14 november 2019 - En Profetisk advarsel

Jenta over er ett tilfeldig valgt bilde og har ingenting med det jeg selv så - men et forsøk på å visualisere mitt "syn".

Jeg fikk ett bilde i mitt indre i dag. Egentlig var jeg på parkeringsplassen under ett kjøpesenter – og bildet falt ned i mitt hode. Jeg så en jente – kanskje på 3-4 år – hun hadde en stor kåpe på seg, som var grå, og lå død, muligens oppe på snøen – ansiktet lå opp mitt himmelen, men øynene var lukket. Så så jeg blod som rant nedover som på en glassvegg. Jeg spurte Herren hva det betydde. Herren sa at barnet var Norge som nasjon – men representerte også alt vi var glad i. Spesielt vår kjærlighet til synd, umoral og alt det perverse som Bibelen advarer imot. Blodet representerte de ulykkene som vil treffe nasjonen – fordi Gud stiller oss til ansvar for de 650.000 døde fostrene og for hva vi gjorde mot Israel – hvor mange, mange måtte dø pga en falsk og bedragersk avtale, født utav dette landet!

Herren sa at nådetiden er brukt opp for dette landet – og på en dag vil det komme fattigdom til oss. Vi vil få krig – og det vil skje snart – veldig snart. Men jeg fikk ingen tid eller dato. Bare snart – som kan være alt i år til de neste 5 årene eventuelt noe mer. Når Gud sier snart – så er det et tegn på at Kristi Kropp må begynne å forberede seg nå – til å komme nærmere Gud – og kanskje også ha noe ekstra matforsyninger på lager. Som David Wilkerson sa – ha mat, vann og husholdningsartikler for 30 dager.

Samtidig som jeg skrev dette – så poppet det opp dagens bibelvers via 1988 Bibelen – hvor det står

«Herren så at menneskenes ondskap var stor på jorden, og at alle tanker og hensikter i hjertene deres var onde hele dagen lang.» 1 Mos. 6:5.