4 januar 2020 - Det 4 riket

Bilde høyre: Merknad: Titelen 4 riket - henspiller på at det 3 rikets avgikks ved døden fysisk, men at den samme ånd har gjenoppstått, nå i nesten hele Europa, til ett fremdtidig 4 rike. Les Boris Johnsen sin artikkel: EU ønsker en stuperstat, akkurat som Hitler ønsket det.

Jeg vet at jeg vil virke noe støtende på flere, pga alt dette jeg vil skrive om. Grunnen til at det vil være støtende - vil være pga. at de fleste i dette landet er indoktrinert av skolen og media. Har man hørt en løgn - så sies det at man må høre sannheten 7 ganger før man slipper løgnen.

Og i denne nasjonen er det mer enn en løgn som florerer - den har funnet en alt for god såjord i dypet av den norske folkesjelen, og vil bedra den bort fra den freden og velstanden vi nå har. Når ulykken skjer, og den vil snart skje - så vil folk bli forvirret og motløse - og ikke forstå. Derfor burde man forstå hva som skjer nå, så slipper du å bli forvirret da.

Den lille klikken som bedrar den store mengden
Å være selvtenkende utenom det politiske korrekte - er en stor synd i dagens Norge, og man mister venner og mister kontakten med sine slektninger. Det kan minne om en som melder seg ut av Jehovas vitner - og blir behandlet som en spedalsk. Dessverre er det ingen som setter seg ned og tenker på hvorfor det er sånn - man bare lar seg rive med av følelser og tanker - som "flertallet mener" - men sannheten er at det ikke er flertallet som leder oss, det er en bitte liten klikk, av mektige mennesker, men på den annen side, eier de media (se artikkelen: Hvem eier media?) og har sine tjenere inne inn overalt i samfunnet, i de viktigste posisjonene (les:Uhyggelig modellmakt bak flyktningekampanje - fra Roy Vega, Cand.philol, historiker og samfunnsdebattant, fra sin bok "Når Ideologien blender")

 
Les hele artikkelen her.

1 juni 2015 - Sosialismen, det okkultes fremgang og Den Nye Verdensorden

Jeg bodde i Sverige i 1998 til 2001, og på den tiden, forsøkte de største "televerkene" (Telenor og Telia) i Norge og Sverige å samarbeide. Det gikk jo skeis, og Bjørn Rosengren, daværende næringsminister i Sverige kom med denne uttalelsen, at Norge er den siste sovjetstat.

Jeg var da på tur med mine svenske venner , og de kjørte foran vår bil og hørte dette på nyhetene  og de fleipet om at de hadde en kommunist kjørende etter seg.

Sosialismens vei til tvang

Men kan det være en snev av sannhet i dette? Sosialismen er mer direkte i Sverige, og man ser dens strukter ganske tydelig. Men i Norge er den mer skjult, og av den grunn er den også mer forrædisk. Folk vet ikke at sosialismen spiser opp Norges grunnmur, som teremitter, og vi ser det ikke: at vi selv blir påvirket av det.

Høyre kaller seg ikke sosialistisk, men jo mer du analyserer de, så er ikke forskjellen mellom AP og Høyre altfor stor. FRP var det mest anti-sosialistiske partiet, men har druknet inn i et regjeringssamarbeid, kanskje for å drukne stemmen deres?

Sosialistene vet at de ikke kan påvirke de fleste eldre mennesker, men de vet derimot at de kan forme de unge. Helst fra de er født.

En kristen jeg kjenner, utdannet seg for noen år siden. I et auditorium med rundt 100 studenter, så sa denne læreren at våre barn var "statens barn". Denne kristne protesterte høyt, til medstudentenes fordomsfulle blikk: "Nei, foreldre retten gjelder". Læreren parerte med å si "ja, men den skal vi fjerne".  Den kristne svarte "Men foreldreretten gjelder enda". Både elever og lærer så mistenksom på denne. Denne passet ikke inn i sosialistenes paradis. Og sosialismen i ett nøtteskall, vil alltid jobbe aktivt mot alt som heter kristendom og tro, først i det offentlige rom, så etterhvert, når de får mer makt, så vil de inn i ditt private hjem.

Snik propagandaen

Tenkt på følgende som kan virke tilfeldig, her fra siste 17 mai feiring:

Hva ser du fra denne NRK sendingen? Nemlig, ett norsk flagg uten kors, og som til sammenligning ligner meget på det Nord Koreanske flagget:

Når det gjelder norsk media, så tror jeg ikke lengre på tilfeldigheter. Den generelle aksepterte media kjører igjennom sosialistisk politikk, og er ofte i fronten for å manipulere deg. Når politikk skal kjempes igjennom, så begynner det med visse utvalgte intervjuer av visse type mennesker eller situasjoner, eller at man frosser visse "fundamentalister" eller visse rettferdige politikere etc., eller at man begynner med nye tanker om ting, for å forberede folk på forandring.

Tror du virkelig at media er nøytrale? Les da Swintons avsløring fra 1880! Visse ting har ikke forandret seg siden da, men blitt verre. Det kan tyde på at det finnes en enhet i hovedstrømmen i media, som er veldig nøye med å velge ut hva du skal vite, og hva du ikke skal vite.

Det finnes ingen steder hvor man manipulerer med løgner og halv-sannheter enn om Israel. Les hvordan media manipulerer fakta fra Det Hellige Land, for å fremme En Ny Verdens Orden, en Orden (eller rettere sagt kaos) som samarbeider nært med Islam og alt ugudelig du kan tenke deg. Og samlet media flokk ("Verdens Talsmenn") lyver om Israel, hva annet lyver de da om? Skal du finne fakta om ting, burde du lete og søke, og ikke ta Aftenposten eller NRK som gode informasjonsbaser. Selv ikke Israelske aviser (mange av dem er også manipulert av sosialismen) kan du stole på. Du må ha en kjærlighet for sannheten, og ut av det, vil du finne svaret på hvordan ting er. Ingenting er som det ser ut som det er.

Du blir lurt

Media og politikere lyver for oss, så at de kan få oss til å snu ryggen til det de arbeider mot: "en fred" med en lik figur som Adolf Hitler til å styre. En figur som er meget, meget sjarmerende og kan tilby "fred" og "orden" når verden slår seg vrang, men som samtidig vil eie hele privatlivet dit.

Og vi vil gi dem det, fordi det føles trygt. Det er endel av kampen mot "terror", som bare er ett vås av en annen verden. De kjemper mot "terror" og da må de ha fullmakter til å vite mer og mer om oss, og kontrollere oss mer og mer. Og idag finnes det teknologi som kan styre alt i vårt hjem og ikke minst oss, bare vi aksepterer det. Og vi vil akseptere det når tiden er inne, fordi vi har ingen andre alternativer. Og bare denne "Ny Verdens Orden" kan gi deg brød, "trygghet" og orden i finansene. Det koster oss bare vår sjel.

Om vi da ikke våkner opp fra illusjonene, og bøyer oss for korset, omvender oss, og vandrer med Kristus. Så vil Han gi oss ekte indre fred. Og Han kan beskytte oss og forsørge oss.

Statens Barn

Her er også en historie av hva Statens Barn betyr. Du vil ha det økonomisk godt, og barnehagene kan tilby deg "profesjonell" hjelp, for at du slipper å ha nærkontakt med dine barn. Og barnet vil vende seg mot "profesjonelle" folk, som ikke kan skape varme eller relasjoner. Og Barnet kan ikke "rises" eller "tuktes", fordi "profesjonelle" i barnehagen våker over barnet. Du skal være forsiktig med å sette grenser, fordi nå er det de "profesjonelle" i barnehagen som styrer. Og gjør du ikke jobben din, så kobles barnevernet inn, og politiet kommer og henter deg på jobben din. Politiet prioriterer dette før voldtekter og annen styggdom. Les da denne skremmende artikkelen:

Hun trodde det skulle bli en helt vanlig dag på jobben

Ble du ikke skremt av denne artikkelen? Vel, da har antageligvis propagandaen kokt deg som en frosk, og du gidder ikke å gå ut av dine behagelige soner.. Du kan ikke stole på staten, fordi de anser at dine barn er deres, og du skal bare gi staten barna, og de skal indoktrinere dem. Og da blir det som i Nord-Korea, hvor skolen lærer barna opp til å angi foreldrene. Så om foreldrene eks. har en bibel, så læres barna opp til å si det til lærerne. Og barna forstår ikke at de forråder sine foreldre, og etter dette, ser de aldri sine foreldre mer, for de blir satt i en konsentrasjonsleir. For barna er statens barn, og foreldrene har ikke mye de skal ha sagt.

Nord-Koreas utvikling, ett varsel på hva som kan skje 

Husk: Tidligere i Korea, så var hovedstaden Pyongyang (nå hovedstaden i Nord-Korea) utover1900 tallet, kalt "Jerusalem of Korea" pga all kristendommen som var der. Men etter Japanernes voldtekt av landet, så oppsto den tidligere kristne Kim Il Sung, og bedro og ødela landet mer enn hva japanerne klarte, og drepte mange kristne.

Les om Kim Il Sung her:

"Da Kim Il Sung var 14 år gammel, døde hans far. Det er tydelig at dette ble et tragisk vendepunkt i hans liv. På skolen i Jilin fikk kommunistisk tankegods innpass i hans sinn. Hatet mot japanerne som undertrykket hans folk ble nærmest som en besettelse for ham. Det var dette hatet som skulle gjøre ham til en despot som ødela sitt eget folk langt verre enn det japanerne hadde gjort."

Og: "Da han kom til makten i Nord-Korea tok han med seg elementer fra sin kristne barndom og skapte en statsreligion. Gamle kjente salmer ble forandret. I stedet for ordet, Gud, satte han inn sitt eget navn. Jesus ble byttet ut med hans sønn, Kim Il Sung II, som i dag styrer Nord-Korea. Den Hellige Ånd ble erstattet av ordet "Juche", som representerer den nordkoreanske ånd. Disse sangene synges den dag i dag som en hyllest til Kim-dynastiet."

Vi kan da tenke på dette skriftstedet: "De er gått ut fra oss, men de var ikke av oss: for hadde de vært av oss, så var de blitt hos oss; men det skulle bli åpenbart at ikke alle er av oss." 1 Joh.2:19.

Det finnes flere sosialister og andre som har vokst opp i kristne hjem også her til lands, og mange av dem hater Gud mer enn gjennomsnittet. De jobber aktivt med å ugudelig-gjøre landet vårt. 

En Historieleksjon fra krigen

Og som erstatning for kristendommen som vi har hatt som kultur og en stolthet i vår nasjon, så får vi ett autoritært sykt styre. Det er den veien det går. Og vi hjelper sosialistene å få oppfylt drømmen sin, fordi vi ikke setter spørsmålstegn med det de gjør, du motarbeider det ikke ,vi bare følger strømmen... som alle andre....akkurat som Tyskerne gjorde på 30 tallet, da de ikke protesterte mot Hitlers jødeforfølgelse og stadige større kontroll over Tyskernes egne liv.

Tyskerne ga sine sønner til Hitlers "Nye Verdensorden" og mange av de ble mordere og okkultister, og mange, mange av dem døde, mens de forsøkte å ekspandere det 3 riket i Hitlers kriger. Fordi Hitler hadde sjarm, og han ga "alle" jobb og brød. Men prisen Tyskerne måtte betale, og ikke minst Europa, og verden generelt, var ett høyt tap av menneskelig og mange, mange skjebner.

Vi må heller ikke glemme at Hitlers parti var Arbeiderparti, ikke noe høyre parti. NSDAP sto for Nasjonalsosialistiske tyske arbeiderparti, så vi ser at sosialismen, da som nå, er ett fare for demokratiet.

Fred, fred

Men nå har det begynt igjen, i våre vestlige nasjoner, og sjarmerende folk som Obama står frem, og får jubel fra massene. Bare det å få "fredspris" uten annet enn å ha sjarm, er veldig spesielt, og burde sende noen signaler til de som er våkne.

Vi tar en liten rundt på Adolf Hitler: Han ble bare nominert til Fredsprisen (blant flere andre) av svenskene før krigen, men ble trukket bort som kandidat pga at Verdenskrigen startet. Men Obama gikk lengre, og fikk prisen. Og ettersom bibelen advarer mye om "freds"prat, og sier direkte at "Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem,...." (1 Tess. 5:3), en henvisning til Åpenbaringsbokens trengsler som starter med "fred". Og i Daniels 9:27, så står det om en pakt som vil bli inngått i endetiden, som mange mener er en falsk fredspakt. Egentlig er det en pakt med døden.

Tenk på følgende bibelvers: "For de har villedet mitt folk og sagt: Fred! Men det er ingen fred." Hesekiel 13:10.

Nobelkomiteens uetiskhet

Og jeg mener å ha lest at Thorbjørn Jagland, som da var leder for Nobelkomiteen da Obama fikk "freds"prisen, også er med i en hemmelig orden, akkurat som Gro Harlem Brundland er en Bildenberger. Og hvem flere i Nobelkomiteen er med i hemmelige ordener?

Jeg tror ganske sikkert at faren til Jens Stoltenberg også er med i en hemmelig orden, og har nok sørget for at sønnen får lede NATO idag. Kanskje en gjentjeneste, at Obama fikk pris, og Obama anbefaller at Jens blir ny leder. Men bak alt, så skjuler det seg hemmelig ordener som jobber mot ulike mål, for å innføre en "Ny Verdens Orden". Og der settes det inn "brødre" inn i ledende stillinger rundt om i verden.

Hitler en okkultist og en falsk fredsprins

Bak alle fine fasadene, så finnes det mye okkultisme (okkult betyr skjult), og utav det så finnes det lengsel om EN mann som skal lede dem, utenom alle byråkratier, lover og regler. Og vi må ikke glemme at Adolf Hilter var en okkultist, og var med i noe som het Thule orden, ledet av Dietrich Echart. Vi kan lese følgende om Echart og Hitler i Wikipedia:

"Eckart møtte Adolf Hitler da Hitler holdt en tale før DAP medlemmer i 1919. Eckart var involvert med Thule Ordenen , selv om han ikke var medlem. Foreningen var en hemmelighetsfull gruppe av okkultister som trodde på den kommende av en "tysk Messias" som skulle forløse Tyskland etter nederlaget i første verdenskrig I. [ 2 ] Eckart uttrykte sin forventning i et dikt han skrev måneder før han første gang møtte Hitler. I diktet refererer Eckart til "Den Mektige Ene", "Den navnløse Ene", "Den man kan ane, men som ingen så". Når Eckart møtte Hitler, Eckart var overbevist om at han hadde møtt den profeterte gjenløser. [ 3 ] Eckart hatt betydelig innflytelse på Hitler i de følgende årene, og er sterkt antas å ha bidratt til å etablere teorier og forestillinger av nazipartiet"

Den Nye Verdens Kaos og vannmannens tidsalder

Så kan det tenkes at en gjeng okkultister tar over vår vestlige verden, og kjører over oss med lover og regler og dikterer media, så at vi (den vanlige mannen i gata) uten å vite det, blir kjørt inn i en felle. New Age og Illumati, Bildenbergere, frimurere etc. etc. er barn av samme ånd, og de kjenner hverandre igjen. Og de lengter etter den "Ene" som skal styre oss alle. Den som bibelen kaller Antikrist.

Tenk over følgende utsagn fra Operah Winfrey (som aldri har blandet seg inn i noen valg før) uttalte om Obama: "He is the one". Folk lar seg lure av sjarm, men husk, djevelen er den mest sjarmerende person på denne jord, men bak den smilende masken, er det ren ondskap. La oss ikke bli lurt!

Før så har autoritære styrer kun vært over visse nasjoner, visse steder. Men nå så foregår det storplanlegging av ett verdensstyre, under banerne til "Den Nye Verdensorden" i regi av USA. Og det burde mane oss til å våkne opp. Og komme nærmere Korset, nærmere Jesus, og at du må stålsette deg og regne med at du blir forfulgt. Troen din vil snart komme til å koste deg noe. Og den som ikke er forberedt for det som kommer....vel...de kan havne i samme fellen som de 5 dåraktige jomfruene i Matteus 25:1-10.

PS! Vannmannens tidsalder, er noe New Age bevegelsen gikk inn i 2013 (i følge en New Age side). De feiret at 2000 år med fiskenes tidsalder var over (som symboliserer de kristne). Vannmannen er ett annet navn på Antikrist, eller muslimenes Mahdi.

27 august 2018 - Venstreradikalernes fremmarsj og dens ideologiske utspring

Vi hører hele tiden at Venstresiden er bra - og at Høyresiden - spesielt ytterst Høyre - er brunskjorter - dvs har nazistiske ideologiske tanker. Men er det riktig - eller er det Venstresidens egen propaganda - med tanke på at de er de som har influert Norge mest etter krigen.

Høyre og Venstre begrepet ble innført ved den franske revolusjonen

Høyre og Venstre ble først benyttet ved det første parlamentet etter den franske revolusjonen - hvor nasjonalforsamlingen i 1789 forsøkte å danne en ny grunnlov - hvor man delte det opp meningene i 2 deler. De som gikk til Høyre - var de som ville beholde det konservative aristokratiet av monarkiet, mens venstresiden var anti-royalistisk revolusjonære.

 

Og rett etter kom den autoritære ikke demokratiske Napoleon - og tok over hele styret - hvor hverken Høyre eller Venstre fikk noe å si. Men den typen styre kom tilbake igjen i 1814 - og idag er det de begrepene man bruker - når man kommenterer ett menneskes politiske tilhørighet - du blir satt i en bås.

England valgte vekkelse og slapp indre stridigheter - Frankrike valgte revolusjon, uro og blodsgytelser

Men Frankrike er aldri vært noe godt forbilde for Europa. Det finnes 2 land i Europa - som gikk veldig forskjellige: England og Frankrike. England var også nær en revolusjon - men vekkelse forandret England med Wesley brødrene og George Whitesfield i den metodistiske vekkelsen - som var med å forandre England innenfra på 1700 tallet.

I Norge hadde vi noe lignende i Hans Nielsen Hauge - som utfordret Statskirke prestenes autoritære "fariseeiske" myndighet. Disse vekkelsen var med å skape enhet i folket hvor ting skapte fredelige utganger - og kristendommens åndelige påvirkning var også mye av grunnen til at det ikke ble krig mellom Norge og Sverige i 1905. Da bla. søsteren til den svenske kongen hadde blitt berørt av vekkelse - og la press på broren å ikke krige mot broderfolket.

Frankrike forfulgte og massakrerte sine kristne

Men i Frankrike var ting annerledes. I 1562 og 1572 ble det utført massakre på de kristne Hugenottene - en kristen retning fra Jean Calvin - som var påvirket av Luthers lære. Massakren i 1562 startet en 30 års religionskrig, hvor massakren i 1572 ble kalt Bartolomeusnatten. Massakren ble utført av kongehuset og Den Katolske kirken. Hugnottene fikk så noen frisoner de kunne være på - men til slutt ble presset fra kongehuset så stort - at 200-250.000 Hugnotter emigrerte i 1685 bort fra Frankrike. 

Utvilsomt så var det denne krigen fra kongehuset og katolikkene mot saltet i nasjonen (ekte kristne) som førte til opprøret i 1789 - som igjen felte Kongehuset - og opprøret må ses som en ugudelige akt - hvor man hadde fjernet sann kristendom fra nasjonen. En nasjon som kvitter seg med kristendommen - åpner fort opp for antikristelige krefter. Dette brakte med seg oppfinnelsen av Høyre og Venstresiden - hvor venstresiden støttet opp om folket - dvs opprør mot autoriteter - hvor autoritene i utgangspunktet er innsatt av Gud. Dette igjen førte til den antikristelige Napoleon som tok over styret - og førte Europa inn i krig. 

Nazismen og sosialismen - har de ideogiske familielikheter?

Da Hitler dukket opp - hvor partiet hans ble kalt NDSAP - Det Nasjonaltyske Sosialistiske Arbeiderparti. Vi får hele tiden høre at Hitler bare gjemte seg bak navnet - men var egentlig ingen sosialist. Jeg er uenig med påstanden.  Sosialistisk og kommunistisk ideologi - har nært slektskap med nazismen (Se mer om dette under Dødens ideologi) - åndelig sett. Alle tingene er født ut fra okkulte opplevelser. 

Men sosialisme og kommunisme er ett bilde på frafallen kristendom (karl Marx var både jøde og kristem - men ble en okkultist ved å omgsås med okkultister når han var på universitetene i Tyskland) - som bygger på visse ytre kristne tanker, og utav det produserte ett okkult slott av ugudelighet 

- så er nazismen helt fri fra ytre kristendom - annet enn at de bruker sin ideologi til å fremme sine borgere å gå i kirken - men mest av alt den katolske kirken (sanne evangeliske kirkeledere ble etterhvert satt i fengsel av nazistene - det samme skjedde ikke med katolske kirkeledere). Men frukten smaker det samme - alle ideologiene stjeler, dreper og ødelegger, som ifølge Jesus var ett bilde på hva tyven (satan) gjorde, Joh. 10:10.

Om man sier at Hitler gjemte seg bak sosialisme - så kan man vende det tilbake på de som sier det - og si at sosialismen gjemmer seg bak nazisme. Tross alt - sosialismen innførte abort - nå er det blitt slaktet 650.000 barn i mors mage - og vi kan igjen samtykke til hva Jesus sier i Joh. 10:10. Vi har blitt ett land av mordere - men rettferdiggjør oss selv.

Så da var det interessant dette innlegget:

Nazismen hører til venstresiden, NRK

 

Bilde over: Ingunn Solheim, Nrk.

Utdrag av artikkelen:

"Eg vil oppmode NRK-folk å lese Einar Myklebust sin kronikk i Aftenposten den 26.03. 1992, der overskrifta er «Nazismen på venstre side». Her skriv han m.a.: «Som et kollektivistisk sosialistisk system hører nazismen hjemme på venstre siden av den politiske skalaen.»

Som lisensbetalar er eg lut lei av denne stadige feilinformasjonen til publikum om at høgresida har tilknytning til nazismen og at eg skal vere tvungen til å betale for å oppretthalde, og lønne dei tilsette, i denne institusjonen når eg ikkje kan vente å få sakleg og sannferdig informasjon tilbake."

Innlegg under artikkelen sier:

"Kronikk i 2 deler  - Del I

Denne kronikken vil gi et innblikk i hvor nazismen finner grobunn og det er langt uti venstre veigrøft.

Anders Langes parti... Dette partiet kan neppe betraktes som venstreorientert. Faktisk, ALP var Fremskrittspartiets forløper.

Hvorfor er dette interessant? Anders Lange var faktisk motstandsmann under krigen. Erik Gjems Onstad likeså, også han ble valgt inn på stortinget sammen med Lange.

Jeg viser til Wikipedia:
"Politisk stod Anders Lange forholdsvis langt til høyre. Fra 1930 til 1938 var han sekretær i den borgerlige samlingsorganisasjonen Fedrelandslaget. Under andre verdenskrig markerte han seg som motstander av den tyske okkupasjonen, og ble flere ganger arrestert under krigen."

"Erik-Ørn Gjems-Onstad (født 22. februar 1922 i Oslo, død 18. november 2011) i Bærum var en norsk høyesterettsadvokat, politiker og stortingsrepresentant som representerte Anders Langes parti. Han var motstandsmann under den andre verdenskrig, høyt dekorert med blant annet Krigskorset, Norges høyeste utmerkelse. Han markerte seg fra tidlig på 1980-tallet som en sterk motstander av innvandring til Norge."

I denne forbindelse er det naturlig for meg å se litt nøyere på "heltene" på venstresiden - og partiet SV. SV hadde i sin fold to straffedømte nazister innvalgt på stortinget. Bare venstresiden kunne finne på noe så grusomt. Den ene av dem var Hanna Kvanmo og den andre var Kåre Øistein Hansen. Stortingsrepresentant Hansen ble også dømt for mord!!

Del II

Jeg viser, igjen, til Wikipedia:
"Under krigen gav den tyske okkupasjonen økonomiske muligheter for nordmenn som Kvanmo, og som attenåring ble hun i 1944 tatt opp som sykepleierstudent i Tysk Røde Kors. Hun var knyttet som sykepleierstudent til forlegninger på Østfronten som frontsøster en periode, og som sykepleiestudent jobbet hun som hjelpepleier i Berlin ved slutten av krigen i 1945. I denne perioden opplevde hun bombingen av Berlin og byens fall. Kvanmo ble internert i den britiske sektoren i Tyskland og kom først tilbake til Norge sent i 1947. Ettersom hun hadde vært i tysk Røde Kors-tjeneste ble hun våren 1948 dømt av Trondenes herredsrett for landssvik, da pleie av stridende av de norske domstolene etter krigen ble regnet som krigstjeneste. Hun ble også dømt for medlemskap i Nasjonal samlings ungdomsfylking."

"Kåre Øistein Hansen ble født i 1927 i Drammen. Faren var medlem av Nasjonal Samling, NS, og førte sønnen inn i det nasjonalsosialistiske miljøet. Hansen ble medlem av NS Ungdomsfylking, ble sendt på førerskole, gikk i mekanikerlære på en av NSUFs yrkesskoler i Oslo og kom i 1944 med i SS Skijegerbataljon. Etter krigen ble han arrestert og dømt for landssvik og medvirkning til drap på en hjemmefrontmann."

Derfor, sosialister og nazister er to stykker av samme råtne stokk.Arthur Heimath

Jeg vil også fremme Hege Storhaug - som er barn av en motstandsmann - er en modig person. Men det har blitt en vanlig foreteelse i dette landet - at en modig person som våger å ytre seg politisk ukorrekt, men for det som er sant - samler det seg store mektige grupper mot det mennesket for å sverte og ødelegge det menneskets omdømme (Bibelen ser alvorlig på det å sverte ett navn ved løgn). Har Media og Makten felles ulvenatur - hvor man i flokk søker de svake leddene - for å felle og ødelegge dem? Derfor anser jeg også de fleste med makt - som feige! Fordi de får all støtte de kan tenke - mens modige stemmer - får lite støtte blant Eliten og Media - om noe!

Kritikk av den norske Elite - hvor de fleste slapp å stå til ansvar.

Bilde over: BRAKT TIL TAUSHET: Oliver Langeland (t.v.), Milorg-sjef i Oslo, ble utsatt for det kanskje styggeste angrep på ytringsfriheten her i landet etter krigen. Hans knallharde og krasse kritikk av det såkalte landssvikoppgjøret truet med å trekke teppet bort under hele oppgjørets legitimitet. Foto: NTB scanpix

Etter krigen kom motstansmann Langeland ut med boken "dømmer ikke" - hvor han kritiserte Elitens dobbeltmoral - hvor man dømte hardt kvinner som hadde hatt ett forhold til tyskerne, mobbet tyskerbarn, eller eks. en dame som ga 5 kroner til Frontkjemperne - havnet i fengsel - mens politi (som transporterte jødene til kaia for tillintetgjørelse) fikk ingen refs eller straff, eller Eliten (spesielt mange sosialister) som samarbeidet med tyskere under krigen - kom opp i høye stillinger etter krigen, som dommere, advokater, byråkratere, regjering, storting etc. uten at man dømte de for noe. De fikk fortsette. 

Jeg sier ikke at alle krigshelter demmet opp mot sosialisme - det finnes også krigshelter, og barn av krigshelter (som Gro H. Brundland) som fremmer sosialisme og kjempet aktivt mot å demontere vårt demokrati. Makt korrumperer som kjent ens karakter.

Makt korrumperer - og man våger knapt å ha humor rundt makten

Idag sliter nasjonen Norge med venstresiden - for de har fått for mye makt - og har dermed også redusert ytringsfriheten kraftig, man får ikke le av Maktens folk (da fremst Sosialistene) - men humor idag så gjør man narr av de som våger å kritisere Makten og Eliten - spesielt venstresiden - er det derfor jeg stort sett aldri klarer engang å lee på smilebåndet - når jeg ser såkalt "humor" program på NRK?

Humoren på 70 til 90 tallet - så kunne man le til man mistet pusten. Og der var ingen fri fra humoren - spesielt ikke Makten. Det er en sann sak - at autoritære ideologier - raskt mister humor - spesielt rettet mot seg selv! Hitler bannlyste i sin tid filmen til Charlie Chaplin - Diktatoren - Hvor Chaplin spilte Hitler - og gjorde narr av ham. Den er ganske morsom. Nazistene kunne le av å ydmyke andre - men aldri av seg selv!

Også noen revymenn på teateret i Oslo under krigen - kunne gjøre narr av tyskerne ved sin humor - og havnet i fengsel. De våget å gjøre opprør mot Makten. Men idag bruker revyfolk mer energi å gjøre narr av folk som frisør Hodne fordi hun nektet å klippe en norsk jente i Hijab - av prinsipp - og kaller henne Nazi frisør.  (enda det finnes muslimske kvinner som nekter å klippe norske menn eller nordmenn generelt - men det er tydeligvis greit for Eliten...). Dette er tegn på fallende demokrati - hvor kun det ene synet er normalt - og alt annet er avvik! Dette er totalitær ideologi! 

Borgerlige og Venstresiden ligner hverandre mer og mer

Venstresiden med hjelp av Høyre og Siv Jensen - har klart å gi over Finanssytemet til EU - og nå VannKraften - og det er innført sterke lover mot bedrifter - hvor de kan bøtelegges hardt - om de ikke følger EU regler. Feige venstresiden folk - deler opp landet vårt - og gir det bort til et EU som er dominert av Stor-Tyskland 

- ikke rart at flere barn av motstandsmenn eller motstandsmenn går inn i politikk og blir talsrør mot Venstresiden - de vemmes over at deres fedre kjempet mot at Tyskland skulle dominere Norge - hvor dagens politikere gir bort Norges selvstendighet frivillig under Stor-Tyskland. Og venstresiden gjør det de er best på - utøver makt, kontroll og håner de som taler de imot. Her gjelder kun makt - og det norske folket er enda forblindet til å se veien landet går på - som fører mot ødeleggelsen av demokratiet Norge!

Venstre har sterke ideologiske familiegrener mot Nazisme og kommunisme. Jeg sier ikke at alle oppfører seg deretter - eller at de Borgerlige er mors beste barn - jeg peker på faren ved ideologien! Det finnes faktisk hva jeg anser som rettferdige venstremenn (menneskelige sett) - og urettferdige Borgerlige. Du kan aldri dømme hvert ett menneske på hvilken bås de er i - men Rammene rundt båsen har en fare med seg - om folk ikke våger å trosse den allmenne måten å tenke på - som blir påtvunget inne i båsen!