10 juli 2017 - Dokumenter viser hvordan Hollywood fremmer krig på vegne av Pentagon, CIA og NSA

USAs militære ledelse og etterretningstjenester har en langt mer direkte kontroll med hva underholdningsindustrien produserer enn hva folk er klar over. Pentagon og etterretningstjenestene sørger for at Hollywood sprer holdninger, følelser og oppfatninger som er fordelaktige for USAs kriger og landets militær-industrielle kompleks.

Tom Secker og Matthew Alford rapporterer om sine forbløffende funn etter å ha trålet gjennom tusenvis av nye amerikanske militære og etterretningsdokumenter som de har sikret seg via Freedom of Information Act. Dette skriver Insurgeintelligence.

Les hele artikkelen her.

Så langt Tom Secker og Matthew Alford.

En lang og svart historie

CIAs og Pentagons makt i Hollywood har vært kjent lenge, men hvor omfattende denne makta er, begynner først nå å bli klart.

I 2008 publiserte for eksempel The Guardian artikkelen An offer they couldn’t refusesom også viser hvordan Pentagon og CIA har endret manuskripter, finansiert filmer, undertrykt sannheten og direkte grepet inn i film- og TV-produksjonen.

I artikkelen CIA’s TV network bringer Spy Culture ei liste over filmer og TV-serier som har vært direkte påvirket eller styrt av Pentagon og CIA.

Da propagandafilmen for al-Nusras PR-avdeling White Helmets fikk Oscar for «beste dokumentarfilm» ble det pinlig klart hvor nær forbindelsen er mellom CIA, Pentagon og Hollywood. Dette er ikke noe nytt, men aksen mellom US DoD (Department of Defence) er blitt styrket voldsomt de siste par tiårene til det punktet at samarbeidet er nærmest sømløst.

Les hele artikkelen her.

Hva media ikke skriver om

Han avslørte en god del som ikke media skrev om. Bla. at fetteren til Obama i Kenya, Rylan Odinga,, og ved et valgnederlag, så svidde hans muslimske venner av 800 kirker, og fikk drept 1000 kristne. Denne Rylan Odinga, For å få fred i landet så gikk regjeringen inn, og sa at Ryland Odinga fikk være statsminister. Denne Ryland Odinga,fikk økonomiske støtte fra Obama, 1 million dollar, for sin valgkamp. Hør også om hva Den Nye Verdensorden planlegger.

4 nov. 2016 - Hvorfor notorisk løgner Clinton er verst tenkelige kandidat

Foto: Justin Sullivan/AFP

Av: Hanne Nabintu Herland, religionshistoriker og forfatter

Et hovedproblem ved norsk presse er at omtrent alle avisene mener det samme. Det virker som om gruppepresset og konsensustenkningen innad i media nå er så sterk at nesten ingen våger å stikke nakken ut og mene noe annet enn det «gutteklubben grei» har bestemt - disse som styrer med nærmest totalitær hånd hvilke oppfatninger som skal være «lov å ha» i Norge. Enten du leser Dagbladet, VG eller Aftenposten får du det identisk samme ideologiske perspektivet, påfallende samkjørt og helt ute av takt med det som en gang var idealet om objektiv informasjon og kritisk journalistikk.

Når pressen ikke lenger stiller kritiske spørsmål, glir journalistikk lett over i propaganda der makthaveres oppfatninger blir presentert som den eneste sannhet. Dette har vi opplevd før i europeisk historie. Og nå ser vi det samme i massiv skala under det amerikanske valget. Ensidig «Trump-hets» og «Hillary-hyllest» gjør at nyansene forsvinner og tung mediemessig manipulasjon styrer folkeopinionen i den ønskede retningen.

Les også: Slik kan Trump vinne

Dessverre fungerer ledende norske aviser omtrent ensidig som mikrofonstativ for ikke-demokratiske eliter i USA, som sitatformidlere fra amerikansk presse der over 90 prosent av mediene nå eies av 6 bedrifter, ifølge Business Insider. Samtlige av dem støtter Hillary Clinton. Det du får presentert er den kapitalsterke USA elitens meninger, ukritisk videreført rett inn i norsk presse via «cut and paste» metoden. Hillary Clinton kritiseres selvsagt ikke i ledende USA medier hvis kapitalsterke eiere støtter henne - norsk presse følger etter som nyttige idioter. Saken ble nylig tatt opp i «Kapitalen» på Radio Nova der jeg ble intervjuet om dette.

Det ser heller ikke ut til å bekymre norsk presse at USA ikke lenger regnes som et demokrati. Rapporter fra ledende universiteter som Princeton, samt opprop fra USAs viktigste intellektuelle betegner USA nå som et oligarki, der et fåtall styrer på vegne av folket. USA er ikke lenger et demokrati og folkestyre. Til det er maktkonsentrasjonen samlet i altfor få hender.

Norge har forøvrig virkelig tatt rollen som nyttige idioter og gode hjelpere for det ikke-demokratiske amerikanske maktapparatet. Som kjent er Norge og Saudi Arabia de to statene som betaler mest inn til Clintons private Clinton Foundation - en organisasjon som nå er under etterforskning i USA, blant annet fordi givere får påfallende mange saker igjennom ved hjelp av Demokratene. Dette ifølge Judiciary Watch som er en tverrpolitisk organisasjon i USA som har æren for å, etter årelange rettsaker, fått frigjort en rekke av de mye omtalte hemmelige emailene til Clinton. Dokumenter som i etterkant har bevist at Clinton har løyet, under ed, for Kongressen ved en rekke anledninger.

Innlegget fortsetter under bildet.

Hanne Nabintu Herland. Foto: Paul Bernhard

For Norges del har hundrevis av millioner gått til Clinton Foundation og andre amerikanske tiltak, med det påfallende resultatet at norske politikere i bemerkelsesverdig grad de siste årene får ledende stillinger innen USA kontrollerte internasjonale organisasjoner. Vi har Jens Stoltenberg, Espen Barth Eide, Torbjørn Jagland, Rune Andersen og så videre, nå også Erna Solberg som leder en eller annen «kjendisgruppe» i FN. Norge trer altså villig inn i det internasjonale segmentet der donasjon av penger til ledende politikere og deres «hjertesaker» omtrent automatisk resulterer i at man tildeles fine stillinger innenfor ønskede segmenter. Hadde det samme skjedd i Afrika, ville vi øyeblikkelig kalt det ren korrupsjon.

Les også: Jeg orker ikke en analyse til

At ikke utenriksministre som Børge Brende skammer seg over å så åpenlyst delta i denne typen aktiviteter, er for meg helt ubegripelig. At ikke norske medier hudfletter de samme politikerne og krever deres avgang, er tilsvarende ubegripelig. Dagbladet og enkelte andre er unntak her, de skrev om saken i sommer. Norge mister retten til å kritisere andre for korrupsjon, når vi så villig deltar i det samme korrupte systemet gjennom vår tilknytning til maktapparatet rundt Hillary Clinton, en person som nå, til og med, er under etterforskning i USA, etter tiltale tatt ut av FBI, - likevel smiler vi og støtter videre en kandidat som har løyet for Kongressen under ed - gang etter gang etter gang.

Innlegget fortsetter under bildet. 

Utenriksminister Børge Brende. Foto: NTB Scanpix

Både Judicial Watch, Wikileaks og andre har aktivt bidratt til å avsløre den pil råtne løgnkulturen som omgir Clinton. Hun har løyet under ed om emailer, løyet under ed om sin rolle i Benghazi saken, vært aktivt innblandet i organiseringen av å transportere NATO våpen som endte i Al Qaida hender i Libya over til Syria rebeller med tilknytning til de samme terrorgruppene, via Tyrkia, men kritiseres altså likevel ikke i amerikanske medier - som eies av hennes støttespillere. De siste Wikileaks avsløringene viser også at Obama og Clinton aktivt har bidratt til å finansiere ISIS/Daesh, også bemerkelsesverdig lite omtalt i ledende amerikanske medier.

Husker ingen hvor «plutselig» ISIS oppsto i vestlige medier, med tilgang til hele den vestlige verdens aviser omtrent på samme dag? Disse gutta hadde åpenbart meget gode venner i USA, bemerkelsesverdig tilgang som de øyeblikkelig fikk til verdenspressen. Hvert eneste skritt de foretok seg, ble beskrevet og glitrende fotografert - foto som også på minutter fant veien til vestlig presse. Avstraffelsesmetodene ISIS bruker skiller seg forøvrig ikke fra vanlig praksis i Saudi Arabia, et land der ISIS/Daesh fremvekst har blitt hyllet fra dag en - nasjonen er som kjent også USAs største støttespiller i Midtøsten. Den som gransker Wikileaks dokumenter, finner raskt temmelig stygge informasjonsbiter, noe jeg forøvrig gjør om dagen og skriver bok om Midtøstens kriger de siste 20 årene. Aftenposten fikk jo eksklusiv tilgang til disse da de først kom, men skriver i likhet med amerikansk presse, svært lite om det man finner der.

Les også: Dette intervjuet kan ødelegge alt for Donald Trump

Hillary Clinton, som norsk presse ensidig hylles som eneste «verdige presidentkandidat», har vist en bemerkelsesverdig krigsvillighet til å støtte ødeleggelse av Midtøsten stater, nå sist uttrykt gjennom hennes stadige ønske om en «no fly zone» over Syria. Man blåser altså lang marsj i internasjonal lov og FNs statutter om respekt for nasjoners suverenitet. Og alle som har opplevd hvordan radikale islamister - med vestlig støtte - brutalt tok makten i land etter land under «den arabiske våren» og avsatte disse landenes sekulære styresmakter, vet hva «no fly zone» betyr. Det så vi i Libya: NATO - og et særs velvillig Norge - går inn og teppebomber et land på vegne av den ene parten i landets borgerkrig og hjelper Saudi støttede islamist grupper og jihadister som ønsker å innføre Sharia lovgivning, til makten. Vi husker alle Hillary Clintons rå latter da hun hørte at Libyas statsleder Gaddafi var brutalt drept. Clinton vil nå også eskalere Syria krigen og sende inn bakketropper. Russland har foreløpig respondert på de betydelige truslene som en Clinton seier ville medføre, med å flytte deler av sin militære flåte til havområdene rundt Kypros og i nærheten av Syria.

At amerikanerne er gode venner med terrorgrupper og jevnlig «bruker» disse som støttespillere i Midtøsten, bør nå ikke lenger komme som et sjokk på noen. Eksemplene er blitt altfor mange til at denne typen informasjon forsatt kan overraske. Mange husker selvsagt at det var dette NATO bidro til i Libya, - å hjelpe Al Qaida affilierte grupper til makten.

Ett eksempel som illustrerer det nære samarbeidet: Mannen som var en ledende støttespiller til NATO invasjonen, Abdulhakim Belhadj, ble militær guvernør i Tripoli straks byen falt, og deretter hyllet av amerikanerne som «libysk frihetsforkjemper og nasjonalhelt» - det finnes fine bilder av John McCain sammen med Belhadj. Den samme mannen var før Libya krigen leder av en av de Al Qaida affilierte gruppene i landet (LIFG), informasjon som var velkjent hos amerikanerne. I 2015 ble samme mann ISIS leder i Libya, altså bragt til makten med NATOs og Norges aktive hjelp.

Den amerikanske håndteringen av Midtøstens konflikter er jo dramatisk påfallende idet de støtter terrorgrupper ett sted, og kjemper mot de samme et annet. Det er et virrvarr uten like. Amerikanerne kjemper imot Daesh/ISIS og i Mosul, men kjemper for de samme gruppene og Al Qaidas Syria avdeling Al Nusra Front (al Sham) i Øst Aleppo. Amerikanske bombefly bidrar i Syria til å hjelpe Al Nusra, Daesh og andre, blant annet ved å bombe broer som gjør det lettere for disse å forskanse seg.  Dette er bare ett av de mange eksemplene som peker i retning av at det kan tenkes at USA ønsker å skape storkonflikter i regionen, konflikter som lett kan utvikle seg til en tredje verdenskrig. Til og med kinesiske slagskip har det siste året befunnet seg i Middelhavet. Man vet at dersom Clinton vinner valget, vil det være et ønske fra hennes side å bidra til en eskalering av krigen i Syria med øket støtte til Al Qaida gruppene der.

Den kyniske hauken Clinton er meget kapabel til å starte en verdenskrig, noe USA kunne trenge - slik som før andre verdenskrig da amerikansk økonomi også lå i grus på 1930-tallet og andre verdenskrig løste USAs økonomiske vanskeligheter og satte dem tilbake på toppen. Den elendige amerikanske økonomien står også i dag i sentrum. I The origin of financial crisis forklarer George Cooper godt hvorledes valget av å starte storkriger i historien har vært velbrukt som metode for å kvitte seg med tunge gjeldsbyrder. Den amerikanske sentralbanken er, som kjent, privat eid av noen få familier. Det kan lett antas at disse nå kjemper for å ikke miste sine penger - USA er som kjent betydelig begjeldet med rundt 20 trillioner dollar i gjeld, noe som lett, ved en enkel renteforhøyelse, kan sende landet inn i en brutal konkurs. Man har, som kjent, ikke løst 2008 finanskrisen, men videreført den ved å «kurere gjeld med mer gjeld». En følge av en konkurs vil være at USA går fra å være et såkalt I-land til et U-land på kort tid.

Det er rasjonelt å anta at realitetene er så brutale for dagens ikke-demokratiske amerikanske elite, at brutale virkemidler også vil brukes i et forsøk på å endre situasjonen. Mange, deriblant IMF, snakker om at drastiske internasjonale tiltak må til for å kunne redde amerikanske økonomi. Med andre ord, jeg vil anta at Hillary Clintons krigsvillighet og vilje til å bidra til det man på engelsk kaller «total war», kan her være USA elitens ønskede løsning på egne økonomiske utfordringer. Selvsagt ligger denne typen tenkning langt unna det vi forbinder med «demokratisk», men så er altså USA heller ikke et demokrati. Konklusjonen er at det skitne vannet rundt den notoriske løgneren Hillary Clinton er såpass opprørt at hun overhode ikke fremstår som noen god presidentkandidat. Hun kan lett bidra til en svært alvorlig opptrapping av internasjonale konflikter.

3 okt. 2016 - KYNISK PR KAMPANJE STØTTET AV AL QAIDA "WHITE HELMETS" PÅGÅR I VESTLIG PRESSE.

Artikkelen er hentet fra her.

Det pågår en betydelig og usedvanlig kynisk PR kampanje i vestlige medier med åpenbart mål av å skape total krig i Syria. Med organisasjonen “White Helmets” i spissen – som står tett på Al Qaida grupper i Syria og finansieres fra Vesten – foregår det nå en gigantisk PR kampanje så preget av USAs krigspropaganda at jeg må si jeg ikke har sett maken hittil.

Vi har altså ikke lært noe av hendelsene i Libya krigen og den massive propaganda som pågikk i vestlige medier i 2011, som siden viste seg ikke å stemme med virkeligheten. I Libya tok Al Qaida grupper makten med NATOs hjelp og ISIS’ ledere som var NATOs støttespillere under Libya krigen nå sitter som øverste ISIS militære.

Nå skjer nøyaktig den samme opptrappingen i Syria, med samme amerikanske ønske om “en flyforbudssone” som bidro til den totale ødeleggelse av Libya. Også norske aviser, der unge journalister uten reell kunnskap om situasjonen eller eldre journalister som virker komplett ideologisk hjernevasket, lar seg lure eller kjøpe eller påvirke til å videreformidle denne typen ytterst grov amerikansk krigspropaganda, helt åpenbart en gigantisk PR kampanje med kynisk bruk av barn og iscenesatte bilder for å appellere til følelser og skape en storkrig mellom USA og Russland.

Parallelt, og selvsagt ikke tilfeldig, pågår det kamper på bakken i Aleppo der de amerikansk og norsk-støttede terror gruppene, Al Nusra Front (en jihadist organisasjon som er Al Qaidas Syria divisjon) ( Jabhat Fateh al-Sham) som en av dem, disse er nå på vikende front og er iferd med å tape kampen om Øst Aleppo. Amerikanske fly bombet for noen dager siden to broer, noe som hjalp Al Nusra Front som dermed kunne forskanse seg ytterligere uten at bakkestyrker nådde inn til dem. Amerikanerne fungere altså som rene støttespillere til Al Qaida grupper i Syria. Det er helt ufattelig at til og med norsk venstresides aviser ukritisk bifaller de amerikanske strategiene. Man burde vært massivt kritisk til norsk krigsdeltagelse i Syria, særlig etter erfaringene med hva vår Libya deltagelse førte til.

Vi som lever i denne regionen og står så tett på Syria krigen er meget sjokkert over hvor langt man går i å skrive ting som ikke er sant. Les hva Pål Steigan skriver om saken. En rekke referanser foreligger i hans artikkel, selv skriver jeg bok om dette i øyeblikket, en bok som vil avsløre en rekke elementer ved nettopp “White Helmets” som vil sjokkere mange.

Skulle “White Helmets” tildeles Nobels Fredspris, mener jeg at det er på tide at Sverige tar tilbake prisen og at andre enn inkompetente nordmenn deler den ut i fremtiden. De siste årenes politisering av Nobels Fredspris er allerede skandaløs og har svekket prisens betydning verden over. Prisen anses allerede i altfor stor grad internasjonalt som en “pris som gis til de som amerikanerne ønsker”. Det er meget trist og ikke i tråd med Alfred Nobels ønske.

Det er med stor lettelse å se at det faktisk finnes enkelte få nordmenn som Steigan som stiller seg kritisk til denne massive formen for propaganda i pressen. For meg er det komplett uforståelig at norske medier så lettvint godtar og videreformidler denne alvorlige krigshissingen, som jo alle vet at lett kan utvikle seg til en tredje verdenskrig. Ønsker vi virkelig en verdenskrig til? Media fungerer nå som de ultimate krigshisserne, i opptakten til noe som isåfall vil være et forferdelig ødeleggende scenario.

At USA nå åpenlyst går ut og sier at de med vilje ikke angriper Al Nusra Front, – en organisasjon som er en del av Al Qaida, er en tilsvarende ubegripelig strategi, med mindre USAs hensikt er å fremskynde en verdenskonflikt. Jeg vil oppfordre alle til å sette seg nøye inn i disse sakene, og forstå i hvilken alvorlige grad vår samtid preges av en propaganda-bruk i media som ikke er vestlig presse verdig.

Vi burde vite bedre enn dette, vi burde hatt medier som reflekterte kritisk journalistikk, dybdejournalistikk og ikke bare fungerte som et mikrofonstativ for amerikansk krigspropaganda. Dette er sjokkerend, og en meget, meget farlig trend, særlig også tatt i betraktning at USA ikke lenger regnes som et demokrati av ledende studier ved bade Princeton universitetet og andre, samt blant landets ledende intellektuelle. (Ref. en rekke artikler jeg har skrevet om dette, se katalogen i hjemmesiden).

Hanne U. Herland

11 juni 2016 - Hitler ble finansiert av Federal Reserve og Bank of England

Sakte vil mytene om Nazi-Tyskland, Adolf Hitler og andre verdenskrig bli brutt ned og den virkelige historien om det 20. århundre vil gradvis bli etablert

Artikkelen kan leses her.

Denne artikkelen av Yuri Rubtsov ble opprinnelig utgitt i 2009 på ru-polit.livejournal. Den ble oversatt av Ollie Richardson for Fort Russ på 14 mai 2016

Det er en virkelig utmerket stykke skriving og gjør en god jobb med å trekke bort gardinen bort for å avsløre sannheten bak Hitlers vei til makten og opprettelsen av Nazi-Tyskland. Det var både et resultat av finansiering fra Wall Street og ved assistanse fra amerikanske "big business". Historiebøkene som er skrevet i Vesten er alle ganske vrangvridde, og jeg kan legge til: Ganske bevisst, om fremveksten av Hitler og nazistene; det er store hemmeligheter som skal holdes skjult, og mange av dem ville ha dype konsekvenser i den moderne verden, om de vil bli allment kjent. 

Videre, hvis folk hadde lært av triksene i fortiden, så ville det ha være mye vanskeligere å lure folk i dag; derfor denne artikkelen er gjennomsyret med mye relevans til dagens verden hvor de samme gamle trikset med å lage en diktator, for så å tjene på å knuse dem senere, har blitt gjentatt mange ganger - Saddams, Gadaffi, de ble alle kalt "den nye Hitler på et tidspunkt , og så merket dem for døden; samme gamle triks, bare forskjellige navn og ansikter.

Les hele artikkelen her.

 

CIA Pilot sverger ed: Flyene tok ikke tårnene ned den 9/11

Hvis de ikke kan eller ikke motbeviser teorien, vil den amerikanske regjeringen ved å unngå å kommentere den, være slik at den offisielle versjonen som ble gitt 9 sept. Kommisjonen, ikke har noe med sannheten å gjøre

Artikkelen kan leses her.

I sin ekspertuttalelser den offisielle versjonen av hendelsene som hevder to flyene krasjet inn i tårnene er faktisk "fysisk umulig."

Med rapporter fra Kreml denne uken at president Putin er klar til å slippe satellittbilder som beviser at tvillingtårnene ble ødelagt av "kontrollert riving" snarere enn av kraften fra to fly, er det enorme framskritt for  å motbevise den offisielle 9/11 kommisjonen sin versjonen er riktig.

En sånn erklæring er seriøst i lovverket. I motsetning til noen annen form for uttalelse, blir en erklæring "Lovens Sannhet" hvis det ikke blir tilbakevist. Det er nå opp til motstanderne til John Lears teori å presentere bevis og forsøke å motbevise hans uttalelse punkt for punkt.

Hvis de ikke kan eller ikke motbevise teorien, vil den amerikanske regjeringen ved unnlatelse være slik at den offisielle versjonen som tilbys av 9/11 kommisjonen kan ikke være sannheten.

 

Og tro meg, det gjør at uttalelsen til John Lear en meget sterk sak. Han er ikke bare en enkel pilot som kaster sin mening rundt omkring. Han er så nær som du kan komme å være i amerikansk etterretning og romfart aristokratiet.

Barnebarn av Learjet grunnlegger Bill Lear, John selv er en pensjonert flykaptein og tidligere CIA-pilot som har fløyet over 100 forskjellige typer fly i løpet av 40 år med aktiv flyging. Han innehar flere FAA Airman sertifikater enn noen annen FAA sertifisert pilot. Han har flydd hemmelige CIA-oppdrag i Asia, Afrika, Øst-Europa og Midtøsten.

 

John Lear, en pensjonert flykaptein og tidligere CIA-pilot med over 19 000 timer flygetid, har sverget en erklæring om at ingen fly fløy inn i Twin Towers ettersom det ville ha vært "fysisk umulig".

I utgangspunktet trenger du ikke ønsker å krangle med John Lear om fly og fly. Du ønsker ikke å krangle med ham om flyene fløy inn i høye bygninger og bringe dem til bakken. Her er hva han har å si i sin sverget erklæring om flyene som angivelig har kjøpt ned Twin Towers:

Ingen Boeing 767 passasjerfly traff Twin Towers som det har blitt svikaktig påstått av regjeringen, media, NIST og dets leverandører. Slike krasj kan ikke forekomme, fordi de er fysisk umulig, som vist, av følgende grunner:

I tilfelle av at et fly går inn i den sørlige tårnet, vil en ekte Boeing 767 ha begynt 'teleskoperende "når den treffer nesen 14 tommers stålsøyler som er 39 inches på midten.

Den vertikale og horisontale halen ville ha øyeblikkelig skilt fra flyet, traff stålboks søylene og falt til bakken. Motorene som påvirket  stålsøylene ville ha opprettholdt sin generelle form og enten falt til bakken eller blitt gjenfunnet som skrot i den sammenraste bygningen.

Ingen Boeing 767 kan oppnå en hastighet på 540 km / h på 1000 fot over havet "parasitt drag dobler med hastighet" og "parasitt kraft 'kuber med hastighet. Viften delen av motoren er ikke konstruert for å ta imot volumet av tette luft ved at høyde og hastighet.

Stykket av påståtte ytre skroget inneholder 3 eller 4 vindus utskjæringer er uforenlig med et fly som traff 14 tommers stålboks søyler som er lagt på over 500 mph. Det ville ha blitt sammenkrøllet.

Ingen signifikant del av Boeing 767 eller motor kunne ha trengt de 14 tommers stålsøyler og 37 fot utenfor den massive kjernen av tårnet uten en del av det faller til bakken.

Rester av kollapsen skal ha inneholdt store deler av Boeing 767, inkludert 3 motor kjerner som veier ca 9000 pounds stykket som ikke kunne ha blitt borte. Likevel er det ingen bevis for noen av disse massive strukturelle komponenter fra enten 767 finnes på WTC.

En slik fullstendig bortfall av 767 er umulig.

Det må en svært dyktig pilot å tolke "EFIS" (Electronic Flight Instrument Display) skjerm med noe som ingen av de kaprede pilotene ville ha vært kjent eller fått opplæring i, og bruke sine kontroller, inkludert balanseror, sideror, flaperons, heiser , spoilere og struper å utføre, kontrollere og vedlikeholde en nedstigning.

 

15 jan 2016 - Putin: Russland er klar til å vise bevis på at 9/11 var en innsidejobb

Russlands president Vladimir Putin har kalt den datoen han planlegger å lansere et bevis på at den amerikanske regjeringen og etterretningsorganisasjoner var ansvarlig for "kontrollert riving" av World Trade Centre i 9/11 angrepene.

Artikkelen kan leses her.

Som en bokser trygg i sin egen styrke, har Putin absorbert press fra USA og avventer sin tid, venter på det rette øyeblikket for å treffe.

Bevisene er så eksplosive at han vet at han bare trenger å treffe en gang.

Ifølge innsiden av Kreml, har president Putin nevnt 11 september 2016 som dato han planlegger å slippe satellitt opptakene som beviser entydig den amerikanske regjeringens mørkeste hemmelighet: at 9/11 angrepene var et falskt flagg terror hendelse begått mot sine egne borgere.

Den amerikanske regjeringens hemmelige terror aktiviteter hjemme og internasjonalt vil bli avslørt, undergrave troverdigheten til nasjonen på verdensscenen, og beviser at Putin er den eneste store verdenslederen som virkelig bekjemper terrorisme og mørkere krefter.

 

Det er velkjent at Putin er en fan av synkronitet, men det er mer til den 11 september 2016 datoen enn en bare årsdagen for angrepene. Det er også starten på en politisk ustabil periode i USA.

Ikke glem: den amerikanske regjeringens mørkeste hemmelighet er også deres største akilleshæl.

Dette slaget vil slå hardt. Det vil være masseprotester i byene og ukuelig offentlig sinne som vil føre til et folkelig opprør, som kulminerte nesten helt sikkert i en revolusjon. Regjeringen vil bli fullstendig ødelagt, og den nye verdensorden de støtter vil bli kastet ut i kaos.

2016 er året Putin har lovet å ødelegge Illuminati. Den enkle trinn for å velge riktig tidspunkt for å dra nytte av den store amerikanske akilleshæl kan godt være hans første skritt mot å riste opp status quo og oppfylle sitt løfte.

22 des. 2015 - IS ble lagd av USA, og vi kommer til å ødelegge dem

President Putin har levert et bitende angrep på den amerikanske regjeringen, og anklager amerikanske etterretnings og offentlige tjenestemenn for å skape og videreføre ISIS.

Artikkelen kan leses her. 

En reporter spurte om hvordan Russland ser USAs rolle i bekjempelsen av terrorisme i Midtøsten: Putin svarte med å si:

"Mesteparten av terrorismen vi ser i Midtøsten er på grunn av amerikansk utenrikspolitikk. Men verre enn det, al-Qaida og ISIS er faktisk amerikanske oppfinnelser, og den sistnevnte av de to kjemper Russland mot i Syria ".

Hans bemerkninger kommer bare uker etter presidentkandidaten Rick Santorum innrømmet at IS fikk lov til å stige til makten pga. president Obama og utenriksminister Hillary Clinton, når deres administrasjon beordret CIA å bevæpne og trene dem i Jordan i 2012 for å destabilisere Syrias regjering.

Men Putin gikk videre og sa at IS er fullstendig fabrikkert av USA:

"Vi har alle sett iscenesatte halshugging video lekket fra senator John McCains team. Det var russiske hackere som avslørte det. Vi vet også at CIA har trent IS. En amerikansk senator avslørte det. IS er en svindel. De er laget i USA og Russland vil ødelegge dem ".

Putin, som har vært veldig tydelig om å ødelegge illuminati i løpet av 2016, og har nylig forpliktet seg til å sende flere soldater til Syria i kampen mot terrorisme. Han har sagt at Russland ikke vil stoppe før jobben i Syria er gjort. Selv om det betyr å kjempe direkte mot USA.

2011 - Ingenting å se her..Obama siterer Soros-finansierte doktrine for å rettferdiggjøre bombingen Libya president

Artikkelen er her. (har oversatt raskt. Om noe er usikkert, så les orginalen)

I sin tale til nasjonen i går, President Obama siterte en militær doktrine finansiert av milliardæren filantrop George Soros som den viktigste begrunnelsen for amerikanske og internasjonale luftangrep mot Libya. 

Bortsett fra direkte siterer læren Obama antydet Soros-finansierte militære prinsippet fire ganger i hans 28-minutters tale som forklarer hvorfor han bestemte seg for å gripe inn i Libya. Opprinnelsen til den militære doktrine, sitert av Obama i går, gikk uten å bli rapportert av nyhetsmedier. "En tankefull mengde med risiko og kostnader ved militær aksjon," uttalte Obama på begynnelsen av sin tale, "vi er naturlig motvillige til å bruke makt for å løse verdens mange utfordringer." "Men når våre interesser og verdier står på spill, har vi et ansvar for å handle," sa han. "Det er det som skjedde i Libya i løpet av de siste seks ukene." 

Ansvaret på å beskytte, eller ansvar for å opptre, som sitert av Obama, er et sett av prinsipper, nå støttet av FN, basert på ideen om at suvereniteten er ikke et privilegium, men et ansvar som kan trekkes tilbake dersom et land er anklaget for "krigsforbrytelser", "folkemord", "forbrytelser mot menneskeheten" eller "etnisk rensing."Begrepet "krigsforbrytelser" har til tider vært ukritisk brukt av ulike FN-støttede internasjonale organer, inkludert den internasjonale straffedomstolen, eller ICC, som har brukt den til israelske anti-terror operasjoner på Gazastripen. 

Det har vært frykt for at ICC kunne brukes til å straffeforfølge amerikanske soldater. Global Centre for Responsibility to Protect er verdens ledende forkjemper for den militære doktrine. To av det globale konsernets rådgivende styremedlemmer, Ramesh Thakur og Gareth Evans, blir de opprinnelige grunnleggerne av "ansvars" doktrinen, med duoen selv det merkelige begrepet «ansvar for å beskytte». 

Som WND var først til å rapportere, er en primær Funder og viktig forkjemper for Global Centre for Responsibility for å beskytte Soros 'Open Society Institute. Også Thakur og Evans spiller på flere brett med Soros. 

Soros 'Open Society Institute er en av bare tre statlige finansieringskildene som Global Centre for Responsibility skal beksytte. Regjerings sponsorer er Australia, Belgia, Canada, Nederland, Norge, Rwanda og UKstyrets medlemmer av gruppen inkluderer FNs tidligere generalsekretær Kofi Annan, tidligere Irland president Mary Robinson og sørafrikanske aktivisten Desmond Tutu. Robinson og Tutu har nylig gjort solidaritetsbesøk til Hamas-kontrollerte Gazastripen som medlemmer av en gruppe kalt De Eldre, som inkluderer tidligere president Jimmy Carter. 

Annan så berømte sitat, "Land suverenitet, i sin mest grunnleggende forstand, blir omdefinert - ikke minst av styrkene til globalisering og internasjonalt samarbeid. statene ... er instrumenter for å tjene sitt folk og ikke omvendt.

"Obama siterte doktrinene flere ganger Bortsett fra hans direkte sitat av "ansvars" doktrinene i sin tale i går kveld, for å forklare hvorfor USA opptrer i Libya, Obama antydet læren fire ganger.

Følgende er relevante utdrag fra talen: * I dette arbeidet, har USA ikke handlet alene. I stedet har vi fått selskap av en sterk og voksende koalisjon. Dette inkluderer våre nærmeste allierte - nasjoner som Storbritannia, Frankrike, Canada, Danmark, Norge, Italia, Spania, Hellas og Tyrkia - som alle har kjempet ved vår side i flere tiår. 

Og dette inkluderer også arabiske partnere som Qatar og De forente arabiske emirater, som har valgt å ta sitt ansvar ved å forsvare det libyske folk. * I går kveld, besluttet NATO å ta på seg ekstra ansvar for å beskytte libyske sivile. For å ta bort USAs ansvar som leder og - mer avgjørende - vårt ansvar for våre medmennesker under slike omstendigheter ville ha vært et svik av hvem vi er.

Oppgaven som jeg har tildelt våre styrker - for å beskytte det libyske folk fra umiddelbar fare, og å etablere en Fly Forbuds Sone - bærer med seg en FN-mandat og internasjonal støtte. Så ville kostnadene og vår del av ansvaret for det som kommer etterpå. 

Soros: Rett til å 'trenge nasjonalstatenes grenser'  Soros selv skissert grunnleggende "avsvar for å beskytte" i en 2004 Foreign Policy Magazine artikkel med tittelen "Folkets Suverenitet:

Hvordan en ny vri på en gammel idé og kan da beskytte verdens mest sårbare pasientgrupper. " I artikkelen Soros sa "å true suvereniten tilhører folket, som igjen delegere det til sine regjeringer." "Hvis myndighetene misbruker makten som er overlatt til dem fra borgerene, har man ingen mulighet til å korrigere slike overgrep, så er innblanding utenfra berettiget,

"Soros skrev. "Ved å angi at suvereniteten er basert på folket, vil det internasjonale samfunnet trenge nasjonalstatenes grenser beskytte rettighetene til borgerne. "Spesielt kan prinsippet om folkets suverenitet bidra til å løse to moderne utfordringer: hindringer for å levere bistand effektivt til suverene stater, og hindringer for global kollektiv handling hvor staten håndhever intern konflikt. " 

Og flere av Soros uttalelser rundt "ansvar"  er det grunnleggere Evans og Thakur som fungerer som co-leder av Den internasjonale kommisjonen for intervensjon og statssuverenitet, som oppfant begrepet " ansvar for å beskytte. " 

I sin kapasitet som medhjelper, Evans spilte også en sentral rolle i å initiere grunnleggende skifte fra suverenitet som en rett til "suverenitet som ansvar." Evans presenterer Responsibility to Protect den 23 juli 2009, på FN Generalforsamlingen, som ble sammenkalt for å vurdere prinsippet. Evans spiller på flere brett med Soros, inkludert Clinton Global Initiative. Thakur er stipendiat ved Senter for internasjonal Governance Innovation, som er i samarbeid med en økonomisk institutt grunnlagt av filantrop milliardær George Soros. Soros er med i styret for International Crisis Group, en "krisehåndtering organisasjon" hvor Evans fungerer som presidentfullmektig. 

WND har tidligere rapportert hvordan gruppen har fått USA til å kreve å normalisere båndene med Det muslimske brorskap, den Hoved opposisjonen i Egypt, hvor langvarig amerikansk alliert Hosni Mubarak ble nylig veltet. Bortsett fra Evans og Soros, omfatter gruppen i styret egyptiske opposisjonslederen Mohamed ElBaradei, så vel som andre personligheter som har dialog med Hamas, en voldelig avlegger av den muslimske brorskap. 

WND rapporterte også krisegruppen har også begjært den algeriske regjeringen til å stanse "overdreven" militære aktiviteter mot al-Qaida-tilknyttede grupper og å tillate organisasjoner som søker å skape en islamsk stat til å delta i den algeriske regjeringen.

Soros 'egen Åpen Society Institute har finansiert opposisjonsgrupper over hele Midtøsten og Nord-Afrika, blant organisasjonene som er involvert i dagens kaos. 

Makt presser doktrinene

Doktrine grunnleggeren Evans, i mellomtiden, er nært knyttet til Obama assistent Samantha Power, som angivelig er sterkt påvirket av Obama i konsultasjoner som førte til beslutningen om å bombe Libya. Power er det nasjonale sikkerhetsrådet spesialrådgiver for Obama om menneskerettigheter. Evans and Power har vært felles hovedtalerne på arrangementer der de har kjempet for "Ansvar For å beskytte" prinsippet sammen, for eksempel 2008 som den Globale Philanthropy Forum, hvor også Tutu deltok. I November, på Internationale Symposium for å forebygge folkemord og masseovergrep, Power, deltar som representant for Det hvite hus, argumenterte for bruk av 

13 april 2015 - Fra Iran til Cuba, Obama lager allianser med USAs fiender

Artikkelen kan leses her.

"Dagene hvor vår agenda på denne halvkule som antok at USA kunne blande seg inn ustraffet, de dagene er forbi" Sa Obama

Red.anm: Det er en grunn til, før Obamas tid, at USA ikke hadde forbindelser med Cuba. De er en hard kjerne kommunistregime i tråd med Russland, og siden tidlig på 1960-tallet, en svoren fiende av USA. De har ikke endret denne politikken i 2015. Men det er nettopp på grunn av sin anti-amerikansk holdning at Obama er så betatt av frieriet dem å fri til dem. Og til våre lojale allierte som Israel, behandler han med hån og forakt. 

PANAMA CITY - President Barack Obama og Cubas president Raul Castro håndhilste på fredag ​​på et toppmøte i Panama, et symbolsk ladet gest som de søker å gjenopprette båndene fra fiendeskapet under den kalde krigen.

Over: USAs president Barack Obama (L) snakker med sin cubanske kollega Raul Castro før innsettelsen av VII Summit of the Americas i Panama City den 10. april 2015. REUTERS / Peru Presidency / Handout via Reuters

Obama og Castro forventet å møtes igjen på lørdag og snakke om deres innsats for å gjenopprette fulle diplomatiske forbindelser og øke handel og reise mellom de to landene.

Deres tilnærming, først avduket i en historisk politisk dreining i desember, er det sentrale spørsmålet på toppmøtet i Amerika møtet i Panama. "Dagene der vår agenda i denne halvkule så ofte antatt at USA kunne blande seg ustraffet, de dagene er forbi," sa han.

GIR IRAN EN PLATTFORM FOR Å FULLFØRE ATOMVÅPEN PROGRAMMET

Med en potensiell Iran-amerikansk atom avtale i sikte, tilbrakte utenriksminister John Kerry mye av den siste uken å konsultere med allierte og betrygge de som var nervøs om fremtidsutsiktene. Benjamin Netanyahu Israels statsminister adresserte Kongressen for å advare om vilkårene av de offentlige rapportene ville skape en "dårlig avtale", som fortsatt vil la Iran ha en kjernefysisk infrastruktur som de fortsatt kunne skape bomber.

OBAMA PRAKTISERER TAQIYYA I LØPET AV 2012 GJENVALG KAMPANJE:

Se video her: https://www.youtube.com/watch?v=JUtcFGdVecI

Selvsagt, Obama løy så det rant i denne videoen. I 2015 er Obama frir til Iran og forakter Israel. Iran har kjernefysiske reaktorer og tilhørende anlegg i Arak, Bushehr, Gachin, Isfahan, Natanz, Parchin og Qom opererer 24 timer i døgnet.  Les alt om det her. Amerika, er du virkelig, virkelig så dum? Fullførte Obama virkelig "lammende sanksjoner" mot Iran? Ikke nok til å "lamme" noen av Irans syv atomkraft områder, selvsagt.

I Obamas muslimske tro, praktisering av taqiyya åpner for at en muslim kan fortelle løgner og praktisere bedrag hvis det resulterer i å fremme islam. Dette er akkurat hva Obama gjør når han har valgkamp eller holde taler. Han forteller deg nøyaktig hva du ønsker å høre, så når han får myndigheten og makten han ønsker seg, går han videre og gjør det han opprinnelig planlagt å gjøre uansett.

Jeg klarer ikke lengre engang å gjenkjenne Amerika. Virkelig ikke!. Den fjerde av juli pleide å være en av mine favoritt helligdager, nå gjør den meg bare trist.

26 mars 2015 - Motarbeider Obama Nigerias kristne statsminister fra å hjelpe dem mot muslimske terrorister

Artikkelen kan leses her.

En honnør til James Simpson ved Accuracy in Media for å dele denne eksklusive historien .

Simpson historien bringer opp en meget, meget urovekkende spørsmålet, som nok en gang må være arkivert under: hvilken side er Obama på?

Som bakgrunn, mens Michelle Obama var fremme hennes hashtag kampanje for å #Hente- hjem-våre-jenter- etter Boko Haram masse kidnapping, Obama-administrasjonen jobbet bak kulissene til å undergrave Nigeria innsats mot terroristene.

Simpson skriver: "Obama nektet å selge Nigeria våpen og forsyninger som var nødvendige for kampen, og gikk inn for å blokkere andre vestlige allierte fra å gjøre det. Administrasjonen har også nektet Nigeria etterretning fra droner som opererer i området for å lokalisere Boko Haram. Mens Boko Haram kidnappet skolejenter, kuttet USA olje kjøpet fra Nigeria til null, og førte landets økonomi inn i uro og økte sine bekymringer om sin evne til å finansiere sin kamp mot terroristene. Nigeria svarte ved å kansellere en militær trening avtale mellom de to landene. "

Admiral (Ret) James Lyons lar oss få vite hemmelighetene som Muslimene ønsker at du ikke skal høre

Se denne videon på litt over 3 minutter. Den beskriver en eldre amerikansk Admirals oppgitthet over Amerikansk tilnærming til Islam - og kaller Islam ikke en religiøs bevegelse, men politisk.

Se videon her.

3 jan 2015 - Oliver Stone antyder at CIA sto bak et kupp i Ukraina

Filmskaper Oliver Stone (t.h.) har på Facebook lagt ut dette bildet fra Moskva av seg selv og Ukrainas avsatte president Viktor Janukovitsj. FOTO: privat

Den omstridte, amerikanske filmskaperen Oliver Stone peker på CIA som en sannsynlig bakspiller i avsettelsen av Ukrainas president Viktor Janukovitsj.

Artikkelen kan leses her.

Oliver Stone har vært i Moskva i desember og forteller om det på sin offisielle Facebook-side.

- Jeg intervjuet Viktor Janukovitsj i fire timer i Moskva for en ny, engelskspråklig dokumentar produsert av ukrainere. Han var Ukrainas legitime president inntil han plutselig ikke var det lenger 22. februar, skriverOliver Stone på facebooksiden. På twitter skrev han at det «luktet av CIA».

Presidenten som rømte

Krisen i Ukraina toppet seg i februar. President Janukovitsj hadde gått tilbake på en tidligere avtale om å knytte landet nærmere til EU og hadde i stedet kommet til enighet med Russland om å fornye båndene mellom Kiev og Moskva.

Da myndighetene forsøkte å stanse titusener som demonstrerte på og rundt Kiev-torget Maidan, kom situasjonen raskt ut av kontroll og i løpet av noen februardager ble opp mot 100 drept og over 1000 såret. 22. februar ble det klart at Janukovitsj hadde rømt til Moskva. Parlamentet mente han hadde forlatt sin post og innsatte en midlertidig regjering og utlyste nyvalg.

- CIAs fingeravtrykk

Den fire timer lange dokumentarfilmen som Stone er involvert i, skal fortelle historien slik Janukovitsj og hans krets ser den. Stone hevder at det «fremstår som klart at de skytterne som drepte 14 politifolk, såret 85 og drepte 45 protesterende sivilister, var utenforstående tredjepartsaktører».

- Mange vitner, inkludert Janukovitsj og politiembetsmenn, mener at disse utenlandske elementene ble introdusert av provestlige grupper – med CIAs fingeravtrykk på seg, argumenterer Stone.

- Pensum i regimeskifte

Flere medier viste imidlertid – da hendelsene pågikk – opptak som tydet på at det var medlemmer av den ukrainske sikkerhetstjenestens russisktrente antiterrorgruppe som skjøt på demonstranter. Den daværende innenriksministeren ga også klart uttrykk for at politiet var blitt utstyrt med kampvåpen og at disse kunne bli brukt i tråd med lovgivningen.

Stone mener på sin side hendelsene i Ukraina minner mistenkelig om flere tumulter i Venezuela.

- Skap nok kaos, slik CIA gjorde i Iran i 1953, Chile i 1973 og i talløse andre kupp, så kan den legitime regjeringen bli veltet. Det er Amerikas myke maktutøvelse kalt 'pensum i regimeskifte', hevder Stone.

- En skitten historie

 

Aftenposten var blant mange medier som hadde reportasjeteam i Kiev i februardagene da opp mot 100 ble drept og over 1000 ble såret.

FOTO: Paal Audestad

Han mener vestlige medier feilaktig har dekket massakren på Maidan som resultat av et ustabilt og brutalt russiskvennlig Janukovitsj-styre.

- Dette er en tvers gjennom skitten historie, men i det tragiske kjølvannet har Vesten fastholdt den dominerende historien om «Russland på Krim» i stedet for «USA i Ukraina», fremholder Oliver Stone.

Avslørte stemmefusk

Russland har i mange år hatt marinebaser på Krim-halvøya og annekterte området etter at Janukovitsj ble avsatt og en folkeavstemning gikk inn for tettere tilknytning til Russland.

Aftenpostens utsendte reporter avslørte imidlertid allerede i mars hvordan avstemningen i Krims lokale parlament om å holde folkeavstemningen var manipulert.

Får ros og kjeft

Ifølge Moscow Times finner Stones synspunkter gjenklang i den offisielle historien fra Moskva om Ukraina-krisen. Også president Putin har pekt på «krefter utenfra» som delvis ansvarlige. De to møttes i november, og Stone uttrykte ønske om å lage en dokumentar om Putin.

Oliver Stone har over 300.000 følgere på sin offisielle Facebook-side. Statusoppdateringen om Janukovitsj-intervjuet hadde fredag fått over 2700 kommentarer. Noen skryter av Stone, mens andre ler av ham eller skjeller ham ut. I all hovedsak får de kritiske innleggene flere likes enn dem som roser ham.

- Konspiratorisk tankegang

Blant kritikere andre steder enn på Stones Facebook-side er skribenten Leonid Bershidsky, som skriver for nyhetsbyrået Bloomberg:

- Stone, og de som deler hans konspiratoriske tankegang, er velkommen til å selge sin kunst som «sannhet», men hvis de ikke forstår forskjellen, lurer de først og fremst seg selv, skriver han.

- Korrupsjon ikke hovedsak

Filmskaperen lar seg ikke affisere av kritikken. Han medgir i en senere statusoppdatering at det godt kan hende Janukovitsj var korrupt, men at det ikke er hovedsaken for ham.

- Det store bildet er at USA aldri ga opp å bruke Ukraina som en utskytningsrampe mot de nedre deler av Sovjetunionen, nå et redusert Russland. Denne kaldkrigspolitikken versjon 2.0 fortsetter på et svært dødelig vis. Enten det vet det eller ikke, har det ukrainske folk havnet i midten og lidd meget under dette ideologiske korstoget, uttaler Stone.

 

2 okt 2014 - USA begår overgrep i Midtøsten

Artikkelen kan leses her.

Det er all grunn til ikke å følge USAs aggresjonspolitikk i Midtøsten. I det nye ideologisk- heller enn realisme motiverte USA er det åpenbart ikke lenger folkets vilje som teller.

Så bomber USA Midøsten atter en gang og «deltar i borgerkriger gjennom å ensidig støtte den ene av partene», som Robert McNamara advarte så sterkt imot i The fog of war. Denne gangen sloss USA mot ISIS, som de siste månedene har vist at de har med seg verdens beste presseeksperter og noen av verdens rikeste som har hjulpet dem til makten.

Paradoksene står i kø. For ifølge Foreign Affairs teller ISIS kun noen få tusen sunni-jihadister, i 2011 var de så få som 800 i Irak. Etter ISIS’ verdensomspennende PR kampanjer, går nå USA også til angrep inne i Syria sammen med ledende sunni-stater,- de samme som i lang tid har ønsket å styrte den demokratisk valgte regjeringen i Syria.

I USA har man nå gitt betydelig støtte til sunni-jihadister i Syria, skjønt alle vet at disse har samme mål som ISIS, nemlig å fjerne shia støttede Bashar al-Assad i det som er vår tids blodigste geopolitiske regions- og religionskrig. The Washington Institute og andre kilder bekrefter at ISIS har mottatt hundrevis av millioner dollar fra personer i Saudi Arabia, Qatar, Tyrkia og Kuwait, - land som alle er USAs allierte i regionen. Seniorforsker ved Washington Institute for Near East Policy, Andrew Tabler, påpeker at pengene har gått via Kuwait og inn til Syria opprørere som ble organisert som deler av ISIS.

At USA bryter internasjonal lov ved å bombe Syria uten samtykke fra landets myndigheter ser ikke ut til å bekymre amerikanerne. At en rekke av de USA støttede sunni-ekstremistene i Syria ifølge AntiWar har inngått enn ikke-angrepspakt med ISIS, er visstnok heller ikke viktig. At Assad er demokratisk valgt og ved forrige valg fikk over 88.7 % av stemmene, har heller ingen påvirkningskraft.I dagens USA er respekten for FNs folkerett og staters suverenitet lik null.At Assad støttes desperat av kristne og andre minoriteter, er sekulær og vestlig kledd med en kone som ikke bruker hijab, betyr intet. Anklagene mot Assad om bruk av kjemiske våpen har heller aldri blitt verifisert og omtrent de eneste områdene man ikke fikk samlet inn kjemisk arsenal fra var i regioner kontrollert av opprørere.

At en undersøkelse fra Public Policy Polling viste at hele 74 % av USAs befolkning er imot en ny krig i Midtøsten, spiller også liten rolle. I det nye ideologisk- heller enn realisme motiverte USA er det åpenbart ikke lenger folkets vilje som teller. Professor Bruce Ackerman ved Yale University sier at krigshandling mot ISIS også bryter med konstitusjonen som krever et nytt mandat fra Kongressen, ettersom autorisasjonen etter «9.11-attentatet» kun gjaldt aksjon mot land som hadde deltatt i planleggingen av dette.

Igjen ser Samuel Huntington ut til å få rett i sine dystre fremtidsprognoser om at storkonflikter kom til å gå langs kulturelle skillelinjer, fordi sivilisasjonene ikke forstår hverandre. Med mindre det er verre: man forstår hva man gjør, men våpen- og andre industriers profittsøkende trenger krig. For uten USAs aktive deltagelse i ødeleggelsen av land etter land, ville konfliktene ikke på langt nær vært på samme nivå.

Også Norge tok feil. APs leder, Jonas Gahr Støre skrev i New York Times at den arabiske våren “ikke er basert på islamistiske strømninger, men er langt mer pragmatisk enn Vesten ser ut til å tro» og «vil ikke åpne for nye muligheter for Al Qaida». Siden bombet Norge Libya, Afrikas rikeste stat sønder og sammen etter ordre fra USA og hjalp nettopp Benghazis Al Qaida tilknyttede opprørere til makten. Libya var et land der verdiene var jevnt fordelt i en velferdsstat med et BNP høyere enn Italia, Australia. NRK Brennpunkt dokumenterte siden hvorledes norske piloter fikk beskjed om å bombe tilfeldige mål. Krigsdeltagelse ble ikke engang diskutert i Stortinget, det var snakk om en SMS til enkelte partiledere.

Selv var jeg en av de få som hadde innsigelser, idet jeg i Aftenposten påpekte at NATOs krigføring og bidrag til folkemordet i Libya er et av vår tids verste eksempler på Vestens overgrep. NATO har gått fra å være en transatlantisk forsvarsallianse til en maktpolitisk angrepsallianse mot svake stater der Vestens interesser er truet.

Iraks statsminister, Nouri al-Maliki anklaget nylig Saudi Arabia og Qatar for å stå bak borgerkrigen i Syria med over 6 millioner flyktninger og hundretusenvis drept. Det ser heller ikke spesielt bra ut at Saudi prins Bandar bin Sultan ifølge The Independent allerede i 2001 uttrykte til MI6 at «I nær fremtid vil shia muslimer lide betydelig i Midtøsten. Vi er 1 milliard sunni-muslimer som er lei av å ha shia i regionen.»

Pardoksalt nok hylles udemokratiske Saudi Arabia og dets prinser av republikanernes leder, senator John McCain. Han bekreftet ifølge CNN selv linken til Saudi Arabia da han:«takket Gud for Qatar, Saudi Arabia og prins Bandar som sammen med oss finansierer opprøret i Syria.» Han tok ifølge The Atlantic æren for å ha oppmuntret Riyadh til å bistå økonomisk. USA var altså en aktiv medspiller i opptakten til den grusomste borgerkrigen etter andre verdenskrig.

Da McCain besøkte Syria for å vise USAs støtte til sunni-opprørere i 2013, ble han smilende avbildet med opprørsledere. Det kan pinlig nok se ut til at ISIS’ leder, Abu Bakr al-Baghdadi er en av dem, noe som har ført til betydelig spekulasjon. Bildene viser også ifølge The Telegraph amerikansk støtte til det gamle Baath partiet til Saddam Hussein der nåværende leder General Al-Douri lenge vært på USAs liste over ettersøkte terrorister. En rapport fra Der Spiegel hevder dessuten at USA direkte har trent opp ISIS medlemmer i Jordan.

Her er enda en ironi: Når ISIS er i Syria er de USAs allierte, når de krysser grensen over til Irak, blir de fienden. For sunni-jihadi grupper har i Syria lenge bedrevet samme aktivitet som nå gjøres i Irak, - halshugging, korsfestelser, drap på sivile.

Det er all grunn til ikke å følge USAs aggresjonspolitikk i Midtøsten.

Hvis ikke vinden snur, kan vi stå overfor svært alvorlige storkriger som kan føre verden ut i ytterligere mangel på stabilitet.

Aftenposten kronikk 29.9.14

 

Juni 2014 - DEL I - Fødselen av Petro dollar

Artikkelen er hentet her. Kan oversettes via nettleserens Chrome.

________________________

Del 1: Dette er en interessant observasjon av USAs voksende makt ved hjelp av olje og forbindelser med Saudi Arabia, som bla. har gått ut over Israel og flere andre nasjoner.

________________________

Orders from Riyadh – Part 1 – The Birth of the Petrodollar System

  | 17 Comments

After I thought my way through yesterday’s article, things have become a bit clearer. And, this has allowed me to understand the morning news a little better.

As I said yesterday, if the petrodollar system falls, the American Empire falls. This means that whoever controls petroleum, controls the American Empire.

We invaded Iraq twice to preserve the petrodollar. We’ve been training and arming jihadis in Syria to preserve the petrodollar. And, we seem awfully reluctant to do ANYTHING to ISIS because of the petrodollar.

Oh, and we’ll have a nuclear war because of the petrodollar. I almost forgot about that one.

————————————–

Subscribe to The Shock Letter and receive my articles in your inbox:

http://eepurl.com/Epr5H

————————————–

Orders from Riyadh

What an amazing set of circumstances. Because of the deal made back in 1973 between Nixon and Faisal bin Abdulaziz Al Saud (friends call him King) of Saudi Arabia, America’s foreign policy has been captured by Islam.

Whoa. I can’t believe that I just wrote that, but it’s true.

The true leaders of Islam, the ruling family of Saudi Arabia, have America on a leash. If America doesn’t do what the House of Saud tells them to do, wellll… they just have to hint at how great the Chinese yuan would be as the new petro-currency… and, America will salute and obey.

And yes, the situation really is that bizarre.

Let me take a moment to go over again why this is true, because I know that this is almost too incredible to believe. And, I only believe it because I did the math. So, let’s DO the math.

It Starts With World War II

At the beginning of World War II, everyone was afraid that Germany and Japan would win, so they shipped their gold to the safest place on the planet – America. Austria, France, Britain, China and a bunch of other people sent their gold bullion to America, for safe-keeping.

After World War II was over, America was the only country with all of her industrial capacity undamaged, so she became the manufacturing powerhouse of the world. And… she had all the gold.

Bretton Woods Agreement

Furthermore, the US dollar was still on the gold standard, so it was natural for all the major currencies of the world to put themselves on the gold standard by tying their currencies to the US dollar. It was just a logical thing to do. We call this the Bretton Woods Agreement.

Oh, and since the Soviets were such a big threat, they left their gold in the US.

All of this concentrated a tremendous amount of financial power in the hands of the US, and as Lord Acton wrote in 1887:

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely. Great men are almost always bad men.

Well, like I said, America couldn’t keep her hands out of the cookie jar and started to print more dollars than she had in gold. And, that worked fine as long as the other nations of the world didn’t figure this out.

And, they didn’t – for about twenty-something years.

This allowed the US to build up a big military, a space program and buy votes… I mean… invest in a welfare state. The fox was in charge of the hen house, and the chickens had no idea.

Bretton Woods Agreement Ends

Unfortunately, for the US, the chickens (Britain, France, Germany, etc.) started to figure out that the US wasn’t playing fair.

However, since the price of gold was set at $35/ounce, the chickens decided to buy back their gold and get out of the ‘hen house’. The process started out as a trickle, and then became a flood. All the dollars that the US government had been printing were starting to come home to roost, and the US treasury was going to run out of gold. And THAT could not be allowed to happen.

That’s why Nixon took the US dollar off of the gold standard on August 15th, 1971. That solved the problem about the declining gold reserves, but it was replaced by a much bigger one.

How was America going to fund Lyndon Johnson’s welfare state AND the cold war with the Soviet Union?

Ouch.

The Oil Problem

As Richard Nixon and Henry Kissinger dithered over what to do about this problem, another situation was raising its ugly head – oil.

During the late 1940s, America stopped being an exporter of oil and became a net importer. In the 1950s, 10% of all oil consumption was imported. In the ’60s, it was 18%. And then, in 1970, US production of crude oil peaked. American imports of oil were going to accelerate, right at the time when the US dollar was going to get weaker and weaker.

This meant that the might of the United States was going to weaken, right at the height of the Cold War. It also meant that the rich and powerful in the US were going to be less rich and powerful, and we JUST. COULDN’T. HAVE. THAT.

Henry Has An Idea

However, Henry Kissinger is one of the smartest psychopaths ever to hold political office in the US, and he figured out something that would fix all of America’s ‘problems’ and ensure her hegemony for decades to come:

The Petrodollar System

We can’t be certain when Henry approached King Faisal of Saudi Arabia with this idea. But, Faisal was a smart dude, and wouldn’t have jumped on this without some serious thinking. Faisal also had some problems of his own.

Saudi Arabia’s finances were a mess, and she had a lot of oil wealth under the ground and no military power to protect it. He didn’t like the Communists, but he wasn’t really impressed with the Americans, either. Egypt had been his biggest military threat, but they’d been trounced by the Israelis, so you can imagine that he was taking a ‘wait and see’ approach – as he thought about Kissinger’s offer.

All of that takes time, which is why we don’t know when the petrodollar idea was presented to the Saudis.

Saudi Arabia Agrees

Then came 1973. Israel won big and could have gone on to utterly destroy Syria and Egypt, but Israel was stopped by the US. And THAT demonstrated America’s leash on Israel and America’s willingness to yank on it.

That settled it for our boy Faisal. The US could be trusted to do what he wanted them to do, so he signed the Technical Cooperation Agreement on February 13th, 1974.

And THAT was the birth of the Petrodollar.

(And THAT is also why the US Federal Government has always been an enemy of Israel.)

But, wait…

…why is all of that important?

I’m glad that you asked that, but I’m not done yet. You need to understand a few things first.

So, If You Want Oil, You Need Dollars

This petrodollar system meant that,  if you wanted to buy oil, you had to have US dollars to buy your oil.

Why?

I’ll answer that question tomorrow. In fact, I’ll do more than that. I’ll talk about the amazing and mind-blowing implications, and why YOU are in a heap of trouble if you don’t pay attention and prepare. And, later on, we’ll even talk about why this petrodollar system will end in nuclear war.

Are you ready for this?
(That’s a link. Do more than just think about it.)

 

Juni 2014 - DEL II - Oljedollar slaveri

Artikkelen kan leses her.

____________________________

Del 2 av hvordan USAs voksende innflytelse pga at olje kan kun kjøpes for de som har US dollar. Og alle trenger olje...

____________________________

The impact of the petrodollar system is so utterly fantastic, that it’s hard to fit it all together in a way that makes sense. This is part of the reason why I’ve spent so much time on this subject.

The other part of the problem is that I, myself, have been working my way through this puzzle, and writing about it has helped me see new aspects. You might say that I write these articles to wrestle with difficult ideas. And, the petrodollar is one of the most important ideas that I’ve run into.

So, let’s go wrestle with the petrodollar idea in part two of this series.

————————————–

Subscribe to The Shock Letter and receive my articles in your inbox:

http://eepurl.com/Epr5H

————————————–

Orders from Riyadh – Part 2 – Petrodollar Slavery

Yesterday, we talked about how and why the Petrodollar System started. It was the brainchild of one of the most diabolical men in US history, Henry Kissinger, and his petrodollar idea rescued America from the consequences of the corruption of Lyndon Johnson and paved the way for America to become the greatest empire the world has ever known – making slaves of anyone who wanted oil.

But, I’m getting ahead of myself, because I haven’t shown you how this worked out so dramatically in America’s favor.

Remember that the deal America made with Saudi Arabia in 1973 – and then OPEC in 1975– meant that no one in the world – NO ONE – could buy oil in any currency, except the US dollar. If you didn’t have oil, you needed US dollars to buy it.

Please keep that thought firmly in mind as we talk about how important oil is.

The Importance Of Oil

You’ve heard me rant on and on about the importance of oil, how vital it is to the continued existence of our civilization – at least, as it is organized now. So, humor me as I talk a bit more about how important it is. When we get to the end of this discussion, you will be blown away as the pieces come together for you.

(And no, you do NOT need to believe in Peak Oil
to understand the significance of what I am talking about.
)

I know of no better discussion on the importance of oil than this video:

There’s No Tomorrow (peak oil, energy, growth & the future)

YouTube shortlink: http://youtu.be/VOMWzjrRiBg

That video is a masterpiece in describing just how vital oil is to our society. Other films and videos might be more thorough or comprehensive, but none communicate the fundamental facts and ideas better than this one – in such a short amount of time.

And, like I said, you do not need to agree with the Peak Oil conclusion to understand the film’s point about how important oil is. (But, you will forgive me if I question your sanity in refusing to see the obvious.)

Oil And Population Size

To put the importance of oil in an even broader perspective, just take a look at this picture:

A Brief History of Oil & Humans (peakprosperity.com)

You can argue all you want about all the other factors that led to the current size of the human population, but you CANNOT ARGUE with the fact that oil is the chief cause. Everything else is just detail.

So… to make the understatement of the year… oil is important.

Because Oil Is About Food

According to agweb.com, the average US farmer feeds 155 people. But, that wasn’t always the case. In 1940, one farmer could feed 19 people. More than a century ago, one farmerfed two and a half.

The difference?

Oil.

Without oil…

…a farmer cannot produce enough food to support all the factory workers, teachers, engineers, scientists, judges, policemen, garbage collectors, sewage workers, physicians, hospital administrators, day care workers, film makers, programmers, librarians, writers (especially writers), construction workers, soldiers, pilots, truck drivers, sailors, plumbers, newscasters, and anyone else that I missed.

Without oil, all those people (at least 90%) need to become farmers.

That’s right. Without oil, we go back to what life was like back in the 1790s when 90% of the population were farmers. Although, a nation of clever farmers might be able to produce enough food so that only a little over 50% of the nation were farmers – like it was in the 1870s.

The Farm Tractor

By then, the first farm tractor had already been produced. And, in 1901, we had the first commercially successful light-weight petrol-powered general purpose tractor. And, once THAT happened, it was all over. Oil was here to stay.

Oil-powered tractors gave farmers a decisive advantage over farmers without them.

From that point on, a nation without oil could not compete with a nation that had it…

…because everyone needs to eat. Everyone.

So, you got it. Oil is important… no… VITAL if a country wants to prosper.

Here Comes The Petrodollar

Fast forward from 1901 to the 1970s and the petrodollar system.

This petrodollar system meant that, if you wanted to buy oil to fuel farm tractors (and anything else) , you had to have US dollars to buy your oil.

Why?

Because Henry Kissinger convinced the Saudis in 1973 (and then OPEC in 1975) to ONLY accept US dollars for their oil. No other currency would be allowed. If you didn’t have dollars, you didn’t get oil. And, if you wanted dollars, there was only one place that you could go to get them:

The United States of America

How You Get US Dollars To Buy Oil

Okay, so all you have to do, to get US dollars is to go and ask for them.

Right?

Um… no. If you want US dollars from America, you’ve got to offer Americans something that they want, at a price that they like. If Americans don’t like what you have, you don’t get US dollars.

Well, how about the foreign exchange markets?

That’s just the same thing, except this time you have to go to ANOTHER country that has been selling stuff to America and get THEM to cough up their dollars. And, they won’t do that, unless you offer to give them something that they want more than oil – since they are using those dollars to buy oil.

You Need To Please America To Get US Dollars

All of this means that you have to be really clever and work really hard if you want…

 • …your farmers to produce more food (farm tractors need fuel).
 • …more workers for your factories so that they can make things that Americans want.
 • …better education so that your workers can make better stuff that Americans want.
 • …good healthcare so that your workers can keep making stuff that Americans want.

You get the picture. From the moment of the birth of the petrodollar, if you didn’t please America, you didn’t get oil, and that meant you stayed an under-developed country.

Why do I say that you stayed under-developed?

Otherwise You Stay Under-Developed

Without oil to power tractors, your farms produce only enough food to feed the farmer and just two or three other people. And, THAT means you have a highly agrarian society without sophisticated healthcare, education or manufacturing.

Really, it’s as simple as that.

Track the progress of technological development and you will find that it closely follows the agricultural yield curve. Or, maybe I should put it another way:

Everyone needs to eat, especially scientists, engineers and doctors.

Let’s Make This Personal

Now, my lovely wife ambushed me today with a rather thorny question:

No one is going to understand all that, if they aren’t a currency trader.

Why did I have to marry such a smart woman?

So, let’s try to work our way through an example of how this works. And, since I live in Taiwan, and since Taiwan has essentially no crude oil reserves, let’s use Taiwan.

The Taiwan Example

Taiwan buys a little over 400 million barrels of oil a year. The price of oil is about $106 a barrel, which means that Taiwan needs $42.4 billion. Taiwan has a population of about 23.34 million. This means that each and every man, woman and child needs to come up with $1,816.62 – each.

That’s a lot of money for the average citizen of Taiwan, but you hafta do what ya hafta do. So, that would be about NT$54,500… but, wait… Americans don’t want New Taiwan dollars.

What? Really?

Yes. Really. Americans can’t buy anything with New Taiwan dollars. They can’t buy eggs, milk or steak with the currency of Taiwan. (Remember that the Arabs won’t give you oil if you don’t give them US dollars.)

So, what are the Taiwanese going to do?

Hey. Maybe the Japanese would give Taiwan some US dollars. A lot of Japanese come here for visits and…

What? Why are youe giving me that look again?

Let me repeat this again. The Arabs ONLY take US dollars, and the Japanese have the same problem that the Taiwanese do. They need to get their US dollars from the only people who print them: The US.

Oh.

So, how do you get dollars from the US?

You sell them stuff. And, right now, America likes the electrical machinery made by Taiwan.

Doesn’t America make electrical machinery?

Taiwan MUST Sell Stuff To America

Of course. But, remember that Taiwan needs dollars to buy oil, so the Taiwanese work really, REALLY hard to make the best and cheapest machinery that they can so that they can sell it to the US and get dollars. To get an idea of what that means, per capita GDP for Taiwan is US$20,900, while for America its US$53,100. The average American, even now, makes more than two and a half times more money than the average Taiwanese.

Or, maybe I should put it this way…

…The average Taiwanese is two and a half times POORER than the average American – partly because Taiwan must get as many US dollars as she can, so that she can buy oil. And yes, I can personally tell you that the Taiwanese are much, much poorer than the average American, and work absolutely insane hours for what little money they get.

Are you starting to see how America has enslaved the world?

America Has Enslaved The World

It has, more powerfully than any other empire has ever enslaved the world. The Petrodollar shackles that America put on the world are truly amazing. But, there’s something else that happened as a result of this fantastic Petrodollar System.

The Petrodollar Is Why US Manufacturing Died

As you think about the need for the world to manufacture stuff to get US dollars to buy oil…

Could this explain why all the manufacturing jobs in America left the United States?

The only way that ANY country in the world was going to get ANY US dollars to buy ANY oil… was to take manufacturing jobs away from Americans. So, if you want to blame someone for the hollowing out of the US manufacturing sector, the one to blame is Henry Kissinger.

But wait, there’s more.

Henry was very, very clever in how this diabolical agreement was set up. So, you do NOT want to miss the next installment in this series. And yes, all of this will be leading up to those Orders from Riyadh that will lead us straight to nuclear war.

Are you ready for this?
(That’s a link. Do more than just think about it.)

 

Juni 2014 - Oljedollar gjeld og dødssystem

Artikkelen kan leses her.

________________________

Vi tenker at USA er våre allierte og venner. I denne dokumentasjon del 3, så ser vi hvordan USA, Olje, Saudi-Arabia, Dollar og Islam går hånd i hånd. Og er Obama en muslim? Mange ting kan tyde på det. Les hvordan olje og dollar kan forslave nasjoner og folk.

_________________________


Orders from Riyadh – Part 3 – The Petrodollar Debt and Death System

 

I’m still amazed at this Petrodollar System. The more I look at it, the more I realize how it has shaped the world over the last forty years. One brilliant psychopath had an idea and made everyone in the world slaves to the US Federal Reserve.

Wow.

That psychopath was Henry Alfred Kissinger, and he incorporated yet another brilliant idea into his system that has kept the American Empire alive far longer than anyone could have imagined. In fact, I believe that it is this second element that is the sole reason why so many of us have been wrong in our predictions of the death of the dollar.

I call it the Petrodollar Debt and Death System.

————————————–

Subscribe to The Shock Letter and receive my articles in your inbox:

http://eepurl.com/Epr5H

————————————–

Orders from Riyadh – Part 3 – The Petrodollar Debt and Death System

A Little Review – Part 1

In the first part of this series, we talked about how and why the Petrodollar System got started. The world sent their gold to the US and trusted America to not abuse her position as the king of the world financial system. Unfortunately, America abused the privilege  – especially under Lyndon Johnson – and that forced Nixon to take the US (and the world) off of the gold standard. This meant that the dollar was going to fail, so Kissinger convinced Saudi Arabia, and then OPEC, to accept ONLY US dollars for their oil. And, THAT gave birth to the Petrodollar System.

A Little Review – Part 2

It also enslaved the world to the US, as we talked about in part two, yesterday. Oil was the key to development, so if you didn’t have any (and most didn’t) you had to get US dollars. And, there was only ONE way to get US dollars – convince Americans to give them to you. Of course, Americans wanted something for their dollars, and that meant that everyone in the world had to work really, Really, REALLY HARD to make something good enough and cheap enough – so that Americans would buy from THEM, instead of from one of their own made-in-America companies.

This killed the manufacturing sector in the US, because it is extremely difficult to compete with starving foreigners willing to work long hours, for low pay, to get oil – so they can eat and send their kids to a good school.

And, if you don’t believe me, come visit us here in Taiwan.

All of this means that you and I are the world’s biggest slave masters. The fact that no one understood the shackles that we put on them… well, that was just icing on the cake – the really nice kind, made with cream cheese.

Petrodollar Debt

But… there’s one extra bit that was positively brilliant. This petrodollar system required the Saudis (and OPEC) to buy treasury bonds. When I saw this on Jerry Robinson’s website, FTMDaily.com

 • Second, the excess profits of the oil-producing nations are then placed into U.S. government debt securities held in Western banks.

…I was in awe.

Wow.

Jerry goes on to describe the implications:

 • It increases global demand for U.S. dollars
 • It increases global demand for U.S. debt securities
 • It gives the United States the ability to buy oil with a currency it can print at will

You and I have already figured out the increased global demand for US dollars. That was already a brilliant move. But, the increased global demand for US treasury bonds…

Whoa, THAT was REALLY brilliant.

The National Debt Overflows – And It’s Okay

This meant that the US government could go into as MUCH debt as she wanted, and not worry about the repercussions.

Isn’t that amazing?

It was as if a money spigot had been installed in the sky and turned on. And, it rained money on all of us.

The problem is that we abused the privilege, just like we did under Lyndon Johnson – and every other president afterwards. Even though Kissinger had installed a ‘money spigot’ in the sky, there were still limits, and we went beyond them.

But, we’ll get to that later, because there’s something else that we need to get to.

The Dollar Printing Press Runs At Full Speed – And It’s Okay

You see, not only could we borrow as much as we wanted, we could also PRINT as much as we wanted. We could print all the dollars that we wanted, to buy our own oil. AND, we could print as many dollars as it took to buy all the foreign-made stuff that we wanted, so that those foreigners could buy their own oil, too. Think of OPEC oil production as just one massive wealth printing machine – a wealth printing machine that would never blow up on you.

Of course, never is long time, and we ran out of ‘never’. Even fabulous and massive wealth printing machines start to wear out when you push them too hard, and THAT’s what happened. But, we’ll also get to that a little later.

The World Enslaved

The world was caught in this incredible bind. If you wanted to develop into an educated, prosperous society with advanced healthcare, you needed to work twice as hard as Americans, so that you could make stuff more cheaply than the stuff that Americans were already making.

And, if you had a neighboring country who didn’t like you very much… well… you had an even greater need to develop, because a good military just isn’t possible without a good economy.

Why?

Weapons are expensive, and the really GOOD weapons are American. So, if you want the best, you gotta go American. And, Americans only accept… you guessed it… US dollars. And, if you fall off the US dollar treadmill…

Guess what happens?

You get eaten by your neighbor.

Islam Comes To America

Also, since the US is ten times bigger and a hundred times stronger than Saudi Arabia and OPEC, America really didn’t have much to fear from her Petrodollar partners… except… well…

Have you ever wondered why Islam has become a protected entity in America?

Or, why Obama went to the Muslim world immediately after his first election?

Is This Why Obama Might Be Muslim?

Yeah, the Muslim oil sheiks weren’t stupid. They knew that the only way to keep themselves from being eaten by the US was to work on changing America, from within. And, this Petrodollar System gave them the money to work on changing America.

 • Could this be why Obama has a ‘wedding ring’ that says “There is no god except Allah” on it?
 • Could this be why he’s been wearing that ring since the 1980s in Harvard, BEFORE he was married?
 • Could this be due to the fact that he had a mysterious benefactor that put him through university?
 • Could this benefactor be Saudi?

And, it might explain THIS picture:

Obama bows to King Abullah of Saudi Arabia

And this picture:

Obama in Muslim dress

And THIS picture:

Is he saying the Shahada, here?

And, it may also be why the Saudis supported a man who was registered as a Muslim, when he lived in Indonesia. And, under Islam, once a Muslim… ALWAYS a Muslim.

Now, does all of this mean that Obama is a Muslim with allegiance to the King of Saudi Arabia?

Not necessarily, but the theory uncomfortably fits many of the facts.

And, if I were the Saudis and worried that their ‘partner’ – the United States – could steamroll them at any moment they wanted to…

…well, I’d do my very best to have a US president who was one of THEIRS.

Hey, that’s what I would do, if I were ruling Saudi Arabia and had TRILLIONS of dollars flowing through my hands.

I leave this for you to decide. There could be even deeper waters here, that you and I cannot see.

Although, all will be seen, eventually.

But, let’s get back to the Petrodollar System.

War And Death

We’ve figured out the debt angle. So, let’s talk about war and death. Let’s talk about some of the wars fought because of the Petrodollar System. You see, the Petrodollar System is why:

 • Saddam Hussein was put in power by the CIA, in July of 1979.
 • Iraq fought the Iran-Iraq war from 1980 to 1988.
 • The US kicked Iraq out of Kuwait in 1990.
 • 500 thousand children died in Iraq during The Sanctions Against Iraq.
 • Arab agitators always had the money and support to stir up the Palestinians against the Israelis.
 • The Second Chechen War was fought between 1999 and 2000.
 • The US would say nothing to the fact that so many Saudis were hijackers in 9/11, and why Saudi diplomats and the Saudi intelligence service provided logistics and support for the 9/11 terrorists.
 • There was an attempted coup against Hugo Chavez in Venezuela in 2002.
 • The US invaded Iraq in 2003.
 • The Syrian uprising began so conveniently in 2011.
 • The US overthrew and then assassinated Muammar Gaddafi of Libya in 2011.
 • The US has been training and arming insurgents in Syria since 2012.
 • The US tried to find a way to attack Syria in 2013.
 • The US has been reluctant to attack ISIS in Iraq.
 • The US planned/plans to attack Iran (but can’t quite figure out how).

And, that’s what I can think of off the top of my head. That is A LOT of war to defend the Petrodollar System. And, it’s one of the reasons why no one dares to price any oil they might have, in anything but US dollars – even if you are Russia (until recently).

Debt And Death

That is why the Petrodollar is about debt AND death. When you start to understand all of this, you start to get the idea why so much has happened that was so awful.

It has been the biggest cash cow in the history of the world. Nothing has concentrated more wealth in the hands of so few, so quickly, than the petrodollar system. Nothing.

Is it any wonder that Kissinger is considered the CEO of the Illuminati?

He is the one that has handed the Illuminati more wealth than anyone else in more than 200 years of their ‘official’ history. It is a truly awe-inspiring triumph of corruption.

The System Begins To Crack

But, the system is starting to crack. There was too much corruption for too long, and it has eaten away at the foundations of the Petrodollar System. Furthermore, OPEC oil production has stopped growing and begun to fall. In fact, conventional crude oil production everywhere in the world has begun to fall. And THAT has changed the dynamics of the Petrodollar System.

America’s need to protect the Petrodollar System has made her more and more vulnerable to the needs and demands of the Saudis and OPEC. And this has brought the United States onto a collision course with a revitalized Russia.

And THAT brings us to the Orders from Riyadh that will lead us to nuclear war, that we will talk about tomorrow.

Are you ready for this?
(That’s a link. Do more than just think about it.)

Juni 2014 - DEL IV - Atomkrig

Artikelen kan leses her.

_____________________________

Stormaktspillet har mange sjakkspillere, og Saudi-Arabia har spilt ut brikker ved å støtte Tsetjsenske terrorister åpent, noe som har hisset på seg Russland. Også handler det om oljeledninger som skulle gå gjennom Syria hvor Russland, Syria, Sjiane i Irak og Iran skulle tjene penger på det. Men Saudi-Arabia og Tyrkia la grunn for opprøret i Syria, noe som terget Russerne enda mer. At Israel også har funnet naturgass, hjelper dårlig på det Russiske humøret. Så har USAs økonomi gått veldig dårlig, noe som har gitt Saudi-Arabia mer innflytelse i USA. CIA sjefen har konvertert til Islam. Russerne har heller ikke glemt USAs forsøk på innflytelse i Georgia. Så Saudiarabernes innflytelse og overmot har faktisk ført verden nærmere en kjernefysisk krig enn noen gang.

____________________________

When Saudi Arabia and OPEC became the paymasters for the American Empire, the Arabs were fairly unsophisticated in the game of world power. That has changed.

Now, the sheikhs are better at handling the leash and the lash, which is why it is easier to see Arab machinations behind the wars in the Middle East. There’s also another problem.

The profit margins for the Saudi sheikhs have exploded, and that has given them even more power. Unfortunately, with great power comes the opportunity to miscalculate and destroy everything – and, that’s why we are being led by the nose to nuclear war.

Those Saudis are no great sheikhs.

(sorry, I couldn’t resist!)

————————————–

Subscribe to The Shock Letter and receive my articles in your inbox:

http://eepurl.com/Epr5H

————————————–

Orders from Riyadh – Part 4 – Nuclear War

A Little Review

If you are with me so far, you’ve learned about why and how the Petrodollar System got started:

Orders from Riyadh – Part 1 – The Birth of the Petrodollar System
http://www.omegashock.com/2014/06/24/orders-from-riyadh-part-1-the-birth-of-the-petrodollar-system/

Then, you learned about how fantastic it was for the American Empire, and how it enslaved the world:

Orders from Riyadh – Part 2 – Petrodollar Slavery
http://www.omegashock.com/2014/06/25/orders-from-riyadh-part-2-petrodollar-slavery/

And then, yesterday, you got a chance to see how it became a ‘debt and death’ system:

Orders from Riyadh – Part 3 – The Petrodollar Debt and Death System
http://www.omegashock.com/2014/06/26/orders-from-riyadh-part-3-the-petrodollar-debt-and-death-system/

Now, we get to see how it will destroy us, in one final cataclysm.

First, A Little Talk About Money

Please remember that the price of oil is determined on the ‘margins’, not at the core – especially when you have a constrained resource, like oil. So, when demand for oil goes up, other more-expensive oil comes online and drives up the price of oil, sharply. The cost of producing oil for core producers like Saudi Arabia will not necessarily have gone up by much. And, THAT means huge profits for low-cost producers like the Saudis. HUGE profits.

And, money means power, the power to settle a few scores and rework the Middle East, according to how THEY see things.

Enter The Russians

Also, at the same time, far-sighted oligarchs in Russia had taken over the oil and natural gas industries. And, the money started rolling in. That money brought with it dreams of a new Russian Empire and an obliteration of Russian shame at the fall of the Soviet Union.

This revitalized Russia could afford better weapons and better training – especially since they had reduced the size of their military. They also started reaching out to those who were concerned by America’s aggressive power.

The Russians started building pipelines and doing deals. China, Iran and Germany made deals. Syria and Iraq made deals. Lots of people welcomed Russian deals.

Unhappy Saudis

Saudi Arabia was never happy with Russia, and began funding Chechen rebels in the south of Russia. This lead to the Second Chechen War and was a HUGE problem for Russia, which was neutralized somewhat with a victory by the Russians in May of 2000.

I was appalled at the Saudis for openly admitting their involvement in that Chechen War. If the Russians weren’t deadly enemies of the Saudis then, they are now.

Then There Was Syria

Then came the pipeline deal that Russia was trying to make happen. That pipeline, the Iran-Iraq-Syria pipeline, was going to bring natural gas from Iran to a port in Syria where it would be shipped to Europe. Iran was going to make money on this deal. Russia was going to make money on this deal. Syria was going to make money. The Shiites in Iraq were going to make money.

The Saudis liked NONE of that, especially since Iran was a deadly threat to Saudi Arabia. So, as the deal was coming closer to being finished, Saudi Arabia and Turkey launched an uprising in Syria. That killed the pipeline deal. And, it also painted an even bigger Russian bullseye on Saudi Arabia.

Furthermore, Israel had discovered natural gas under the Mediterranean Sea. And THAT wasn’t making Russia very happy, either.

Add to this the fact that Qatar would like to run a pipeline out to the Mediterranean, so that they could sell natural gas to Europe, too. But, for that to happen, Syria needed to be taken down, because Syria is run by Shiite heretics and Qatar is Sunni.

Russia Cannot Lose Syria

Oh, and if Syria is taken down, there goes Russia’s only serious naval port in the Mediterranean. That would also mean Russia would lose their only real toehold in the Middle East.

Russia has repeatedly warned that nuclear war would come if her interests in Syria are threatened. But, very few have been taking any of that seriously.

Let’s Not Forget America

Now, just as Saudi profits have been exploding, America’s finances have been doing the opposite. This has radically changed the dynamics of the relationship between the US and OPEC. The Saudis have gotten a bigger say in what goes on in the US, and it shouldn’t be a surprise to anyone that the head of the CIA, John Brennan, is a convert to Islam.

Who was it that staged the coup in Ukraine?

The CIA (with the US State Department).

Russia Threatened Again And Again And Again

That coup in Ukraine is a MASSIVE threat to Russia, as I described, here:

Ukraine Cannot Escape Russia – The Carpathians
http://www.omegashock.com/2014/02/24/ukraine-cannot-escape-russia-the-carpathians/

Russia CANNOT allow Ukraine to fall into the hands of the West. They consider THAT to be a massive existential threat. They always have. They always will.

And, let’s not forget America’s involvement in the Russo-Georgian War in 2008. You can bet that the Russians haven’t forgotten.

Then there’s this fascinating bit of talk making the rounds of power in Washington D.C. Idiots are talking about how they could win a nuclear war with Russia because of America’s ‘wonderful’ anti-missile defenses. And, you can bet that the Russians have been hearing this ‘talk’.

Let me add something else about Russia. Russian society and Russian thinking has been shaped by a history of EXTREME vulnerability. Their history is one of either being under attack, or the threat of being under attack.

This means that Russia takes a bigger view of threats than you or I would. And yes, I understand why you would disagree, because I used to, too. But, that was before I saw how Russian history has shaped Russia.

Putting The Pieces Together

All of that, and more, are pieces in a catastrophic puzzle. So now, let me put the pieces together for you.

 • We have a Russia that feels under attack. They feel like the United States and her OPEC paymasters are threatening her existence. (And yes, that is EXACTLY how they feel.) Furthermore, Russia cannot win a conventional war with the US or NATO, which is why her nuclear weapons are the most modern in the world.
 • We have Saudis and other oil-rich Arabs attempting to reshape the Middle East, and are yanking on the leash that they have on America to do their bidding. Unfortunately, these Arabs have been overconfident and have directly threatened the existence of Russia.

Can you believe that the head of Saudi Intelligence stuck a finger in Putin’s face?

 • We have a United States that is desperate to keep the Petrodollar System going, because it would mean the end of the American Empire. There is no WAY that the US would EVER allow that system to end. It would destroy EVERYTHING. Couple that thinking with a belief that America could emerge from a nuclear war unscathed…

Three IFs

Well, this means that we have a problem.

 • If the Saudis believe that America can win a nuclear war, you can bet that the Saudis will be pushing for a nuclear war. Furthermore, they have become overconfident as they play with fire.
 • If the threat to the Petrodollar System gets too large, and if America feels like she can win a nuclear war, you can bet that there will be a MASSIVE push for a nuclear war. The drumbeat for this war will increase as the American economy declines.
 • If the Russians believe that the threat of a nuclear war is big enough, they WILL shoot first, because they know that this is the only way that they can survive. And, they have specifically developed nuclear missiles that can avoid being shot down by American anti-missile defenses.

So, here’s the question:

Will there be a nuclear war?

Nuclear War Unavoidable

I believe that it is unavoidable, unless America’s military power can be neutralized quickly enough. I believe that it IS possible for America to be neutralized, but it is a slim possibility. Very slim.

Furthermore, the very act of neutralizing American power might touch off the very nuclear war that Russia and China would like to avoid. So, I’m not sure how to avoid a nuclear war.

And, let’s not forget that many good men and women of God have received dreams and visions of nuclear war, and it is hard to discount those. Very hard.

As far as I am concerned, nuclear war is inescapable. There are too many psychopaths with too much power making too many miscalculations. And, a nuclear war would be the only solution to these evil fools.

This means that this nuclear war will ultimately come, whether directly or indirectly, at theOrders from Riyadh.

Are you ready for this?
(That’s a link. Do more than just think about it.)