13 november 2017 - Nå er det demokratene som har et Russland-problem

Bildet: Valgkampleder John Podesta står bak Hillary i kampanjeflyet etter den tredje og siste tv-duellen i Las Vegas, 19. oktober 2016. Få har lengre fartstid i Clinton-systemet. Podesta var Bill Clintons stabssjef, og han var én av to ansvarlige for utvelgelsen av Obama-administrasjonen. Foto: Carlos Barria/Reuters/Scanpix

Etterforskningen av Trump har ikke brakt de resultater mediene håpet på. Nå er det Hillary og demokratene som har et Russland-problem, og det vokser for hver uke som går. Mediene vet ikke hvordan de skal håndtere det.

Strategien har vært å tie ubehagelig informasjon i hjel. Men sakene er så store at de ikke lar seg undertrykke i det lange løp. Særlig ikke når det kommer frem at Hillary-kampanjen og demokratene betalte millioner av dollar for drittpakken om Trump.

Les hele innlegget her.

Trump vil bygge en mur

Men det ville også Clinton i sin tid, uten at det var noe problem....

28 sept 2016 - Jonathan Cahn: “Baals tegn viser seg i Amerika” i form av at port-buen til Baals tempel stilles opp i New York

Artikkelen kan leses her.

“The Harbinger of Baal in New York city” Jonathan Cahn’s bestselgene bøker “The Harbinger” og “The mystery of the Shemitah” har satt dype spor blant troende over hele Amerika. I bøkene peker rabbi Jonathan Cahn på at en rekke tegn på dom nå manifesterer seg i et Amerika som har vendt ryggen til Guds ord, Guds lov og Guds befalinger. Signaler som indikerer at dommen kryper stadig nærmere og nærmere nasjonen som engang var et lys og håp for nasjonen. I en ny video publisert på “Hope Of
The Worlds” You Tube kanal. “Siden 11 september 2001 da New York og Pentagon ble rammet av det mest omfattende terrorangrepet i nyere tid, har Amerika fulgt det samme mønster som det gammeltestamentlige folket i Israel når de ble rammet av dom. De skulle komme tilbake, sterkere igjen, men i gen kraft, uten Gud. Og med økt ondskap, økt synd og økt frafall. Dagens Amerika vandrer på de samme veier. Det siste tegn som nå manifester seg i Amerika er “Baals tegn”, symbolisert i New York gjennom avdukelsen av det som skal være port-buen over inngangen til Baals tempel. (Foto av You Tube)

Baal var en velkjent avgud som man møter i GT og GT samtidshistorie. Baal var på
mange måter en substitutt for den ene sanne Gud, og han var en del av Kanaaneisk religion. Ordet Baal betyr “herre” og fremtrer som en fruktbarhetsgud  og i følge mytene ble

Baal bekjempet av sin rival “Mot” som betyr død, men fikk senere hjelp av sin søster, gudinnen Anat, hvis inngripen til hans hjelp fører til at vender tilbake til livet. Vitnesbyrdet om dette dramaet gjenspeiler seg i følge mytene i naturen som dør om høsten og vender tilbake til livet om våren, og slik gjentar vitnesbyrdet om Baals død og tilbakekomst til livet seg hvert eneste år. Man ser Baals fruktbarhet når planter og trær blomstrer om våren og sommeren, og man ser hans død når han blir bekjempet og drept av “Mot”. Denne myten har etter alt å dømme inngått i et kultdrama med en årsfest til dyrkelsen av fruktbarheten. Men det var også en dyrkelse som innebar at små barn ble ofret til avguden. Nærmest slik vi ofrer ufødte barn på egoets alter gjennom abort eller fosterdrap.


Dyrkelsen av Baal var til tider svært populært blant hebreerne, og det var nettopp denne avgudsdyrkelse som førte til at både Samaria falt for Assyrerne i 721 fKr og Jerusalems fall  for Babylon 134 år senere. Dyrkelsen av Baal var i følge GTs profeter en av de store synder som ville nedkalle Guds dom over nasjonen: Profeten Jeremia var en av dem som konfronterte sin samtid med den fare dyrkelsen av Baal utgjorde:  “Se, dere fester lit til løgnaktige ord – til ingen nytte. Hva så? Dere stjeler, slår i hjel, driver hor, sverger falskt og brenner røkelse for Ba’al og følger andre guder, som dere ikke kjenner. Og så kommer
dere og står fram for mitt åsyn i dette hus som er kalt ved mitt navn, og sier: Vi er frelst! – og så vil dere fremdeles gjøre alle disse avskyelige ting! Er da dette hus som er kalt med mitt navn, blitt en røverhule i deres øyne? Se, også jeg har sett det, sier Herren.Gå til min bolig som var i Silo, der jeg lot mitt navn bo i den første tiden. Se hva jeg har gjort med det 

på grunn av mitt folk Israels ondskap. Og nå, fordi dere gjør alle disse gjerninger, sier Herren, enda jeg talte til dere tidlig og sent, men dere hørte ikke, og jeg kalte på dere, men dere svarte ikke, så vil jeg gjøre med det hus som er kalt med mitt navn, og som dere setter deres lit til, og med det sted som jeg gav dere og deres fedre, slik som jeg har gjort med Silo. Jeg vil kaste dere bort fra mitt åsyn, slik som jeg har kastet bort alle deres brødre, hele Efra’ims ætt.” (Jer 7:8-15)  I dette tekstavsnittet forteller Jeremia befolkningen i Jerusalem og Judea nettopp hva Gud kommer til å gjøre: Slik han forkastet Nordriket da assyriske styrker inntok og bortførte 10 stammeriket i Samaria, slik vil han også gjøre med Jerusalem og Judea. I 587 forkastet Gud sitt folk på grunn av synd, frafall og dyrkelse av Baal, og kong Nebukudnesar inntok byen og bortførte folket til Babylon (Irak) (Foto av port-buen til Baals tempel)

Hevder Baals tegn manifesterer seg i USA

Jonathan Cahn, en profetisk stemme i tiden som våger å tale sannhet til nasjonen selv om den enn er upopulær sier i videoen under at det som skjedde den 19 september 2016 på en regntung ettermiddag i New York da “port-buen til Baals tempel ble avduket litt over 15 år etter at tårnene falt og tegnene på en snarlig dom begynte å manifestere seg i det moderne Amerika. For å kom inn til Baals nærhet måtte menneskene gå gjennom en tilsvarende bue, og det vi var vitne til den 19 september var ikke noe mindre enn nok et tegn på at Gud snart vil dømme Amerika. Sjekk ut hva Jonathan Cahn har å si om det faktum at “Baals tegn viser i New York City”. En advarsel fra Jahve den levende Gud til Amerika?

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Xktx7MD2SnE

 

Hva vil skje i USA til høsten 2016?

Ifølge Glenda Jackson, som visstnok aldri har profetert feil, sier ca 20 minutter inn i snutten, at om ikke Kristi Kropp skjerper seg, så vil det skje katastrofe/onde ting i USA, og Obama vil fortsatt bli sittende.

April 2015 - Advarsel - Obama og presidenten i Tyrkia sammen for å åpne en nye moskee Maryland

Jeg bruker her google oversettelse. Les hele artikkelen her.

For et par år siden ble det rapportert at Tyrkia var å hjelpe finansiere bygging av en $ 100 million dollar mega moské i Lanham, Maryland. Faktisk besøkte Erdogan moskeen da han var her i mai 2013, og lover å komme tilbake til åpningen.

Vel som tiden har tilsynelatende kommet og nå Erdogan og Obama vil være sammen i moskeen for den store åpningsseremonien:

Presidentene i Tyrkia og USA vil åpne tyrkisk-amerikansk kultur og Civilization Center i Maryland, Tyrkias utenriksminister sa søndag.

Mevlut Cavusoglu, på en tre-dagers besøk til Washington, besøkte senteret som også har et mellomstort moské, og spiste lunsj med representanter fra den amerikanske muslimske samfunnet.

"I løpet av en telefonsamtale, president (Recep Tayyip) Erdogan ba president (Barack) Obama til å følge ham i å åpne senteret sammen og president Obama aksepterte hans offer'in prinsippet '» Cavusoglu fortalte representantene.

Hvis Obamas tidsplan tillater samtidig med åpningen, vil han følge Erdogan.

Les hele historien på Høyre Scoop

8 april 2015 - Kinas 3 kjernefysiske ubåter bekymrer

Den kinesiske marinen har utplassert tre ballistiske rakett ubåter til sjøs, som er i stand til å treffe USA med atomraketter, sa sjefen for den amerikanske Nord Kommandoen på tirsdag. Adm. William Gortney, kommandøren, sier at ubåtene er en "bekymring" og vil være i stand til å slå ut USA ettersom de var fullt oppfylt med raketter og stridshoder. 

Rakett ubåter er utplassert i Sør-Kinahavet på en base på Hainan-øya, ifølge en forsvars tjenestemann. "De har ikke lastet sine missiler eller begynt strategiske patruljer," ifølge den offiselle versjonen. "Men vi tror sannsynlig de skal starte i år."

Gortney har også uttrykkelig sagt at amerikanske etterretningsorganisasjoner har konkludert med at Nord-Korea er i stand til å montere et lite kjernefysisk stridshode på sin nye vei-mobile KN-08 inerkontinentale raketter. 

I et omfattende intervju med journalister på Pentagon, avslørt admiralen også at Russland er engasjert i politisk "beskjeder" ved å sende langtrekkende atom bombefly nær USA, og vil trolig følge sine løfter om å fly Tu-22 Blackjack bombefly nær den sørlige kysten av USA. Om kinesisk sjøbasert kjernefysiske trusselen, Gortney sa: "De har satt til sjø sine sjø-lansert ballistisk rakett ubåter. Jeg tror de har tre i vannet akkurat nå. " FULL RAPPORT

Les om angrepsubåtene her.

April 2015 - Hvorfor Operasjon Jade Helm gjør folk ute av seg på Internett, og hvorfor den ikke burde gjøre det

Green Berets tildelt de syvende Special Forces Group (Airborne) klart rom inne i en sammensatt under et treningsoppdrag holdt 20 februar på Eglin Air Force Base i Florida. (Foto av Capt. Thomas Cieslak / US Army)

Google oversettelse.

Oppdraget er stort både geografisk og strategisk: Elite Service medlemmer fra alle fire grener av det amerikanske militæret vil lansere en operasjon i sommer der de vil operere i det skjulte blant den amerikanske offentligheten og reise fra stat til stat i militære fly. Texas, Utah og en del av det sørlige California er merket som fiendtlig territorium, og New Mexico er ikke mye vennligere.

Det er ordningen for Jade Helm 15, en ny Special Operations øvelse som går fra juli 15 til september 15. Army Special Operations Commandkunngjorde det i forrige uke , sier størrelsen og omfanget av oppdraget skiller det fra mange andre øvelser.

"Naturen i krigføring er alltid i endring og US Army Special Operations Command oppgave er å sørge for at Hærens ulike Special Operations Forces er trent, utstyrt og organisert for å lykkes gjennomføre hele verden spesielle operasjoner til støtte for vår nasjons interesser," Army oberstløytnant Mark Lastoria, en kommando talsmann, sa i en e-post."Training trening Jade Helm kommer til å hjelpe våre Special Operations Soldater og ledelse i raffinering de ferdighetene som trengs mot et stadig skiftende utenlandsk trussel."

Øvelsen har bedt utbredte konspirasjonsteorier om at USA forbereder seg på å klekke unntakstilstand. Noen eksempler:

Les hele artikkelen her.

 

Mars 2015 - Obama har valgt 6 byer for føderal kontroll av politi

Artikkelen er hentet fra her. Jeg lar den stå på Google oversettelse.

Birmingham, Alabama. Fort Worth, Texas. Gary, Ind. Minneapolis. Pittsburgh. Stockton, California. Hva har disse seks byene har til felles? Deres politistyrker er i ferd med å bli mindre lokal og mer federalized.

President Barack Obamas Department of Justice , drevet av Eric Holder , annonserte at de har valgt disse byene for en pilotstudie der politiet avdelinger vil være underlagt føderal trening ment å redusere rasisme og gjenvinne borgernes tillit.

Denne planen er offisielt kalt "National Initiative for Building fellesskap Trust and Justice." Det ble utviklet som et svar på den anti-politiet opptøyer som skjedde i Ferguson, Mo , etter en hvit politimann skutt en ustyrlig svart mann som var rushing på ham i et forsøk på å få offiserens pistol.

Det er også typisk for Obama-administrasjonen for å løse problemer med større regjeringen overstepping sin myndighet.

Målet med denne DOJ planen er å forbedre "prosessuell rettferdighet", og å skape et miljø av "forsoning i samfunn der tillit er erodert," ifølge DOJ selv. Programmet vil koste amerikanske skattebetalere $ 5,000,000 å starte.

Men vent. Det er mer.

DOJ ville synes å være den siste føderale regjeringen avdelingen å gjennomføre nasjonalisert av lokale politistyrker med vekt på rettferdighet.

I 2012 ble DOJ rådgivning statlige og lokale politiet å vurdere hage-utvalg politisk aktivisme, for eksempel visning av klistremerker reflekterer konservativ tanke, som terrorisme (H / T The New American ).

To år senere ble DOJ fanget finansiering en New York gruppe som, gjennom en rap video, var oppmuntrende drap på polititjenestemenn.

Dette DOJ plan for å sette det lokale politiet i seks byer under oppsyn av den føderale regjeringen blir gjennomført til tross for meningsmålinger som går tilbake minst to år indikerer at et flertall av velgerne mener den føderale regjeringen er ute av kontroll.

Nasjonalisert politistyrker har aldri fungert bra i frie demokratier. Historien viser at de er mer effektive arbeider sammen med diktatoriske regjeringer.

Har du hørt om KGB og Gestapo?

16 mars 2015 - Ex-CIA Ansatt innrømmer at President Obama er en "radikal islamsk" fiende av Amerika

Artikkelen er hentet her. Har bare latt den stå på Google oversettelse.

"Radical" er en så latterlig adjektiv. Det er ren islam, autentisk islam - det er ingenting radikal eller uislamsk om jihad.

Obamas far var en muslim, som de facto gjør ham til en muslim, og han regnes som muslim i den muslimske verden. Ta for eksempel, Meriam Ibrahim. Hennes mor var kristen og oppdro henne en kristen. Hun giftet seg med en kristen, bor i Amerika og har kristne barn. Men da hun kom tilbake til Sudan for å besøke familie, ble hun arrestert for "frafall" - med andre ord, for å forlate islam. Hun var ni måneder gravid og tvunget til å føde med bena lenket, forlater barnet sitt deformert. Dette er islamsk lov. Hun regnes som en muslim, selv om hun aldri har vært en muslim, fordi hennes far var muslim.

Obama, derimot, ble hevet en muslim, og gikk til islamsk skole i et islamsk land (Indonesia) fra alderen 6-11. Han var topper i hans koranen klasse. 
Obama var "tidligere ganske religiøse i islam."

Han er pro-jihad, og det er klart i sin utenrikspolitikk.

Det er en grunn til at han angrep og straffer Israel samtidig som den islamske staten til å vokse og erobre.

Det er interessant at Examiner faktisk kjører denne historien. De vil ikke kjøre mine kolonner eller noen av de artiklene jeg har sendt inn til dem gjennom årene. Ikke du elsker disse rett over senter publikasjoner og bloggere (som Michelle Malkin) som har skydd mitt arbeid og Robert Spencer, men når jihad bryter ut de er alle jihad-vill.National Review har faktisk et forbud mot lærd Robert Spencer. Skam på dem og alle de andre bedragere som skriver om dette nå uten riktig MEA culpas.

"EX-CIA ansatt innrømmer President Obama er en radikal islamsk fiende av Amerika," The Examiner, 31 august 2014

Det er en sprengladning, en som praktisk talt beskylder presidenten for forræderi.

I dag, en tidligere CIA-agent rett fortalte avisen, World Net Daily, at Amerika har byttet side i krigen mot terror under president Obama. Clare Lopez var villig til å si hva noen medlemmer av Kongressen har sagt i det private, men nektet å si on-the-record.

Clare M. Lopez er viseadministrerende direktør for forskning og analyse ved Senter for sikkerhetspolitikk og en Senior Fellow ved Clarion Project, London Center for Policy Research, og den kanadiske Meighen Institute. Siden 2013 har hun vært medlem av Citizens Commission on Benghazi. Også visepresident for toppmøtet i Intelligence, hun tidligere var en karriere operasjoner offiser med Central Intelligence Agency, en professor ved Senter for kontraspionasje og Security Studies, direktør for Iran Regler utvalg 2005-2006, og har fungert som konsulent , etterretningsanalytiker, og forsker for en rekke forsvars bedrifter. Hun ble kåret til en Lincoln Fellow ved Claremont Institute i 2011.

Lopez sa den globale krigen mot terror hadde vært et forsøk på å "holde seg fri for Shariah" eller undertrykkende islamsk lov, før Obama-administrasjonen begynte å ta parti med slike jihadister som Det muslimske brorskap og dets partnere. Lopez mener at Det muslimske brorskap har grundig infiltrert Obama-administrasjonen og andre grener av den føderale regjeringen. En av de mest opprørende av disse avtaler er Mohamed Elibiary, et ledende medlem av Department of Homeland Security Advisory Council. Ifølge en rapport fra Center for Security Policy, støtter Elibiary megling en amerikansk samarbeid med Det muslimske brorskap terroristgruppe. To måneder siden, en storm brøt ut på nettet etter Elibiary twitret at en "kalifatet" er uunngåelig og sammenlignet det med EU.

Ms Lopez mener også Obama hadde i hovedsak de samme målene i Mideast som den avdøde Osama bin Laden: ". For å fjerne amerikansk makt og innflytelse, inkludert militære styrker, fra islamske land" Den tidligere CIA-agent perspektiv påvirker hennes resept for hva USA bør gjøre om terror hær ISIS, som hun kalte for forsiktighet og tilbakeholdenhet.

Mens det har vært en plutselig kor av politikere og militære eksperter som krever umiddelbar eliminering av terror hæren etter den halshugget amerikanske journalisten James Foley forrige uke, mener Lopez USA bør ha en overordnet strategi på plass før fullt re-engasjere i Midtøsten militarily.Any militær aksjon ville bli ytterligere komplisert, fortalte hun WND, hvis det ikke var klart hvilken side den amerikanske er på, enten på kort sikt eller i den totale krig mot terror.

FOR HELE ARTIKKELEN KLIKK LINK

Febr 2015 - Minst 10 islamske IS krigere er blitt tatt ved den sørlige grensen i USA

Hunter fortalte Fox Ny i går, "islamske terrorister er slipping i USA gjennom den porøse sørlige grensen som flere har allerede blitt tatt til fange."

Se Rick Joyners profeti.

For more informasjon klikk LINK

Akkurat som vi ikke har nok immigrasjonsproblemer, Den republikanske Duncan Hunter fra California hever at minst "10 krigere fra ISIL har blitt pågrepet mend de forsøkte å komme inn via grensen i sør fra Mexico til Texas."

Artikkelen er hentet her.

6 des 2014 - USA som fallende stjerne

USA de siste tiårene har utviklet seg fra å være et folkestyre med reell folkemakt til et oligarki, der pengesterke eliter både på venstre og høyresiden styrer USA temmelig samkjørt.

Artikkelen kan leses her.

At Noam Chomsky, som er kåret til USAs ledende intellektuelle og verdens mest siterte forsker, skriver at USA har utviklet seg til å bli vår tids største kilde til terror, er deprimerende lesning. Det har lenge vært kjent at Chomsky hevder at USA ikke lenger er et demokrati, men mer en ettparti stat der et oligarki med en elitene styrer på vegne av, og ofte på tross av folkets interesser.

En nylig studie fra Princeton universitetet kommer til samme konklusjon. Martin Gilens and Benjamin I. Page har utredet hvorledes USA de siste tiårene har utviklet seg fra å være et folkestyre med reell folkemakt til et oligarki, der pengesterke eliter både på venstre og høyresiden styrer USA temmelig samkjørt. Det klassiske høyre-venstreside skillet i politikken er i ferd med å bli utdatert. Det USA vi kjente i gamle dager med Marshall-hjelp, borgerrettigheter og kamp for individets frihet, kan se ut til å være i bred stagnasjon.

Chomsky publiserte nylig sin kritikk i TruthOut, der han henviste til CIAs gjennomgang av USAs hemmelige operasjoner. Kritikken handlet i hovedsak om innblandingen i andre staters indre anliggende på en slik måte at man aktivt har bidratt til destabilisering og humanitære tragedier. New York Times omtalte 15.10 CIA rapporten og Obama administrasjonens konklusjon om at de hemmelige aksjonene i land som Cuba, Angola, Sør Afrika, Nicaragua hadde vært så mislykket at man burde revurdere hele strategien. Avisen ytret skepsis mot den nå pågående støtten til syriske opprørere i lys av nettopp dette. En av Chomskys store poeng er at også NATO har dramatisk endret karakter. Etter Sovjetunionens fall gikk NATO fra å være en europeisk forsvarsallianse til å bli en amerikansk ledet intervensjonsstyrke og aggresjonsmakt med ønske om å dominere verdens olje og gassindustri.

Chomskys siste, revolusjonerende uttalelser om USA som kilde til terror aktualiseres særlig i lys av de senere årenes mislykkede utenrikspolitikk i Midtøsten og dagens faretruende opptrapping mot ny kald krig. Angrepene mot ISIS er for det første grunnlovsstridige, påpeker Yale professor Bruce Ackerman, men de er også imot den amerikanske befolkningens ønsker der 74 % ifølge Public Policy Polling ikke ønsker mer krig. En foruroligende lav respekt for nasjonale staters suverenitet er også åpenbar idet USA angrep inne i Syria uten engang å samtale med landets regjering. Grupper som ISIS må selvsagt bekjempes, men det er et paradoks at slike terrorfraksjoner både bruker amerikanske våpen og biler. Da ISIS opererte i Syria i kampen mot president Bashar al-Assad, mottok de ifølge internasjonale medier både støtte fra USA og ble trent av amerikanerne i Jordan. Helt fra begynnelsen av konflikten, har syrerne selv sagt at krigen kom i kjølvannet av at de etter Libyakrigen, ble invadert av tungt bevæpnede sunni-ekstreme grupper som kom utenfra.

At ISIS ble dannet i kjølvannet av USAs invasjon av Irak der amerikanerne forrykket maktbalansen og ga shia-grupper regjeringsmakt, disse som siden har begått overgrep mot sunni-muslimer, gjør ikke saken bedre.  USA kan heller ikke påstå at man ikke har vært klar over det potensielt destruktive i situasjonen.Allerede i 1994 ga visepresident under George Bush, Dick Cheney, et intervju der han nettopp beskrev farene ved forrykke maktbalansen mellom fraksjonene i Irak.

Nå hevder Obama ifølge CNN, at kampen mot sunni-ISIS går for sakte fordi Assad, - ISIS’ fiende, ikke er bekjempet. Dette gir nye selvmotsigende, forvirrede signaler som varsler om ytterligere destabilisering i den allerede flerdimensjonal regionskrigen som er den verste humanitære katastrofen siden andre verdenskrig.

Mangeårig utenriksminister og leder av Verdensbanken, Robert McNamara påpekte i The fog of war at USAs deltagelse i borgerkriger gjennom ensidig støtte til den ene part, er nettopp strategien som har gjort at man mislyktes i å bidra til konfliktløsning. Henry Kissinger ser ut til å dele bekymringen. I sin siste bok, World Order mener han at amerikansk politikk har latt seg fenge av en ideologisk tro på «innføring av demokrati og menneskerettigheter» ville løse Midtøstens utfordringer. Man har engasjert seg i idealistiske korstog uten respekt for realitetene på bakken. Resultatet av USAs bidrag til regimeendring i land som Afghanistan, Irak, Libya, Egypt og Syria har vært at alt er blitt mye verre. Man har ikke tatt høyde for at demokratiet som styreform ble utviklet i Vesten over flere hundre år, og ikke automatisk lar seg tvangsinnføre militært i andre regioner. Kissinger etterlyser en reorientering mot politisk realisme og nasjonalstatens suverenitet som premiss for en restabilisering av den nå truede verdensfreden.

Det er et betydelig paradoks at USA med sine idealistiske demokrati-ønsker nyter langt mindre respekt i Midtøsten i dag enn den mer realitetsorienterte linjen til russiske Vladimir Putin, som to år på rad er kåret av Forbes Magazine som verdens mektigste mann. Det er et tilsvarende paradoks at vestlige medier i så liten grad reflekterer de pluralistiske realitetene på bakken i mange land som er utenfor den vestlige sonen. Her kunne man lært mye om andre som kunne ført til mer fred. Den vestlige drømmen om en urealistisk idealisme kan være nettopp det som fører verden ut i nye storkonflikter.

Faren for at det tidligere, så demokratiske USA, skulle utvikle seg til en autokratisk militærstat som ikke respekterer forordninger som regulerer forholdet mellom selvstendige stater, har følgelig lenge bekymret ledende tenkere. President Eisenhowers tale fra 1961 er talende, der han på mange måter uttrykker frykten for demokratiets forvitring i USA ved å hevde at en sterk økning av militærmaktens politiske påvirkning er en særlig fare. Eisenhowers advarsel om å aldri la denne potensielt katastrofale kombinasjonen true de amerikanske friheter eller demokratiske prosesser, er skremmende å betrakte i dag, særlig da det kan se ut til at nettopp det han fryktet har skjedd.

I den grad USA er på vei mot en autokratisk styreform, er det god grunn i Europa til ikke å etterfølge eksemplet.

Av Hanna Ubuntu Herland

Først publisert i Dagbladet 2.2.14

23 mai 2014 - FBI leter etter "hat"-kriminalitet

Google oversettelse fra her.

Hvis to demokratiske lovgivere har sin måte, vil Barack Obamas Justisdepartementet legge fram en rapport for aksjon mot internettsider, viser kringkasting, kabel-TV eller radio fast bestemt på å være forsvarer eller oppmuntrende "voldelige handlinger." 

Dette i henhold til teksten i en ny regning fra senator Ed Markey, D-Mass, og Rep Hakeem Jeffries, DN.Y. The Hate Crime Reporting Act of 2014 "ville lage en oppdatert omfattende rapport undersøke rollen av Internett og andre telekommunikasjon i å oppmuntre hatkriminalitet basert på kjønn, rase, religion, etnisitet eller seksuell orientering og lage anbefalinger for å løse slike forbrytelser,

"uttalte en pressemelding fra Markey kontor. Den ene-side regningen, anmeldt av WND, krever justisdepartementet og det amerikanske Commission on Civil Rights å "analysere informasjon om bruk av telekommunikasjon, inkludert Internett, kringkastet tv og radio, kabel-tv, offentlig tilgang fjernsyn, kommersielle mobiltjenester, og andre elektroniske medier, for å argumentere for og oppmuntre til voldelige handlinger og provisjon av forbrytelser av hat." 

Lovforslaget definerer ikke hvilke handlinger fra kringkastere ville bli ansett for å ha oppmuntret til vold, tilsynelatende forlater det åpent for tolkning. Når rapporten er utarbeidet, kaller regningen for "noen anbefalinger" for action "forenlig med First Amendment til Grunnloven av USA "som er fast bestemt på å være en" hensiktsmessig og nødvendig "måte å løse den påståtte oppmuntring for voldelige handlinger. The Boston Herald tok problemet med regningen, og kaller det "ærlig chilling" som Markey søker å "styrke en obskur føderale etaten for å begynne saumfarer internett, TV og radio for tale den finner truende. " 

Man kan bare forestille seg hvordan denne regningen kan bli manipulert til å stenge ned noen konservative eller Christian nettside / radio talk show som står for Bibelens sannhet.

Obama i Saudi arabia - feilet i å kjempe for kristen frihet

http://www.prophecynewswatch.com/2014/April01/011.html 

1 april 2014

Når president Obama besøkte Saudi-Arabia denne siste uken, hadde han en mulighet til å følge med på sine inspirerende ord under sin tale på februar 6 Nasjonal Prayer Breakfast. Der fortalte han tusenvis av kristne ledere at «retten for enhver person til å praktisere sin tro hvordan de velger" står sentralt i "menneskelig verdighet", og så "fremme religiøs frihet er et viktig mål for amerikansk utenrikspolitikk.

" Dette er ifølge en fersk artikkel av Nina Shea i Wall Street Journal og basert på Obamas National Prayer Breakfast tale. Nina forteller at Utenriksdepartementet har lenge rangert Saudi Arabia blant verdens mest religiøst undertrykkende regjeringer, utpeker det en "Land of Particular Concern" under International Religious Freedom Act. 

Saudi-Arabia er den eneste staten i verden til å forby alle kirker og andre ikke-muslimske gudshus.  Noen 2-3 millioner utenlandske kristne bor i riket med ingen rettigheter til å praktisere sin tro: de bare kan be sammen hemmelighet. Religiøs-politi fiske resulterer i arrest, måneds lang fengsling og mishandling, og eventuell utvisning for ikke-muslimer funnet bønn eller offentlig praktisere sin tro.  Rapporten fortsetter med å illustrere hvordan andre arabiske halvøy land har vært langt mer kumulativ forhold til hardere Saudi anti-kirke holdning. 

Qatar, som i likhet med Saudi-Arabia praksis strenge Wahhabi Islam, tillot den første offentlige kristen gudstjeneste i 1988, og har leid land for utenlandske arbeidere til å bygge mer enn et dusin kirker siden 2008.  andre islamske land som Bahrain og De forente arabiske emirater har minst . tillatt kirker skal bygges om enn i begrenset eller kontrollerte omstendigheter  

Konsesjoner at president Obama kunne ha forespurt fra kong Abdullah inkludert: - Hvis du vil tillate kirker i riket. Som president forklart i februar, er retten til å tilbe en viktig menneskerettighet som "saker til vår nasjonale sikkerhet."  - innføring av andre tiltak for å dempe nasjonal politikk mot kristne, for eksempel undervisning voldelig hat mot kristne, og erstatte staten næringsdrivende religiøse ledere ringer for ødeleggelse av alle arabiske halvøya kirker og ber for "ydmykelse" av "polyteister" (et begrep Wahhabis gjelder for kristne, sjiamuslimer og hinduer). - Å oppfordre kong Abdulla å lede ved eksempel ved første ending religiøs ekstremisme hjemme, spesielt i lys av Saudi uttalte motstand mot islamsk ekstremisme på slike steder Iran og Syria, samt Al Qaida. 

I ordene til aina.org : "Dette åpenbare hykleri tolereres på grunn av interessen for energi og ignoreringen av store kristne kirker og internasjonale politikere som er for stille ... Kan du forestille deg hva som ville skje hvis en moderne europeisk nasjon innført en lov der muslimske menn møtte fengsel eller død for å gifte seg med ikke-muslimer? Ja, dette vil være på nyhetene natt og dag, men selvfølgelig Vesten er innstilt på å stanse alle kritikere av denne virkeligheten ved å spille "islamfobi-kortet."  

Merkelig, fordi i Somalia den al-Shabaab er halshugget alle frafalne som konventerer til kristendommen de kan finne ... President Obama og andre amerikanske presidenter før ham har alle solgt sine kollektive sjeler ved å snu det blinde øyet til den brutale virkeligheten i Saudi-Arabia.  

Men de som håper på en utfordring til Saudi-Arabias religionsfriheten vill nok bli skuffet. CNN.com rapportert at USA og Saudi-Arabia er "veldig mye på linje" til tross for senere politiske uoverensstemmelser om Iran og Syria, noe som syntes å være de sentrale diskusjonspunktene. Ifølge usnews.com , samtalene også dekket Egypt, Midtøsten fred og Gulf sikkerhet.  

CNN.com rapportert videre at Obama og Abdullah styrer klar av internasjonale klager på brudd på menneskerettighetene i Saudi-Arabia. Men en ledende tjenestemann i administrasjonen kunngjorde at Obama ville delta på en seremoni lørdag å gi pris til en Saudi kvinne ved State Department prisen for sin innsats for å bekjempe vold i nære relasjoner. Denne symbolsk gest var begge ute av omfanget og forventninger vedrørende presidentens tale ved bønnefrokost februar, slik som følgende utdrag fra talen som ble applaudert av publikum: "Men selv om vår tro holder oss oppe, er det også klart at hele verden religionsfrihet er truet. Og det er det jeg ønsker å reflektere over denne morgenen. 

Vi ser myndigheter engasjere seg i diskriminering og vold mot de troende.  Vi ser noen ganger religion vridd i et forsøk på å rettferdiggjøre hat og forfølgelse mot andre mennesker bare på grunn av hvem de er, eller hvor de ber eller hvem de elsker ... Og jeg er stolt av at ingen nasjon på jorden gjør mer for å stå opp for religionsfriheten rundt om i verden enn USA. " 

The New York Times rapporterte at presidentens beslutning om ikke å diskutere menneskerettigheter eller kvinners rettigheter i sitt møte med kongen ble forsvart av hvite hus tjenestemenn sier at møtet var ment for å diskutere sikkerhetsspørsmål i regionen, og at kongen og president Obama "bare fikk ikke til agenda."  

Så når menn og regjeringer svikter, hvor kan forfulgte kristne slå til for å få hjelp? Kanskje de bør ta signalet fra salmisten som ba:  Salmenes bok 60:13  "-  Gi oss hjelp mot fienden, for menneskehjelp er tomhet!".  Salmenes 108:13 "- Gi oss hjelp mot fienden, for menneskehjelp er tomhet!". Veldig interessant at Gud gjentar dette skriftstedet 2 ganger: Han etterlot ingen tvil om hvor "vår hjelp kommer fra" (Salme 121:1)
Read more at http://www.prophecynewswatch.com/2014/April01/011.html#OAcpLzaZUm8TpFoY.99

 

Noen tjenestemenn er antikristelige i hva de sier og gjøre

I ett intervju med Franklin Graham ang Obama administrasjonen, 27 mars 2014

Google oversettelse

http://www.trunews.com/franklin-graham-wh-officials-anti-christ-say/

Noen av de som jobber i Obama-administrasjonen og i Det hvite hus prøver å "fullstendig sekularisere vår militære" og er "fiendtlig innstilt til kristne", til det punktet at de "er anti-Kristus i hva de sier og hva de gjør , "sier Christian evangelist Franklin Graham, sønn av verdenskjente predikanten Rev Billy Graham.

Franklin Graham gjorde sine kommentarer under en 24 mars intervju med Tony Perkins, president i Family Research Council, som publiserte en oppdatert rapport om religiøs forfølgelse i de amerikanske væpnede styrkene denne måneden.

Under intervjuet på Washington Watch Weekly, Perkins spurte Graham, "jeg ville ha til å tro du er også sporer, faktisk jeg vet du sporer fordi du var en del av det - når du var planlagt å snakke i Pentagon en For noen år siden de disinvited du - er du bekymret for denne intense religiøse fiendtlighet som vi ser manifestert i vår nasjons militære "?

Les hele innlegget her 

http://cnsnews.com/news/article/michael-w-chapman/franklin-graham-some-administration-officials-are-anti-christ