Naturkatastrofer og Israel

Spesielt når man ser hvordan nasjonene rører ved Israel, så går det ikke lang tid, gjerne på samme dag, katasrofer i store dimensjoner. Innlegget under er hentet her.

Orginalartikkel er fra her.

Rammer katastrofe Amerika når de presser Israel?

Her vil jeg dele en artikkel fra nettsiden jewsnews.co.il fra 14. januar 2014. Jeg har tatt meg den frihet å gjøre noen endringer i oppsettet av hensyn til lesbarhet. Innholdet i teksten, har jeg endret noe på. 

"Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, men den som forbanner deg, skal jeg forbanne. I deg skal alle slekter på jorden velsignes.» "1 Mosebok 12: 3
 
1 - The Perfect Storm
1991 30 oktober - Oslo-avtalen : 

President George H. Bush forfremmet og stolt signert den beryktede freds-avtalen på en konferanse i Madrid 30 oktober 1991 (som ledet til den senere Oslo-avtalen). Det var en avtale om "Land for fred", som krevde at Israel tildelte palestinske mordere og terrorister lande i bytte mot fred. Det forvrenger Oslo deal den var enkel: Gi oss ditt land, og vi vil slutte å drepe deg.
 
31 oktober 1991 neste dag - trykk "The Perfect Storm. " 
En svært sjelden, gigantisk storm begynte i Nord-Atlanteren, flytter fra øst til vest (feil retning for stormer å bevege seg i). Denne stormen var så uvanlig og i motsetning til "Mother Nature" som ble udødeliggjort i boken "The Perfect Storm" av Sebastian Junger, og senere i en populær film.
 
Amazon sier om boken "The Perfect Storm": ". Meteorologer kalte stormen som rammet østkysten Amerika i oktober 1991," Perfect Storm "på grunn av den sjeldne kombinasjonen av faktorer som hadde skapt det For alle andre var det en perfekt helvete. I boken "The Perfect Storm" maner forfatteren Sebastian Jünger været for leseren, som opprettet "stormen av århundret" og virkningen hadde stormen på mange av de menneskene som ble fanget opp i det. "
 
Det er interessant at en av de første stedene, "The Perfect Storm" traff var Kennebunkport, Maine. Bølgene var over 30 fot, rev ned - gjett hvems hjem - President George H. Bush, initiativtaker til Oslo-avtalen.
 
2 - Andrew
23 august 1992 : 
 
Et år senere, President Bush bokstavelig talt opp bitene fra Oslo, og prøvde å rane Israel igjen. På et møte i Washington DC prøvde Bush og hans stab igjen for å "selge" den fiktive Madrid-avtalen: "Land for fred".
 
23 august - samme dag - besøkt orkanen Andrew Florida . 
orkanen Andrew brølte og krasjet i Florida. Andrew forårsaket mer enn $ 30 milliarder i skader, mens det ødelagt mer enn 180.000 boliger. På den tiden var Andrew den verste naturkatastrofe noensinne som har truffet Amerika.
 
3 - Jordskjelv
16 januar 1994 : 

President Bill Clinton møtte med terroristen og Israel hateren, Syrias president Hafez el-Assad i Genève. De diskuterte en fredsavtale med Israel som inkluderte at Israel ga opp Golanhøydene.
 
17 januar 1994 - mindre enn 24 timer - var det et jordskjelv på 6,9 i California. Etter mindre enn 24 timer ristet det kraftig gjennom ett jordskjelv på 6,9, i Southern California. Denne mystiske skjelvet, som var sentrert i Northridge, er den nest mest ødeleggende naturkatastrofer som har rammet USA etter orkanen Andrew.
 
4 - Lewinsky-affæren
 
21 januar 1998:  Israels statsminister Benjamin Netanyahu møtte president Clinton i Det hvite hus, og ble mottatt kaldt. Clinton og utenriksminister Madeleine Albright nektet å spise lunsj med ham.
 
21 januar 1998 - samme dag - brøt Monica Lewinsky-skandalen ut.  Etter Clintons avvisning av Israels statsminister Benjamin Netanyahu brøt senere samme dag Monica Lewinsky-skandalen ut. Det ødela Clintons presidentperiode, og førte til hans riksrett.
 
5 - George
 
28. september 1998: 
Utenriksminister Madeleine Albright er ferdig med de siste detaljene i en avtale, som krevde at Israel skulle overgi seg 13 prosent av Yesha (Juda og Samaria). President Bill Clinton møtte Yasser Arafat og Netanyahu i Det hvite hus for å sluttføre en ny svindel av "Land for fred" i Israel. Arafat vendte senere til FN og erklærte mai 1999 en uavhengig palestinsk stat.
 
28 september 1998 - samme dag -. Orkanen George rammet Golfkysten  Orkanen George traff Gulfkysten med en storm på 110 mph og vindkast på opp til 175 mph. Orkanen traff kysten og deretter gikk så i stå til avtalen ble ferdigstilt, og Arafat henvendte seg til FN. Deretter slo det og forårsaket skader for 1 millard dollar. Akkurat på den tiden da Arafat forlot USA begynner stormen å avta.
 
 6 - Tornadoer tyranniserer Texas
 
15 oktober 1998:  Arafat og Netanyahu møttes på WyeRiver Plantation i Maryland. Diskusjonen var planlagt til å vare i fem dager med fokus på at Israel skulle gi opp 13 prosent av Yesha. Samtalene ble utvidet og rundet av den 23. oktober.
 
17 oktober 1998 - to dager senere - tornadoer rammet Texas.  Den 17. oktober slo kraftige stormer og tornadoer sør Texas. San Antonio-området ble oversvømmet av regn. Regn og flom i Texas fortsette frem til oktober 22 og deretter bremset den ned. Flommen ødela 25 prosent av Texas, etterlater seg skader på én milliard dollar. 21. oktober, Clinton erklærte denne delen av Texas som ett større katastrofe område.
 
7 - Finansiell krise
 
30 november 1998:  Arafat kom til Washington igjen for å møte president Clinton til å samle inn penger til en palestinsk stat med Jerusalem som hovedstad. Totalt 42 andre nasjoner var representert i Washington. Alle nasjoner enige om å gi Arafat $ 3 milliarder i bistand. Clinton lovet $ 400 millioner, og de ​​europeiske nasjonene $ 1.7 milliarder.
 
30 november 1998 - samme dag -. Økonomisk katastrofe  Dow Jones gjennomsnittlige falt 216 poeng, eller 1 desember, det europeiske fellesmarkedet, sin tredje verste dagen i historien. Hundrevis av milliarder av markedsverdier tilintetgjort i USA og Europa.
 
8 - Riksrettssak
 
12. desember 1998.  President Clinton ankom den delen av Israel som var palestinsk kontrollert, for å diskutere fiaskoen i "Land for fred".
12 desember 1998 - samme dag - Clinton ble brakt til riksrett. Representantenes hus stemte for fire punkter i riksrett av president Clinton.
 
9 - Tornadoes
 
3 mai 1999:  Arafat planlagt en pressekonferanse for å kunngjøre en palestinsk stat med Jerusalem som hovedstad.
3 mai 1999 - samme dag - kraftige stormer i Oklahoma og Kansas.  Den sterkeste tornado system som noen gang hadde rammet USA, pisket gjennom Oklahoma og Kansas. Stormene ble satt til 316 km / h, den høyeste hastigheten som er registrert. Arafat utsatt sin kunngjøring til desember 1999 på anmodning fra kamerat president Clinton. I sitt brev til Arafat roste og oppmuntret Clinton Arafat for hans "ambisjoner for sitt eget land."
 
10 - Allison
 
8 juni 2001:  President George W. Bush sendte sin sekretær, Tenet til Jerusalem for å fremme sin "Veikart for fred" - en videreføring av svikt i Osloavtalen.
8 juni 2001 - samme dag -. Den tropiske stormen Allison rammet Texas  Den tropiske stormen Allison rammet Texas - President George W. Bush 'hjemland. Allison forårsaket mer skader enn $ 7 milliarder dollar og lukket George Bush flyplassen i to dager. Allison fortsatte i fem lange dager. Når Tenet forlot Jerusalem, falt Allison.
 
11 - Katrina
 
23. august 2005.  Dette var en av de tristeste dagene da jeg så og hørte jøder som ble utvist fra sine hjem, som var de vakreste stedene ... Gush Katif var paradis. Og det ble ødelagt av de som tok den.
Israel fullført evakueringen av Gazastripen og ga det til palestinerne. Evakueringen av Gazastripen kom direkte fra president Bush '"Veikart for fred."
Utryddelsen var en ny "tilfeldighet" ... her fortelles det hvordan en amerikansk så på stormen ...
23 august 2005 - samme dag -. Den tropiske stormen Katrina  23. august dukket det opp en liten, ubetydelig tropisk storm i Atlanterhavet sør for Bahamas. Det ble kalt Katrina. Utgangspunktet erklært meteorologer at USA ikke hadde noe å frykte. Katrina ga noen slag, men data anslag sier at Katrina hadde glidd stille langs Atlanterhavet. På tross av datamaskinene, snudde Katrina i sørøst, streifet sørspissen av Florida, og deretter tok hevn med en uventet vri på den varme Golf.Meteorologer som spores Katrinas uvanlig bane, stemplet Katrina som en av historiens mest bisarre orkaner.
 
29 august 2005 - orkanen Katrina rammet New Orleans.  Katrina ledet rett til New Orleans, og tok fordel av hvert øyeblikk sin dødelige styrke. Det ble bokstavelig talt tatt opp som en vindstyrke "utenfor skalaen" mandag 29 august. Nasjonen så med redsel, at den dødelige Katrina traff og slaktet den skjøre Gulfkysten. Den destruktive Katrina forlot tidligere ett vakkert hjem som hauger av verdiløst søppel. Den dødelige Katrina kastet likene som søppel langs motorveien.
 
Da Katrina hadde endt sitt dødelige oppdrag, led Amerika under den verste katastrofen i sin historiske tid. Da jeg så at tusenvis av hjem ble ødelagt, så gikk mine tanker tilbake til de amerikanske bulldosere som ødela de jødiske hjem på Gazastripen. Da jeg så tusener og tusener av amerikanske borgere som hadde blitt evakuert fra sitt land, kunne jeg ikke unngå å tenke på det jødiske folk gråter fordi de bokstavelig talt tryglet om å få lov til å forbli på deres land. Men det jødiske folk ikke fant nåde for Amerika.
 
Uten nåde ... "bulldozet" Katrina titusenvis av boliger helt. Og Katrina "evakuerte" helt den berømte byen New Orleans. Hundretusener ble hjemløse, hjelpeløs og uten håp. Den største fortrengning av amerikanske borgere i historien skjedde. Over 10.000 mennesker ble anslått døde. Over 400.000 arbeidsplasser ble utryddet. President Bush ba om 50 milliard dollar fra Kongressen for første runde av Katrinas dyre regningen. Anslagsvis ble Katrinas sluttregningen på over 150 milliarder dollar.
 
De fleste journalister beskrev kjølvannet av New Orleans som verre enn noe de noensinne hadde sett.
 
Kan det muligens være sant, hva som er skrevet? 
Våker Herren virkelig Hans eget lille land ...
 
De sier: «Kom, la oss utslette dem som folk, så Israels navn ikke lenger blir husket!».....
Som ilden brenner opp en skog og flammene setter fjell i brann, slik må du jage dem med din storm og skremme dem med dine stormkast."
 
Salme 83:5, 15-16
 
 

14 febr 2015 - White House giving Netanyahu Cold Shoulder, Winter Storms Batter the U.S

Artikkelen kan leses her.

Vice President Joe Biden along with many other representatives from the US will not be in attendance when Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu addresses a joint session of Congress next month as a show of defiance against Israel as tensions continue to escalate between the White House and Israel, Now Multiple states from coastal New England to Michigan are under blizzard warnings as Winter Storm Neptune, now slicing through the Great Lakes, prepares to deliver a bitter blast of high winds and snow to a swath from the Midwest to the Northeast, including parts of New England still struggling to recover from a series of major snowstorms virtually unprecedented in modern times. That’s not all! Next Week the South could face crippling conditionsand up to a foot of snow and Blizzard conditions in some areas!

17 febr 2015 - Kraftig vintervær herjer i USA

Hus sto i flammer – ble slukket til is: Da brannmannskapene i West Philadelphia rykket ut til brann i et legesenter mandag. Det tok flere timer og mye vann før flammene var slukket, og da alt var over frøs huset til is på grunn av det kalde været som herjer på østkysten av USA. 

Et kraftig vintervær skaper store problemer for både vei- og flytrafikk i Midtvesten, samtidig som USAs østkyst er rammet av rekordlave temperaturer.

Artikkelen kan leses her.

Over 2.600 flyavganger er kansellert, og snø, sludd og underkjølt regn skaper store problemer på veiene.

Vinterværet har til nå rammet delstatene Missouri, Arkansas, Illinois, Tennessee, Kentucky, Indiana, og Ohio. I Arkansas har delstatsmyndighetene stengt skoler samt bedt alle offentlig ansatte holde seg hjemme fra jobb.

Sjekk været der du er

I Washington DC er det erklært unntakstilstand grunnet kraftig snøfall, og alle hovedstadens offentlige bygninger holder stengt. I byen er det registrert 14 kuldegrader celsius, en ny kulderekord.

Også i byen New York er det satt kulderekord, der det er registrert 15 kuldegrader.

Ble slukket til is

Mellom disse byene, i West Philadelphia, fikk brannmannskaper kjenne på kuldegradene mandag. Da et legesenter sto i flammer måtte de til med mye vann for å slukke brannen. 

Det hele endte med at huset ble til et isslott. Se video øverst i artikkelen.

3 aug. 2015 - Gud I Bibelen Advarer Sine Fiender Med Ekstrem Varme

Artikkelen kan leses her.

Gud I Bibelen Advarer Sine Fiender Med Ekstrem Varme, Og Gud Forbannet Iran Med 164 Graders Vær Den Dagen Iran Truet Israel Med Utslettelse

I Bibelen Gud advarte sine fiender med hungersnød og ekstrem varme og muslimske Iran sist fredag ​​fikk forbannelsen, en tripple-sifret heat wave (164 grader), som skjedde rett når det truet med å utslette Israel  etter atomavtale slo det med globale krefter .Den anti-Gud hedenske verden er å få en følelse av hva som skal komme: ekstrem varme og sult.

 

Temperaturen i Iran var så høy at Irans varmen indeksen brøt nesten at verdensrekorden som var en kvelende 164 grader. Meteorologiske eksperter sier Iran opplever noen av de hotteste temperaturene "noensinne utholdt av menneskeheten." "Det var en av de mest utrolige temperaturmålinger jeg noensinne har sett, og det er en av de mest ekstreme målingene noensinne i verden," AccuWeather meteorolog Anthony Saglia fortalte  The Telegraph.

 

Så rett etter muslimske Iran condoled den kristne forfølger muslimske nasjonen Pakistan for Heatwave dødsfall under Ramadan, det var Irans tur til å få det.

 

For å forstå hvilken type varme Iran fikk, den høyeste kjente varmen indeksen kjent i historien var 178 grader, som ble spilt inn i den andre forbannede sted i Midtøsten, Muslim Saudi Arabia, i Dhahran 8 juli 2003.

 

165 og 178 grader er en temperatur ved hvilken kan man vurdere å sette ovnen som er en sikker minimums  koketemperatur for en rekke matvarer.

 

 

Jeg måtte ha bodd i Dhahran Saudi Arabia.

 

Og bare for å forklare omfanget av denne varmen, kan sammenligne de verste hetebølger kjent i nyere historie.

 

I januar 2009, Melbourne så  tre dager i strekk  med 109-graders vær. I juli og august 2003, land i Europa sizzled gjennom hva enkelte forskere ansett sin varmeste sommeren siden 1500 AD drepe 14.000 i Frankrike og temperaturene steget til 104 grader. Dette betyr ikke engang komme nær 165 grader.

 

I USA, i 1936 North American heat wave hadde temperaturen stiger til all-time høyder i 12 stater, fjerne 120-graders merket i enkelte regioner.

 

Likevel muslimske Kuwait nådd en glohet 128,5 grader i 2012 og sist torsdag den traff 127 grader og i den muslimske nasjonen Irak på søndag var det ventet å treffe over 120 grader.

 

Foruten bor i muslimske Saudi-Arabia, jeg også bodde i Jeriko, nær Dødehavet som legger 1388 fot under havoverflaten. Det er det laveste sted på jordoverflaten hvor temperaturen ofte topper 120 grader. Jeg glemte aldri den varme utslett som dekket våre hele kroppen som vi hadde ingen air condition. Mercy kom da min far kjøpte vår første fan før min lillesøster Aida døde av den ekstreme varmen. Min far anklaget min amerikansk mor (selvfølgelig) forut hennes død ble forårsaket fra viften mens glemmer vi lever i et helvete-hull.

 

Jeg har også bodd i Death Valley, California, den laveste sted i USA Historisk dagen Death Valley nådd sin verdensrekord maksimumstemperatur på 134 grader Fahrenheit var 10. juli 1913, måten mindre enn hva vi har sett i de muslimske nasjoner Iran og Saudi-Arabia.

 

 

Den høyeste registrerte temperaturen i hele Asia ble faktisk opplevd i Israels Tirat Tzvi tilbake 21. juni 1942 i løpet av de dagene av Holocaust, når temperaturen treffer 129,2 grader . Gutt at landet ble forbannet da det var tomt for jøder.

 

Men 164 grader og 178 grader? Dvs nok til å steke bacon. Det som skjedde i Iran er ulikt noe som ble sett i det siste.

 

The National Weather Service sier at ved en varmeindeksen  over 125 grader  "heteslag er svært sannsynlig". Tidligere i sommer, i muslimske Pakistan, en hetebølge  drepte over 1200  mennesker. Temperaturene i Midtøsten er ventet å holde seg høy de  neste dagene spørre noen land for å bestille  obligatoriske fridager  i et forsøk på å holde folk ut av varmen.

 

Og bare for å vise opptakene fra Midtøsten i løpet av denne pressekonferansen, her er Amman Jordan, sjekk ut denne pressekonferansen som forårsaket en sjelden sett massiv sandstorm:

Se film her.

Og se film her.

Mens mange vil gråte "global oppvarming", er det faktisk solen varme opp kommandoen fra den Allmektige ved. I Bibelen Guds proklamerte tørke som en av konsekvensene av ulydighet (Mos 28.23,24) (Sak 14.17). En annen form for dom Jesaja profeterte synes å være  ekstrem varme  - varme alvorlig nok til å drepe folk:

Åpenbaringsboken ser ut til å snakke om de samme sluttengangshendelser og spår ekstremvær som en del av Guds dom over nasjonene. Det blir  hard, hete :

Folk blir lurt av global oppvarming. Djevelen vet profeti. Han vet jorden vil varme opp. Det står skrevet i Bibelen. Stole på det som står. Og så, djevelen (og ja djevelen finnes) instruerer sine sycophants, Al Gores av verden til å tro på en løgn. En løgn som er foreviget på "folkeslag":

Selge global oppvarming svekker nasjonene. Foruten de hetebølger, er det en kommende hungersnød som treffer først og fremst den muslimske verden, og hvis du er i tvil, kan du lese vår siste rapport  Nilen og Eufrat tørker opp: Begge elvene er i News Og Begge elvene er i Bibelen (An uunngåelig hungersnød plager den muslimske verden)

I mellomtiden, kan du vurdere dine bidrag til Rednings kristne .