israels beste venn og godta deres krav, uten å forstå at det er en felle.

Hva vil så ettevirkningen av at de deler Jerusalem? Det vil bli delt. Store jorskjelv finner sted i mange steder rundt om i verden, spesielt i de landene som vil involvere seg i å planlegge og utføre planen om å dele Jerusalem. Det vil bli etterfulgt av store flodbølger av tsunamier som kommer til å forårsake store ødeleggelser.

Sadhu beskriver deretter et annet møte med en engel som ga han mer informasjon om konsekvensene for Amerika, som kom som et resultat av hennes svik mot Israel.

Plutselig så jeg et åpent syn rett foran øynene mine. Jeg så en veldig engel med et langt trukket sverd i hånden. Og han sto foran meg og talte disse ord. Han sa: "Dette er hva som vil skje med den beste venn som vil forråde Israel og dele Jerusalem".

Da han talte disse ordene, så jeg et kart over USA som var tredimensjonalt. Det dukket opp rett foran øynene mine ved siden av engelen. Og han tok sverdet og han stakk rett inn i hjertet av USA, og han klipte den i to. Han sa: "På samme måte vil denne nasjonen bli delt som Jerusalem blir delt" Han kuttet landet i to akkurat i sentrum.

Kommentar av James Bailey:

Oppsummert så Cathy Lechner en krig, men ble ikke fortalt hvor, mens Maurice Sklar og Sadhu Sundar Selvaray så begge en krig som startet i Midtøsten, men ikke tidspunktet. Sadhu Sundar Selvaraj så detaljene om hvordan Amerika satt i en politisk felle for Israel, noe som resulterte i Guds dom vil komme over vårt land og vårt land vil bli delt av et jordskjelv som treffer midt i Amerika. Andre statsråder, inkludert Shane Warren og John Kilpatrick bekrefet at samme dom som de over forteller , Han vil dele vårt land fordi vi har delt Hans land. (min mrk.: Den samme dom vil også en dag ramme Norge, pga Norges delaktighet i den svikefulle Oslo avtalen, som delte land til Israels ville fiender).

Så vi vet at det kommer en krig mot Israel, men vi kan ikke vite sikkert når det skjer. Men når vi sammenligner ordene med aktuelle hendelser i Midtøsten, ser vi at det kan skje veldig snart.

Statsminister Benjamin Netanyahu har advart verden i flere år om Irans atomvåpenprogram. President Obamas administrasjon har nå hatt mer enn 5 år for å gripe inn og stoppe Iran, men har ikke klart å gjøre noen alvorlige tiltak. Israel ønsker ikke å kjempe alene, men vil gjøre det hvis de må. Deres eksistens står på spill

Bibelen forteller oss at Israels land tilhører Gud og Israels folk er Hans øyensten (Sak. 2:12). Gud lovet at Han ville gjenoprette nasjonen Israel, og når Han gjør det vil de aldri igjen bli rykket opp fra sitt land. Siden nasjonen Israel ble gjenopprettet i 1948, har de overvunnet umulige odds ved å beseire alle de arabiske landene som angrep dem, omringet dem, og var langt mer overtallige. Det er mange vintesbyrd fra soldater som kjempet i disse krigene, hvor de forteller hvordan Guds engler kjempet sammen med de israelske soldatene for å gi dem seier. Disse hendelsene er oppfyllelsen av Herrens ord talt til profeten Amos.

"Og jeg vil gjøre ende på mitt folk Israels fangenskap, og de skal bygge opp igjen de ødelagte byer og bo der og plante vingårder og drikke deres vin og dyrke opp haver og ete deres frukt.  Og jeg vil plante dem i deres land, og de skal aldri mere rykkes opp av sitt land, det som jeg har gitt dem, sier Herren din Gud." Amos. 9:14:15.

Gud vil forsvare Israel igjen. De vil seire og deres fiender vil bli ødelagt. Men det er to viktige ting vi bør be om.

1. Basert på skriften, vet vi allerede at det er Guds vilje for Israel å fortsette og råde i den kommende krigen. Vi skal følge Hans vilje ved å be for fred og sikkerhet for Israel. Våre bønner gir Gud juridisk rett til å gripe inn på deres vegne.

2. Be om at Gud har barmhjertighet med Amerika om hun forråder Israel. Mange av de velsignelser som vår nasjon har hatt er på grunn av vår støtte til Israel. Disse velsignelsene vil bli erstattet av forbannelser om vi vender oss mot Israel. Det er en velsignelse som kommer til alle som velsigner Israel og forbanner alle som forbanner Israel. Vi vet dette fordi 1 Mos. 12:3 forteller oss det løftet som Gud gjorde til Abraham: "Og jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og den som forbanner deg, vil jeg forbanne; og i deg skal alle jordens slekter velsignes." Vi må be fordi konsekvensene av denne krigen er alvorlig for både Israel og for Amerika.

Forfatter James Bailey er også bedriftseier, ektemann og far til 2 barn. Hans visjon er å kringkaste de gode nyhetene om Jesus Kristus gjennom blogg, nettsteder og andre medier.

 

 

7 mars 2016 - Tre profetiske advarsler av en ny krig i Midtøsten og USAs svik

Artikkelen kan leses her. Fra 21 november 2015.

Et svært alvorlig og overraskende angrep kommer mot nasjonen Israel. Så på et senere tidspunkt det jødiske folk (israelere) vil være målskiven og angrepsmålet basert på deres måte å være på. 

 

På morgen den 16november 2015, Herren Gud den allmektige, Herren Jesus Kristus og Den Hellige Ånd talte til meg gjennom en visjon (naturlig drøm) fra Herren. Dette var mer en dramatisert og en visjon basert på en lignelse, som var til en viss grad i form av en gåte.

 

I denne visjonen av en lignelse (gåte) fra Herren, så jeg Israels statsminister Benjamin Netanyahu stå ved siden av Russland president Vladimir Putin. En stor konfrontasjon fulgte deretter mellom de to. Jeg så at Israels statsminister klapse den russiske presidenten på hodet. 

Jeg så Tyskland forbundskansler Angela Merkel observere denne situasjonen på avstand og filmet dette med hennes mobiltelefon. Dette som en del av det jeg hadde gjort for å forstå visjonen fra Herren til å være en intelligent (bevis) informasjon .

 

Senere i denne visjonen fra Herren, så jeg en liten gutt (som så ut som han kom fra et fremmed land: sannsynligvis fra en jihadist gruppe eller et land som er fiende av Israel) kaste en stor stein, som landet på Israels Statsminister Benjamin Netanyahu fot, og han (Netanyahu) ble alvorlig såret, og falt plutselig i bakken. Netanyahu ble tatt på "senga" og av overraskelse. Jeg så at Netanyahu sverget å å slå tilbake mot den lille gutten. Jeg så gutten kjempet til han falt på bakken og ble fanget.

 

Jeg så senere et svært alvorlig angrep på israelere (det jødiske folk), som om de var målskiven og blinket ut basert på deres måte å kle seg. Jeg så en debatt eller diskusjon av en type ble tatt opp i nasjonen Israel om hvordan jødene var kledd og om de må endre (skjule) sine klær på grunn av de målrettede angrepene på dem (og de ble blinket ut). Jeg så noen av jødene (israelere) si at Herren Gud den allmektige er den som ga dem deres kles kode, og at det er på den måten de har tilbedt Herren i uminnelige tider, og at de ikke kan endre sin kleskode (pga deres måte å tilbe Herren) selv om de ble et resultat av å bli målskiver for angrep.

 

Visjonen fra Herren sluttet.

 

Det første budskapet som ble formidlet til mitt hjerte via denne kommunikasjonen fra Herren er at det snart vil bli en svært alvorlig konfrontasjon mellom nasjonen Israel og nasjonen Russland; mellom Israels statsminister Benjamin Netanyahu og Russlands president Vladimir Putin. Med Netanyahu som representerer Israel og Putin som representerer Russland i denne visjon basert som en lignelsen fra Herren

 

Det andre budskapet som ble formidlet til mitt hjerte ved denne kommunikasjonen fra Herren er at en svært overraskende (tatt på sengen) angrep kommer snart til nasjonen Israel; og Israel vil smertelig bli skadet og såret.

 

Israel vil da gjengjelde veldig aggressivt mot angrepet fra hennes fiender; og hun (Israel) vil tungt svare på dette overraskende angrepet.

 

Det tredje budskapet som ble formidlet til mitt hjerte gjennom denne kommunikasjonen fra Herren er at israelerne (jødene) vil snart komme til å være målskiver for angrep basert på deres måte å være på.

 

Dette er de dagene av trengsler og uro over nasjoner (Inkludert nasjonen Israel); som fødselsveene tar form på jorden, klar for fødselen (bortrykkelsen av de trofaste sønner og døtre av Herren, som vil forsvinne til himmelen til Lammets bryllupsmåltid: Herren Jesus Kristus, som er Brudgommen til Kristi Brud). Disse fødselsveene vil til slutt føre til ødeleggelser, kalt Jakobs trengsler og vil da gå inn i full blomst i Israel under den store trengsels perioden som skal komme over hele jorden,

 

"På den tid skal Mikael stå frem, den store fyrste som verner om ditt folks barn, og det skal komme en trengselstid som det ikke har vært fra den dag noe folk blev til, og like til den tid. Men på den tid skal alle de av ditt folk bli frelst som finnes oppskrevet i boken.   Og de mange som sover i jordens muld, skal våkne opp, somme til evig liv og somme til skam og evig avsky.   Men de forstandige skal skinne som himmelhvelvingen skinner, og de som har ført de mange til rettferdighet, skal skinne som stjernene, evindelig og alltid.  Og du, Daniel, gjem disse ord og forsegl boken inntil endens tid! Mange skal granske den, og kunnskapen skal bli stor." 

(Daniel 12: 1-4

SHALOM !!!