3 okt. 2015 - Vendepunktet

Artikkelen er hentet her.

 

De erklærte krig denne uken. Krig mot Jerusalem. Krig mot menneskeheten. Krig mot terrorisme. Krig mot Syria. Krig mot Gud. Krigen mot deg.

 

Selvfølgelig kalte det det ikke krig. De kalte det andre ting som `anerkjennelse` og  `flagg heising'. De kalte det "støtte". Men, det spiller ingen rolle hva de kaller det.

 

     Det er fortsatt krig.

 

Og de gjorde sin erklæring rett på det punktet som Martin Armstrong sa det var et vendepunkt.Og, jeg tror at dette vendepunktet vil sørge for at vi alle taper noe.

 

Mitt håp er at du ikke skal miste livet ditt.

-------------


Vendepunktet

 

Ved kl 13:19,. Onsdag den 30 september, erklærte de krig mot Jerusalem og krig mot Gud. Stedet var FN, og denne krigserklæring var heisingen av flagget til PLO for første gang. Flagget erklærer at Jerusalem ikke tilhører Gud - og at han ikke får lov til å gi det til det jødiske folk. Det erklærer at Guds løfter ikke er evig, og at han kan bli beseiret.

 

     Hvor tåpelig.

 

Nå, alt dette er kanskje ikke så innlysende for deg, som det er for meg. Så la meg fortelle deg hvorfor, samt hvorfor det er viktig.

 

     Hvorfor Jerusalem

 

Legg merke til hva Mahmoud Abbas, lederen av det Palestinske Selvstyremyndigheten, sa, da det palestinske flagget ble reist:

 

"Dagen for å heise dette flagget kommer snart til Jerusalem, hovedstaden i vår palestinsk stat"

 

Hver israelsk leder, i flere tiår, har forsøkt å slutte fred med palestinerne, men alle forsøk på å skape fred har sviktet på grunn av ett problem:

 

     Eiendomsretten til Jerusalem

 

Israel selv gikk så langt som å tilby store deler av Galilea, og de nektet fortsatt å slutte fred. De fikk hver insentiv mulighet, og fortsatt nektet de. Og da Israel ble tvunget til å stoppe palestinere fra å komme inn i Israel, nektet de fortsatt å gjør fred - selv om deres krig med Israel ødela deres levebrød. Men, det brydde de seg ikke om.

 

     Det som betydde noe var Jerusalem.

 

Jeg er ikke sikker på at palestinerne selv vet hvorfor Jerusalem er så viktig. Jeg er ikke helt sikker, jeg heller - annet enn Gud sa at sånn er det. Og hvis Gud sier at noe er viktig, vil jeg alltid være enige om at det er viktig..

 

Masse folk har kommet til meg med teorier om hvorfor Jerusalem er viktig. Og noen av dem kan være riktig. Men til slutt, det Gud sier er det som teller.

 

Gud sier at Jødene får det tilbake

Og Gud sier at jødene vil få det tilbake. Her er et vers som er 1800 og nitti sju år gammel:

 

"og de skal falle for sverds egg og føres fangne til alle folkeslag, og Jerusalem skal ligge nedtrådt av hedninger, inntil hedningenes tid er til ende"

 - Lukas21:24

 

Dette verset begynte rundt februar i år 70 og endte den 7 juni 1967.

 

Ved middagstid den syvende juni, loven i Israel er enerådende over hver kvadrattomme av Jerusalem. Det israelske flagget ble heist opp fra spiret på klippemoskèen. Hvis du brøt israelsk lov, gikk du for en israelsk dommer og deretter gikk du til et israelsk fengsel. Ingen annen lov hersker i Jerusalem.

 

Nå husk sammenhengen med dette verset. Jesus talte om Jerusalems ødeleggelse (v. 6-23), og fulgte den beskrivelsen med vers 24 (over), men han stoppet ikke derHan fortsatte med å beskrive de siste dager og hans gjenkomst (v 25-27). Han fortalte sine disipler om å se etter disse tegnene og se etter hans gjenkomst (v 28.). Han ga da lignelsen om fikentreet, som et eksempel på tegnene på de siste dager (v29-31). 


Ikke mye tid igjen

Deretter sa Jesus noe i vers 31 og 32 som burde være et jordskjelv i ditt sinn:

 

"Således skal også dere, når dere ser dette skje, vite at Guds rike er nær.  Sannelig sier jeg dere: Denne slekt skal ingenlunde forgå før det skjer alt sammen."

Lukas 21: 31-32

 

Jesus sa at perioden mellom gjenerobringen av Jerusalem og Hans gjenkomst ...

 

     ... Den tid ...

 

          ... Ville være en generasjon lang.

 

Vennligst tenk nøye på det. Vi er 48 år inn i den perioden som Jesus snakket om.

 

     Hvor mye mer tid har vi igjen, før Jesus kommer igjen?

 

Ikke mye.

 

Og vennligst ikke fortell meg at Jerusalem ikke er kontrollert av jødene, eller at jødene egentlig ikke er jøder. Jeg har bevist gang på gang at en slik dårskap ikke er sant. Og for de av dere som fortsetter med en slik direkte dumhet, jeg har noen tanker for deg:

 

Hvis Lukas 21:24 ikke er oppfylt, hvorfor kjemper da hedningene så hardt for å få den tilbake?

 

Seriøst, folkens. Se på hvor hardt alle sliter med å få sine hender på Jerusalem. Faktisk har milliarder av dollar sløst bort, og Jerusalem er fortsatt under kontroll av det jødiske folk.

 

     Og, det som skjedde på onsdag var enda en krigserklæring mot Jerusalem.

 

Vatikanet flagget heises opp

Men legge merke til noe annet:

 

Flagget til høye er palestinsk, den til venstre er....

 

Du vet kanskje ikke hvems flagg som ble heist ved siden av det palestinske flagget på onsdag, så la meg gi deg et hint

 

 

Pave France omfavner Palestina

 

Jepp, det er paven Frankys flagg. Og det er helt riktig at det skulle heises ved siden av det palestinske flagget, fordi Vatikanet anerkjente Palestina som en stat i juni.

 

     Og ja, disse to ser perfekt ut for hverandre.


Pave Frans kaller Jesus for en fiasko

 

Forresten, det er noe annet som du kanskje ikke har lagt merke til. Pave Franky dro hjem på søndag, og som folk kjemmet gjennom hans tale skjønte noe vesentlig:

 

     Ikke en gang nevnte pave Franky navnet Jesus for FN eller kongressen.

 

Faktisk den eneste gangen jeg husker ham nevne Jesus, var da han kalte vår Herre og Frelser en fiasko:

 

Korset viser oss en annen måte å måle suksess. Vår oppgave er å plante frøene. Gud ser til fruktene av vårt arbeid. Og om tider av innsats og arbeid ser ut til å mislykkes, og vi ikke produserer frukt, må vi huske at vi er tilhengere av Jesus Kristus og hans liv, menneskelig sett, som endte i fiasko, fiaskoen på korset.

 Pavens tale til New Yorks St. Patricks katedral

 

     (fra: http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=35894)

 

Jeg er ikke overrasket, men samtidig helt forskrekket.

 

     Han hadde faktisk den frekkheten å si at Jesus var en fiasko?

 

Og nei, ikke prøv å unnskylde dette ved å si at det bare var "menneskelig tale". Det er fullstendig tøys.

 

Menneskelig sett, Kristus hadde en komplett og fullstendig seier på korset. Menneskelig sett, vet vi at vi har evig liv. Menneskelig sett trenger vi ikke frykte døden på grunn av døden, begravelsen og oppstandelse av Jesus Kristus.

 

Pave Franky mener Lucifer er Gud

 

Selvfølgelig, det er en grunn til at pave Franky anser Jesus Kristus for å være en fiasko:

 

 

 

Pave Francis Erklærer Lucifer Som Gud

 

Jeg har sett denne videon flere ganger, og jeg kan bare ikke se dette på noen annen måte.Vatikanet faktisk anser Lucifer til å være Gud. Her er ord sagt i videoen, den 27 april 2014:

 Video her.

"Hans flamme brøt ut over sin egen sønn 

kan jeg si til dere: O 'Lucifer som ikke vet noen posisjon

Kristus er din sønn som kom tilbake fra de døde 

og utgyte sitt lys til den menneskelige rase 

og er levende og hersker for evig og alltid"

 Jeg antar at du nå kan kalle Vatikanets flagg, flagget til Lucifer. Og nå, det er heist i FN.

Ok, så Pope Franky er en som tilber Lucifer. Han er en jesuitt, og jeg beviste hvor forferdelig de er, i forrige uke. Vel, vi kan legge til noe nytt for ham.

 

Krislamisten Pave France

 

Her er et sitat som gir deg den ideen:

 

Imam Sayyid M. Syeed nevnte før pavens historiske besøk til USA at "Mye av det katolske Amerika er begeistret for Pave Francis 'første besøk til USA - det samme er mange amerikanske muslimer," legger til at Francis' besøk ", er enda viktigere for muslimer enn det er for katolikker. "Er du sjokkert? Ikke enda? Vel, "Denne paven," sa imamen, "er vår pave."

 

Under sin tale på St. Patricks Cathedral pave Francis uttalte til hans nå lojale muslimer, "Jeg ønsker å uttrykke to appeller for mine muslimske brødre og søstre: For det første, min hilsen til de som feirer offerfesten. Jeg ville ha ønsket at min hilsning ville ha blitt varmere. Mine følelser av nærhet, mine følelser av nærhet i møte med tragedien. Tragedien som de led i Mekka. I dette øyeblikket, gir jeg forsikringer om mine bønner. Jeg forener meg med dere alle. En bønn til den allmektige gud, den barmhjertige. "

(Fra: Paven påkaller Globalisering)

 

Ok, så paven tilber ikke bare Lucifer, han er også en Lucifertilbedende Krislamist.

 

Russland Angreps syriske opprørere

 

Nå, det er ikke det eneste som skjer. Russland bestemte seg denne uken for å lansere sin etterlengtede offensiv mot de syriske opprørerne. Mange av oss lurer på når - eller om - de ville gjøre det, og at ventetiden nå var over.

 

Du kan lese noen av hva Russland gjør i forskningsseksjonen, nedenfor. Men, jeg ønsker å bruke tid for å peke på noe. Du vet sikkert at presidenten i Syria er Alawite, akkurat som hans far var. Videre er alle i regjeringen i Syria Alawiter. Ingen har noen form for makt i Syria hvis de ikke er Alawite, eller relatert ved ekteskap til Assad familien.

 

Nå, se på dette kartet:

 

 

Alawite samfunnet i Syria og Tyrkia

De grønne områdene på kartet er der Alawitene bor, og den øvre halvdelen av det grønne området er ikke engang i Syria. Det er i Tyrkia.

 

Nå, se hvor russiske luftangrep har blitt rapportert:

 

 

Russiske luftangrep

Damaskus er på bunnen av kartet. Russland gjøre ikke noe for å presse tilbake opprørerne i nærheten av Damaskus.

      Hva sier det deg?

 Det kan være litt tidlig å si, men det ser ut for meg som om Russland bare beskytter Alawite områdene av Syria - områder der Bashar al-Assad vil flykte til, når Damaskus faller bort til opprørerne.

      Betyr det at Assad ikke får noen hjelp i Damaskus-området?

 Det er vanskelig å si. Iran sender sin spesialstyrke - Jerusalem Force - til Syria, så det kan hende at vi kan se noen iranske handling der nede. Vi får se.

 Poenget er at Russland tar en langsom tilnærming og håper at Iran vil gjøre de tunge løftene. Russland vil bare beskytte Alawite områdene og ønsker ikke å ha ett nytt Afghanistan.

 Spørsmålet er hva Gulf arabere, Tyrkia og USA vil gjøre, og jeg tror at svaret er enkelt:

 USA, Tyrkia og Gulf araberne kommer til å helle millioner - selv milliarder - av dollar inn i våpen og ammunisjon til ISIS og andre syriske opprørere.

 Dette vil være død og ødeleggelse på en kolossal skala. Og jeg skrev om det her:

      Se lenke her. 

Israel vil bli sugd inn i denne konflikten for å stabilisere deres nordøstlige grense. Og ansvaret for millioner som vil dø har det amerikanske utenriksdepartementet.

      Er det ikke herlig å se dine skattepenger bli brukt nyttig?

 Åja, det er en annen svindel som jeg så koblet opp mot Syria ...

 DEBKAfile er en svindel

 Jeg begynte å skrive regelmessig om Israel på 90-tallet. Jeg mente at det var viktig for folk å få vite sannheten om Israel, i stedet for løgnene som blir fortalt i hovedstrømmen av media. Og, siden jeg bodde i Israel, følte jeg at mitt perspektiv hadde en verdi.

 Så, i begynnelsen av 2000-tallet, så dukket denne nettsiden opp som heter Debka. De nesten umiddelbart lagt ut materiale som var enten helt usant, eller som ikke kunne bekreftes. Eierne av nettstedet skjulte deres navn eller annen kontaktinformasjon, så jeg gjorde litt undersøkende arbeid for å spore dem opp.

 Når jeg ringte dem, Giora Shamis plukket opp telefonen. Jeg spurte ham hvor han fikk sitt materiale fra, og hans eneste svar var:

      "Vi er akkurat så bra."

 Selvfølgelig han skjønte faktisk ikke hvorfor jeg stilte det spørsmålet. Det jeg ville vite var hvorfor det var så mye materiale som var helt usant. Men hans svar fortalte meg alt jeg trengte å vite.

       Giora Shamis og Diane Shalem fant opp alt sammen.

 Den eneste delen av deres skriving som er riktig, er det materialet som de stjeler fra andre. Alt annet er helt funnet opp - ut av løse luften. For å si det på en annen måte:

      De lyver for deg.

 Jeg avskyr alle typer løgner av alle slag. Og, det gjør ingen forskjell om løgnene er fra en israelsk, eller noen andre. Jeg absolutt avskyr liggende løgnere, uansett hvor de er.

 Hvorfor jeg nevner dette skyldes en DEBKAfil rapport som har feid gjennom Internett, og det er helt og fullstendig usant. Det er nok et eksempel på løgnene som Giora Shamis forteller.

 Det handler om den kinesiske hangarskip Liaoning. DEBKAfile hevdet at Liaoning ble forankret i Tartus i Syria - for å bistå Russland i kampen mot de syriske opprørerne.

 Alle som vet noe om PLAN Liaoning, vet at Kina ville aldri gjøre det. Og hvis de gjorde det,  kunne de ikke ha gjort det i hemmelighet.

 Her er det du trenger å vite:

 Liaoning ...

     ... Er et skoleskip og helt uegnet for slike patruljer over lange rekkevidder.

     ... Kan ikke starte flyene med full våpenlast fordi den ikke har en katapult.

     ... Kan ikke komme forbi Taiwan, gjennom Malacca-stredet eller gjennom Suezkanalen uten at 

     ALLE vet om det.

 Selvfølgelig Giora Shamis satser på at det ville være så vanskelig for deg å finne det ut, at du ville bare godta hans latterlige påstander som fakta.

 Men, ikke ta mitt ord for det. Her er en pensjonert US Navy etterretningsoffiser til å gjøre det klart for deg:

      Det er ingen kinesisk hangarskip i Syria

 Og, her er en fra en venn av meg, som er en akkreditert journalist:

      Debkafile er en komplett svindel

 Poenget er at du aldri kan stole på en løgner. DEBKAfile er en komplett svindel, og bare en idiot ville stole på dem.

      Ikke vær en tosk.

 Reaserch for denne uken

 Her er bakgrunnsundersøkelsen for denne uken. Jeg konsultere hver og en av disse nettstedene, hver dag, syv dager i uken - i følgende rekkefølge:

 

               ... Og når alt dette ikke er nok, gjør egen forskning via Google.

Følgende artikler er de som jeg mener er viktig.

De usorterte

Dette er artikkelen som trosser kategori, men likevel er viktig å lese.

Jesaja 59: 1-4 KJV - Se, det er ikke Herrens hånd - Bible Gateway

Jeg så denne passasjen på tirsdag, og jeg tror at den sier alt om Amerika som noen trenger å vite:

Se, Herrens hånd er ikke for kort til å frelse,

          og hans øre er ikke for tungt til å høre.   

     Nei, det er skylden

          som skiller dere fra deres Gud.

          Syndene deres skjuler ansiktet hans

          så han ikke hører dere.

         

     For hendene deres er tilsølt av blod

          og fingrene av skyld,

          leppene deres taler løgn,

          og tungen mumler svik.

         

     Ingen stevner til doms med rette,

          og ingen fører sak på ærlig vis.

          De stoler på tomhet og taler løgn,

 

          de unnfanger urett og føder ondskap.

- Jesaja 59: 1-4

 

Gjeste Innlegg: Klima fanatikere kjører seg fast i sin PR

 

Jeg husker jeg leste science fiction bøker som ble kvernet ut på sekstitallet og syttitallet om hvordan en istid ville stige ned over oss, og vår sivilisasjon ville fryse fast. Nå, den samme slags tåpelig vitenskapen som webben av deilig fiction, har nå spunnet en heller mindre appetittvekkende én - menneskeskapt global oppvarming (AGW). Det er ren fiksjon, men dårlig skrevet. Jeg antar at vi bør kalle det komedie.

 

Antropogen i AGW, betyr bokstavelig talt "menneske skapt '. Og, vil de bruke det til å skape en globalt system av unntakstilstand der de vil sette oss i lenker. Problemet er at det ikke synes å være noen "global oppvarming". Så vil de "antropogene" noe annet. Jeg er sikker på at de vil.


Og vil vil alle le mens de setter sine lenker rundt oss.

 

Biskop Ron Archers Vitnesbyrd  om "Barneknepet - YouTube

 

Dette kom via Steve Quayle, og hans kommentar var at dette fantastiske vitnesbyrd vil velsigne deg. Og jeg kan bare si, AMEN. Dette er virkelig Guds kraft gjennom lidelse. Det er Guds herlighet midt i mørket.

 

Med Gud er det alltid håp, selv når det ser håpløst ut.

 

     (Gud velsigne deg, Steve, for å ha delt dette)

 

Fjerde vending: Tillitskrise - DEL 3

 

Denne generasjonssyklus teorien er imponerende, fordi det forklarer mye. Videre faller timingen perfekt med det jeg tror at Bibelen sier om tiden vi lever i.

 

Deretter påpeker artikkelen at begynnelsen av krisen mellom 2 022 og 2 025 og den endelige revolusjon mellom 2026 og 2029. Det synes å dekke den store trengsel, hvis du spør meg.

Vi får se hva som skjer.

 

TYSKLAND må skille kristne flyktninger nå som muslimske inntrengere utfører vold som bare eskalerer

 

Så utrolig kvalmende. Desperate kristne flykter fra Midtøsten på grunn av de muslimske barbarerene, bare for å finne muslimske barbarer truer deres liv på nøyaktig samme måte - i Tyskland. Og tyskerne gjør ikke noe, og de prøver å skjule for deg at de gjør ingenting.

 

Det er en udelelig System: Imperie, Staten, Finansilasjon, og kompiskapitalisme

 

Charles får dette riktig. Det er ingen måte å reformere systemet - selv om systemet lar deg reformere det. Ta ut en brikke, og alt faller fra hverandre - inn i tynn luft. Hvis det skal være noe håp for Amerika, må alt falle fra hverandre, helt.

 

Selvfølgelig vil det falle fra hverandre fullstendig, og mange mennesker vil lide og dø når det faller.

 

Tysklands Sharia Flyktningsmottak

 

Mens vi sitter og ser på i stillhet, de kristne flyktningene i Europa blir angrepet av muslimske kjeltringer. Her er sitater fra artikkelen:

 

Kristne, kurdere og Yazidis i flyktningsmottakene blir angrepet av muslimer med økende frekvens og villskap.

 

"Jeg flyktet fra den iranske hemmelige tjenesten fordi jeg trodde at i Tyskland kunne jeg endelig leve med min tro uten å bli forfulgt. Men i flyktnings mottakene, kan jeg ikke si at jeg er en kristen, ellers vill jeg møte trusler ... De behandler meg som dyr. De truer med å drepe meg. "- En iransk kristen i et tysk flyktningsmottak.

 

Dette er sykt, og når politiet går til politikerne - i et forsøk på å hjelpe disse fattige kristne - politikerne sier at dette ville være mot deres politikk av multikulturalisme. Her er sitatet:

 

     Politiet ber innstendig om at innvandrere av forskjellige trosretninger blir plassert i

     separate anlegg. Noen politikere motvirke en slik segregering fordi det ville gå mot

     Tysklands flerkulturelle verdier.

 

Det er ikke bare dumt. Det er ondt.

 

Sykluser

 

Mens du leser dette, vil 2015,75 datoen allerede ha passert. Det skal være 30 september / 1 oktober poeng der systemet svinger nedover.

 

Husk at dette ikke er et magisk tall. Det er et vendepunkt, basert på en syklus observert av Martin Armstrong da han analyserte data som går tusenvis av år bakover. Martin Armstrong kaller dette vendepunktet,  gjeldens Big Bang.

 

Her er noen artikler som jeg så denne uken, som snakker om Martins sykluser.

 

Dagens vendepunkts poeng på ECM | Armstrong Economics

 

Dette er hva vi alle har ventet på. Det er nedoverbakke herfra.

 

Gjeld Gjeld og mer gjeld 2015,75 | Armstrong Economics

 

     Velkommen til GJELDENS BIG BANG. Martin snakker her om hvor vellykket 

     hans syklus modell har vært og dataene som støtter teorien. Hvis du 

     ønsker å vite hvorfor jeg anser hans observasjoner for å være 

     betydelig, les da denne artikkelen.

 

Løsrivelse i vindfulle Texas og Catalonia | Armstrong Economics

 

Denne snakker om krig. Jeg har også observert vindens kriger - både i overskriftene, samt Bibelen. Verre, hans syn på 2 017 blir et viktig år for krig ... vel ... det sammenfaller med mine. Vi får se hvordan alt funker.

 

Palestinsk flagg heist på FN på ECM 9/30/2015 | Armstrong Economics

 

Jeg er glad for å se at Martin Armstrong også plukket ut dette som et viktig vendepunkt. Folk flest forstår ikke hvor viktig dette er. Det er krigserklæring mot Jerusalem - og Gud.

 

ECM vendepunkt - sept 30 / oktober 1 - Våpen & Krig? | Armstrong Economics

 

Her er siste ledd:

 

     Den andre siden av 2015,75 vil være mye mer alvorlig enn mange forventet.

     Denne konsentrasjonen av tillit til regjeringen markerer toppen - fra her

     og ut, vil ikke dette være et videospill - dette er ekte.

 

Jepp. De kommende månedene og årene vil bli svært reelle.

 

Pave Frans

 

Jesuittenes pave leder angrepet for Lucifer og en verdensregjering. Som han fortsetter sin grabbe til seg makt, så er det en tanke som kom opp i mitt sinn: Vatikanet rir enten Dyret, eller den ER Dyret - eller i det minste, en stor del av det.

 

Tilbedelsen av pave Frans beviser at Folk er klar til å motta Antikrist

 

     Denne tilbedelse er virkelig foruroligende. Det er en tilbedelse av en halvgud, og det er ondt.

 

Phillys Forberedelse  for pave Frans er som et tørt løp for Apokalypsen (Åpenbaringsboken)


     Jeg synes dette er fascinerende.

 

          Ville en storby gjøre dette for en annen verdensleder?

 

Dette er en demonstrasjon av makten og betydningen av Pave Frans. Og, det er IKKE en god ting.

 

Paven pusher på Elitens Agenda - krever en ny verdensorden

 

     Pavens muskler blir bøyd. Spørsmålet er om han har makt til å ta makten og lede.

 

          Er ikke han den mektigste mannen i verden? Hvis ikke ...  hvem er det da?

 

Pave Frans Erklærer Lucifer Som Gud - YouTube

 

Jeg har sett denne videoen - spesielt nøkkelelementene i denne videoen - mer enn en gang, og jeg nylig så det igjen på stevequayle.com.

 

Så mye som jeg ønsker å unngå å gjøre de samme konklusjoner som denne videoen gjør, det klare beviset for tilbedelse av Lucifer i Vatikanet kan bare ikke ignoreres. Det er et gyselig mørke på jobb i hjertet av Vatikanet, og vi må være på vakt mot dens design.

 

I New York, Pave Frans Omfavner Chrislam og legger et grunnlag for en En Verdens Religion

 

Ok, så vi kan nå legge til "Chrislamist 'til listen over betegnelser for pave Frans. Jeg lurer på når vi vil komme til å kalle ham "Antikrists Profet". Selvfølgelig er det altfor tidlig for det, men du kan se at han kjemper for jobben.

 

SYRIA

 

Dette vil være flammepunktet for tredje verdenskrig. Bibelen beskriver det som skjer akkurat nå i Syria, i Jesaja 17. Og, vil det lede til hva som kommer etter i Esekiel 38 og Esekiel 39. Og disse kapitlene vil bringe Esekiels Brann. Når røyken forsvinner, vil en milliard mennesker har dødd.

 

Og Syria vil ha vært begynnelsen.

 

Tysk Reporter: ISIS Planlegger 'Kjernefysisk Tsunami'

 

Hvor utrolig ironisk. Tyrkia, Gulf arabere og CIA opprettet ISIS. Og nå vil ISIS bade verden i en atom brann - eller i det minste vil prøve.

 

     Hva slags hjerner brukes i det amerikanske utenriksdepartementet?

 

Spørrende sinn ønsker å vite.

 

Se den siste russiske krigs forberedelser i Syria: Satellittbilder oppdaterer

 

Som Russland fortsetter å bringe i fly, utstyr og materialer med fly, fortsetter USAs utenriksdepartement til å engasjere seg i moralsk hykleri og uærlighet ved å hevde å være "forvirret" av hva Russland gjør i Syria. Jeg har aldri likt det amerikanske utenriksdepartementet, men jeg holder på å oppdage nye dybder i min avsky hver gang jeg ser noe som kommer ut av deres munn.

 

Russiske fly traff Isil Posisjoner i Syria Aleppo

 

Interessant opptrapping. Spørsmålet er hvordan opprørerne vil reagere. Deres støttespillere vil utvilsomt svare med bærbare luftvernvåpen. Men i mellomtiden, ser det ut som den syriske regjeringen kan presse opprørerne tilbake - for en stund.

 

Russiske lovgivere gir Putin OK for å bruke soldater i Syria


En interessant opptrapping. Dette kan bety at Russland tenker på et langt bredere engasjement.

 

Russland Starter syriske luftangrep til støtte for Putin allierte Assad - Bloomberg Business


     Jeg tror at de to siste setningene er interessante:

 

"Vi ser noen svært sofistikert luft-til-luft-fly kommer inn til i disse flyplassene,» Breedlove sa. "Jeg har ikke sett" islamsk stat "fly noen fly som krever avanserte luft-til-luft evner." Selvfølgelig er general Breedlove en politisk ansatt med all den strategiske og taktiske sans for en chihuahua, men han kan i det minste gjenkjenne et overlegen krigsfly , når han ser en.

 

Fanget på tape: Dramatisk opptak av Russlands første luftangrep i Syria

 

Hm ... ikke akkurat opptak av russiske krigsfly, men minst i kjølevannet av det. Mer viktig er kartene på slutten av artikkelen. Du vil merke at Russland ikke prøver å redde Damaskus - bare Alawite områder der Bashar vil flykte til, når Damaskus faller.

 

HomsMap.png (PNG bilde, 763 × 634 piksler)

 

I utgangspunktet, viser dette kartet at Damaskus er dømt. Alle de hvite områdene er helt øde. Russerne er bare interessert i å hjelpe Syria i nordvest. Det ser ut som de muligens har gitt opp Damaskus som en tapt sak.

 

Dette er hvordan Russland Håndterer Terrorister: Moskva Utgivelse Video av Syria bombenedslag

 

Ok, jeg er ikke en fan av Bashar al-Assad. Jeg er ikke en fan av de landene som støtter ham - som Iran. Jeg er ikke en fan av Russland.

 

Men, Gulf arabere regjeringer er så gyselige og ondskapsfulle - og deres avkom, ISIS - at du begynner å like alle som hater dem.

 

Og, jeg er en stor fan av massive eksplosjoner som ødelegger ISIS infrastruktur. Jeg er også en fan av eksploderende Jabhats (oa: AlQaida i Syria?) - og noen andre støttet av Gulf-araberne.

 

Jeg er ikke en fan av Gulf arabere. Ikke engang litt.

 

Propaganda krigen Begynner: Russlands Syria bombetreff traff målrettede USA-støttede "moderat" opprørere, sier West

 

Jepp, og her er det propaganda drevet av USA til støtte for Jabhat al-Nusra - aka, Al-Qaida. Selv Wall Street Journal snakket om stakkarslige Al-Qaida.

 

US Jabhat utenrikspolitikk er helt gyselig. Kanskje vi skal peke ut til russerne at det er ISIS infrastruktur som trenger deres oppmerksomhet i Washington, DC.

 

Det ville være fint om de tok seg av det for oss.

 

Vladimir Putin underskrev et dekret innkalte 150.000 vernepliktige i det russiske militæret

 

     Jeg fikk denne fra Steve Quayle, og artikkelen starter på en svært illevarslende måte:

 

Vladimir Putin har undertegnet et dekret som innkaller nesten 150 000 vernepliktige i det russiske militæret mens Moskvas krigsfly utløste en ny bølge av luftangrep i Syria.

 

Tidspunktet for denne bevegelsen - på samme dag som Russland inngikk konflikten dagen før - vil trolig heve mistanker om at den russiske presidenten planlegger en bredere offensiv for å støtte opp sin syriske kollega.

 

Det kommer også etter at en av Putins mest standhaftige allierte oppfordret ham til å sende inn muslimske bakkestyrker for å bekjempe den islamske staten og andre islamistiske ekstremistgrupper i det krigsherjede landet.

 

Russland har forsøkt å tone ned betydningen av dette, men likevel ... hvis det er bare tilfeldigheter, er det en ganske illevarslende tilfeldighet

 

Midt-Østen kupp: Samtidig som Russland knuste Militante mål, klargjør Iran bakkeinvasjonen Mens saudiarabere har panikk

 

Utmerket artikkel. Den eneste lille uenighet som jeg har med den, er forfatterens poeng om Jerusalem.

 

Israel bryr seg bare om å ha rolige og trygge grenser. Når Iran blir involvert i landene rundt Israel, så slutter disse grensene å være fredelige og trygge. Dette er den eneste grunnen til at Israel er involvert på noen måte i denne konflikten. De prøver å holde våpen bort fra hendene til Hizbollah og Hamas.

 

For å si det på en annen måte, Jerusalem bryr seg ikke om hvem som hersker i Damaskus, så lenge ingen truer Israels fred og sikkerhet.

 

Dessverre har Iran lovet å gjøre mer enn bare å true Israels fred og sikkerhet, noe som betyr at Israel vil bli dratt dypere inn i denne konflikten i Syria.

 

Det tragiske er at alt dette var helt unødvendig. Hvis Bashar far - Hafez al-Assad - hadde avvist Irans støtte fra begynnelsen, kunne Syria har funnet en vei ut av alt dette. Men, Hafez gjorde ett dårlig valg, slik at syrerne vil lide. Selfølgelig, Jesaja 17 profeterte at alt dette ville skje, men det er fortsatt vondt å se på.

 

Disse Dramatiske før og etter bilder av Syria Demonstrer "suksess" i amerikansk utenrikspolitikk

 

Bildene i denne artikkelen er en kraftig demonstrasjon av hva Amerika, Tyrkia og Gulf araberne har gjort mot Syria. Og alt for penger. Ikke noe mer.

 

Gog og Magog

 

Gog og Magog må komme før Antikrist kommer. Og ser vi bekreftelse på dette i det geopolitiske landskapet. Iran og Russland beveger seg nærmere og nærmere hverandre, og hendelser i Midtøsten skaper allianser på tvers av Sunni / Shia skillet. Konflikten i Syria er bare begynnelsen.

 

Til slutt vil være med ild. Esekiels Brann:

 

     http://www.omegashock.com/ef/ezekielsfire.pdf

 

Russiske hærstyrker: Til Syria i dag, i morgen til en "demilitarisert Palestina" - Op-Eds - Arutz Sheva


Hvis du ønsker å se et nøkkelelement for den kommende Gog og Magog krigen, se ikke lenger enn dette. Russland, Iran og resten av Gog / Magog alliansen vil komme ned for "frigjøre" Palestina fra hendene til de onde israelere.

 

     Verden vil tillate det.


Når det skjer, forvent at Gud svarer. Les mer om dette svaret, her:

 

     http://www.ezekielsfire.com/

 

eller, PDF-versjonen:

 

     http://www.omegashock.com/ef/ezekielsfire.pdf

 

Saudisk Prins kaller til kongelig kupp

 

Dette kan bli veldig interessant, veldig raskt. Saudi Arabia og resten av Gulf arabere har vært en torn i alles side for en svært lang tid. Og, som inntektene faller, er det noen som kommer til å ta seg av denne "tornen". Faktisk flere "noen".

 

Og, for å gi deg en idé om hvor fort disse inntektene er i ferd med å falle, her er dette:

 

De hadde rett. Fra 2005 til 2015 har Saudi Arabias nettoeksport opplevd en årlig nedgang på 1,4 prosent, innenfor spekteret spådd av Brown og Foucher. En rapport fra Citigroup spådde nylig at nettoeksporten ville raser nedover til null i løpet av de neste 15 årene.

 

Og nei, det vil ikke ta 15 år for virkningene å virke. Bare noen få år vil det ta, og deretter alle de pengene som var avgjørende for krigen i Levanten og Sentral-Asia bare visne bort.

 

Dette vil ha en innvirkning på den kommende Gog og Magog, og det skal bli interessant å se hvordan det utspiller seg.

 

Saudi Arabia griper iranske Skip "Lastet med missil raketter, anti-tank våpen"

 

Det siste avsnittet i denne artikkelen peker oss direkte mot Gog og Magog:

 

Kort sagt, nå som Moskva har tatt ånden ut av flasken, kan det ikke være lenge før begge sider lar narrespill helt gå i grøften, som fører direkte til et scenario som ser tre stedfortrederkriger omdannet til en regelrett væpnet konflikt mellom Vesten og Russland -Iran "etc."

.

Den «fullstendige væpnede konflikten" vil være Gog og Magog. Bibelen sier at det skulle skje, så det er ingen måte å unngå det.

 

Matteus 24: 7

 

Framveksten av ethnos mot ethnos - som vi ser akkurat nå - er oppfyllelsen av Jesu ord i vers syv i Matteus 24. Vi ser allerede i begynnelsen av ødeleggelsen av Europa i hendene på opportunistiske innvandrere fra den islamske verden . Og, om lag 75% av dem er muslimske menn i vernepliktig alder - og mange av dem har allerede militær opplæring.

 

Muslimske inntrengere "truer" til å dra hjem med mindre de kan bo i den største EU velferdsstaten - Tyskland

 

Hvis du ønsker en demonstrasjon på at disse økonomiske migranter - og IKKE flyktninger - se ikke lenger enn dette. Selvfølgelig, Tyskland og resten vet dette.

 

Flere tyskerne kastet ut fra sine hjem for infiltratører - YouTube

 

Tyskerne blir kastet ut av boliger som de har vært bosatt i årevis, på kort varsel - på grunn av muslimske innvandrere som strømmer inn i Tyskland.

 

     For en fullstendig galskap.

 

TYSKLAND fascistiske regjering, kaster ut fattige og eldre tyskere fra sin bolig for å få plass til ulovlige fremmede muslimske inntrengere

 

Her er en støttende artikkel for den ovennevnte video fra begynnelsen av september.Forbløffende.

Dette vil ende i vold, og det er helt, helt vanvittig.

 

Tysk sykepleier sjokkert etter å ha blitt tvunget ut av leiligheten for å gjøre vei for flyktninger - RT Nyheter

 

Vi har nå enda mer informasjon om kvinnen i videoen ovenfor. Hun er sykepleier og hennes by utviser henne til å gjøre vei for disse muslimske opportunister som flommer inn i Tyskland.

 

Det er forkastelig.

 

Avstemning: De fleste amerikanske muslimer vill ha egen Grunnlov av Sharia


Sitat fra ARTIKKEL:

 

En meningsmåling bestilt i mai 2015 av Center for Security Policy viste at 51 prosent av amerikanske muslimer foretrukket at de skal ha sine egne sharia domstoler utenfor rettssystemet styrt av den amerikanske grunnloven. Og nesten en fjerdedel mente bruk av voldelig jihad ble rettferdiggjort ved å etablere sharia.

 

Flyktningskristen i Syria øker frykten i Sør Carolina

 

Sitat fra ARTIKKEL:

 

"FN kaller det 'flyktnings omplasseringen' - muslimene kaller det Hijra, migrasjon," sa en annen taler, Jim McMillan, en lokal forretningsmann. "De har ikke tenkt å assimilere, de ikke har tenkt å ta på vår kultur. De planlegger å endre vår amerikanske livsstil. "

 

Tyskland i en tilstand av beleiring etter at Angela Merkel åpnet slusene for migranter | Daily Mail Online

 

Nå, med gjenger av menn streifende omkring i gatene og unge tyske kvinner blir fortalt å dekke seg opp, stemningen forandrer seg.

 

Tusenvis av økonomiske migranter utga seg som flyktninger for å nå Europa. Kvinner sa voldtekt og overgrep mot barn bare florerer i Giessen største flyktningleir, og voldtekten blir skjult av politiet.

 

NEDERLAND: muslimske inntrengere sutrer om de forferdelige forholdene de lider i et innvandrer leir

 

Dette er virkelig forferdelig. Disse fråtsende innvandrere klager over treg Internett og ikke nok penger til sigaretter. Og, de er lei.

 

     Å for en umenneskelighet! For en Lidelse!

 

Og, de dumme europeerne inviterte dem inn. Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte.

 

Spania: Løsrivende partier i Catalonia vinner milepæl stemmer

 

Dette er også en del av Matteus 24: 7 profeti. Det katalanske folk har steget opp mot kastiljansk spansk, og krevde sin suverenitet. Spørsmålet er:

 

     Hvem er neste?


Her er en annen visning av hendelsen:

 

http://news.yahoo.com/invincible-invincible-catalan-separatists-celebrate-poll-win-022652717.html 

 

Tyskerne er lei! Protester fyller gatene, brannstiftelse angrkep mot hus som rommer muslimske "innvandrere": VIDEO * # O4A #news #Germany #Muslim

 

Disse protestene vil gå over til opptøyer, og brannstiftelse angrepene vil gå over til direkte vold. Frau Merkels syke anbefalninger av å åpne dørene til Tyskland vil ikke ende godt.

 

PAT Condell: Om ulovlig muslimsk invasjon av Europa

 

Det var en gang, Pat Condell pleide å være anti-Israel. Deretter så han noe som forandret hans sinn. Det var år siden, og det er bra at han nå peker ut dårskapen om hva som skjer i Europa, med bølge etter bølge av unge, mannlige muslimske inntrengere.

 

     Bra for deg, Pat.


Og bra for de av dere som velger å lytte til hva han sier. Det er en flott oppsummering av europeiske galskap.

 

Muslimsk Voldtekt 'Misforståelser «Kom til Europa

 

Dette er rett ut ondskap. Men, siden det er en muslimsk ondskap som har invadert Europa, er det en ondskap som oppfyller Matteus 24: 7. Og, bare for å gi deg en idé om denne "oppfyllelse" i aksjon, her er dette sitatet:

 

De pakistanske voldtektsmenn som gikk etter atten kvinner og jenter, hevdet at de kunne voldta en jente fordi "hun ikke var relatert til oss" og "hun hadde ikke på seg noen skaut". Deres stormuftie var enig og sa: "Det er 90 prosent kvinnenes ansvar."

 

Velkommen til en helt ny verden for voldtekt, vold og drap - kommer til en by nær deg.

 

Tusenvis av europeere tar til gatene for å gjøre korstog mot muslimsk Invasjon

 

Det startet med titusener, men det vil ikke stoppe der. Vi kommer til å se en bølge av europeere som vil spinne rundt på at islam invaderer deres land. Og aktivitetene til disse barbarerne bare opphete til avsky i disse europeere.

 

Twitter stenger ned EndOfTimes411

 

Du vil merke at du ikke kan finne EndOfTimes411 på Twitter.

 

Dette er interessant. Twitter har stengt ned siden til EndOfTimes411 - personen som eksponerte muslimske krigere innsvøpt blant den muslimske innvandrer flommen i Europa.

 

Så typisk.

 

MER ENN 20.000 sinte tyskere kommer ut for å protestere mot muslimsk invasjon av landet

 

Tyskerne har begynt å finne ut hva som skjer med deres land, og de prøver å gjøre noe med det. Men, det ser ut som det er for lite, og for sent.

 

ISLAM

 

Islam er ikke en religion. Det er fascisme innpakket av en satanisk dødskult.

 

Og, vi tillater denne onde og grufulle kult inn vår midte.

 

     Har vi blitt gal?

 

MSM Lyver om muslimske Løgner (taqiyya) | Raymond Ibrahim

 

Utrolig fasinerende. Muslimene demonstrerer taqiyya, ved å lyve om taqiyya. Så vakker ironi.

 

Under Islam, oppfordres du til å lyve under MANGE ulike forhold:


     Når det er gunstig for islam.

 

     Å redde deres liv.


     Å forene en mann eller kone.


     Å overtale en kvinne til et soverom.


     For å lette din reise.


     Å drepe en jøde som fornærmet Muhammed.

 

Den muslimske tjener sin vei til himmelen ved å lyve til en ikke-muslim.

 

Du kan finne de ovennevnte og mer, her:

 

     http://www.muslimfact.com/bm/terror-in-the-name-of-islam/islam-permits-lying-to-deceive-unbelievers-and-bri.shtml

 

CARSON hadde rett! De fleste praktiserende muslimer tror sharialov skal erstatte den amerikanske grunnloven

 

Jeg hadde ikke brydd meg om en buddhistisk mente at Sutras var over Grunnloven, eller at en hindu kanskje tror at vedaene var over Grunnloven - fordi deres religioner ikke synes å være mot Grunnloven.

 

Men, islam ER mot Grunnloven.

 

     Det vi kaller frihet, kaller de forbudt.

 

MUSLIMERS BØNN I BROOKLYN NEW YORK USA september 2015 - YouTube

 

Da jeg fortalte min kone - som hadde vært en New Yorker i 25 år - at denne videoen var en friluftsgudstjeneste av muslimer, i Brooklyn, var hun opprørt.

 

     Islam er satanisme, og den kommer til et nabolag nær deg.

 

Sverige: Muslimer tror det er normalt å kalle svenske kvinner "horer"

 

Fedre, dette er hva muslimske menn kaller dine døtre - horer. Og nei, det er ikke bare innvandrere. Det er enhver muslimsk mann.

 

     Men, det er islam, så det er greit.

 

BELGIA: muslimske innbyggere i Brussel fanget på kamera mens de stjal mat ment for syriske muslimske 'flyktninger'

 

Muslimer som selv stjeler fra muslimske flyktninger. Dette er islam. Og det er grunnen til at det aldri vil bli fred i Midtøsten - selv om Israel ble ødelagt.

 

OREGON drapsmannen som drepte 10 kristne har angivelig MySpace-side som er fylt med bilder av muslimske jihadister og kallet til å "drepe jødene"

 

Så, Oregon skytteren var en Jihadi wannabe. Enda en fredelig aksjon av "fredens religion".Typisk.

 

ISRAEL

 

Hvis du ikke forstår betydningen av Israel, vil du gå glipp av det Gud gjør. Og, hvis du går glipp av det Gud gjør ... vel ... dette kan ikke ende godt for deg.

 

Seriøst folkens. Følg med.

 

624.jpg (JPEG-bilde, 600 × 390 piksler)


Dette sitatet fikk meg til å le. Det er faktisk sitat fra en ekte FN-rapport fra Human Rights kommissær, Navi Pillay. Her er sitatet:

 

Når palestinske menn slå sine koner, er det Israels sin skyld.

     - Navi Pillay.

 

Riiiiktig. Den var god FN. Virkelig bra.

 

Palestinerne: Vi er de nye nazistene

 

Følgende er fra en palestiner og forteller deg alt du trenger å vite om palestinerne:

 

Dette er mennesker som oppfører seg på en måte som ikke fortjener å bli belønnet med noe, og aller minst en stat. De ligner langt mer tyranniske kjeltringer gjennom historien som tilbringer sine liv som å fortelle andre hvordan de skal leve, og ved hjelp av vold eller trusler om vold, å tvinge alle som ikke er enige. Dessverre, vi allerede har for mye av den slags muslimer i vår arabiske og muslimske verden, som Egypts fremtidsrettet president, Abdel Fattah al-Sisi, så vel som mange andre, regelmessig påpeker.

 

Vi har nå nådd samme etappe som Tysklands nazister - det samme, ironisk nok, vil feilaktig anklage jødene i vesen - hvor utseendet på en jøde på en palestinsk TV-show er ansett som en handling av "forræderi" og en "forbrytelse. "I virkeligheten er det vi som er de nye nazistene.

 

Og ja, alt som ble skrevet av en palestiner.

 

Nye sammenstøt i Jerusalem hellig sted

 

Disse opptøyene vil øke på Tempelhøyden. Spørsmålet er hvor langt de vil eskalere.

 

Tablet: Palestinske myndigheter burde hjelpe flyktninger ved å returnere underslåtte bistandspenger

 

Den største grunnen til at jeg forakter og spotter de palestinske selvstyremyndighetene er deres misbruk og korrupsjon - mot palestinerne. Ingen har gjort mer ondt de palestinerne, enn de palestinske selvstyremyndighetene. Jeg har sett det selv. Og mange palestinere har bedt Israel om å ta tilbake kontrollen over områdene under de palestinske selvstyremyndighetene..

 

Og, når det var snakk om å overføre israelsk arabiske land til palestinsk kontroll, under en "fredsavtale", så flyttet de israelske araberne umiddelbart ut av disse områdene som blir 'regnet som "for overføring. Israelske arabere FORETREKKER ISRAEL over noe annet arabisk land.


     Men ingen ønsker å snakke om det.

 

'Israel bekymret for oppbyggingen av iranske styrker i Syria nær Golan grensen'

 

Denne oppsamlingen av iranere på grensen til Israel, er et alvorlig problem. Israel kan ikke tillate det. Når som helst iranere blir oppdaget nær grensen til Syria, må de bli angrepet.

Israel har gjort det på en jevnlig basis, men Iran kan også bruke denne strategien mot Israel - for å lokke dem inn i Syria. For Iran er det å angripe Israel viktigere enn å forsvare Syria.

Husk at Irans spesialstyrken kalles Jerusalem Force.

Israel forbereder seg for en mulig invasjon av Syria

Jeg har sett mange dårer hevde at de forstår Israels intensjoner. De fortsetter med å hevde at Israel faktisk ønsker å invadere Syria, og er bare ute etter muligheten.

Dårer. Israel har ikke en militærerobring som fokus. Israel er et land som drives av jødiske bestemødre, og de er ikke interessert i å se noen av deres barn kommer hjem i likposer. Og israelske generaler VET at dette vil skje.

Videre ville et territorium i Syria vunnet av Israel være umulig å styre av Israel - som er enda en grunn til at de ikke ønsker territorium i Syria.

Likevel, dette stopper ikke antisemitter fra etikettere slike nyheter som et "påskudd".

Dårer.

Israel er bekymret av iranske bakkestyrker i Syria

Som jeg sa tidligere - og vil fortsette å si - Irans store fokus er å ødelegge Israel. Hvis du ikke kan se det, er du en dåre, og jeg har ikke tålmodighet for dårer.

Men dårene som hevder å vite hva de snakker om, kontunuerlig hevder at Israel ikke har noen legitim  grunn til å bekymre seg over iranske styrker i Syria.

Motbydelig biter av søppel som det som må sorteres og degraderes til søppelinnsamleren.

Palestinsk flagg heises over FN samtidig som en orkanen brygger seg i Atlanteren

En ny krig ble erklært mot Jerusalem, på onsdag, 30. september 2015. Dette handler IKKE om Vestbredden eller Gaza. Dette handler ikke om de fattige, undertrykte arabere. Dette handler om Jerusalem og resolutt uvilje av araberne for å skape fred - med mindre de blir gitt Jerusalem.

Palestinske flagg heises for første gang i FN

Sitat fra ARTIKKEL:

Palestinernes president Mahmoud Abbas hevet det palestinske flagg i FN for første gang på onsdag med et løfte om at det snart vil bli reist i Jerusalem, "hovedstaden i vår palestinsk stat." Mer enn 300 ministre, diplomater, og godt velmenende som hadde samlet seg i rosehagen ved FNs hovedkvarter hvor en midlertidig flaggstang hadde blitt reist for seremonien, applauderte hans ord.

     SOM JEG SA. Dette er en krig mot Jerusalem.

          ...AV VERDEN!

Angrep på jøder stiger til fem års høyder i Tyskland - mer enn noe annet land i Europa

Dette kommer bare til å øke. Jødene har alltid vært "kanarifuglen i kullgruven".

Når 'kanarifuglen' begynner å ha problemer, er det på tide å komme seg ut.

Benjamin Netanyahu stirrer på FN-representantene i 45 sekunder etter å fordømt dem for sin taushet om den eskalerende iranske trusselen mot Israel

Når var siste gang at en større land med kapasitet til å gjøre det, lovet å drepe alle amerikanere? Svaret er aldri. Og vi ville ikke sette pris på det, hvis "venner"  gjør avtaler med noen sånne. Så hvorfor gjør vi avtaler med folk som lover å myrde Israel?

Netanyahu i FN: Irans plan om å ødelegge Israel vil mislykkes

Ja, Irans plan om å ødelegge Israel vil mislykkes. Men, de vil nesten lykkes. Og de som støtter Irans plan om å ødelegge Israel - og det er mange som gjør - vil bli ødelagt sammen med de som kjempet med Gog og Magog.

Ikke bli med Israels fiender. Guds vrede er over alle som hater det jødiske folk.

En FN-resolusjon Setter parametrene for en palestinsk stat fortsatt i spill

Hvis en FN-resolusjon som proklamerte Palestina som en stat, så vet du hvem som var den som gjorde det mulig: USA. Jeg virkelig ber om at dette aldri skjer, fordi jeg hater å se enda mer av Guds vrede komme ned over Amerika.

HUMOR

Reader`s Digest har segmenter i sitt magasin som heter "Latter er den beste medisin".

En dag, kan det være den eneste medisinen som vi har.

Texas Våpenhandel signerer med morsomme advarsler om at våpen eierne blir virusinfiksert

Jeg liker denne. Det gir bare tre grunner til hvorfor du ikke ville ha pistol i et hylster, men heller i butikken deres. Du må klikke på linken for å finne ut hva disse grunnene er.

SITATER

Jeg løp rett inn i disse sitatene denne uken, og de avslører sannheter som elitene foretrekker at du ikke visste.

KWN-Celente-III-9252015.jpg (JPEG-bilde, 601 × 449 piksler)

Hvis jeg hadde skrevet hele sannheten jeg visste for de siste ti årene, rundt 600 mennesker - inkludert meg - ville ha råtnet i fengsels celler fra Rio til Seattle i dag.

Absolutte sannhet er en svært sjelden og farlig vare i sammenheng med profesjonell journalistikk.

- Hunter S. Thompson

KWN-Celente-9252015.jpg (JPEG-bilde, 890 × 421 piksler)

"Det finnes ikke noe slikt, på denne datoen av verdens historie, i Amerika, som en uavhengig presse. Du vet det og jeg vet det.

Det er ikke en av dere som våger å skrive dine ærlige meninger, og hvis du gjorde det, vet du på forhånd at det aldri ville komme på trykk. Jeg har betalt ukentlig for å holde min ærlige mening ut av avisen jeg er forbundet med. Andre av dere er betalt tilsvarende lønn for lignende ting, og noen av dere som ville være så dum som å skrive ærlige meninger ville være ute i gatene på jakt etter en annen jobb. Hvis jeg hadde latt mine ærlige meninger blitt skrevet i en sak i den Avis jeg jobber for, før tjuefire timer hadde gått ville mitt yrke ha blitt borte.

Virksomheten til journalistene er å ødelegge sannheten, til å lyve direkte, forvrenge, å bakvaske, å logre ved foten av mammon, og å selge sitt land og sin rase for sitt daglige brød. Du vet det og jeg vet det, og hva slags dårskap er denne varme praten om en uavhengig presse?

Vi er verktøyet og vasallene til rike menn bak kulissene. Vi er den hoppende knekt, de trekker i trådene og vi danser. Våre talenter, våre muligheter og våre liv er alle eies av andre menn. Vi er intellektuelle prostituerte."

 (Kilde:. Ap.s Untold Story, av Richard O. Boyer og Herbert M. Morais, utgitt av United Electrical, Radio & Maskin Workers of America, NY, 1955/1979 via John Swinton på pressens uavhengighet.)

Også sitert i artikkelen min, her:

http://www.omegashock.com/2013/07/03/intellectual-prostitutes/

Ondskap

I hjertet av alt som skjer er det det dypeste, mørkeste ondskap. Vi prøver å isolere oss fra denne ondskapen, men det bare gir ondskapen rom til å trives. Faktisk fortærer ondskapen i samfunnet vårt, og dermed gir vi drivstoff til brannene.

Verre, har vi valgt onde ledere for en ond regjeringen for å fremme det onde verden rundt. Og nå, slår ondskapen sin branner over oss. Du kan lukke øynene for det onde iblant oss og ondskapen som vi gjør. Du kan velge å ikke se det onde. Men, kan jeg fortelle deg at ...

     ... ondskapen ser DEG.

Putin sender en melding til det amerikanske folk - "Hvilke part er provokatøren her?"

Det gjør meg kvalm å tenke på at landet vårt er så ondt - at vi er en kraft for alt som er forferdelig.

Vi har bevisst ødelagt livene til utallige ukrainere, russere, libyere, irakere, afghanere og nå syrere. Ved våre handlinger, vi har forårsaket drap, voldtekt og tortur. Vi har ødelagt livene til millioner og lagt hele land i ruiner.

     For penger.

Og ja, jeg vet at de løy for oss, de som gjorde disse beslutningene. Men, vi løy for oss selv først.

Vel, alt jeg kan si, at hvis Russland gjør smarte ting og ødelegger oss ... vel ... det er bare det at vi fortjener det. Gud hjelpe oss alle.

Kentucky Politiker sender søksmålet for å kunne endre retten til å akseptere Bestikkelser

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Amerika har blitt så ille, at politikere gjerne diskutere deres korrupsjon i det offentlige. Verre, vil de tre politikerne trolig bli gjenvalgt. For å sitere den siste linjen i artikkelen:

To ord: Banana Republic.

Hvorfor ville Politiet arresterer en 19-år gammel jente for å rapportere at hun ble vodtatt?

     Dette er kvalmende, og politimennene som var ansvarlige har blitt forfremmet!

Dating apps som Tinder og Grindr kommet under kryssild på New Billboard ettersom de fremmer kjønnssykdommer «CBS Los Angeles

     Her er et par sitater om Tinderog Grindr:

          de gjør tilfeldig sex så enkelt som å bestille en pizza

          "Tinder er en bra plass for å møte folk som bare vil ha sex," sa en mann ved navnet Nick.

          Billboard anklager også nettstedene til å fremme en prostitusjons kultur. "Jeg så det, og

          det var akkurat sånn, det er det det er nå," sier Rachel Cross som sa hun var en tidlig

          Tinder bruker.

     Ok, så hva gjorde Gud til de som handlet på denne måten?

     Det er riktig. Han ødela dem. Og, siden du nå vet det, så vet du hva som er i ferd med å skje.

GEORGIA: Foreldre raserer over den offentlige skolens 'islamske indoktrinering "av elever i klasserommet

De av dere med barn ... vel ... du vil elske å vite at barnas skole masseproduserer ut små muslimer - i henhold til islam. Jeg håper at du liker tanken på det, fordi det er AKKURAT det som skjer.

Husk, alt du trenger å gjøre for å bli en muslim er å resitere Sjahádah - for å proklamere at det er ingen gud utenom Allah, og Mohammad er hans profet.

Siter det, og poof, du er en muslim. Og under Islam, en gang en muslim, ALLTID en muslim.

    Du vil ha det for dine barna, ikke sant?

Politiker Sier at de hjemløse bør bli plukket ned av dødlige Injeksjoner - Yahoo News

Her er et sitat:

Hun hevdet at å drepe tiggere skjer allerede uoffisielt, og la til at det lokale psykiatriske sykehus, El Batan, ofte bare puttet pasienter som er ansett som "agressive" i midten av motorveiene om natten, der de blir drept av biler, men også føre til ulykker som setter andre i fare.

Ok, så det er sant at dette er Mexico, men det er også tankegangen til mange politikere i Amerika. Og noen har antydet at dette skjer i USA.

Det hemmelige Nazi Instituttet for okkultisme, Super soldater og zombier

Husk at CIA ble opprettet rundt Nazi Generelt Reinhard Gehlen og hans gruppe. Dette er grunnen til at CIA har alltid vært - i sitt hjerte - en dypt Nazi organisasjon.

Så med det i tankene - og informasjonen i denne artikkelen:

Er det noe rart at MK-ULTRA ble lagd av CIA?

Unntakstilstand

Amerika allerede lever i unntakstilstand. Dine rettigheter har blitt forkastet, og regjeringen regjerer utifra regler uten støtte fra den amerikanske grunnloven. Og stemmen til lovverket har ingen innvirkning på beslutninger i Washington DC

 Dette er faktisk unntakstilstand. Men noe mer overbevisende og sterkere kommer. Og, som samfunnet forvitrer og blir mer og mer lovløst, vil Unntakstillstanden bli sterkere og mer opplagt. Faktisk kan det bli så ille at noen vil be om det. Artiklene her, beskriver denne prosessen - og den nåværende tilstand av USAs tilstand av unntakstilstand.

 Den imperialistiske Banan Republikken: 75% av amerikanerne Ser Utbredt korrupsjon i regjeringen

Oppfatningen av korrupsjon er et stort skritt på veien mot ut-og-ut unntakstilstand. Den amerikanske regjeringen har mistet samtykke fra de som administrerer lovene. Derfor vil regjeringen styre av frykt og vold.

Jeg håper at du skjønner hva det betyr.

Halvparten av amerikanerne tenker at "Regjeringen er en umiddelbar trussel mot friheten"

Enda mer drivstoff for unntakstilstand bål. Etter hvert vil det være regelrett opprør - som regjeringen vil møte med vold.

Regulert ut av Eksistens: Off-Gridders Tvunget tilbake på ledningsnettet, Camping på eget land er Illegal (off griders beskrives her).


Denne typen ting gjør deg så sint, du begynner å tenke tanker om revolusjon. Og, det er akkurat hvor dette går. Du kan ikke og vil ikke være fri i Amerika, og det er en fantastisk tanke for et barn av 60-tallet, som meg selv.

Dette skjedde i september: FN lanserte 'De globale mål' - en blåkopi av en Enhets Verden

Hvis du ønsker å vite hvor / hvorfor / hvordan denne unntakstilstand vil bli gjennomført, se ikke lenger enn dette - de globale mål.

Ja. De mishandler deg ... Kaster deg i fengsel ... Tar alt du har ... Dreper deg og dine barn ...

     ... Fordi de bryr seg.

Staten gjør det lovlig å skyte Politi i selvforsvar, hvis de krenker dine rettigheter

Til slutt, noen stater - inkludert min delstat Indiana - utfører en sunn fornuftig selvforsvar mot bøllete politi avdelinger som praktiserer unntakstilstand. Det vil ikke stoppe det som skjer, men det vil sakte det ned.

Elektroniske penger

Dette er den elektroniske gulag. Dette er Auschwitz, Treblinka og Birkenau designet for den moderne verden. Dette er sjakler i den måten som du vil bli kontrollert - og allerede er kontrollert. Når de ser på din evne til å kjøpe og selge - i banken - så vil du leve på deres barmhjertighet. Når de tar bort dine penger, de tar bort den lille friheten som du har igjen.

Og som alle gode Unntakstilstander via sitt dukketeater, vil de fortelle deg at de gjør dette for ditt eget beste.

Farvel $ 100  sedler? Ex-Central Banker Krever Alle sedler med Høy benevnelse bør avskaffes

Akk ja, den stadige langsomme dryppingen av eliminering av kontanter. Og når de eliminere kontanter, de vil da kunne sette NEGATIVE renter - der de tar betalt for å holde pengene i banken. Og, selvfølgelig, har du ikke noe valg, fordi det finnes ikke kontanter.

     Jeg bare elsker diktatorer og unntakstilstand som er undertrykkende . Gjør ikke du?

Økonomisk kollaps

Økonomisk kollaps kommer.

Um ... Nei, det er galt.

Økonomisk kollaps er allerede her. Vennligst få så mye penger som du kan ut av finansinstitusjoner. Etter hvert kommer det til å forsvinne.

Aksjemarkedene i de 10 største globale økonomiene vill krasje

Det er ille. Veldig dårlig. Bare husk at obligasjonsmarkedene er i dårligere form, og de er mye, mye, mye større enn aksjemarkedene.

Hvorfor US satsene aldri kan reise seg: I ett vanskelig diagram

Ok, nå dette er dårlig. Hvor mye gjeld holdt av myndighetene i USA er så ille ... bare en annen regjering i verden er verre - Japan. Dette er forferdelige og vil bety at den amerikanske regjeringen vil misligholde gjelden sin. Det er bare ingen annen utvei.

The endelige løsningen er for hånden! :: Jim Sinclair Mineset

En illevarslende artikkel av Bill Holter, der han sa dette:

... Ikke la noe som kan skje herfra overraske deg. Forholdene er modne for globale valuta kriser og en nedleggelse av kreditt. Forholdene er også moden for varm krig for å eksplodere i flere arenaer. En nedsmelting eller nedleggelse av markedene vil fungere som en ENDELIG LØSNING av hva som gjenstår igjen av den amerikanske middelklassen.

Forestående kollaps truer søppel obligasjonsmarkedet (uønsket) STORE takster stiger.

Vi pustet lettet ut når FOMC i Federal Reserve ikke satt opp rentene. Dessverre har virkeligheten en annen måte å si dette på.

Hvis folk begynner flykter søppel-takstede obligasjoner i hopetall - og de er - de som utsteder søppel obligasjonene kommer til å trenge å heve prisene sine. Denne økningen i prisene vil gi gjenlyd opp til handels spekteret. Og, stigende priser vil presse økonomien over kanten.

     ... Og der går nabolaget.

Det er 2 006 på nytt - YouTube

Peter Schiff har så rett, at hovedstrømmen av media ikke kan håndtere det. Sammenbruddet kommer. Og, det kommer til å ødelegge oss.

KINA

Kina har ikke spilt en stor rolle i denne ukens nyheter, men det er fortsatt svært viktig. I det minste er det en rettesnoren for den globale økonomien.

Begynnelsen på Kinas Uro? Sødre Kina By rystet av "Massive" bombeeksplosjoner, minst seks døde

Jeg snakket med min kone om dette, og hun påpekte at uigurer generelt angriper i dette området, selv om det er ganske langt fra Nordvest-Kina, der uigurer bor. Kina prøver å nedtone dette.

Kinas ledelse: Brilliant Eller uvitende?

I spørsmålet om Kinas lederskap er det enten strålende eller uvitende - Jeg sier verken det ene eller det andre. De er bare hensynsløse menn med gjennomsnittlige evner som ikke skyr noen midler for å beholde kontrollen. Vi vil snart finne ut om deres hensynsløshet er nok til å holde lokket på offentlig misnøye.

     De siste eksplosjonene synes å indikere noe annet.

To svært urovekkende prognoser av en tidligere kinesisk  Sentral Bankier

Ok, ok ... dette vil være dårlig. Veldig dårlig. Faktisk så dårlig, her er et sitat om hvor ille det kan bli:

det forventer en Kina-driver en global nedsmeltning, en som "ville mer enn sannsynlig sende verdensøkonomien inn i en nedadgående spiral. Dens innvirkning kan være det verste verden noen gang har sett. "

     Jepp. Så ille.

GULL OG SØLV

Jeg er ikk gull smittet. Faktisk, for det meste av min korte karriere som forvalter, jeg var mot gull. Jeg trodde at det var en dum investering. Nå, jeg tror annerledes.

Jeg tror nå på å eie gull og sølv fordi jeg ikke vet om noe annet som du bør eie under gjeldende forhold. Jeg stoler ikke på det finansielle systemet, og jeg stoler ikke på det politiske systemet. Det betyr at jeg eier noen enheter av verdi som ikke er avhengig av enten det finansielle systemet eller det politiske systemet.

Det er andre ting som du kan eie, men de er mindre bærbare. Og, ikke alle vil vurdere dem som verdifull.

Men, hvis du vet om noe som vill verdere likt, som er bærbar - og er ikke avhengig av verken økonomisk eller politisk system - så gå for det. Ikke la min mangel på fantasi holde deg fra det du vet å være en god idé. Men for resten av dere, er min anbefaling å kjøpe så mye sølv som du kan bære, og da så mye gull som du har råd til - men bare etter at du har investert på Gud, et trygt sted, vann og deretter mat - i den rekkefølgen.

Pass på: Hva om denne handelen med Sølv investeringer ikke avsluttes?

Veldig, veldig interessant. Tilgangen av sølv som er tilgjengelig for deg å kjøpe blir mindre og mindre. Når tidevannet snur i hvordan mennesker ser sølv - og gull - prisen på sølv vil eksplodere.

Det er derfor jeg alltid sier:

     Kjøpe så mye sølv som du kan bære, og så mye gull som du har råd til.

FORBEREDELSE OG FLYTTING

Du må forberede seg på den verste perioden i verdenshistorien. Det vi har nå roen mens det er stille før stormen. Dette er din sjans til å flytte, hvis du befinner ut at du ikke bor trygt. Dette er din sjanse til å skaffe mat og tilgang til vann. Når kollapsen begynner, vil det være for sent. I en situasjon som dette ...

     ... Det er bedre å være fem år for tidlig, enn fem minutter for sent.

Civilization er bare ni måltid borte Fra Anarki - YouTube

Dette er en virkelig skremmende video. Men dessverre, det er virkeligheten. Alt snakket om i denne videoen er historisk faktum. Ingenting er funnet opp.

Skal du være klar til å overleve under de forholdene som er beskrevet i denne videoen?

Hvis ikke, så gjør deg klar.

Jorden vil bare ha et 12-timers varsel før massiv solstorm visker ut ledningsnettet - er du forberedt?

Jeg er helt enig i at dette er en fullstendig sikkerhet. Verre, Bibelen beskriver at det kommer en større Solstorm enn Carrington hendelsen Jeg kaller det Esekiels Brann:

http://www.ezekielsfire.com/

Selv om du kan kalle det akkurat som du vil - så lenge du forberedt.

James Wesley Rawles -Vi går fortsatt mot en voldsom omveltning - YouTube

Her er et sitat fra videoen:

     Panikk nå og unngå kaoset.

Alt jeg kan si er "veldig, veldig godt sagt".

Jeg håper virkelig at du vil være klar for dette

(det er en link. Klikk på den for en diskusjon om forberedelse.)

Den kloke ser ulykken og skjuler seg, men de uerfarne går videre og må bøte-

Ordspråkene 22: 3

27 sept. 2015 - Jesuittene har ankommet

Pave Francis har travet rundt om i verden, samlet innflytelse og makt for å gjøre klar veien til sin endelige destinasjon:

Hans tale før FNs generalforsamling 08:30

I dag. (25 sept. 2015)

I den talen, vil han proklamere seg å være hjertet og samvittigheten i Den Nye Verdens Orden. Han vil demonstrere for eliten at de ikke kan lykkes uten Vatikanet. Og, de vil være motvillig enige.

Etter århundrer med hard, djevelsk innsats, som har ført til at jesuittene har kommet. De vil ha plassert seg godt i salen av makt, og de vil ri på Den Nye Verdens Orden sin apokalyptiske konklusjon.

     Ja mine venner, jesuittene har kommet.

Jesuittene har ankommet

Det er vanskelig å vite hvem - eller hva - pave Francis er. Vi vet at folk kaller ham paven. Vi vet at han er fra Argentina. Hans navn var opprinnelig Jorge, men du kan kalle ham George - hvis spansk ikke er noe for deg. Han virker som en veldig, veldig hyggelig fyr. Men, det viktigste punktet er denne:

     Pave Francis er en jesuitt.

De aller fleste mennesker tenker på jesuittene som en "intellektuell" arm av den romersk-katolske kirke. Jeg tenkte sånn bare for noen få år siden. Men så oppdaget jeg hvem de EGENTLIG var.

Det er ingen gruppe mennesker - hvor som helst i verden - som er bedre på:

     Uærlighet

     Manipulasjon

     Villedende

     Korrupsjon

     Undergraving

     Snikmyrding

Hvis en jesuitt forteller deg at himmelen er blå, bør du gå ut og sjekke.

Målet med jesuittene er ødeleggelsen av all myndighet som ikke er under direkte kontroll av jesuittene. Mange vil si at de bare ønsker å gi all makt til Vatikanet, og det er sant. Imidlertid er målet for jesuittene også å styre Vatikanet.

Les hele artikkelen her.

24 sept. 2015 - Syria er ikke mer

Ledelsen i Syria har vært gyselig og ondt. De har forsøkt å ødelegge både Israel og Jordan, og Jordan overlever i dag, bare fordi Israel mobiliserte sin hær i 1972 - for å forsvare Jordan fra Syria. Syria var tungt involvert i ødeleggelsen av Libanon. De støttet alle slags terrorisme på planeten. Og la oss ikke glemme Hama. Det er en grunn til at de kaller skrekvelde av massakre som "Hama skrekkvelde". Men, det var Hafez al-Assad som utførte det.

Hans sønn er Bashar, og virker som en grei fyr. Dessverre, på grunn av sin far - og farens generaler som trolig fortsatt driver stedet - Syria har blitt ødelagt

     Og, jeg så det på en måte som ikke kan ignoreres ... i går.

Syria er ikke mer

Mens jeg skriver dette, er det tirsdag. Jeg hadde annet forfatterskap som måtte gjøres i dag, men mitt hjerte sørger for mye til å gjøre det. Mitt hjerte er tungt, og jeg er syk av det onde som skjer i Syria, akkurat nå.

Artikkelen som brakte meg ned i kjelleren, er denne:

     Russlandoppfordrer til handling 'etter bombe treff på Damaskus ambassade område

Den russiske utenriksdepartementet sa mange ting om hendelsen, men dette var dette som fikk min oppmerksomhet:

"Det som trengs er ikke bare ord, men konkret handling", heter det i uttalelsen, og legger til at "beskytningen av den russiske ambassaden ble gjort i regi av Jobar, der hvor anti-regjeringens militante har sin base."

Jeg slo opp på Jobar. Det er ent ganske stort nabolag innenfor Damaskus. De av dere som har lest Jesaja 17 mer enn en gang, forstår betydningen av ordene:

     Innenfor.

    Damaskus.

 Og den russiske ambassaden i Damaskus, er om lag fire kilometer (2.5 miles) unna Jobar, så det er enkelt innenfor område av en bombekaster/morter.

 Kartet

Dette gjorde at jeg satt rettere i stolen min, da jeg skjønte at opprørerne hadde tatt mer territorium enn jeg i utgangspunktet hadde realisert. Så gikk jeg på jakt etter et kart.

Dette gjorde at mitt hjerte begynte å skjelve:

 Les hele artikkelen her.

17 juli 2015 - Jordskjelv i Midtøsten

Av John Littler og OmegaShock.com. Artikkelen kan leses her.

______________________________________________________

Jeg ønsker å spise noen flere Cheeseburgere før den endelige Armageddon kommer ned over oss, så jeg ble lettet da Hellas overga seg til Europa, og at Kina legger ned strenge forbud mot økonomiske tap i det kinesiske aksjemarkedet. Jeg synes synd på grekerne og kineserne, men jeg liker min osteburger.

 Desverre skjedde det noe denne uken som har dempet min appetitt og katastrofalt omorganiserte  en region som jeg liker å kalle hjem:

      Midtøsten

 Obamas overgivelse til Iran har sluppet løs krigens hunder. Dette geopolitiske jordskjelvet vil endre strukturen til Midt-Østen for alltid. Og det har brakt oss et stort skritt nærmere Esekiels brann.

 Jordskjelv i Midtøsten

 USAs kapitulasjon til Iran har brakt meg rett tilbake til der jeg startet. På den 5 april 2011, så jeg en video som forandret livet mitt og introduserte meg på en kurs som resulterte i dette nettstedet.

 Du kan finne videon her:

 http://www.mediaite.com/tv/glenn-beck-and-a-shadowy-figure-literally-explain-how-iran-is-plotting-the-end-of-america-and-israel/#ooid=Qxb3RzZzo1IAGN3IfxxGNePGnJqJVziV

 Dagen før - 4 april- ringte jeg min far. Vi snakket i en og en halv time. På slutten av vår samtale, så sa min far: "Din mor og jeg ser på Glenn Beck program på internett". Jeg tenkte, "Å ja den der Glenn Beck typen" Min tante og ett par andre venner så også programmet.

5 april var en treg dag, så jeg tittet på programmet til Glenn Beck på hans nettsted, og opp spratt programmet den 4 april. Interessante ting ble sagt, og min nysgjerrighet pirret. Så når programmet var over, klikket jeg på linken for programmet for 1 april. Det var enda mer interessant..... det var en rolig dag, og jeg hadde litt ekstra tid. Så jeg klikket for programmet for 31 mars, og da gikk bomben av. 

     (For hva det er verdt, jeg er ikke en Glenn Beck fan, som om jeg tror han er en veldig oppriktig

      og en hyggelig fyr)

Programmet den 31 mars presenterte for meg noe informasjon som jeg burde ha visst, men som jeg ikke gjorde. Jeg tok min egen dobbeltsjekk, og fant ut at alt var fryktelig sant.

Vi hadde en pistol rettet mot hodet, og noen av oss var ganske sikker på at den var ladd. Men, vi visste bare ikke når de skulle trykke på avtrekkeren.

     Høres dramatisk ut, ikke sant?

Men, la oss ta ett skritt tilbake og se på Midtøsten igjen.

Min historie med Midtøsten

Jeg har vært helt fasinert av den arabisk-israelske konflikten siden jeg var tenåring, mer enn 35 år siden. Jeg slukte opp alt jeg kunne finn om emnet. Jeg selv gikk så langt som å flytte til Jerusalem og bo der for rundt 15 år.

For en fullstendig facinerende plass. Fred og krig utkjempet på alle slagmarker du kan forestille deg, og noen du ikke kan. Det beste og verste av menneskeheten er på sitt beste der, og jeg er priviligert som har vært observatør. Jeg kunne gått i detalj her, men blir nødt til å holde meg til emnet.

Gjennom alt dette, ble Iran en utkant spiller i hendelsene. De væpnet Hizbollah i Libanon og etterhvert begynte de å hjelpe Hamas. De syslet med attentat og tildekkede operasjoner, men det virket som det ikke var mer enn det. Det var et problem, men ikke en eksistensiell trussel.

     Men som tiden har forandret seg.

I 1989 døde Ayatollah Ruhollah Khomeini og Ayatollah Seyed Ali Hoseyin Khamenei ble utnevnt til å ta hans plass. Han så ut som en ganske grei kar - vitenskapelig, med et lite glimt i øyet. Inntrykket var mindre strengt enn hva man kunne skildre Khomeini som.

     Kanskje ting i Iran var på vei oppover?

Men det så ikke ut som om det hadde noen nevnverdig betydning ettersom de alltid var en bit av spillet i Midt-Østen. Vi visste lite om den som så vennelig ut Ayatollah Seyed Ali Hoseyin Khamenei ville være i hjertet av en voksende galskap i den Islamske Republikken Iran.

Vi begynte å observere at noe var galt i 2005 da den lite kjente Mahmoud Ahmadinejad, ordfører i Teheran, kom fra ingensted og beseiret den daværende sittende Mohammed Khatami og ble den neste presidenten i Iran. Det var en overraskelse, men vi sukket av oss galskapen i livet og fortsatte med våre gjøremål. Det var andre ting å tenke på.

 (Det jeg mener, at jeg var en desperat singel, og du vet hvor distraherende det kan være).

 Deretter eskalerte trøbbelet mellom IAEA og Iran. Iran virket (iallefall for meg) mindre og mindre villig til å være åpen om dens kjernefysiske intensjoner. Iran, spilleren med den lille innflytelsen, ble hurtig flyttet i en posisjon hvor de ble en aktiv trussel mot vårt moderne levesett.

Jeg så utviklingen av denne trusselen med uro. Jeg hadde håpet at Vesten ville gjøre noe. Jeg hadde håpet at de ville behandle denne voksende trusselen på alvor. Men det gjorde de ikke. Men livet var på den måten, at vi fortalte oss selv at vi hadde tid til å nøytralisere trusselen. Vi sa til oss selv at vi kunne ta oss av Iran. Og ærlig talt, så kunne vi det.

Vi hadde anti-rakettsystemer og evnen til å treffe dypt inn i Iran. Vi hadde et sterkt militær og en aktiv etterretningstjeneste.

     Hva kunne Iran gjøre som vi ikke kunne forsvare oss imot?

Vi hadde konfrontert ned Sovjetunionen, så vi sa til oss selv at vi kunne konfrontere denne trusselen også. Men det var før de begynte å teste fjern detonasjon av ballistiske missiler i lav jordbane.

Dommedag av 2007 versjon

Jeg visste ikke at de gjorde det på den tiden, men jeg visste at Ahmadinejad syntes å tro at han kunne fremskynde den kommende islamske Messias (Mahdi) ved å nedkjempe USA og Israel. Og han virket veldig overbevist om at hans land kunne klare det.

     Mine tanker på den tiden var "Å, virkelig?"

På samme tid ble folk ganske hysterisk om det kommende utløpet av Maya-kalenderen. Ifølge noen, ville verdens ende komme i 2012, så jeg tenkte at det ville vært "morsomt" å se hvordan iranerne kunne få det til å skje.

Det var da jeg satte meg ned for å skrive et dommedagsscenario, forestille meg hvordan jordens ende vil være etter den Iranske stilen. Jeg visste at de ville bare ha vært i stand til å produsere en håndfull atomvåpen, og det så da ikke ut som om det var nok det til å virkeliggjøre den jobben. Jeg mente at en atombombe kan ødelegge din hverdag, og en serie av dem kunne virkelig gjort vondt - men det ville ikke ødelegge oss.

Det er derfor jeg flittig forsket på sprengradius, nedfall og dødssoner. Og det var da jeg kom over Irans testing av fjern detonasjon av ballistiske missiler i lav bane over jorden.

Jeg spurte meg selv om hvorfor de skulle ville gjøre noe slikt, svaret var skremmende. Iranerne så ut til å ha funnet en måte på hvordan de kunne ødelegge oss. Alt de hadde å gjøre var å detonere noen få atomvåpen i lav bane (eller kanskje bare èn), og EMP effekten ville slå vår sivilisasjon til kaos. Bare gjør ett søk etter "Høytliggende Elektromagnetisk Puls".

Selvfølgelig, det var også andre detaljer man måtte ta hensyn til. Mye vil skje før Iranerne vil være i en posisjon til å gjøre dette, så jeg tenkte videre på det. Ut kom det et dommedagsscenario som virket som "så kan det gjøres"....vel, det gjorde meg utrolig deprimert. Det så virkelig ut som om Iran kan trekke den av.

Vi er nå 8 år inn i mitt scenario, så la oss sjekke for å se hendelser som har falt sammen med min apokalyptiske fantasi.

Vennligst hus at det var ikke så mye forutsigelser som `hva hvis`. Hva om iranerne var på en bane som årsaket at vår verden ville smuldre rett rundt 21 desember 2012.

Så la oss se på hva som har skjedd som korresponderer med det scenariet jeg kokte opp i 2007:

- En demokrat vant Det Hvite Hus.

- Vi har ett tilbakeslag (selv om det ble mye verre)

- Tropper i Irak blir omplassert bort fra aktiv stridende tjeneste (Faktisk, de ble trukket tilbake).

- Planer for tilbaketrekkning av tropper fra Irak og Afghanistan blir fullført.

- Iran og Tyrkia bevegde seg nærmere og nærmere hverandre.

- Tyrkias islamisering begynte å akselere

Men, Russland bevegde seg ikke så raskt for å bygge allianser sørover, og Iran`s kjernefysiske program gjorde alvorlig tilbakeslag (Dette Stuxnet viruset var helt brilliant).

Med vissheten om at verden ikke var endens nær nå, så pustet jeg lettet ut og gikk tilfreds tilbake til mitt hverdagsliv.

Og bare for sikkerhets skyld, jeg behandlet aldri trusselen om verdens ende den 21 desember 2012 seriøst. Ideen var latterlig.

    (Men, jeg liker å være latterlig en gang i blant).

Så mitt dommedagsscenario samlet støv til 4 april 2011. Det var da jeg gjorde min skjebnevangre telefonsamtale med pappa. Og, neste dag, nå jeg så tv-programmet fra den 31 mars som endret mitt syn på den nærmeste fremtid.

På programmet den 31 mars, så hadde de en gjest som het Reza Khalili (ikke hans virkelige navn) som delte informasjon med oss at det iranske lederskapet opererte under en fem års tids periode  for å oppfylle profetien om Shoaib bin Saleh, som vil visstnok skulle bringe frem Mahdi. Og han sa at den 5 års perioden skulle være ferdig den sommeren. Jeg tenkte: "Det tror jeg ikke," og dro av gårde og sjekket informasjonen. Det var sant, og verre, jeg oppdaget at videoen ble produsert av Irans Revolusjonsgarde og deres illustrasjoner som viste at de sannelig trodde at Mahmoud Ahmadinejad var Shoaib bin Saleh.

Ikke bare ble det sjekket ut, men det så ut som om situasjonen var enda verre enn jeg tenkte. Det iranske lederskapet trodde på alt dette, og de VIRKELIGE dårlige folka var den `vennlige åndelige lederen` Ayatollah Seyed Ali Hoseyin Khamenei. Han var den største dåren av dem alle, og det eneste som jeg ikke visste var hvor lenge han hadde forberedt for å åpenbare sin versjon av Harmageddon over oss.

Her er videon: https://www.youtube.com/watch?v=WwiadYT-N9k

 

Ankomsten er her - Oversettelse: Reza Kahlili (Forfatter av "En tid for å forråde" ("A Time To Betray") - Atimetobetray.com

 

Vennligst forstå at ovennevnte video viser egentlig hvordan lederne i Iran tror. Dette er virkelig hvordan de ser verden. Dette er virkelig hva som motiverer deres utenrikspolitikk og deres militære.

Det høres sprøtt ut. Jeg forstår det. Men videon er den offisielle regjeringens produksjon utført av den iranske regjeringen.

Så ja, de er idioter. Men de utfører sine idiotiske gjerninger med en stor armè og ett kjernefysisk program.

En ny mulighet for dommedag

Men de herlige ayatollahene trenger faktisk ikke atomvåpen for å ta oss.  Alt de trenger å gjøre, i denne tiden med forferdelige finansielle ustabilitet, er å ta ut strategiske deler av oljeproduksjonen til Saudi Arabia infrastruktur og sende kostnadene for oljen til 200 $, eller selv 300 $ fatet.

Det ville vært ille.

     Hvor ille?

Vel, tenk på hvor sårbart vårt finansielle system og økonomi er akkurat nå. Vi vakler på randen av fullstendig kollaps.

     Og til å få skrudd av oljen i Saudi-Arabia

     I en tid da maten for den gjennomsnittelige amerikaneren distribueres mellom 1200 og 1500 mil

     (overs. anm: Miles)?


     I en tid da den virkelige amerikanske ledigheten fortsatt er astronomisk høy?


     Bedrifter som fortsatt sliter med å holde sine dører åpne?

 Normalt vill vi ha gått rett inn i en resesjon. Men vi har allerede vært gjennom den verste nedgangstiden siden den store depresjonen, og vi har fortsatt ikke kommet ut av det.

 Nei, jeg er redd for at 300 $ for ett fat olje ville ha krasjet systemet. Gassprisene ville gå til værs. Bøndene må forlange mer, mye mer for sitt korn, ettersom de ellers ikke ville ha muligheten til å høste inn grøden. Lastebiler måtte ta heslige transport avgifter for å levere korn, eller å få den i siloer. Storfebønder ville måtte ta astronomiske priser for sine biffer fordi kornet de fikk var så dyrt, og da er det ikke tatt hensyn til kostnadene for drivstoff. Og dominoeffekten vil få det til å falle.

 Den store depresjonen

 På 1930-tallet så levde og bodde de fleste fremdeles på en gård og hadde en bedre idé om hva som skulle til for å overleve enn oss i dag. Og likevel, mange overlevde ikke. Av en befolkning på 123 millioner i 1930, så døde om lag 7 millioner av sult og sultrelaterte sykdommer. Det er omtrent 5,7% av den amerikanske befolkningen på den tiden. Vår nåværende befolkningen i USA er på om lag 310 millioner. 5,7% av det blir da nesten 18 millioner mennesker.

Hvis en lignende stor depresjonen skulle treffe oss, ville minst 18 millioner mennesker dø av sult og sult-relatert sykdom. Det er det minste antallet. Vi er heldige om vi bare ser at så få dør.

     Jeg mener, hvor god er dine overlevelse ferdigheter når mat, penger og bensin er knappe?

Hvis iranerne lykkes i å kaste Vesten tilbake til steinalderen for et par år, vil vi være langt mer hjelpeløse enn vi var da - og mindre villige til å hjelpe, selv om vi kunne . Vi har ikke en brøkdel av integritet, ære og fellesskap som amerikanerne hadde for 80 år siden.

Jeg er overbevist om at 18 millioner døde ville bare være være STARTEN. Hvis du ikke tror meg, bare se på folketellingsdataen. Vi hadde 106 millioner i 1920, 123 millioner i 1930, 132 millioner i 1940 og 151 millioner i 1950. Ifølge prognosene, bør befolkningen i USA ha vokst med 18 millioner mellom 1930 og 1940. Det gjorde det ikke. Det vokste med bare 9 millioner. Et eller annet sted i denne tidsperioden, 9 millioner mennesker har blitt borte.

     Hvor er disse 9 millionene?

Vel, noen av dem ville bare aldri ha blitt født fordi foreldrene døde før de kunne gjøre det. Men, de fleste av dødsfallene ville ha vært eldre og unge. Folk i fruktbar alder har en tendens til å overleve sult bedre enn de yngre og eldre.

Vi står overfor enda en ny stor depresjon, og den amerikanske regjeringen har gjort noe for å forberede seg på en slik eventualitet. Stimulansepakkene som regjeringen har innført er bare for å holde borte uunngåelige. Stimulanser kommer aldri til å fikse problemene i den amerikanske økonomien. Faktisk disse stimulansene gjør bare ting verre ved å legge til en enda større gjeldsbyrde på den amerikanske regjeringen. Når stimulanse pengene renner ut, vil systemet begynne å løsne.

Når det skjer vil de kaste på en annen tiltakspakke, og økonomien vil løsnet enda raskere og hardere. Etter hvert vil vi ikke lenger være i stand til å stimulere økonomien og alt vil komme til en fullstendig stopp. Resultatet vil bli en krasj med ufattelig proporsjoner.

Men det blir verre

Hva ville skje hvis Iran blir forsinket i sitt forsøk på å ødelegge oss? Hva om de ventet til vi var veldig sårbar? Når vi kommer til et punkt der vi har gått tom for penger og får ikke låne mer? Hvor tiltakspakkene vil slutte og virke? Hva om de angriper da? Og hva om de har disse kjernefysiske våpene som de har forsøkt å utvikle?

Iranerne håper allerede på å kunne iverksette et EMP angrep på Amerika og Europa. Hvis de lykkes i å slå ut USAs infrastruktur, vil USA opphøre å eksistere. Det vil være så mange dødsfall at 18 millioner vil være ingenting i sammenligning.

Midtøsten Jordskjelvet

Men, la oss gi en tanke til araberne i Midtøsten.

Vennligst forstå at iranerne ikke er arabere. Hvis du spør dem, vil de fortelle deg at de er persisk. Perserne er indoeuropeisk, eller i det minste Indo-iransk. Og under Iran-Irak-krigen, refererte de den som et annet navn - Den Arabiske-Persiske krig.

Og araberne i Persiabukta forstår alt dette.

      ( Og Araberne kaller det Den Arabiske Bukta, uansett. )

 

Her er det en annen forskjell. Herskerne over Gulf-araberne er Sunni. Iran er Shia. Og Sunniene og Shiaene kommer dårlig overens. Faktisk, de liker best å drepe hverandre.

 Nå, her er Sunni-Shia skillet:

 

 

De lysegule er Shia. Resten er for det meste Sunni.

 

Se også på dette olje kartet over Persiabukta:

 

Persiske olje Gulfen - klikk på bildet for å forstørre - kilde

     Legger du merke til problemet?

 Til høyre, Sjia sitter rett på toppen av oljen.

      Tror du at Saudi Arabia bare er litt nervøs for det?

 Jeg er sikker på at du er enig!

 Nå, her er et annet spørsmål:

      Hva tror du at Iran kommer til å gjøre med alle de ekstra pengene som de får, være høflige mot 

     USA?

 Riktig: De vil Forårsake problemer.

 De persiske Gulf Araberne er vettskremt, og med rette. De føler løkka rundt halsen, og disse blir til de eneste som har noen sjanse til å redde dem:

       Israel og Egypt

 Disse er de to eneste som har noen sjanse til å holde Iran i sjakk. Og det ironiske er at Araberne trolig stoler mer på Israelerne enn Egypterne. Egypterne har en dårlig vane med å tape kriger, og araberne trenger en "sikkerhet".

      Hvem vil Iran vende seg til for å få hjelp?

      Russland.

 Faktisk, Iran og Russland har allerede et VELDIG koselig forhold.

 Dette minner meg om Esekiel 38 og Esekiel 39. Du vil merke at ingen av Gulf arabere er i den store hær som er en del av den kommende Gog og Magog. Faktisk, noen tror at Sheba og Dedan er i Saudi-Arabia. Jeg vil overlate den konklusjonen til deg å bestemme.

 Poenget er at vi ser en profeti brette seg ut rett foran øynene våre. Et geopolitisk jordskjelv har begynt å ta plass, og den vil snu verden opp ned. Dessverre, den vil gjøre langt mer enn det.

 Det vil også bringe med seg Esekiels Brann ...

      Esekiels brann

     http://www.ezekielsfire.com/

           .....og døden for 1 milliard mennesker.

 Om du ønsker det, kan du laste ned og lese Esekiels Brann som en enkelt PDF, her:

      http://www.omegashock.com/ef/ezekielsfire.pdf

 Om Herren vil, jeg skal gi deg en analyse av denne ukens hendelser - i morgen.

 Jeg håper virkelig at du vil være klar for dette.

(Det er en link. Klikk på den for en diskusjon angående forberedelse).

 "Den kloke ser ulykken og skjuler seg, men de uerfarne går videre og må bøte." Ords. 22:3

7 mars 2015 - Folkemord er på vei - hører du?

 

Artikkelen kan leses her. Den stunden jeg har fulgt med på Steve Little, så har jeg sett en profetisk ånd som virker i og gjennom ham. Man burde lytte til det han sier.

_________________________________________________________________________

Folkemord har alltid vært en del av menneskets historie. Og, jeg brukte litt tid på søndag, til å vandre gjennom ett folkemord i ett øyeblikks tid, ett som jeg vanligvis forsøker veldig hardt på å ikke tenke på. Jeg var på Yad Vashem. Det er Holocaust. Og, det var den mest kaldblodige, effektive og mest industrialiserte masse-mord i menneskehetens historie.

     Det var også et øyeblikksbilde av vår fremtid.


Netanyahu ga sin advarsel for noen dager siden. Jeg har gitt mine.

     Hører du på de?

Folkemord kommer - hører du?

Det var en av våre siste dager i Israel, og jeg ønsket å vise min kone en av de tingene som driver meg til å gjøre det jeg gjør - med intensitet som jeg gjør det. Så, på søndag, så tar jeg med oss til Yad Vashem - og marerittet som er Holocaust.

Som jeg sa i forrige uke, Yad Vashem ligger på den vestlige skråningen av Mt. Herzl, med utsikt over de frodige, grønne skoger av Jerusalem åsene. Det er en utsøkt vakker setting for den største skrekk begått av menneskeheten.

Dette er vanskelig for meg selv

Det hadde vært mer enn 25 år siden jeg var på  Yad Vashem sist, om jeg hadde kunne unnsluppet å gå dit de 10 neste årene så hadde jeg vært fornøyd. Til denne dag, kan jeg ikke se filmer om Holocaust. Jeg kan heller ikke lese bøker om emnet.

Jeg oppdaget frykten for Holocaust i svært ung alder, og jeg kan aldri gleme den boken som jeg holdt og sjokket jeg følte - når jeg forsto hva Tyskland hadde gjort. Jeg vil aldri kommer over det, og jeg ønsker ikke noen gang å kommer over det.

Verre var oppdagelsen av mitt eget land, USA, og deres rolle i dette vanvittige mordet på jødene. IBM ga Tyskland evnen til å identifisere jødene og merke dem for utryddelse. Og, vår regjering snudde ryggen til jødene, når de søkte tilflukt på våre bredder. Hvor avskyelig vi er, for å latt denne grusomheten skje. Og, når våre bombefly fløy over Tyskland, ble ikke en eneste bombe sluppet på jernbanen som transporterte de ulykkelige jødene til leirene.

     Ikke en bombe.

Og jødene ba inntrengende de allierte å bombe jernbanen og leirene - men de ville ikke.

Og tyskerne drepte mer enn bare jødene. Fysisk og psykisk, de homofile, sigøynere, de polske kristne og russiske krigsfanger ble alle drept i et massivt effektiv maskin av død - en triumf av tysk ingeniørkunst. Når det var over, seks millioner jødertre millioner polske kristne, og tre millioner russiske krigsfanger lå myrdet i hendene på de tyske nazistene.

De ble advart

Så mens jeg gikk gjennom museumet og minnesmerke over de falne, ble jeg slått av noe annet:

     De ble advart, men trodde ikke på advarselen

Og nå, finner jeg at vi er i samme posisjon. Advarslene har gått ut, og stort sett alle har hørt dem. Likevel, våre brødre og søstre vil ikke trå våre advarsler.

     Hvordan vet jeg at de ikke tror?

          Fordi de gjør ingenting

Vi har blitt advart

Profetene har gått ut, og kirkene har blitt advart. Kirkene har kastet profetene ut, og ødeleggelsen som vi har advart om... vel .... det kommer - fort. Krigen mot kristendommen og kristne driver å samler damp - akkuart som krigen mot jødene. Men Gud har forberedt et sted for jøder hvor de kan gå - om de lytter.

     Hva med deg?

     Er du klar til å lytte?

 Senere i år, og i det neste, så vil en global gjeld standard begynne og feie vekk det meste av vårt finansielle system. Faktisk kan det feie bort alt sammen. Og til slutt, de fleste av oss vil til og med ende opp som ofre for folkemord.

     Er du klar for økonomisk kollaps?

     Vil du være klar hvis den amerikanske regjeringen velger å gå til krig, på grunn av denne                økonomiske kollapsen?

Kun 15%

Siste måned så postet Steve Quayle en til til denne artikkelen:

     http://www.bbc.com/future/story/20150128-how-to-survive-a-disaster

Det er ett tankevekkende artikkel som jeg ønsker å gå mer inn  i - i mer detalj - en gang i fremtiden. Men, for nå, jeg vil bare gi deg konklusjonene:

     Bare 15% iverksetter tiltake for å overleve

Bare femten prosent av en gruppe mennesker tar de umiddelbare og nødvendige tiltak i en krisesituasjon - for å overleve den nødsituasjonen.

     Resten?

          De vil bare dø

Og, som jeg tar en titt på vårt samfunn, ser jeg at de fleste har bare valgt å dø.

Den mørke ironi, er at den bør ikke utgjøre mye fysiske forberedelser - litt mat, litt vann og en masse innsats brukt for å koble seg mot andre. Dette kan være alt du trenger.

                                        (Mer mat og er vann er alltid bra å ha. Og flytt om du kan).

Eksemplet med Israel

Mens jeg skriver dette, sitter jeg midt i et land som vet hvordan man kan hjelpe hverandre. De har ikke mye mat eller vann, men de vet hvordan de skal jobbe sammen som et fellesskap. Dette betyr at...

     ....Israel vil overleve det som kommer.

Netanyahus tale for kongressen er et ekseple på mental tøffhet og vilje til å kjempe til døden.

Her er det jeg snakker om:

 


                         Israelsk PM Benjamin Netanyahus Fulle tale til Kongressen (3 Mars 2015).

Hvis du ikke har sett eller lyttet til hans tale, bør du gjøre det. Det er rent Israelsk.

     Kommer Israel til å legge seg ned for  å dø?

Nei, Israels motto er dette:

     Aldri igjen!

Vårt lederskap har valgt å legge Amerika ned med hennes hals for Islams sverd. Vår ledelse har solgt vår førstefødselsrett til bankfolk for en håndfull uekte smykker. Våre pastorer har gitt oss løgner, istedenfor sannheten - og har sendt oss til å sove med søte vuggesanger av uendelig velstand.

Sannheten er ubehagelig

Desverre, sannheten er ikke søt. Faktisk snakkes det om en fremtid full av lidelse, død og fortvilelse - for de som ikke enser sannhetens advarsel. Profetene advarte Israel og Juda, men de ville ikke høre. Sionistene advarte jødene i Europa, men de ville ikke høre. Netanyahu har vært i USA og advart, men amerikanerne vil ikke høre.

Bibelen og Den Hellige Ånd advarer kirken.....

     ....Hører du?


Jeg håper virkelig at du vil være klar for dette.

(Det er en link. Det er ikke mye tid igjen)

 

"Den kloke ser ulykken og skjuler seg, men de uerfarne går videre og må bøte" Ords. 22:3

1 Jan 2015 - Krig og kollaps i 2015

Det er den siste dagen i året, så det er på tide å snakke om hva som kan skje i det neste året. Jeg gjorde det i fjor med blandede resultater. Noe gikk i oppfyllelse. Noen kan enda gå i oppfyllelse. Vi får se hvordan jeg gjør det denne gangen, neste år.

 

Desverre, jeg er mer sikker i år enn jeg var i fjor. Jeg nølte med å være klar i fjor, fordi jeg visste at Eliten (mim mrk: Den nye verdensorden) kunne finne på ting som gjorde at det ble utsatt til ett annet år.

 

Uansett, dette året, har de kjørt ut av veien.... og tid.

 

Vennligst, gjør dine katastrofe planer klar.

 

________________________________

 

Krig og kollaps i 2015

 

Når man ser katastrofen, kan man være flau før det skjer, eller etter. Jeg husker ikke hvem som egentlig sa det, men det er noe å bevare i minnet.

 

     Hvorfor?

 

Fordi alt ser bra ut, helt til det ikke gjør det.

 

2014 virket som ett bra år

 

For de fleste amerikanere, og forhåpentligvis for deg, var 2014 ett ganske godt år. Du beholdt din jobb og betalte regningene dine. Barna gjorde det bra på skolen. Du dro på ferie, Og, du fikk en ny bil.

 

     Men var 2014 ett godt år?


2014

 

Amerika styrtet regjeringen i Kiev (min mrk. man kan ikke unngå å se at amerikansk etterretning var inne og pisket opp opprøret) og installerte en marionettregjering. USA fortsatte med å egge Russland så de annekterte Krim.

 

Siden Russland ikke reagerte på den måten Utenriksdepartementet forventet, fortsatte USA med å egge russerne enda mer - med sanksjoner og deretter flere sanksjoner. De varmet også opp konflikten i Syria med sitt kjærlighetsbarn - ISIS - som begynte å ta mer og mer territorium.

 

Vi brakte deretter en flom av ulovlige innvandrere (Min Mrk. Obamas stab sørget for at grensen i sør ble holdt oppe for hvem som helst å komme inn) og gjorde nesten ingenting når det gjaldt en langt mer farlig innvandrer - Ebola.

 

Vi har gjort tyveri av dine eiendeler lovlig, hvis pengene står i en bank. Hvis du har penger på din bankkonto, vil det fungere som en garantist for det deriverte spill banken din holder på med, på Wall Street. Når disse spillene går dårlig - noe de vil - vil du miste alt.


2015 - Bank svikt

 

En av disse gamlingene er på olje. Faktisk er uheldigvis ett stort antall derivatkontrakter koblet til oljeprisen. Dersom oljeprisen holder seg lav, da vil disse gamblerne mislykkes. Noe som vil betyr billioner av dollar i tap for bankene.

 

     Hvem skal da betale for disse tapene?

 

Du vil gjøre det - fordi de vil ta dine bankinnsudd og forekomster av din arbeidsgiver, for at man kan betale for disse tapene.

 

Dette betyr at du vil miste alle dine penger og jobben din.

 

Men det blir verre.

 

2015 - krig

 

Den amerikanske regjeringen kunne ha valgt å passe sine egne saker og løse USAs problemer hjemme. Desverre det gjorde de ikke, og valgte heller å starte en krig med Russland. Hver måned har vi sett en opptrapping av denne krigen, og Amerika er årsaken til denne opptrappingen.

 

Det har blitt så ille at russerne har begynt aktivt å hate USA. Enda verre, russland har gått bakover for å forberede seg for en kjernefysisk krig, noe som de opprinnelig ikke ønsket. Og som kan bety en atomkrig med USA.

 

2015 - Sivil uro

 

Legg til vår voksende misnøye med vår regjering og representantene for vår regjering. Politiet har blitt ett mål, og offentlige etater vil snart bli mål, også.

 

Så ikke bare har vi en verdenskrig som vokser seg varm med Russland, vi har også en begynnende borgerkrig som brygges i USA. Spørsmålet er når en av disse krigene vil eksplodere.

 

Mitt håp er at du vil komme ut av den destruktive sonen lenge før fiendtlighetene eskalerer.

 

Men det er en ting som jeg er sikker på vil eksplodere i 2015:

 

     Vårt finansielle system

 

 2015 - Finans systemet kollapser

 

Syklus ekspert, Marting Armstrong, har fastslått at den 30 september eller 1 oktober, vil statsgjeldboblen kollapse. Han har selv opprettet en grafisk design for det:

 

Sovereign Debt Crisis - 1 oktober 2015 armstrongeconomics.com

Jeg tror at dette vil bli den verste økonomiske kollapsen i menneskehetens historie. Hvis vi er heldige, vil det bare være den verste økonomiske kollapsen på 200 år, men jeg tror den vil bli verre.

 

2015 - Fallende domino

 

Aldri i verdens historien har man så mye gjeld og så mange derivater vårt stablet på toppen av oss. Når statsgjeldskrisen begynner, vil misligholdt statsgjeld føre til kollaps av trillioner på trillioner av derivatkontrakter. De kollapsede kontraktene vil føre til svikt og kollaps av banker rundt om i verden. Svikt i bankene vil føre til at bedrifter vil være ute av stand til å kjøpe eller selge. Folk vil bli kastet ut av jobbene sine ettersom bedrifter vil permittere arbeidere i et forsøk på å overleve.

 

Folk uten arbeid vil gjøre at de offentlige programmene, som ikke er beregnet på å støtte så mange arbeidsledige mennesker, vil kollapse. Når disse offentlige programmene kollapser, så vil folk være ute av stand til å ha råd til mat og husly.

 

Folk uten nok mat vil lage opptøyer i gatene og brenne ned deres nabolag. Når ingen mat er forestående, vil pøblene plyndre nabolag i nærheten. Opptøyene i byene vil spre seg, og gjøre at enda flere mennesker vil være ute av stand til å gå på jobb, fordi deres rute til arbeidet vil være gjennom - og rundt - området hvor opptøyene er. Matlevering vil også stoppe, ettersom lastebilsjåfører ikke vil være villige til å risikere livet for å levere varene.

 

Mat problemene vil eskalere. En bank kollaps vil også bety at bøndene vil være ute av stand til å kjøpe frø for neste vekstsesong. Dette betyr en økning i kostnadene for mat, og sult for de som knapt er i stand til å ha råd til mat for å spise seg mette.

 

Dette er hva som skjedde i Egypt, da Mubarak ble styrtet. Opptøyene gjaldt mat, ikke frihet.

 

2015/16 - Unntakstilstand og samfunnsikkerhets kollaps

 

Vel, det er den arabiske våren som kommer til Amerika.

 

Dette vil bety unntakstilstand, når vårt samfunn kollapser.

 

Trusselen for samfunnets kollaps vil føre til at den amerikanske regjeringen vil slå på krigstrommene enda høyere, for å kue befolkningen i USA. Dette har vært det klassiske svaret for regjeringer når de søker å distrahere sine befolkninger fra dårlige nyheter og vanskelige omstendigheter.

 

Krig med Russland

 

Dette vil betyr krig med Russland - en krig som USA allerede har startet.

 

Russland er ikke dum. Og hun vet hvordan denne krigen vil ende, om den ble utkjempet på USAs premisser. Derfor vil Russland endre måten krigen vil bli utkjempet på, og hvor den skal utkjempes.

 

Dette betyr at USA dermed er dømt til å tape denne krigen. Russerne er bedre motiverte og langt mer hensynsløse enn USA. Det finnes ingen nøling hos russerne npår det gjelder å bruke atomvåpen - eller noe annet våpen som kan sikre seieren.

 

Jeg mistenker ett EMP angrep og hvor de kan legge skylden på Nord-Korea. Men, det kan også være en full skala atomkrig, eller noe mer begrenset - hvis USAs evne til å reagerer er nøytralisert raskt nok. Russland kan også lansere sabotasjeaksjoner mot USAs strømnett, i håp om permanent å ødelegge Amerika - slik at hun vill være ute av stand til å følge en fullskala konflikt med Russland.

 

Men uansett hvilken måte Russland velger å forsvare seg selv, millioner på millioner av amerikanere vil dø. I verst tenkende scenario, kan 300 millioner amerikanere miste livet.

 

Den gode nyheten er at en krig med Russland kan starte sakte nok for deg å komme ut av veien - om du handler nå. Det verste scenarioet kan dette inntreffe i 2016. Men jeg vil ikke vedde på det.

 

Ja, vil dine venner, naboer og familie glise og le av din innsats for å unngå denne katastrofen. Dette vil alltid skje. De samme venner, naboer og familie vil lide den fulle effekten av deres dårskap samtidig som de innser at du hadde rett.

 

Men vennligst ikke bekymre deg for slike tåpelige mennesker. Du må komme deg ut av veien så snart du kan.

 

Husk også at etter denne katastrofen har truffet, så er det en annen som kommer som er langt, langt verre_

 

     Esekiels brann

     ezekielsfire.com

 

Jeg håper virkelig at du vil være klar for dette.

(det er en link. Det er ikke mye tid igjen).

11 nov 2014 - vår siste gode sommer - 2015

Jeg har da oversatt John Littles nyhetsbrev fra www.omegashock.com. Artikkelen kan leses her. Oppfølging av nyhetsbrevet kan du se HER.

___________________________________________________________________

Historien går i sykluser. Livet går i sykluser. Investeringer har sykluser. Alt, faktisk går i henhold til en eller annen for for syklus. Alle som sier noe annet er en dåre.

Faktisk har dårer gjort utrolig mye skade på investorer ved å høylytt proklamere slutten av sykluser. Det er alltid noen idioter som proklamerer at aksjene vil fortsette å gå opp, like før de krasjer. Og når de krasjer, de samme idiotene vil proklamere at de aldri vil gå opp igjen.

Kanskje man kan si at det er en syklus for idioti, også.

Vel, det er nok en syklus som du må være spesielt oppmerksom på:

     Statsobligasjoner.

......................

Abonner på The Shock Letter og motta mine artikler i innboksen:

_______________________________________

Vår siste gode sommer - 2015

Helt siden jeg begynte å våkne opp og se hvor ille ting egentlig var, i 2011, har jeg prøvd å finne ut når alt virkelig faller fra hverandre. Og hvert år, har jeg lurt på om det i år vil være vår siste gode en.

Faktisk bare for ett par måneder siden, Bix Weir og Harvey Organ gikk ut på kvikksand og sa at alt vil falle sammen i enden av 2014 - omtrent litt  over 1 måned og halv fra nå, De kan enda ha rett, men Bix har allerede begynt å trekke tilbake sin egen spådom.

     Var det galt av Bix og Harvey å varsle om hva som kan skje i løpet av de kommende månedene?


Nei, jeg tror ikke det.

     Hvorfor?

Å være for tidlig ute er bra

Fordi om noe virkelig forferdelig kommer, og om du hopper for tidlig, det er greit. `Tidlige hoppere`vil finne seg i å ha vært i forkant av spillet. Og med alt som kommer, så er det å være i forkant av spillet en veldig, veldig god idè.

Nå, det er noen av dere som ønsker å gi noen andre en dato, slik at du kan ha det så mye moro før en forferdelig fremtid inntreffer. Det kan være at du ønsker å maksimere inntekten. Du ønsker kanskje å få så mye profitt som mulig ut av dine investeringer. Du ønsker kanskje å dra i en siste familie ferie.

     Ja, om du er en idiot.

Og desverre, det er de fleste av oss.

Bedre 5 år tidlig enn fem minutter for sent

Når du arbeider med en ufattelig fremtid, er det bedre å være....

     ...Fem år tidligere enn fem minutter for sent.

Seriøst forlkens, spill aldri "kylling" med Gud. Han styrer Veien, og Han VILL kjøre over deg.

Så, ta tak i det og forbered deg/dere for virkelige dårlige tider.

Martin Armstrong

Når det er sagt, er det likevel lærerikt å gjøre våre beste gjetninger om når det vil skje. Og om du dytter meg inn i ett hjørne og krevde ett svar NÅR alt faller fra hverandre, vil jeg si....

     Martin Armstrong!

Ok, det er ikke en dato. Det er en person, og en noe irriterende person, på det at - han har en del knep for alltid å vite rett om visse ting. Og en av de tingene som han synes å ha rett i er sykluser i økonomisk trygghet.

År siden, oppdaget han at hver økonomi i verden følger en 8,6 års syklus, fra topp til topp eller gjennom til gjennom. Når en økonomi treffer en topp og starter nedturen, vil ikke økonomien treffe en annen topp før 8,6 år senere.

Han har også lagt merke til at disse syklusene ikke ble nummerert i år eller måneder, men dager:

     3141 dager

ECM 

Han utviklet en modell for å beskrive observasjonen og for å bidra til å forutsi fremtidige svinger i økonomien. Modellen kalles:

     Den Økonomiske sikkerhets model (The Economic Confidence Model) eller ECM.

Martin har vært uhyggelig presis med sin ECM, og det er derfor jeg gir den min oppmerksomhet.

Men når han kommer inn på andre områder som ikke er relatert til sykluser..... gir jeg han ikke så mye oppmerksomhet.

Jeg gir analysen av sykluser av krig og interne konflikter som noe som er overbevisende, men er avvisende til ideèn om manipulasjon til edle metaller, som jeg synes er merkelig. Men jeg er ikke interessert i hans syn på gull eller sølv. Jeg vil bare vite når det økonomiske systemet kollapser.

Enden begynner i 2015


Martin`s svar er:

     1 oktober 2015

Det lange svaret vil inkludere en mellomtid ved 28 oktober 2016, med en liten gjenhenting som vil avsluttes den 25 november 2017. Og en endelig bånn vil skje den 19 januar 2020.

Her er bildet:

 

Og du kan se en tidligere del av grafen her:

 

Jeg så opprinnelig Grafen ovenfor her:

     http://www.nowandfutures.com/buscycle.htm

Det var en artikkel som han skrev 26 september 1999 og den Grafen ovenfor er nifst spådd - på forhånd - vekst og fall av våre økonomier. Det er mer enn litt sjokkerende å se en slik nøyaktighet.

Faktisk, jeg ønsker ikke at man skal være så forutsigbar, men tydeligvis så er vi det.

Om Herren vil, så skal jeg gjøre meg i stand til å diskutere konsekvenser av Martin Armstrongs Økonomiske sikkerhets modell i løpet av de neste dagene.

Men for nå , bare vurder sommeren 2015 for å være den siste gode sommer som noen av oss noen gang kan ha.

(En oppfølging av den økonomiske modellen kan du lese HER.)

Jeg håper virkelig at du er klar for dette.

(Dette er en kobling. Det er ikke mye tid igjen)

"Den kloke ser ulykken og skjuler sig, men de uerfarne går videre og må bøte." Ordspr. 22:3

 

7 nov 2014 - Amerikansk/Saudisk trussel mot Russland

Artikkelen kan leses her. Av Steve Little, www.omegashock.com.

-------------------------------------------------------------------------------

Husker du de gode gamle dagene?

Når vi alle var bekymret for at Saudierne skulle starte 3 verdenskrig under Sotsji-Ol?

Å ja, de dagene. Bare 9 måneder siden.

Vel, her er de igjen, men denne gangen sitter de på toppen av den USA-støttede styrte Ukraina, trusselen om Ebola fra Afrika, USA-trente IS herjer i Midtøsten og ett Saudisk angrep på russiske oljeinntekter.

     Og, hvordan ville Saudi-araberne ha startet 3 verdenskrig i Sotsji-Ol?

Ved å overbevise tsjetsjenske opprørere å iscenesette et terrorangreop på Sotsji-OL. Og det var noe som Prins Banda bin Sultan, leder for Saudiske etterretning, truet med å gjøre.

    Og han er tilbake.

Amerikansk/Saudisk muslimsk trussel mot Russland

Jeg spurte i går om noe skulle endre seg nå som republikanerne holder både hus og Senatet. Vel, jeg kan si at èn ting absolutt ikke vil endre seg:

     Krig

Som vil forsette. Tross alt, det er en ting som både demokratene og republikanerne kan bli fullstendig enig om.

Saudiarabere som hevder å være Mossad?

En annen ting som vil fortsette er Saudiernes engasjement i krigene som USA deltar i. Faktisk er det vanskelig å grave rundt i skyggene av amerikansk krigs politikk uten å snuble over Saudisk Etterretning - også kalt Al Mukhabarat Al A`amah.

Jeg har alltid lurt på hvorfor så mange mennesker hevdet at Mossad var overalt, spesielt siden det er en liten organisasjon.

     Kan det være at Saudiske agenter er opplært til å å hevde at de er israelske?

Hei, jeg ville ha gjort det hvis jeg var en Saudisk agent i pro-Israel territorium. Amerikanerne kan ikke skille Saudierne fra Israelerne uansett.

Men tilbake til politikken i krig.

Prins Banda går til angrep igjen

Tidlig i år, Saudisk Etterretningstjenestens involvering hadde vært så åpenbart og så forferdelig at den Saudiske kongen måtte offentlig fjerne lederen for Saudisk etterretning, Prins Bandar Bin Sultan. Men når John Kerry dro til den Saudiske kongen for å tigge etter Saudisk involvering i USAs luftkrig mot IS....

     ....Gjett hvem som var der?

Riktig.

     Vår gutt, Bandar.

Og, jeg så noe i går som hadde Prins Bandars fingeravtrykk over hele seg:

Vestlig hemmelig etterretningstjenester snur muligens IS militante mot Russerne: Ex. etterretnings offiser.

http://en.ria.ru/military_news/20141105/195143477/Western-Security-Services-May-Be-Turning-IS-Militants-on-Russia.html

Jeg plukket den opp fra Steve Quayles hjemmeside, og jeg ble ikke overrasket over det jeg leste. Den eneste overraskelsen var at forfatteren ikke kritiserte de hendene som trekker i trådene bak USAs krigspolitikk.

De saudiske tsjetsjenerne

Saudi-Arabia er grunnen til at ISIS har vært så vellykket. De ga pengene, opplæring og våpen. Og, de har også gitt en erfaren enhet av tsjetsjenske krigere for å lage ryggraden for ISIS operasjoner.

De tsjetsjenske opprørerne er de mest brutale og sadistiske krigere i verden, og da jeg hørte at de var invorlvert i ISIS, visste jeg hvem og hva som var involvert. Saudierne hater russerne, og har vært en torn i deres side i flere tiår.

Saudierne er ansvarlige for alle de problemer russerne har hatt med de tsjetsjenske opprørerne, og de var ikke redd for å innrømme det. Jeg tror ikke at det var et mysterium for russerne, heller. Men, jeg ble absolutt overrasket over å høre Prins Bander vinket den informasjonen om ett rødt flagg (operasjon) i ansiktet på ex-KGB Oberst, Vladimir Vladimirovich Putin.

Saudisk olje angrep på Russland

Men la oss ikke glemme noe annet som skjer.

     La du merke til at prisen på råolje har falt ganske dramatisk?

     La du merke til hvem som tilskyndet nedgangen?

Riktig. Saudi-Arabia

Mange har spekulert i om at Saudiaraberne gjorde det for å stenge skiferolje oppsvingen i USA og Saudierne anstrengelser vil absolutt påskynde bortgangen for USAs olje produksjon.

Men Saudierne kan lese regnskaps balansen like bra som hvem som helst. og, de kunne helt sikkert fortelle om at skifer olje og gass oppsvingen var dømt fra starten av, så de trengte ikke å kvele noe som allerede var dødende.

Nei, de hadde en større fisk som de skulle ta seg av. Som Russland.

Her er noen av bevisene, om du trenger noen:

     Olje nedgangen gjør Russland enda svakere enn det forfallende Sovjetunionen.

     http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/11181297/Oil-slump-              leaves-Russia-even-weaker-than-decaying-Soviet-Union.html

Her er et sitat fra artikkelen:

Russisk ex-statsminister Yegor Gaidar helt utmerket daterte øyeblikket til September 1985, når Saudi-Arabia stanset forsøket å forsvare råolje markedet, økte produksjonen istedet. "Sovjetunionen tapte $ 20 milliarder per år, penger som landet helt enkelt ikke klarte seg uten, for å overleve," skrev han.

Blant annet var det den saudiarabiske beslutningen om å redusere prisen på olje som til slutt gjorde ende på Sovjetunionen, og saudiaraberne håper å kunne gjøre det samme med Russland.

Jeg synes det er veldig praktisk at Saudiaraberne valgte dette tidspunktet å på spydangrep på fallet i oljeprisen.

Saudiske lærebøker i amerikanske skoler

Og, du la kanskje merke til alle nyhetene om lærebøker som lærer om islam til dine barn?

     Visste du hvem som produserer disse lærebøkene?

Det er riktig, Saudi-Arabia. De leverer dem gratis til en fattig Offentlig Amerikanske skoler - altså alle skolene.

  Agressive trekk mot Islam i den offentlige skolen lærebøker fortsetter å ta landet med storm.

http://www.barenakedislam.com/2013/12/23/angry-pushback-against-islam-in-public-school-textbooks-continues-to-take-the-country-by-storm/

Poenget er at lukten av krig er i luften, og den er en råtten, ond ting. Og folket i fokus er den globale eliten (Den Nye Verdensordenen)...

      ....og Saudi- Arabia

 Jeg håper virkelig at du er klar for dette

(dette er en kobling. Det er ikke mye tid igjen)

3 nov. 2014 - Sannheten er den nye ekstremismen

Dette er nyhetsbrevet til Steve Little, oversatt av meg. Du kan hente orginalartikkelen her.

_____________________________________________________________

Akkurat som deg, jeg har alltid tenkt at Antikrist ville være en virkelig forferdelig fyr med en merkelig bart, en høy røst og en med hudproblemer - en slags blond Adolf Hitler. Men jeg tviler på at AK vil være noe i nærheten av det.

Med unntak av det blonde håret. Jeg vedder enda på at Antikrist vil være blond.

Mitt andre alternativ er hvor god han er på å snakke glatt, håndhilse på folk og bare være en vanlig, jordnær god gutt. Han vil bare være virkelig hyggelig, virkelig hyggelig.

 Og budskapet hans vil være:

             Hvorfor kan vi ikke alle bare være venner?

 Og alle som ikke vil være venner, blir drept.

 Sannheten den nye ekstremismen

 Jeg er sjokkert over hvor lett det er for folk å tro løgner, og lidenskapelig støtte løgner - når de vet sannheten. Det er temmelig forbløffende.

 Jeg har førstehåndskunnskap om det, mens jeg bodde og reiste i Midtøsten. Og jeg ser det overalt i verden fra mitt nåværende bosted Taipei. Og det blir bare verre. Mye verre.

 En del av grunnen - synd

 Noe av grunnen er god gammeldags synd. Vi liker å være syndig fordi synd er gøy. Det føles bra. Det begrenser deg ikke med masse pestfulle regler. Og, siden det er mange mennesker som liker synd også - så vil du alltid ha en haug med venner.

 Desverre - det vil si for de av oss som liker synd - det er noe som heter sannhet. Og sannheten er det motsatte av alt det der. Det er ikke morsomt. Det gjør at du føler deg dårlig. Det begrenser deg med pestfulle regler. Og det er ikke mange mennesker som liker sannheten, og du vil ikke ha mange venner.

 Forby sannheten

 Verre. Sannheten går rundt og holder opp ett speil for folk, viser dem hva de EGENTLIG er. Ingen liker det, om det finnes lover mot det, så ville alle bli glade.

           Hmmmm...

 Egentlig er det lover mot å fortelle sannheten. Faktisk de fleste plasser i verden har lover mot Sannheten, når jeg nå tenker på det.

 Når Antikrist kommer

 Og, når Antikrist kommer, han kommer til å frigjøre deg fra å måtte forholde seg til pestfulle sannhetsfortellere. Du vil aldri høre at du er syndig eller urettferdig. Du vil aldri høre om en Gud som straffer syndere.

 Faktisk vil Antikrist trolig sette opp denne skrekkinngytende religionen som snakker om en flott gammel stabeis som tenker at å komme overens med alle ville være den beste tingen i verden. Og at bare hyggelige mennesker kommer til himmelen.

 Bare irriterende folk vil gå til helvete

          Folk som deg og meg.

 Og, Antikrist vil fortelle sine tilhengere at de vil sende alle de irriterende menneskene til helvete....

         ....så snart som mulig.

 Antikrist vil få alle religioner til å høre sammen

 Nå vil Antikrist være mer enn bare en hyggelig fyr med ett godt håndtrykk. Han vil være svært praktisk - noe som betyr at han ikke vil finne opp en religion fra ingenting. Det ville bli for mye arbeid og ta for mye tid.

 Så hen vil gjøre det som alltid har blitt gjort i fortiden. Han vil låne de beste bitene fra alle de populære religionene og inviterer alle til å løfte hendene og synge Kumbaya.

 Verdensreligionenes parlament

 Faktisk har de gjort dette siden 1893, da de holdt det første Parlamentet for verdens religioner, i Chicago.  Det har aldri tatt helt av inntil hundreårsmarkerings møtet for dette "parlamentet". Men siden da har de store internasjonale byene vært vert for dette religiøse parlamentet, og nå har det kommet tilbake hjem igjen, til USA.

 Jeg plukket opp denne biten av nyheter fra en artikkel med tittelen, Salt Lake City, den første amerikanske byen som er vert for Parlamentet for Verdens Religioner, og jeg fikk linke på SteveQuayle.com.

 Og min oppmerksomhet ble fanget av dette avsnittet:

 "Amerika er hjemmestedet for denne interreligiøse bevegelsen, og det er på tide at Parlamentet kommer hjem igjen", Parlamentier Chair Imam Abdul Malik Mujahid sa i en kunngjøring.

        Hmmmmm...

 Amerika er hjemstedet for denne interreligiøse bevegelsen?

 (Sukk)

 Desverre tror jeg at jeg må være enig. Det er absolutt den "hjemmebasen" for så mye annet som er ondt.

 

          Og hvordan jobber denne Verdensreligionenes parlament?

 

Ved å undertrykke sine forskjeller (dvs Sannheten) og opprettholder de områdene som de har til felles (dvs løgner). Og du kan satse på at hver og ett av deres møter vir være fulle av fred, kjærlighet og forståelse.

 

             (eller i det minste full av noe).

 De Samlede religioners initiativ.


Men de er ikke den eneste freds-kjærlighet-og-Forstå bevegelsene der ute. Det er også denne:


         
De samlede Religioners initiative

         http://www.uri.org/

 Jeg liker deres "samarbeids sirkler". De er bare så....samarbeidsvillige.

 Å merke ut ekstremistene

 Selvfølgelig er ikke alle fullt så samarbeidsvillige med Fred-Kjærlighet-Og-Forståelse bevegelsen. Noen mennesker er veldig.....ekstreme....i deres begjær å holde på det som de tror er Sannheten.

 Og ja, det finnes en organisasjon som skal hjelpe til med å ta seg av det. Det blir kalt:

            Globalt samfunns engasjamang og fleksibilitet fond/ Global Community Engagement and                    Resilience fund

 http://www.gcerf.org/

 Og deres mål er å slå voldelige, radikale religiøse mennesker til noe mindre voldelig, mindre radikal og - formodentlig - mindre religiøse. Og du vil være glad for å vite at dette er et tiltak som har blitt foreslått av Obama-administrasjonen. Og, det er for tiden støttet av Europa, Australia, Canada og Quatar.

 Å ja, og Tony Blair Faith Foundation.

           Du visste kanskje ikke at han var en av dem, ikke sant?

 Å joda, vi styrer rett sammen mot en fantastisk fremtid full av fred, kjærlighet, harmoni, global tyranni, massemord og Antikrist - fordi alle som er uenige vil bli drept.

 Du vil bare elske dette

         For du er vel ikke en av disse Sannhets ekstremistene, er du

Jeg håper virkelig at du er klar for dette.

(Det er en kobling. Det er ikke mye tid igjen)

"Den kløktige ser ulykken komme og søker ly, de vettløse går på og får sin straff." Ords. 22:3

 

6 oktober 2014 - Ebola i Amerika - den dødlige implikasjonen

Artikkelen er skrevet av Steve Little, og det finnes noe rettskaffent, ærlig og innsiktsfullt over artiklene hans. Jeg tror ikke han forsøker å skremme folk, men å vekke dem opp fra den "offisielle informasjonen" som døgnet rundt blir dyttet på oss. Og endel artikler som jeg var litt usikker på, så har jeg senere fått bekreftelse fra helt andre kilder på at han har rett. Og ett vittnesbyrd på 2 eller 3 vittner, er absolutt bibelsk. La oss ikke sove i denne tiden, men være våkne, og se tegnene.

-------------------------------------------------------------------------

Artikkelen kan leses her.

Så har omsider Ebola kommet. Jeg er ikke overrasket, og du er sannsynligvis ikke det heller. Men, det er et par ting som du kanskje ikke er klar over.

For eksempel kan du ikke vite at:

- Ebola er mer smittsomt i kaldere klima, om vinteren - enn i områder der utbruddet fant sted.

- Det er minst like smittsomt som influensa A.

- Det skal en liten mengde av Ebola-viruset for at det skal infisere deg.

- De har løyet for deg om dette viruset

Og en ting til....

    .........De (Den Nye Verdensorden, som han kaller Eliten) gjør det med vilje.

Men det visste du kanskje.

Ebola i Amerika - den dødelige implikasjonen

Med en positiv identifikasjon av ankomsten av Ebola til Amerika, må vi spørre oss selv om hvor stor trussel er dette, og hva eliten (de som styrer, Den Nye Verdensorden) har tenkt å gjøre med denne trusselen.

Den massive trusselen

Når du ser nøye på dette viruset, så finnes det lite optimisme å spore. Det er virkelig en av de meste gruoppvekkende virus som er kjent for mennesket. Det er massivt smittsomt. Den har en ekstremt lav overlevelse. De som overlever vil ofte dø senere - av organsvikt, på grunn av den massive indre skade dette viruset fører med seg, selv til de som overlever.

          Det er virkelig en mareritt sykdom

Desverre, vil ikke dette marerittet gå bort ved at man ignorerer det, så la meg vise deg en svært viktig video som du må se og forstå:

 

Ved å spraya 1 dråpe Ebola = 1/2 millioner døde

       YouTube shortlink: http://youtu.be/X5VR0Mz4lys

Jeg fikk denne videon fra Susan Duclos, av allnewpipeline.com, her:

      Dette er hvordan det begynner.... Den skremmende realiteten av tall

      http://www.allnewspipeline.com/This_Is_How_It_Begins.php

Siden inneholder lenker som du bør ta hensyn til, så jeg anbefaller deg å gå dit.

Og Susan fikk siden fra en web-side med ganske taktløst navn:

          Pisser på rosene

          ville hunder, ut i kulden, markerer vår uenighet, en rosebusk om gangen  

Å sitere fra dette nettstedet er vanskelig på grunn av det taktløse navnet, men ... vel... informasjon er så viktig. Og, for å være rettferdig, alle de hundene som jeg noensinne har eid, likte å gjøre det mot rosebusker.

Uansett, her er artikkelen hvor de ovennevnte videoen er utplassert:

       En dråpe Ebola infisert blod kan drepe 500.000 mennesker.

Den har også noen viktige koblinger - og gode artikler - så jeg anbefaler deg å gå dit.

Nå, la meg sitere direkte fra utgiveren av denne videon, fra den siden som er koblet mot det:

    Nåkkelen som er tatt bort fra denne analysen er at en sinnsykt liten mengde Luftsmittende Ebola har     en  massiv smittepotensial. Faktisk, Ebola smittens potensiale er så stor at det er ikke mengden Ebola       som begrenser smitten, snarere er begrensningen hvor lenge Ebola kan overleve i luften.

Desverre, i henhold til US Army Center for Aerobiological Sciensces, Research Institute of Infectious Diseases ved Fort Detrick, Maryland:

  (1) Ebola en luftbåren smitte stabilitet som kan sammenlignes med influensa-A.

  (2) Akkurat som influensa, luftbåren Ebola smitte trenger vinter type forhold for å maksimere luft smitte               infeksjoner

"Filovirus (usikker på oversettningen, men muligens smitte fra dyr til mennesker), som er klassifisert som kategori A Bioterrorism Agents av Center for Disease Control and Prevention (Atlanta, GA), har stabiliteten i luftbåren smitte sammenlignet med andre lipider, inneholder virus som influensa A-virus, en lav smittedose av lufbårens smitte (mindre enn 10 PFU) i NHPs, og situasjons- dødsfall så høyt som ~ 90%".

"Fremtredelsesformen for nyervervelsen av virusinfeksjon i indekstilfeller er vanligvis ukjent. Sekundær overføring av filovirus infeksjon er vanligvis antatt å oppstå ved direkte kontakt med smittede personer eller infisert blod eller vev. Det er ingen sterke bevis på sekundær overføring av luftbåren smitte i den afrikanske filovirus utbruddet. Imidlertid er luftbåren overføring antatt å være mulig, og kan forekomme under forhold med lav temperatur og fuktighet som kanskje ikke har vært faktorer i utbrudd i varmere klima {13]. I det minste, det eksisterer ett potensiale for lufbåren smitte, gitt at viruset er oppdaget i kroppssekret, den pulmonare alveolare interstitielle celler, og i lunge rommet."

Oppsummert:

     Godt mulig er det eneste som står mellom oss og en massiv Ebola-utbrudd er vintervær og en Ebola i ett  infisert nys.

La meg si det på en annen måte:

      Om noen med Ebola nyser og forlater rommet, kan du fortsatt få Ebola ved å gå inn i det       rommet bare noen minutter senere - ved KUN ta ett åndedrag.

Verre, dette gjelder særlig i kaldere klima. Tro det eller ei, som influensa, er Ebola faktisk mindre smittsomt i Afrika pg grunn av den varme fuktige luften.

          Men vent, det er mer.

Christopher Greene - AMTV Media

Christopher Greene eksponerer det på gårdagens nyheter her:

 

Advarsel! Ebola Bio-våpen for å avfolke Amerika.

Christopher nettsted er her:

AMTV Media

http://www.amtvmedia.com/

Jeg liker det arbeidet han gjør, så sjekk gjerne ut andre ting han gjør.

Alex Jones

Da har vi Alex Jones, med en vekt, så vel:

 

Har Ebola kommet til Texas?

Og så er det noen bevis som Alex plukket opp for ett par uker siden. Han satte det sammen i en egen rapport:

 

Globalistene (Den Nye Verdensorden) bygger helvete på jorden.

Om det ikke vill få hårene til å reise seg på hodet ditt...vel... da vill ingenting gjøre det.

Doug Hagmanns dimensjon

Så, la meg legge til enda en dimensjon. Den kommer fra Doug Hagmann, og den omhandler ett helt annet sett av omstendigheter - som illustrerer hva de forsøker å gjøre med Ebola. Jeg plukket opp artikkene fra Steve Quayles hjemmeside, og du kan se artikkelen her:

      Bevis for den islamske terrortrusselen innenfor våre grenser

      http://www.hagmannandhagmann.com/

Ja, det er en artikkel om islamske terrorceller som opererer i USA. Men, det er faktisk mer om hvordan den amerikanske regjeringen med hensikt har fostret sin eksistens og vekst. Eller, kanskje jeg burde sagt det på en annen måte:

         Den amerikanske regjeringen ønsker islamske terrorister i Amerika

Og, når du leser hvordan Doug legger ut sin artikkel, kan ikke konklusjonen være på en annen måte. Det er virkelig så klart:

Det er alt sammen en del av den samme plan. Dette blir gjort med vilje - for å slavebinde deg.

De gjør det med vilje

Men, jeg liker hvordan trener Dave sier det:

 

            De gjør det med vilje

Ja, de gjør det med vilje.

Deres formål?

   

Det neste spørsmålet er om hva det formålet er - for tiden.

            Gjør de det som en del av ett forsøk på å kontrollere verden?

Det er mulig, om de har en vaksine som faktisk fungerer. De kunne da tilby vaksine til dem som de liker, og nekte det til dem som de ikke liker.

Dette vill da være en stor kontrollmekanismen. Mye og massevis av kraft i den ideen. Masse.

     Men kan vi være sikre på at dette er deres intensjon?

Vi vet allerede at de har tenkt å begå folkemord på en global skala, så dermed kan de ikke ha en vaksine som fungerer - eller, kanskje en eventuelt vaksine ikke er hva de sier den er.

   

Det er vanskelig å stole på folk som har løyet til deg om vaksinens sikkerhet, alle disse årene - samt ha i bakhodet at de ønsker å drepe 6 milliarder mennesker.


Å ta vaksinen eller ikke ta vaksinen


Så må du spørre deg selv om du er forberedt på å ta denne vaksinen, når/hvis de bestemmer seg for å avsløre at de har en. Det kan fungere, og de kan få det til å fungere - å lulle deg inn i en falsk følelse av selvtilfredshet.

          Eller ikke.

Forhåpentligvis vil vi få en sjanse til å snakke om denne vaksinen, når de frembringer den.

        Gud hjelpe oss alle.

Jeg håper virkelig at du vil være klar for dette.

(Det er en kobling. Det er ikke mye tid igjen).

 

"Den kloke ser ulykken og skjuler sig, men de uerfarne går videre og må bøte." Ordspr. 22:3

Jeg dumper vanligvis ikke mine forsknings linker på deg, men du trenger å være så informert som mulig. Vennligst gå gjennom disse:

 

14 Juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 1 - Oppbygging av ISIS

 

I min serie i forrige uke , snakket jeg om hvorfor og hvordan USA kan bli ødelagt, men jeg nevnte svært lite om hendelsene som leder opp til en slik katastrofe. Denne uken hadde vært en god mulighet til å dekke det.

Det er en ganske vanlig at regjeringer tar en rekke trekk før du tar sine land i krig. Vi så dette i første verdenskrig, der hvor europeiske land manøvrerte seg i en posisjon for å plukke opp bitene av det sviktende osmanske riket. Vi så det også i andre verdenskrig hvor Japan søkte å øke sitt hegemoni i Stillehavet, og som Tyskland prøvde å starte etttredje Rike. Og vi ser opptakten til noe lignende nå som USA ønsker å forsvare sittoljedollar-system, og hvor Russland forsøker å unngå å bli knust av det keiserlige Amerika.

-------------

Mellom nå og katastrofen - Del 1 - Oppbygging av ISIS

I min oljedollar serie som jeg kalte, Ordre fra Riyadh , undersøkte jeg oljeodollarens grunnlag for det amerikanske imperiet.Jeg hadde egentlig aldri forstått alle implikasjonene i oljedollar systemet før i forrige måned. Det var en tankevekkende opplevelse for meg selv, og det var en sjokkerende måte å få åpnet øyene på.

Det får meg til å lure på alt annet jeg har gått glipp av. Vi får se. Du kan vedde på at du vill får høre det.

( Du bør synes synd på min stakkars kone som har å avfinne seg med hennes manns sprell i sjokk og raseri over ting som har vært forferdelig og opprørende.)

Så, bør vi spørre oss selv hva imperiet USAs neste trekk vil gå ut på. Og, tror jeg at vi har et hint om hva USA vil gjøre, etter hva hun nylig har gjort.

Amerika tenner krigens flammer

En ting som USA gjorde bare for noen få dager siden var dette:

 DET var sjokkerende, og det gjør meg syk. Jeg har ingen anelse om ungen var skyldig eller ikke, og jeg er ikke sikker på at det virkelig betyr noe. Poenget er at dette er å hive bensin på flammene til krig. Og jeg er fortsatt sjokkert over hvor åpenbart dette er.

Var det en lovlig hjemmel for denne pågripelsen?

Utrolig.

Så, forvent at USA vill bygge dette bålet enda høyere.

Ukraina og ISIS

Men det er noen andre tingsom også har skjedd som bringer ting fremover:

 • Ukraina
 • ISIS

Du og min stakkars kone har allerede hørt meg hoppe opp og ned i raseri over hva USA gjør i Ukraina. Det du ikke har hørt meg snakke om så mye er ISIS, også enten kjent som den islamske staten av Irak og Levanten (ISIL) eller den islamske staten Irak og al-Sham (ISIS). Selvfølgelig har de forkortet alt dette til IS - den islamske staten.

Det er mange organisasjoner som ISIS i hele Midtøsten, og jeg levde ganske nær til endel av dem i noen år da jeg bodde i Israel. ISIS er ikke noen nyhet.

Så, hvorfor er ISIS så vellykket, når de andre ikke er det?

Penger. Mange og massevis av penger .

Følg pengene

Alle som noensinne har studert antiterror vet at terrororganisasjoner krever enorme mengder penger til å lykkes i sine forsøk på å terrorisere verden. Baser av drift, bemanning, sikkerhet og våpen krever mye mer penger enn du tror. Og, jeg har vært fascinert i årevis av at så mange land er med på å støtte terrorisme. Og, kan du bli overrasket over hvem som har støttet dette.

Vi vet alle om Russland og hennes støtte til PLO og IRA. Vi vet om Storbritannia støtte for 'protestantiske' terrorister i Nord-Irland. Vi vet om fransk støtte til terrorisme i Afrika. Og, vi vet om amerikansk støtte til terrorisme i Sør-og Mellom-Amerika - og Afrika, også. Men, alt dette er bare toppen av isfjellet.

CIA oppretter ISIS

CIA, sammen med tyrkiske og saudiarabiske etterretningsorganisasjoner, har vært dypt involvert i å støtte opprøret i Syria. De har trent, finansiering og bevæpnet en haug med forskjellige grupper, og de har gått så langt som å frigi farlige al-Qaida-ledere fra fengslene - slik at de kunne ta over noen av de lurvete organisasjonene som var i desperat behov av godt lederskap .

En av dem løslatt fra fengsel var Ibrahim Awwad Ibrahim Ali al-Badri al-Samarrai , også kjent som " Abu Bakr al-Baghdadi ', og er leder av ISIS. Da han ble sluppet av USA i 2009 , henvendte han seg ​​til Army Col. Kenneth King, og sa:

" Jeg ser dere i New York. "

Urk!

Det er en viss brutal logikk i hva CIA gjør. Ved å finansiere og bevæpne alle disse forskjellige terroristgrupper i Syria og Irak, vil etter hvert en og annen gruppe overleve og trives. Tenk på det som en slags "naturlig utvalg". Bare de brutale, smarte og effektiv vil overleve på toppen.

Hva CIA ønsker

Vel, det ser ut som CIA og saudiarabere har organisasjonen at de har vært på jakt etter, og de har helt over mer og mer penger inn i ISIS, og de har blitt mer og mer vellykket. Og, ISIS gjør akkurat hva CIA ønsker.

Men, hva ønsker CIA?

Vel, det er to ting:

En annen busemann- De trenger en annen busemann å skremme innbyggerne rundt om i verden til å gi opp sine rettigheter for mer trygghet. Osama Bin Laden er død og denneal-Baghdadi fyren vil være en god erstatter.

Trussel mot Saudi-Arabia og OPEC - Saudierne og den Persiske Gulf araberne har flørtet med tanken om å rive istykkeroljedollar Systemet og selge olje i andre valutaer. ISIS trusselen vil bidra til å holde dem fra å gjøre det.

Opprinnelig, nølte jeg å behandle ISIS seriøst fordi vi ikke kunne være sikker på om ISIS hadde en smart nok ledelse til å konsolidere sine gevinster. Det ser nå ut til at de egentlig ikke har vært i stand til å sette opp en politisk infrastruktur og samle lokal støtte i de områdene som de kontrollerer.

Dette er situasjonen nå, med ISIS. Hva de gjør med ISIS i fremtiden vil være den viktigste delen.

Vi skal snakke om det i morgen.

Er du klar for dette?

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)

-------

Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.

-------------

Klikk på følgende link og sjokk innboksen din med The Shock Letter :

15 juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 2 - ISIS beveger seg

Artikkelen kan leses her.

Hovedstrøms Media (MSM) har skjult operasjonene så lenge ... vel, jeg tror ikke engang at våre oldefedre selv opplevde en ekte nyhetsformidling. Og, jeg synes at å være interessant å kommentaere om hvor sårbar eliten er for befolkningen. De kan ikke oppnå sine mål uten vår stilltiende godkjennelse.

Det er derfor de trenger pressen for å forme dine synspunkter og holdninger, slik at du vil gi dem den støtten de trenger. De kaller dette Psychological Operations (psykologiske operasjoner)(Psyop), og det er utrolig effektivt. Og, i disse siste dager, driver og trapper opp sine PSYOPS å fullføre den jobben som de har startet.

Mellom nå og katastrofen - Del 2 - ISIS beveger seg

Da så rapportene i hovedstrømst media om hvordan ISIS planlegger ett nytt 9/11 angrep , luktet jeg en rotte - en stor rotte som bor i CIA-hovedkvarteret i Langley, Virginia.

9/11 Redux

I desember i fjor, tok jeg deg gjennom bevisene og bakgrunnen for CIA og Saudi engasjement i 9/11 . Det var en vill succefullt operasjon - vilt vellykket. Og, når du har noe som er vellykket, så ønsker du å prøve igjen.

Selvfølgelig vil de fattige, hardt arbeidende psykopatenes oppgaver, med en slik krigslist ha en enda vanskeligere jobb denne gangen, fordi amerikanerne har allerede blitt noe ufølsomme av den første 9/11. Så, neste 9/11 må være "større og bedre", for å overbevise en krigstrett befolkning til å gå til krig, men igjen - akkurat som en heroinmisbruker som trenger ett stadig større "skudd".

Hva vil dette nye 9/11 se ut som?

Jeg vet ikke, men du vil få hint av den i hovedstrøms media som vill bearbeide deg. Og så ... BOOM.

Men, større enn 9/11

To tusen, døde 977 menneskerden 11 september 2001 . Så nå lurer du på hvor mange vil dø denne gangen. Uansett hva som skjer vil det være mye større, helt fantastisk, og du vil være hensiktsmessig horribelt - og deretter en udåd..

Hvorfor trenger du å bli skremt og opprørt?

Fordi - på grunn av den amerikanske imperiet - vi trenger å gå til krig igjen i Midtøsten. Vi må gå inn og 'ta' de forferdelige ISIS mennesker, og alle andre som vi ikke liker - som i ... Syria .

Visuell ISIS

Her er dagens kart over ISIS:

Kart som viser ISIS kontroll (Mørk Rød = Kontrollert; Lyse Rød = Gjør krav på) via Wikipedia

Lyset røde området til venstre i dette bildet er dette landet:

Det moderne Syria (2013) - via Wikipedia (Stakkars Syria vill ikke ha en sjanse. )

Som jeg nevnte i min artikkel Ordre fra Riyadh, oljedollar serien, MÅ det Amerikanske imperiet opprettholde økonomisk kontroll av råoljeproduksjon og distribusjon. Og, når USAs grep om oljedollar systemet svekkes, vil Amerika føle ett behov for å nå ut og hente det hun vil.

Fordi Saudi-Arabia er sårbar

Og, det hun ønsker, er her:

Kart over Saudi-Arabia og området rundt med jernbane inkludert. 

Notice Kuwait, Qatar og De forente arabiske emirater - alle OPEC-medlemmene. (Via Wikipedia)

Området ser ganske stort ut, men befolkningen i området er ikke så mye større enn befolkningen i Taiwan, der jeg bor nå. Faktisk ville Taiwan hatt en bedre sjanse til å vinne, hvis hun bestemte seg for å invadere Saudi Arabia.

Kan du forestille deg denne nyhets reportasjen?

I ett overraskende trekk, i dag, den Taiwanske hæren har overaskende rask invadert Kongeriket Saudi-Arabia og er på rask fremferd mot hovedstaden Riyadh. FNs sikkerhetsråd møttes i ett krise møte.....

Ok, så dette er litt latterlig, men det illustrerer hvor sårbare Saudi Arabia er for ... vel, nesten alle.

Saudi-Arabia sårbare for ISIS

Nå, ta deg tid til å sammenligne "Jernbaner i Saudi Arabia i 'kartet (over) med` Kartet over områder ISIS kontrollerer "(det første kartet).

La du merke til at ISIS er rett ved grensen til Saudi-Arabia?

Det er en god ting at ISIS og Saudi-Arabia har gode relasjoner med hverandre ...

... Nei, vent. Dehar ikke det.

Her er overskriften for tolv dager siden:

Jeg tror at saudierne har blitt litt nervøse av detmonsteret som de hjalp til med å skape . Men, de bør ikke bekymre seg, fordi Amerika vil komme inn og forsvare saudiarabere fra ISIS. Prisen vill selvfølgelig være å opprettholde oljedollar systemet.

Amerika invaderer Midtøsten IGJEN

Du kan satse på at saudierne vil være glad for å bli enige, når de har "sett lyset". (Det er ingenting som å ha en pistol-mot-hodet, det vill da hjelpe deg med å se "lyset".)

Selvfølgelig vil alle som menerat enda enamerikanske land invasjon av Midtøsten, vil det etterlate nok en amerikansk okkupasjonsmakten i Syria, Irak, Jordan og selv Saudi Arabia.

Høres dette ut som noe du ønsker å være en del av?

Det neste spørsmålet er:

Hva vil skje mellom nå og denne tredje invasjon av Midtøsten utført av USA?

Vi har allerede snakket om en 9/11gjentakelse.Og da starter "festen", men Amerika vil vente til alt har blitt ett stort rot før de går inn. Faktisk, vil USA trolig bli tvunget til å vente, fordi det kan ta tid før krigstrommene får effekt.

Midlertidige Hendelser

I mellomtiden vil sannsynligvis et par ting skje:

 • Damaskus blir sterkt skadet eller til og med ødelagt.
 • Israel vill forsvare Jordan.

Israel forsvarer Jordan

Israel og Jordan har vært stilletiende allierte i lang tid, og jeg har skrevet om dette på mange ulike plasser.

Visste du at Israel forsvarte jordanerne i 1972, da Syria var i ferd med å invadere Jordan?

Det er sant. Uten Israel, ville Jordan ikke ha eksistert i dag.

Og, hvis ISIS invaderer Jordan, Israel vil nok en gang komme til unnsetning til Jordans forsvar. Hvordan følger det vill få er det vanskelig å si, men det vil gi signaler til Midtøsten at Israel er et land som araberne kan stole på.

Damaskus ødelagt - Jesaja 17

Viktigere vil være ødeleggelsen av Damaskus. Den endelige kollapsen av byen kan ikke skje før etter en amerikansk invasjon, men det vil være første gang at Damaskus noen gang har blitt totalt ødelagt. Og det er der Jesaja 17 kommer inn:

Her er artikkelen som jeg skrev i april:

Prosessen med den fullstendige oppfyllelsen av Jesaja 17 er på vei, og det vil være en forferdelig ting å skue. Og vi, sammen med Saudi-Arabia og Tyrkia, vil være ansvarlig for det. Det er en virkelig en  ond ting som vi gjør i Syria nå.

Gog og Magog

Forresten, Damaskus kanskje likevel ikke være ødelagt før invasjonen av Gog og Magog (Esekiel 38 og Esekiel 39 ). Når alliansen av Gog og Magog invaderer Midtøsten, overalt de går vil alt bli ødelagt, og det kan tenkes at Damaskus ville ligge i deres invasjons planer.

Nå, det er et interessant poeng å legge inn her, fordi USAs invasjon av Midtøsten kan føre til dette:

 Du skal si: «Mot et land uten vern drar jeg opp, jeg går mot fredelige folk som bor trygt. Alle bor de uten murer. Bommer og porter finnes ikke.»- Esekiel 38:11

Etter å ha tilbrakt et tiår og en halv der, vet jeg at Israel er en av de mest tungt forsvart stedene på jorden. Gog og Magog ville aldri ha en sjanse mot den israelske hæren og flyvåpenet i dag. Israel er mer enn i stand - akkurat nå - for å ødelegge noen hær i verden, hvis hun ville. ( Taiwan ville ikke ha en sjanse. )

Israels Venstre forsvarsløs

Men, hvis / når Amerika invaderer og okkuperer Midtøsten ...

Tror du at Amerika vil fortsette å gi militær bistand til Israel?

Selvfølgelig ikke, spesielt etter at USA innfører en fredsplan som ingen hadde råd til å ignorere. Det ville være ...

Og, hvis imperiet Amerika utfører dette riktig (og, vil de sikkert prøve), så vill ingen i Midtøsten føle behov for ett militære - eller vil være alt for redde for amerikanerne til i det hele tatt ville tenke på det.

Selvfølgelig finnes det andre måter å gjøre Israel forsvarsløs, men USAs gjenerobring av Midtøsten vil bringe oss nærmere oppfyllelsen av Esekiel 38 .

Når Amerika er ødelagt

Vi er nå tilbake til forrige ukes serie om ødeleggelsen av Amerika . Hvis / når Amerika blir angrepet med ett EMP våpen ...

Hva skal da amerikanerne gjøre med alle disse troppene i Midt-Østen?

Ta dem hjem, om mulig. Og, hvis de ikke kan ta de hjem, ville de være helt uten logistisk støtte og "hakkemat" for alle som teks. Iran som ønsker å utslette dem.

Sluttresultatet vil være ett forsvarsløst Israel som ville føre til oppfyllelsen av Esekiel 38 og Esekiel 39 - invasjonen av en stor allianse som vi kaller Gog og Magog .

Er du klar for dette?

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)

-------

Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.

16 juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 3 - førkrigs Manøvrering

Artikkelen kan leses her.

______________________________

 

I min introduksjon til denne serien , snakket jeg om manøvrering som skjedde før andre verdenskrig. Og, er det klart for meg at vi er involvert i samme type manøvrering nå.

Problemet er at vi er i en mye, mye svakere posisjon vis-a-vis andre land. Før andre verdenskrig, eksporterte vi olje og ressurser til verden. Nå er vi importører - eller må være avhengig av dyr innenlandsk produksjon. Og vi er avhengige av fremmede for vår makt og velstand.

Og det har satt oss i en usedvanlig utsatt posisjon - en posisjon som Russland vil kunne utnytte.

Mellom nå og katastrofen - Del 3 - førkrigs Manøvrering

De fleste av dere visste ikke at amerikanerne opprinnelig ikke ønsket å ta del av andre verdenskrig. Faktisk hadde de ikke engang ønsker å være en del av første verdenskrig. De var medfølende med britene, men følte at det var en dårlig idé å bli involvert i slike "utenlandske sammenfiltringer '. Men amerikanerne er følelsesmessig mennesker, og emosjonelle mennesker kan lett manipuleres.

Lusitania Og 1 verdenskrig

Det er der RMS Lusitania kom i - et passasjerskip hvor de med vilje lastet den med våpen og ammunisjon, slik at den ville bli senket av tyskerne. Dette var "satt opp" for å dra Amerika inn i første verdenskrig

Tyskland publiserteinntrengende folk å ikke seile med Lusitania fra Amerika til Storbritannia, men folk ignorerte deres advarsler. Og 1198 passasjerer og mannskap gikk i døden. Når den tyske U-Båten lanserte sin torpedo var passasjerskipet dømt, men det var den amerikanske regjeringen som trakk den av.

Senkingen av Lusitania var mord, ren og enkel - av USA. Og, dykkere har nylig funnet bevis for at tyskerne hadde rett . Lusitania hadde våpen.

Den som satte opp denne operasjonen har blodet til passasjerene i Lusitania på sin hender - i tillegg til de 204 002 amerikanere som ble drept i første verdenskrig I. Det var mord, og våre mektige-oldefedre ble manipulert til å delta.

Pearl Harbor og andre verdenskrig

Deretter var det andre verdenskrig. Roosevelt ønsket en tredje periode, og oppsluttningen hans var sviktende. Så prøvde han Lusitania Opsjonen, men Hitler nektet å ta agnet. På samme tid provoserte Roosevelt japanerne. Japanerne forsøkte gjentatte ganger å finne en måte å opprettholde fred med Amerikanerne, men Amerika var fast bestemt på å dra Japan i krig med USA.

Amerikanske kryptografer hadde brutt japanske diplomatiske og militære koder, som gjorde dem i stand til å manipulere japanerne til krig. Det var også grunnen til at de visste om angrepet på Pearl Harbor på forhånd, og grunnen til at alle amerikanske hangarskip var borte fra Pearl Harbor da angrepet kom.

Roosevelt fikk sin krig, og 420 000 amerikanere døde .

Bevis Of Foul Play

For en fascinerende analyse av denne oppkjøringen til andre verdenskrig, her er en flott video fra Ludwig von Mises Institute:

 

Teksten i den ovennevnte tale finner du her:

Det bokstavelig talt gjør meg syk å tenke på alt det onde som vi ble lurt til å delta i.

Var Japan og Tyskland forferdelig?

Selvfølgelig.

Trengte de å bli fjernet?

Selvfølgelig.

Men, amerikanerne bidro til å sette Hitler ved makten i første omgang. Bare ta en till på aktivitetene til Prescott Bush - George Bush Sr far . Og, Japan ville ikke ha vært desperat etter råvarer hvis vi ikke hadde blokkert Japan fra å få dem.

Ville det fortsatt være kriger, hvis avskum som vi kaller politikere ikke hadde lurt oss inn i dem?

Sannsynligvis, men med mindre tap av liv og langt, langt mindre tap av uskyldiges blod på våre hender. Vi tillater disse menneskene av ukjent opphav å ta over/styre, så jeg er ikke så sikker på at blod så lett kan vaskes bort.

Vår nasjonale vilje til å holde fri for utenlandske kriger og utenlandske forviklinger kan ikke hindre oss fra å føle dype bekymring når idealer og prinsipper som vi har kjært blir utfordret.- Franklin D. Roosevelt

( Forresten, uttrykket 'utenlandske forviklinger' kommer fra FDR, IKKE George Washington)

Nå, la oss se på hva som skjer nå.

Amerika Prøver å starte en verdenskrig til

USA prøvde en annen "Lusitania"-strategi ved å iscenesette et kupp i Ukraina, men Russland tok ikke agnet. Så, prøvde amerikanerne andre veier for å presse Russland inn i et hjørne, som forårsaket at Russland begynte å lete etter allierte.

Hvordan ser vi det?

Utviklingen av BRICS og BRICS bank.

La du merke til de avtaler som Russland har gjort i det siste?

Her er noen trekk ved Russland:

 • Investerings avtaler i Sør-Amerika.

Selvfølgelig CFR og US State Department likte selvfølgelig ikke det.

Så, hvordan reagerte USA?

Vel, sjekk ut hva våre kjære ledere legger opp til:

De ønsker at verdenskrig III skal ta vår frihet

Hvis du ser nøye på alt dette (og mer) vil du se et forsøk fra Amerika for å starte enda en tredje verdenskrig.

Hvorfor skulle Amerika ønsker en ny verdenskrig?

La meg svare på det med et annet spørsmål:

Har du lagt merke til hvor mye langvarig moralsk skade som skjedde i det amerikanske samfunnet under og etter disse krigene?

Jeg har det, og det er dypt urovekkende. Etter hver krig fant vi oss selv drevet lenger og lenger bort fra Gud.

Har du lagt merke til hvor mye frihet vi har tapt, samtidig som vi kjempet hver krig?

Jeg har det, og jeg er forferdet.

Vi ville ikke være i den knipen som vi er i dag, var det ikke for alle krigene som vi har kjempet i det siste århundret, og det moralske forfallet som fulgte. Vi har lidd gjennom et århundre med uendelig krig, og det har ødelagt oss.

Når da endelig missilene treffer oss, er alt de vil gjøre treffe ruinene av ett allerede for lengst dødt samfunn.

Som vi har forlatt Gud ...

... er det noe rart at han har forlatt oss?

Velkommen til verdens ende.

Er du klar for dette?

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)

-------

Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.

-------------

Klikk på følgende link og sjokk innboksen din med The Shock Letter :

 

17 juli 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 4 - løse kanoner

 

 


Artikkelen kan leses her.

Etter hvert som trykket bygger seg opp mot krig , kan hendelser som inntreffer antenne en konflikt på en måte som var "ikke-planlagt". Vi har sett dette gjennom historien, og vi ofte fokuserer på disse hendelsene som kommer fra 'venstre felt' - uten å realisere selve kilden. Når historien registrerer starten på tredje verdenskrig, vil alle heller fokusere på noen mindre hendelse snarere enn årsaken til den.

Noe vil skje, som en fyrstikk som antenner en veke på en bombe, som vil blåse istykker hele verden. Vi vil konsentrere oss om kampen, men kamper eksploderer ikke. Det er det bomber som gjør.

Jeg har allerede snakket om bombene som har blitt lagt nøye ut, klar for det riktige øyeblikket for den Globale Eliten til å fyre dem av. Men, flere enn bare Eliten har en kamp. Og, vi ofte referere til disse typer mennesker som "løse kanoner".

Mellom nå og katastrofen - Del 4 - Løse kanoner

Når folk snakker om årsaken til første verdenskrig, de refererer de vanligvis til drapet på erkehertug Ferdinand .

Vil det overraske deg å vite at det ikke var hans død som var årsaken til første verdenskrig?

Vel, det er på grunn av noe som kalles Populær Historie. Populær historie er en fiksjonalisert versjon av fortiden, skrevet av seierherrene fra krigen. Det har noe sant i det, men det er ikke sannheten. Men, jeg skal jage den kaninen en annen gang.

Poenget om 1 verdenskrig

Hovedsaken om første verdenskrig var det osmanske riket. Det smuldret opp, og landene i Europa hver ville ha en bit av den deilige kaken. Videre, de visste også at den første til "å hoppe" vil få det største stykket. Så, alle skuet hverandre mens de manøvrerte seg for best posisjon.Og alle var på utkikk etter det rette øyeblikket til å lansere sin krig.

Tro det eller ei, men alle må studere 1 verdenskrig, hvis de skal være seriøse i å studere en kjernefysisk krigs strategi. Det er den beste virkelige verdens atom scenario som vi har. Den første til å lansere sitt angrep ville ha størst sjanse til å overleve, og den beste sjansen til å få det de ønsket. Og førkrigs våpenkappløpet var et speilbilde av den kjernefysiske våpenkappløpet i den kalde krigen.

Serbiske løse kanoner

Så, når en ung serbisk nasjonalist kom ut av mengden, løp opp til bilen til den østerrikske erkehertug, kom frem og skjøt Franz Ferdinand ... men det var ikke årsaken til krigen.

Det var kampen.

For å si det på en annen måte, serberne var den løse kanonen.

Hvilken løse kanoner har vi som ruller på dekket på vårt skip?

Forresten, refererer "løs kanon" til seilskutetiden,
når kanonene ble sikret med tau eller kjetting. Skulle en kanon
skli ut av sin oppholdsplass, ville det rulle rundt på dekket på skipet
på en uforutsigbar måte - og drepe og skade mennesker og skipet,
ettersom bølgene kastet alt rundt..

Våre løse kanoner

Dessverre har vi en virkelig stor en som truer med å synke skipet:

 radikale Islamister

Nå kan ikke alle islamske radikalere bli klassifisert som "løse kanoner". De mest vellykkede radikalere bære bånd og har vært godt betalt for å stå der de er. Faktisk ganske mange av disse "islamske Radikalere ' er ikke muslimer i det hele tatt. For eksempel har vi fanget CIA og MI6 gutta iført keffiyehs , som utga seg for muslimer mens de skjøt opp i nabolaget .

Saken om islamske radikalere er at de har en dårlig vane med å lese Koranen og gjør ting på sin egen måte. Når du har gitt disse gutta våpen og penger, og ... vel, det er vanskelig å si hvem eller hva de vil gå etter.

Ved grensen til Mexico - Tosh Plumlee

Jeg nevner alt dette på grunn av en video som jeg hørte på i går kveld. Jeg fikk det fra Steve Quayle , og han plukket den opp fra Lyn Leahz . Lyn fikk det fra Leading Edge Radio , i et intervju med Tosh Plumlee av Keith Hardin i den første uken i juli.

Her er intervjuet:

Her er linken til Lyns artikkel:

Tosh Plumlee avslører ganske stor og interessant informasjon om de islamske radikale som strømmer over grensen fra Mexico.

Hvor mange av dem planlegger terrorangrep på en lite strengt budsjett?

... Ett Angrep som selv den Globale Eliten ikke kan forutse?

Løse kanoner strømmer over grensene

Husk at man ikke behøver en rakettforsker for å bygge en bombe. Noen som er skikkelig trent kunne gjøre dette med vanlige ingredienser.

Enda viktigere ...

Har vi en hær av femtekolonne opprørere som har krysset grensen?

Samtidig som den globale, NWO Eliten setter sine planer i drift, og mens de kjemper med hverandre om hvem som skal styre verden ...

Har de forstår hva disse løse kanoner kan gjøre?

Andre løse kanoner

Det er en interessant tanke, og det er flere løse kanoner enn bare islamske terror wannabes (som ønsker å gjøre noe, men mangler talent til å utføre det).Det er alle typer mennesker som burde ha presset denne knappen ... i stedet for ... Det .Post blir levert til feil adresser, og telefonsamtaler ikke blir plukket opp. Møter skjer ikke når de skal. Hemmeligheter blir hvisket til feil person.

Massevis av små ting skjer som roter opp planer og strategier. Masse ting.

Verre, jeg tror ikke at Illuminati virkelig vet hva de gjør. De er egentlig bare gløgge aper som spiller med fyrstikker, mens kanoner ruller rundt løst på dekk. Men, det er noen som VET hva Han gjør.

Så, la oss snakke om Gud, i morgen.

Er du klar for dette?

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)

-------

Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.

-------------

Klikk på følgende link og sjokk innboksen din med The Shock Letter :

 

19 juni 2014 - Mellom nå og katastrofen - Del 6 - Gud


WEEKEND SHOCKCAST: Mellom nå og katastrofen

 

Det kommer til å være svært vanskelig å finne ut hvordan og hvorfor MH-17 ble skutt ned. Med all den desinformasjon for å få vår oppmerksomhet ved falske fortellinger, vil det ta tid å skille fakta fra fiksjon. Selv å finne ut om dette var bevisst eller en ulykke, vil ta tid.

 

La du merke til at Obama-administrasjonen var ikke helt klar til å gråte tårer for krigens hunder ?

 

Det betyr ikke at Nedskytningen av MH-17 ikke var tilsiktet. Det er bare et tegn på at Obama ikke var klar, og famlet. Vi får se hva som skjer.

 

Uansett hva som kommer etter, jeg hører krigens hunder. De er mye nærmere enn du tror.

-------------

Mellom nå og katastrofen - Gud har kontroll

Når vi tenker på hva som kommer etterpå, aldri glemme at Gud har kontroll. Og, vil han vinne dette 'sjakk trekket " mot Satan. Og han vil gjøre det med fullbyrde dyktighet og nåde, og ødelegge Satan så effektivt at vi vil bli overrasket over hva Gud har gjort.

 

Hvorfor denne konkurransen mellom Gud og Satan eksisterer, i det hele tatt, er et komplett mysterium. Det er vanskelig for meg å forestille meg en grunn for hvorfor Gud ikke ville skvise Satan som ett insekt.. Men, jeg er fornøyd med at Gud har sine grunner, og at de er fullkomne.

 

Gud hisser opp satan

Så, vær aldri redd for Illuminati eller noen av hennes søstre. De er gløgge dårer som leker med fyrstikker i en bombefabrikk. Og sjelden klarer de å utføre planene sine som de vill.

 

 • Når britiske Eliten ønsket den sørlige delen av Nord-Amerika kolonisert først , ble kolonister blåst ut av kurs, og tvang dem til å etablere seg i det vi nå kaller Rhode Island - en av de få stedene der religionsfrihet blomstret i koloniene.
 • Da Illuminati bygget opp sin organisasjon og la grunnlaget for overtakelsen av jorden, ble en av deres budbringere truffet av lynet - og deres sataniske konspirasjon ble avslørt for hele verden.
 • Da Hitler planla sin egen globale overtakelse , trengte han å beseire Russland og lyktes nesten. Men, ble han tvunget til å utsette sin invasjon av Russland med fire vitale uker - fordi tåpelige Mussolini invaderte Hellas. Og grekerne rivde opp Tysklands italienske allierte. På de fire uker mistet ham krigen, fordi hans hær ble fanget i det åpne terrenget når den russiske vinteren kom.

Gud bruker ofte de små tingene for å beseire Satan.

 

I mangel av en spiker

Her er en av mine favoritt sitater som har sine røtter helt tilbake i det 13. århundre :

I mangel av en spiker så var skoen tapt.

For i mangelen av en sko hesten var tapt.
For i mangel av en hest rytteren var tapt.
For i mangelen av en rytter meldingen ble tapt.
For i mangelen av en melding slaget var tapt.
I mangel av en kamp riket var tapt.
Og alt for mang manglet en hestesko spiker.

 

Min egen erfaring

Jeg har sett Gud bruke 'manglende spiker' i mitt eget liv:

 

 • Når jeg mistet bussen ,så møtte jeg noen som trengte et vennlig ord eller et lyttende øre.
 • Et par middelmådige karakterer i avansert matematikk tvang meg ut av fysikk og inn i studiet av internasjonal konflikt og finans.
 • For seks år siden, en tilfeldig samtale med en venn på en torsdag førte til en liten hendelse på lørdag. Tre måneder senere, fant jeg meg selv gift med den mest fantastiske kvinnen i verden. Og nå, til min store forbauselse, er jeg her i Taiwan.
 • En uforberedt kommentar for meg av min mor førte til en YouTube-video som fikk meg til å lansere denne nettsiden - og for deg å lese det du leser nå.

Når du ser hvor mye innflytelse småting har på kursen til menneskelige begivenheter, er det lett å se Guds arbeid. Så skrekkingytende og så mektig som Satan og hans undersåtter er, er han helt sårbare for den løsnende bolten, eller albuen som dultet på en feil knapp - til feil tid.

 

Det er et land som heter Gosen

Jeg sier alt, fordi vi virkelig er på kurs for den største serie av katastrofer som menneskeheten noensinne har sett. Milliarder vil dø, og du kan dø, så vel. Men, akkurat som Gud hadde Gosen forberedt for israelerne som var i slaveriet i Egypt, har Gud også et trygt sted for oss.

 

Det virkelig finnes en måte for Guds folk å overleve det som kommer. Gud har alltid vært trofast i å lage slike steder. Spørsmålet er om du er i stand til å se hva Gud gjør.

 

Men du må tømme hodet

Hvis du blir fanget av fornøyelsene i denne verden, eller hvis du har falt i hendene på falske lærere, vil du ikke se hva Gud prøver å vise deg.

 

Du må tømme hodet ditt og overgi deg i den retningen som Den Hellige Ånd er. Du må ransake livet ditt og bekjenne dine synder. Du MÅ nærme deg Gud. Du MÅ lese og søke å forstå helheten av Bibelen. Og du MÅ kaste ut de falske lærere som plager livenes våres.

 

False Lærere utnytter deg

Jeg var sjokkert og bedrøvet i går kveld av å høre to kjente, dispensationalist forkynnere hevde at det vil være de som vil ta dyrets merke, og ikke gå til helvete - akkurat som om de hadde slettet Åpenbaringen 14:9-11 .

 

Hvordan våger de å forkynne dette kjetteri! Hvordan våger DE!

 

Til alle som gjør slike ting, har Gud en beskjed til deg fra Åpenbaringen:

"Og om noen trekker noe fra ordene i denne profetiske boken, skal Gud ta fra ham hans del i livets tre og i den hellige byen, som det er skrevet om i denne boken"..Åpenbaringen 22:19

 

 

Hvis du tør å begå ett slikt avskyelig kjetteri ... å ta bort den minste delen av Johannes Åpenbaring ... Jeg tviler på at du er frelst. Det gjør jeg virkelig. Ikke vis meg hvor hellig du er, eller hvor berømt. Jeg er ikke interessert i utseende ditt. Vis meg at du ikke tar bort NOE fra Johannes Åpenbaring.

 

Gud i kontroll

Ok, jeg risikerer å gli vekk fra mitt hovedpoeng. Så, la oss komme tilbake til det.

Poenget er at Gud er i kontroll. Situasjoner vil søke å overbevise deg om at dette ikke er tilfelle, men gå fremover i tro. Du kan ikke tape hvis du overgir deg til Gud og adlyder hans veier.

 

(Fra oversetteren, han som har ToreBlogg: Har oversatt artiklene, og lar resymet under stå med Google oversettelsen. Les heller alle artiklene jeg har oversatt for å få en bedre oversettelse og ett bedre bilde av hele serien han ønsket å dele: Mellom nå og katastrofen 1 til 6. Del 1 kan leses her.)

 

 

WEEKEND SHOCKCAST: Mellom nå og Disaster

Så hva gjorde vi snakke om denne uken?

Denne uken har vi snakket om hendelsene som fører til katastrofale ødeleggelser of America.Amerika og saudiarabere har bygget opp ISIS, og nå ISIS har vært å lage trekk og konsolidere gevinster. Vi har også sett trekk og mot-trekk som minner oss om den buildup til første verdenskrig og II. Vi snakket også om de spillerne som ser ut til å være løse kanoner. Alt kan skje, og noe uventet gjorde på torsdag - den tragiske downing av MH-17. Det var som om Illuminati aper hadde tent en fyrstikk i bombefabrikk.

Så, la oss snakke om det.

 

 

Lytt til helgen SHOCKCAST for 19. juli her:

 

-

-

Artiklene som du finner i denne helgen SHOCKCAST

http://www.omegashock.com/2014/07/14/between-now-and-disaster-part-1-the-buildup-of-isis/

min serie i forrige uke , snakket jeg om hvorfor og hvordan USA kan bli ødelagt, men jeg nevnte svært lite om hendelsene som leder opp til en slik katastrofe. Denne uken ville være en god tid til å dekke det.

Det er en ganske vanlig rekke trekk som regjeringer gjør før du tar sine land i krig. Vi så dette i første verdenskrig som europeiske land manøvrert for posisjon til å plukke opp bitene av en sviktende osmanske riket. Vi så det også i andre verdenskrig som Japan søkt å øke hegemoni i Stillehavet, og som Tyskland prøvde for en tredje Reich. Og nå får vi se den enda en gang som USA ønsker å forsvare den petrodollar-systemet , og som Russland prøver å unngå å bli knust av keiserlige Amerika.

-

http://www.omegashock.com/2014/07/15/between-now-and-disaster-part-2-isis-moves/

The Mainstream Media (MSM) har vært en fanget drift så lenge ... vel, jeg tror ikke engang at våre oldefedre selv opplevd ekte nyhetsformidling. Og, jeg synes at å være en interessant kommentar om hvor mye de Elites er sårbare for befolkningen. De kan ikke oppnå sine mål uten vår stilltiende godkjennelse.

Det er derfor de trenger pressen for å forme dine synspunkter og holdninger, slik at du vil gi dem den støtten de trenger. De kaller dette Psychological Operations (Psyop), og det er utrolig effektivt. Og, i disse siste dager, er Elites kommer til å trappe opp sine PSYOPS å fullføre den jobben som de startet.

-

http://www.omegashock.com/2014/07/16/between-now-and-disaster-part-3-prewar-maneuvering/

I min introduksjon til denne serien , snakket jeg til manøvrering som skjedde før andre verdenskrig. Og, er det klart for meg at vi er involvert i samme type manøvrering nå.

Problemet er at vi er i en mye, mye svakere posisjon vis-a-vis andre land. Før andre verdenskrig, ble vi eksporterer olje og ressurser til verden. Nå er vi importerer - eller å måtte være avhengig av dyre innenlandsk produksjon. Og, er vi avhengige av utlendinger for vår makt og velstand.

Alle som har satt oss i en usedvanlig utsatt posisjon - en posisjon som Russland vil vite å utnytte.

-

http://www.omegashock.com/2014/07/17/between-now-and-disaster-part-4-loose-cannons/

Etter hvert som trykket bygger seg opp mot krig , kan hendelser inntreffer som antennes konflikt på en måte som var "ikke-planlagte". Vi har sett dette gjennom historien, og vi ofte fokus på disse hendelsene som kommer fra 'venstre felt' - uten å realisere sin kilde. Når historien registrerer starten på tredje verdenskrig, vil alle fokusere på noen heller mindre hendelse snarere enn årsaken.

Noe vil skje, som en kamp antennelse en sikring, som vil blåse opp verden. Vi vil konsentrere oss om kampen, men kampene ikke eksplodere. Det er det bomber gjøre.

Jeg har allerede snakket om bombene som har blitt nøye lagt ut, klar for det riktige øyeblikket for Globale Elites til å sette dem av. Men, mer enn bare Elites har en kamp. Og, vi ofte referere til disse typer mennesker som "løse kanoner".

-

http://www.omegashock.com/2014/07/11/america-destroyed-part-5-between-now-and-then/

Jeg hadde tenkt å skrive om hvordan Gud griper inn i de onde planene til Illuminati, men timer etter at jeg skrev gårsdagens stykke, skutt noen ned MH-17 . Min første tanke var at Gud virkelig hadde grepet inn i konflikten i Ukraina. Men, jeg ønsket å vente på utviklingen.

Disse utviklingen ventet på meg da jeg våknet i morges, her i Taipei. Det er noe uhyggelig rundt denne hendelsen, og jeg tror at det er klart for meg at de Illuminati apekatter i bombefabrikk har tent en fyrstikk .

I morgen blir det en flott mulighet til å vise hvordan Gud joggles albuene av Illuminati aper, mens stikker en tommel i øyet av Lucifer.

---

Er du klar for dette?

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)

-------

Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.

-------------

Klikk på følgende link og sjokk innboksen din med The Shock Letter :

 

 

2014 Mellom nå og katastrofen - Del 5 - Dårene tenner en gnist

Artikkelen kan leses her.

 

Jeg hadde tenkt å skrive om hvordan Gud griper inn i de onde planene til Illuminati, men noen timer etter at jeg skrev gårsdagens stykke, ble MH-17 skutt ned. Min første tanke var at Gud virkelig hadde grepet inn i konflikten i Ukraina. Men jeg ønsker å se hvordan ting utviklet seg.

 

 

Og utviklingen ventet på meg da jeg våknet i morges, her i Taipei. Det er noe uhyggelig rundt denne hendelsen, og jeg tror at det er klart for meg at disse Illuminati dårene har "tent en fyrstikk i en bombefabrikk".

 

I morgen blir det en flott mulighet til å vise hvordan Gud rister albuene av Illuminati dårene, samtidig stikker en tommel i øyet på Lucifer.

-------------

 

Mellom nå og katastrofen - Del 5 - Dårene tenner en gnist

Det er et sett av omstendigheter som førte til nedskytingen av MH-17. Noen av disse forholdene er normale ved moderne krigføring. Dessverre er det noen uhellige detaljer som bør få deg til å stille spørsmål ved rapporteringen fra hovedstrømmen i media. Men, la oss gå over til "normale" ting først.

 

En ulykkes hendelse i krig

I konflikter som dette, er det alltid en "opptrappingsfase '. Den ene siden bringer inn våpen for å motvirke våpen mot den annen side. Den andre siden unngår det nye våpenet og får tak i ett annet våpen. Den første siden bringer inn enda et annet våpen ... også videre ... også videre ... også videre.

 

Når Kiev lanserte sitt angrep på separatisten Novorossiya bevegelse - eller Federal State of Novorossiya - Ukrainas regjering sendte inn tropper via fly og helikopter. Også begynner de å bruke kamphelikoptre. Separatister svarte med skulderfyrte anti-fly raketter.

 

Opptrapping på slagmarken

Når disse mennesklige bærbare luft-forsvarssystemer (MANPADS) kom inn i konflikten, svarte Ukraina med forskjellige taktikker som inkluderte høytliggende flyvninger. MANPADS har bare en rekkevidde på 13 000 meter, så transporter og bombefly flyr i de høydene som er trygge. Det er hva de gjorde.

 

Separatister svarte med å bringe inn en luftvernsystemet kalt BUK missilsystemet . Det er et gammelt system, men god nok til å ta ned de aldrende transportflyene og det ukrainiske flyvåpenets bombefly. Faktisk, er det muligens det de hadde gjort, bare dagen før, da de skjøt ned en Su-25 på onsdag.

 

                  Plassering av flyulykke med sammenligning mellom luftvernsystemer. (Via ZeroHedge.com)

 

Hendelser på slagmarken

Så, i går, da separatistene i Donetsk så en ganske stor blip på sin radarskjerm, på em kurs over deres posisjon, så antok de at det var en Antonov An-26 fra den ukrainske flystyrken . Så skjøt de den ned. Dessverre, de tok feil.

 

 

Det andre problemet er at mannskapene som bemannet BUK missilsystemet var sannsynligvis ikke så veldig erfarne operatører - ettersom utstyret var nok en eldre versjon som kom fra ett ukrainsk militærdepot.

 

Den illevarslende delen

Den delen forklarer hvordan dette var en ulykke.

Men det finnes mørkere detaljer som peker til noe langt mer uhyggelig.

 

Kiev skriver bevis på opptak før det skjer

Det første problemet oppstår når du ser hvor raskt den ukrainske regjeringen i Kiev sendte ut sine "bevis" på at det var russerne / separatistene som hadde skutt ned MH-17. Det var sent på kvelden her i Taipei, og jeg var overrasket over hvor fort de kom ut med et lydopptak av det som skjedde. Men, det er et problem med denne innspillingen.

 

Det ble opprettet dagen før flyet ble skutt ned.

 

Her er et skjermbilde av opprettelses detaljer av det 'ukrainske Beviset':

 

 

 

Beviser at den ukrainske 'innspillingen' var en fabrikasjon (via zerohedge.com)

 

 

Lukter du ugler i mosen?

 

Men, det er mer.

 

MH-17 gis beskjed om å fly over ett farlig luftrom

Nå finner vi ut at MH-17 hadde blitt viderekoblet fra sin normale fly korridor.

 

Hvorfor fløy MH-17 i en bane som avvek fra sine vanlige rutine flyvninger?

 

Når du legger til det faktum at pilotene i MH-17 var i kontinuerlig kontakt med ukrainske flykontrollen, kan du begynne å vurdere det verste.

 

 

MH-17 hadde blitt viderekoblet fra sin normale flygebane. (Via zerohedge.com)

 

Klikk på bildet for å se det i et eget vindu. )

 

Det ser ut til at flystyrten av dette flyet ikke er helt tilfeldig som man kan tro.

 

Andre fly Unngikk Ukraina den dagen

 

Ifølge The DailyMail.co.uk , var dette flymønsteret for fly i området:

 

 

               Flight mønsteret rundt Ukraina for den 17 juli 2014 (via dailymail.co.uk)

 

 

Hvis alle andre fly skulle unngå Ukraina ...

 

Hvorfor instruerte de ukrainske flygelederne  MH-17 for å fly over luftrommet som de visste var farlig - i ett luftrom som det allerede hadde blitt skutt ned et fly dagen før?

 

Mulig attentat

For å legge til en mer illevarslende punkt, så er dette fra Russia Today:

 

 

Vladimir Putin fløy hjem på en del av den samme ruten som MH-17, ca tretti minutter i forkant av dødsdømte malaysiske Boeing 777.

 

Kan dette ha vært et attentatforsøk?

 

Jeg tviler seriøst på det, men du kan forestille deg hvordan folk vil begynne å koble sammenhenger her.

 

Den spanske flyglederen

 

Vi har også denne rapporten:

 

Denne Kiev flygelederen er en borger i Spania og jobbet i Ukraina. Han ble tatt av jobben som en sivil flygeleder sammen med andre utlendinger umiddelbart etter en Malaysia Airlines passasjerfly ble skutt ned over det østlige Ukraina og drepte 295 passasjerer og mannskap om bord.

Flygelederen foreslo i en privat evaluering og basere den på militære kilder i Kiev, at det ukrainske militæret sto bak nedskytingen. Radar data ble umiddelbart beslaglagt etter at det ble klart at ett passasjerfly ble skutt ned. - ETURBONEWS via Infowars

 

Dessverre kan vi ikke - i dette øyeblikk - vite om dette er sant.

 

DAHBOO7

Forresten, hatten av for DAHBOO7 , som peker ut problemer med hendelsene rundt Downing av Malaysia Airlines Flight MH-17. Han gjorde en god jobb ved å forklare noen av de mistenkelige elementer rundt denne situasjonen. Han fikk meg i riktig retning, og jeg setter pris på det.

 

God jobb, Justin.

 

Som jeg sa i går ...

Som jeg sa i går, mens MH-17 lastet opp og gjorde seg klare til å ta av:

 

Som de globale, NWO Eliten setter sine planer i drift, som de kjemper med hverandre om hvem som skal styre verden ...

 

Har de forstår hva disse løse kanoner kan gjøre?

 

Det er en interessant tanke, og det er mer løse kanoner enn bare islamske terror wannabes (som ønsker å gjøre noe, men mangler talent til å utføre det). Det er alle typer mennesker som burde ha presset denne knappen ... i stedet for ... Den . Beskjeder blir levert til feil adresser, og telefonsamtaler blir ikke plukket opp. Møter skjer ikke når de skal. Hemmeligheter blir hvisket til feil person.

 

Massevis av små ting skje som roter til planer og strategier. Mange ting.

 

Verre, jeg tror ikke Illuminati virkelig vet hva de gjør. De er egentlig bare gløgge dårers spill med fyrstikker, mens kanoner rulle rundt løst på dekk. Men det er noen som vet hva Han gjør.

 

La meg gjenta det siste bit:

Men det er noen som vet hva Han gjør.

 

Denne noen er Gud, og jeg ville snakke om Ham i dag. Men, jeg tror at det er hensiktsmessig å henvise til Guds planer i morgen, samtidig som jeg forsøker å gjøre en helg sammendrag av denne serien.

 

Dårene har tent en fyrstikk (strid)..

 

... Men Gud har kontrollen

 

Er du klar for dette?

(Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det.)

-------

Det er et par andre kilder som har hjulpet langs veien:

Jeg har aldri kilde beforeitsnews.com , men de satte meg i riktig retning.

-------

Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar på nettstedet . Dine innspill er virkelig velkommen.

 

 

April 2014 - Innsikt: Syriske borgerkrigen - stedfortrederkrig og islamsk Apocalypse

Artikkelen kan leses her. Av og med Steve Little.

Jeg bruker Google oversettelse:

Hva er det som skjer i Syria er skremmende. Det kan ikke være noen annen måte å beskrive dette. To grupper av mennesker har dypt forpliktet seg til å ødelegge hverandre, og fanget i mellom er kristne og de eldste, kontinuerlig bebodde by på jorda - Damaskus.

Det er en tragedie av enorme andelen med ingen andre mulige end - bortsett fra fullstendig ødeleggelse. Det har allerede drept mer enn 140 tusen mennesker og ford massive antall menn, kvinner og barn. Når alt er over, vil millioner har dødd, den eldste byen på jorden skal ha blitt ødelagt, Midtøsten vil ha blitt forvandlet, og verden vil ha forandret for alltid.

-------------

 Syriske borgerkrigen - stedfortrederkrig og islamsk Apocalypse

Jeg elsker Israel. Det er mitt hjem. Jeg snakker språket. Jeg liker folk. Det er vakkert. Den israelske historien er full av både tragedie og håp. Og mest av alt, er det stedet som Gud elsker over alle andre.

Jeg sier alt, fordi de fleste vil anta at jeg synes det er greit det som skjer i Syria.

Jeg synes ettertrykkelig ikke det er greit.

 Enda viktigere, jeg vet at de fleste israelere gjør det heller ikke.

Ja, det er sant at Syria har sverget å drepe hver eneste jøde, kvinne og barn i Israel. Og, Syria har vist mange ganger en vilje til å begå slike grusomheter. Så kan du si at det er rettferdighet i hva som skjer med Syria.

Du kan si det, men jeg vil ikke. Og israelerne vil heller ikke.

Så, som jeg skriver om hva som skjer i Syria, er mitt hjerte tungt ved tanken på hva som skjer der.

Jeg finner også noen synkronitet i det faktum at denne krigen og min egen oppvåkning begynte nesten samtidig. Den 'sivile' del av denne krigen startet i mars 2011, da syriske politiet torturert noen unger pga anti-Assad graffiti på veggene i en skole i Deraa. Og, som demonstrasjonene begynte, jeg ble sjokkert av min selvtilfredshet bare dager senere da jeg snublet over kunnskap om hvordan vår nåværende situasjon var. Men, jeg har fortalt min historie før.

La oss snakke om hva som skjer i Syria.

En annens krig (proxy war)

Saudierne ville ha funnet en måte å starte denne krigen - en vei, eller en annen - fordi dette er egentlig ikke en borgerkrig. Det er en annens krig, finansiert og fremmet av korrupte Persian Gulf sunniene i et forsøk på å blokkere den økende strømmen av Iran.

USA er å hjelpe saudiarabere fordi skjebnen til USA ligger i balansen. Dersom Iran lykkes i å dominere den Persiske Gulf, vil verden ikke lenger trenger amerikanske dollar for å kjøpe deres olje, og gjelden-drevet amerikanske imperiet vil falle.

For Amerika, er det Assad som må falle, eller alt er tapt.

Dette er også en stedfortrederkrig for Russland i hennes kamp for å øve innflytelse i Middelhavet og kontrollere flyten av naturgass til Europa. Russland har en viktig interesse i suksessen av rørledningen som bygges fra Iran, gjennom Irak og deretter til den syriske kysten av Middelhavet.

Det er også en stedfortredende krig for Iran som hun konkurerer med Saudi-Arabia for dominans. Iran ser hennes sjanse til å løsne den korrupte oligarker som styrer den Persiske Gulf. Og, ønsker de å gjøre vei for den kommende av deres islamske Messias, Imam Mahdi. Du kan si at Iran er det eneste landet som ser på denne stedfortrederkrig i apokalyptiske termer.

 De som kjemper på bakken i Syria lider ikke av en så kompleks synspunkt.

... Og islamsk Apocalypse

 Hvis denne krigen er en borgerkrig, er det ikke en borgerkrig som har noe å gjøre med Syria, bortsett fra å fungere som vertskap for konflikten. Nei, dette er en borgerkrig innen Islam, over hvem som vil innvarsle de islamske siste dager. Det er en apokalyptisk borgerkrig mellom sjia-islam og sunni-islam , og bare én kan komme seirende.

Jeg begynte å tenke på dette for noen dager siden, da Reuters postet en artikkel av Mariam Karouny heter:

Apokalyptiske profetiene kjøre begge sider for å syriske kampen om endetiden

 Det er mye i den artikkelen som vil kjøle deg til beinet. Og, som jeg etter bare et par sitater fra artikkelen, for å illustrere konsekvensene ... Jeg finner ut at jeg nesten nødt til å sitere hele greia. Så, la meg starte med den første biten:

 Fra det første utbruddet av krisen i den sørlige byen Deraa til apokalyptiske prognoser av et Midtøsten dynket i blod, mange stridende på begge sider av konflikten sier banen ble satt 1400 år siden i uttalelsene fra profeten Mohammad og hans tilhengere .

 Blant de mange tusen ord, eller hadith, er kontoer som refererer til konfrontasjon av to store islamske hærer i Syria, et stort slag i nærheten av Damaskus, og intervensjon fra nord og vest i landet.

 Jeg er ikke helt sikker på hvorfor / hvor / hvordan Mohammad var i stand til å gjøre disse profetiene. Det kan være at han ble fortalt om de bibelske profetier og vridd dem til eget bruk. Eller, demonene han lyttet til gjorde kronglete for ham. Uansett, det er en forbløffende likhet med hva Bibelen sier om den epoken der vi bor.

Den Reuters artikkelen gjør også noe av et understatement, her:

 Kraften i disse profetiene for mange krigere på bakken betyr at den tre år gamle konflikten er mer dypt forankret - og langt tøffere å løse - enn en enkel maktkamp mellom president Bashar al-Assad og hans opprørs fiender.

Langt tøffere å løse begynner ikke å ta det umulige i å redde situasjonen. Begge sider er drevet av en lidenskap for å vinne denne kampen for enhver pris. Det er en hellig krig for den verst tenkelige slag - to sider som er like balansert og helt fanatisk.

 Artikkelens forfatter fortsetter deretter med å sitere en opprører fighter:

"Hvis du tror alle disse mujahedin kom fra hele verden for å kjempe mot Assad, tar du feil," sa en sunnimuslimsk jihad som bruker navnet Abu Omar og kamper i en av de mange anti-Assad islamis brigader i Aleppo.

"De er alle her som lovet av profeten. Dette er den krigen han lovet - det er Grand Battle, "sa han til Reuters, bruker et ord som også kan oversettes som slakt.

 Det er her du bør begynne å skjelve - hvor du skal begynne å kjenne kulden i en apokalyptisk fremtid. At begrepet 'Grand Battle "kommer til å ødelegge Syria. Når det er over, er alt som blir igjen ruinene for å slåss om.

Mariam Karouny, forfatteren av Reuters stykket, fortsetter:

 På den andre siden, er mange sjiamuslimer fra Libanon, Irak og Iran trukket til krig fordi de tror det baner vei for retur av Imam Mahdi - en etterkommer av profeten som forsvant 1000 år siden, og som vil dukke opp i en tid med krig å etablere global islamsk styre før slutten av verden.

 Ifølge sjia tradisjon, et tidlig tegn på at han kom tilbake fulgte med 1979 iranske revolusjonen, som setter opp en islamsk stat å gi jagerfly for en hær ledet av Mahdi til å føre krig i Syria etter sveiper gjennom Midtøsten.

"Dette islamske revolusjonen, basert på fortellingene som vi har mottatt fra profeten og imamer, er opptakten til utseendet av Mahdi", iranske geistlige og parlamentariker Ruhollah Hosseinian sa i fjor.

 Han siterte kommentarer av en åttende århundre sjiamuslimske imamen som sa et annet tegn på Mahdis retur ville være en kamp som involverer krigere kjemper under et gult banner - fargen forbundet med Libanons pro-Assad Hizbollah-militsen.

 "Som Imam Sadeq har uttalt, når de (styrker) med gule flagg bekjempe anti-sjiamuslimer i Damaskus og iranske styrker bli med dem, er dette et forspill og et tegn på den kommende av hans hellighet," Hosseinian ble sitert av Fars nyhetsbyrå.

 Kommentaren etter Ruhollah Hosseinian illustrerer et viktig poeng. Islamsk profeti, og jobben med å gjøre det skje, er regjeringens politikk i Iran. Iran er ikke et land som alle andre - som leder oss til å forstå hvorfor Israel er så nervøs om Irans kjernefysiske våpen program.

 Men, også det fører oss til dette heller retorisk spørsmål:

 Er det noen annen mulighet enn fullstendig ødeleggelse og død for millioner?

 Jeg kan ikke tenke på noe annet utfall fordi denne konflikten har blitt sentrum for global jihad.

Forfatteren fortsetter med et sitat fra Sami:

 "Vi har her mujahideen fra Russland, Amerika, Filippinene, Kina, Tyskland, Belgia, Sudan, India og Jemen og andre steder," sier Sami, en sunnimuslimsk opprørs fighter i det nordlige Syria. "De er her fordi dette er hva profeten sa og lovet, er Grand Battle skjer."

 Begge sider understreke det endelige målet om å etablere en islamsk stat som vil herske over verden før totalt kaos.

Islamsk Antikrist

 Heri ligger til grunn for hva mange ser på som den islamske Antikrist, og jeg helt forstår det.Beskrivelsen av Imam Mahdi er nøyaktig den samme som Antikrist. Det er blant mange grunner til at jeg ikke helt bort fra at muslimene vil liksom oppnå en slags enestående seier som vil tillate dem å dominere verden og bringe i deres globale, Antikrist kalifat. Men, det ville kreve en prestasjon langt utover vår nåværende evne til å forutse.

 For en islamsk Antikrist for å ta kontroll, ville vi trenger å se en langt større ødeleggelse av verden enn vi kan forestille seg akkurat nå. Ikke-islamske populasjoner ville trenge for å kollapse på en måte som vil redusere verdens befolkning langt mer enn 50%, nesten over natten - uten å forårsake samme kollaps blant muslimske befolkninger.

Jeg ser scenarier der dette er mulig, men de er så nær umulig som du kan få på dette tidspunktet. Jeg tror at det er langt mer mulig for muslimene å ønske velkommen Alien Messias som Mahdi, men det er en diskusjon for en annen tid.

 Tilbake til artikkelen

Tilbake til Reuters artikkelen. Her er et sitat fra en sunni fighter:

 "Disse hadith er hva Mujahideen blir guidet av å komme til Syria, vi kjemper for dette. Med hver bestått dag vet vi at vi lever dagene som profeten snakket om, "sa Mussab, en fighter fra Nusra Front, en sunni hardere gruppe knyttet til al-Qaida, taler fra Syria.

 Og så en fra en sjiamuslimsk fighter:

Murtada, en 27-år-gamle libanesiske sjia som regelmessig går til Syria for å kjempe mot opprørerne, sier han ikke kjemper for Assad, men for Mahdi, også kjent som imamen.

Og en annen sjia:

 Abbas, en 24 år gammel irakisk sjia fighter, sa han visste at han levde i en tid med Mahdis retur da USA og Storbritannia invaderte Irak i 2003.

 "Det var det første tegnet og så alt annet fulgt," sa han til Reuters fra Bagdad, der han sa var hvile før du drar til Syria for fjerde gang.

 "Jeg ventet på den dagen da jeg vil kjempe i Syria. Takk Gud at han valgte meg til å være en av Imam soldater. "

Det ender dårlig

Deretter avslutter Reuters artikkel med et sitat som staver undergang for de som bor i Syria:

Abu Hsaasan, en 65 år gammel pensjonist fra Sør-Libanon, sa han en gang trodde profetiene i slutten av dager vil ta århundrer å komme om.

"Ting beveger seg raskt. Jeg trodde aldri at jeg skulle bo de dagene av imamen. Nå, med hver bestått dag er jeg mer og mer overbevist om at det er bare et spørsmål om få år før han dukker opp. "

Hvis den gjennomsnittlige muslim ser ting på denne måten, vil krigere fra hele verden strømme inn i denne konflikten til det er ingenting igjen av Syria, og ingenting å slåss om ... bortsett fra steinsprut.

... Som er nøyaktig hva profeten Jesaja forutsa i kapittel 17 .

Er du klar for dette?Det er en kobling. Gjør mer enn bare å tenke på det. )

-------

Hvis du finner en feil i mitt resonnement, har et spørsmål, eller ønsker å legge til dine egne synspunkt, legg igjen en kommentar. Dine innspill er virkelig velkommen.

-------------

Klikk på følgende link og sjokk innboksen din med The Shock Letter :

http://eepurl.com/Epr5H