19 januar 2019 - Ny regjeringsplattform

For første gang er det en rent flertall i regjeringen - ved at KRF gikk inn i regjeringen. KRF har hatt en hard kamp - for det som vi andre har sett som enkle spørsmål (i hva en Kristen prioritering skal være), har vært som en fødselsveer i KRF - selv med Hareide ute av KRFs lederskap - så fikk KRF med 17 mot 15 stemmer KRF inn i regjeringen. KRF har vinglet seg inn i regjering med ett tja.

Da Hareide gikk - var det som en propp som forsvant
Uansett så synes jeg at den regjeringsplattsormen er bedre enn hva den var uten KRF. Tenk om Hareide ikke var så farget av marxistisk tankegods - så hadde de foregående årene vært bedre for landet - bla. så kanskje vi enda hadde hatt Skatteklasse 2 i behold, og mange flere andre fordeler som kristne kunne ha hatt som ett gode for vår tro og livsførsel. Hareide er en supermanipulator - og bør aldri få komme i posisjon av makt noen gang. Han hører mer sammen den mobbete og kyniske gjengen med SV, Rødt, AP og De Grønne. 

Les hele artikkelen her.

28 april 2017 -– Norske moskeer får bistand av Saudi-Arabia til å spre hat

AMBASSADØR ADVARER MOT SAUDIA-ARABIAS PÅVIRKNING AV MUSLIMER I NORGE:

I dag regnes Saudi-Arabia som arnestedet for mye av radikaliseringen vi ser i islam. Carl Schiøtz Wibye var Norges ambassadør i dette oljerike kongedømmet frem til 2014.

Wibye mener Saudi-Arabia sprer en ekstrem versjon av islam, som også muslimer i Norge har latt seg påvirke av.

– Saudi-Arabias utenrikspolitikk er svært diskré og de operere under radaren. Men det er ingen tvil om at landet sprer og oppfordrer til hat i vesten – også i Norge, sier Wibye.

Wibye viser til imamer i norske moskeer som har sin utdannelse fra Saudi-Arabia, eller fra saudifinansierte institusjoner i Pakistan.

– Hvis du har en imam som er utdannet fra det såkalte islamske universitetet i Medina, så er han garantert på den radikale siden.

Les hele artikkelen her.

24 mars 2017 - Dette kan vise seg å være den største tabben i nyere norsk historie

Snakk om å gjøre i buksa med hele verdens øyne på Norge.

Med 7000 oljemilliarder på bok skulle man tro at nasjonen Norge hadde råd, og vett til å beholde eierskapet til marinebasen Olavsvern i forsvarets hender, men salget som gav nasjonen Norge kun 35 millioner kroner kan vise seg å bli så mye mer enn et finansielt bomsalg. Det kan vise seg å bli den største tabben som er gjort i nyere norsk historie.

 

 

 Vi nordmenn fremstår som en gjeng med skogs-matroser!

Resultatet av salget av marinebasen er at vi nå har fått den aggressive russiske bjørnen som leieboer godt plantet på norsk territorium, og det som tidligere var en stolt norsk marinebase kan nå bli så mye mer enn en russisk forskningsstasjon i Norge. Det kan bli et viktig strategisk knutepunkt for det russiske forsvaret i Norge.

Det hele er skremmende, og fryktelig naivt.

"Ved et salg burde forsvaret sikret seg rett til å godkjenne en fremtidig leietaker. Det skylder vi både det norske folk og NATO"

«Det russiske nyhetsbyrået Sputnik har nylig omtalt Newsweeks artikkel som omhandler Norges fadese, og de peker på at det ironisk nok var Jens Stoltenberg som var statsminister da salget fant sted. Som de fleste bør ha fått med seg, er Stoltenberg i dag NATOs generalsekretær. 

4 okt 2016 - Judicial Watch om sammenblandingen av interesser i Clinton Foundation der Norge gir mest

Judicial Watch belyser “tilfeldigheten” ved at Clinton Foundation giverne “plutselig” får sine saker igjennom politisk. Norge står her pinlig sentralt, som sammen med fremmede stater som Saudi Arabia står øverst på listen over “fremmede stater som gir penger til Clinton”. I takt med norsk giverglede, har vi fått bemerkelsesverdig mange nordmenn i USA kontrollerte internasjonale stillinger de siste årene – nå også Erna Solberg. I Afrika hadde denne typen sammenblanding der pengeoverføringer står sentralt blitt kalt ren økonomisk og politisk korrupsjon.

Saken: Svært viktig debatt fra Judicial Watch om Clinton skandalen, de årelange Clinton kampene for å hemmeligholde viktige dokumenter, Benghazi problematikken der Clintons rolle var langt mer aktiv i å ikke hjelpe ambassadøren enn mange er klar over, løgnene som Hillary Clinton har fremsatt for Kongressen og likevel unngått å bli stilt til ansvar for. Judicial Watch har, som kjent også med Wikileaks og Vice’ hjelp samt fra andre, bevist mengder med lovbrudd blant de amerikanske elitene.  Judicial Watch går blant annet dette etter i sømmene juridisk og ønsker også å få Hillary Clinton stilt for en domstol i USA.

De alvorlige implikasjonene i sammenblandingen av interesser der fremmede stater som Norge og Saudi Arabia står øverst på listen over land som gir milliarder til Clinton Foundation der kun 10 % ser ut til å gå gå til veldedige formål. Dagbladet har avslørt hvorledes beløpene som oppgis fra Clinton er langt lavere enn de som norske Norad og den norske stat oppgir. Her er det altså store skjulte tall, ref. Dagbladets artikkel.  

Les hele artikkelen her.