10 mars 2018 - Kommer det en 3 verdenskrig - og hvordan vil den ta seg ut?

Når Gud sender syner og advarsler til visse mennesker - så gir han bare biter av et større puzzlespill. Og man faktisk ta flere syner om samme sak - og få ett større bilde. Jeg mener at 3 verdenkrig vil komme - og kanskje også 4 verdenskrig. Men Bibelen snakker først og fremst om Israel og landene rundt Israel. Men Gud er også interessert i alle land - og sender sine profeter - for å fortelle hva slags synder som hemmer nasjonen - og fremtiden - enten på godt eller ondt. 

2 verdenskrig har mange forbilder til en 3 verdenskrig. Om man setter det sammen rett. 

1) Jødene blir forfulgt og hatet i de fleste nasjoner - og antisionsimen (sionisme = jødenes ønske om å komme tilbake til sine fedrers land) mot Israel er på samme nivå som antisemittismen på 30 tallet. Vi kan lese det daglig i media - som hele tiden lyver og manipulerer virkeligheten i Midtøsten - ettersom Media har sin egen agenda.

2) Fredsavtaler var det som startet 2 verdenskrig i gang. Den skammelige Chamberlain - trodde han løste ett problem med diplomati og et ark med noen signaturer - sammen et ondt menneske (Hitler) - som var drevet av en demonisk ideologi - som kunne lyve og lure så mye han ønsket. Fredsprisen var den uinntagelige fjellkjeden i Tsjekkoslovakia - som gjorde erobringen av Sør-Europa enkelt. Ingen hørte på Churchill - hvor da som nå - er det fåtallet som har rett!

Idag så er det Norge som driver med "fredsarbeid" og har tvunget Israel på kne - gjennom den svikefulle Osloprosessen. Norge ligger under Guds vrede - pga vår innsats i å la en ond terror-organisasjon falle Israel i ryggen. Det ligger allerede mange slaktede jøder på "fredens" alter - og flere vil det bli.

3) Politikere og media var nok mye av det som lurte Engelskmennene til å tro at Chamberlain var den rette mannen i lederskapet (ikke den "negative" Churchill" som så "svart" på alt) og at Hitler var ufarlig - bare han fikk det som han ville. Vi må heller ikke glemme at Hitler var en okkultist - og forsøkte å skjule det ved å stenge Frimurerlokaler ol. SS ordenen/nazismen sto frem som ett okkult presteskap - og samarbeidet med Islam under krigen.

___________________________________________

Idag er det ingen tid i historien - hvor sannheten om hva som skjer rundt oss - er så fullstendig tåkelagt som nå (Babel betyr forvirring - og det er akkurat den tiden vi lever i). Media er løgnere, politikerne følger media eller omvendt - og bak de begge sitter det såkalte "skyggeregjering", "eliten" og/eller "handelsfolk/rike" og trekker i trådene. Mange av dem (sammen med mange av Kirkens øverste menn) er med i hemmelige ordener som Frimurerne, Ridderorden ol. Og de ønsker oss ikke noe godt - bare kontroll over vår frihet til å være selvstendig.

Og det er merkelig at omtrent alle i lederskap i Europa - med noen få hederlige unnatak - går ensidig inn for å støtte Islam (les her om Islam) - i praksis så jobbes det mot den enkeltes frihet (de som er etniske i landet) - og mot Kristendommen. Det kan virke som våre ledere er besatte på å jobbe imot alle "rasister" mot Muslimer (og ikke minst homosexuelle - som også hates av Islam - men det prates det ikke om) - rasime mot kristne eller andre er det få eller ingen som bryr seg om. 

Alle disse tegnene - og flere andre - er tegn på at vi nærmer oss en storkrig. Jeg tror vi får en storkrig i Israel i 2018 - mellom Israel og Iran/Syria/Libanon - jeg vet ikke hvordan Russland vil reagere på om Israel vinner den krigen.

Men 3 verdenskrig - vil være en større krig. Muligens vil det som skjer i Midtøsten - være det som vil spre seg til andre nasjoner. Og vi skal heller ikke glemme Nord-Korea. Les da denne artikkelen fra Steve Ciolanti - spesielt advarselen fra Eldste Paisios. Også en jødisk profet - som visstnok har hatt rett i flere profetier - advarer Israel at Nord Korea vil sende atomvåpen mot Israel.

Krigen mellom Kina og USA - er egentlig ganske viktig. Flere har profetert om det - akkurat som flere har profetert om en krig fra Russland mot Norge. Og jeg tror at begge krigene er av samme art. Samtidig så er det ingenting sikkert - og det er først når ting blir oppfylt - vi egentlig ser hvem profeti som er rett. Å spå inn i fremtiden - er vanskelig - om du da ikke har fått et syn om det - som Gud ber deg om å dele.

Men om USA har nok med sine egne problemer - så blir Europa overlatt til seg selv - og med vårt svake forsvar - så sier det seg at vi blir ett enkelt bytte.

Vi vet heller ikke når bortrykkelsen kommer. Men i følge den Profetiske boken "Dom over Sverige" så så han lysglimt midt i krigen - som hentet sin brud hjem. Også dette synet snakker om en bortrykkelse ett sted i Sverige - når trærne har vokst i riktig høyde (før han døde i 2016 - sa han at trærne var veldig nære den størrelsen han så i synet sitt) - og at det også er snakk om en krig der som Sverige er med på.

Les også dette innlegget - om hvordan Bibelen beskriver vindretningene på de 4 hestene i Åpenbaringsboken 6 - hvor den Hvite hesten peker mot Vest - som nok har mye å gjøre med Obama - og han kommer tilbake. Det kan godt hende at Obama er Den Antikrist - les mer om det her. Og i dette synet, kalles han Gog (lederen for hæren mot Israel). Og i den skjulte Bibelkoden - står det også at han er Gog.

Så kjære venner - vi er veldig, veldig nære! Og den profetiske klokken for at ting skjer - er Israel! I år har de 70 års jubileum - og det er meget profetisk. Jeg skal selv dit og feire - og jeg gleder meg! Så jeg håper kjære venn - at du er våken! Dette er ikke tid for å sove i sin synd og sløvhet. 

Dumitru og andres syn på Krig mot Amerika

Bildet venstre: Dumitru Duduman

Artikkelen er oversatt fra her.

April 1996 fikk den profetiske tjenestegaven Dumitru Duduman en visjon om et kommende angrep på Amerika, et angrep som kommer fra både Kina og Russland. Dumitru Duduman var en rumensk innfødt som kom til Amerika og grunnla Hand of Help Ministries . Han fikk mange visjoner og drømmer i sitt liv. Han dro hjem for å være sammen med Herren i mai 1997.

Visjonen som er delt nedenfor er bare en av mange som Dumitru Duduman mottok. En fullstendig liste over hans profetier er tilgjengelig på Hand of Help-nettstedet, inkludert utskrift av hver enkelt. På samme sted er det også profetiske ord som hans barnebarn, Michael Boldea, mottok.

Jeg ba, så gikk jeg til sengs. Jeg var fortsatt våken, da jeg plutselig hørte en trompetlyd. En stemme ropte til meg: "Stå opp!"

I mitt syn var jeg i Amerika. Jeg gikk ut av hjemmet mitt, og begynte å se etter den som hadde snakket til meg. Mens jeg lette, så jeg tre menn kledd på samme måte. To av mennene bar våpen. En av de væpnede mennene kom til meg. "Jeg vekket deg for å vise deg hva som skal komme." Han sa. "Kom med meg."

Jeg visste ikke hvor jeg ble tatt med, men da vi kom til et bestemt sted sa han, "Stopp her!"

En kikkert ble gitt til meg, og jeg ble fortalt at jeg måtte se gjennom dem.

"Stå der, ikke beveg deg, og se," fortsatte han. "Du vil se hva de sier, og hva de forbereder for Amerika."

Mens jeg så, så jeg et stort lys. En mørk sky kom og dekket den. Jeg så Russlands president, og en kort, lubben mann, som sa at han var president i Kina, og to andre. De to siste sa også hvor de var fra, men jeg forsto det ikke. Imidlertid tror jeg de var en del av det russisk kontrollert territorium. Mennene gikk ut av skyen.

Den russiske presidenten begynte å snakke med den kinesiske. "Jeg vil gi deg landet med hele folket, men du må frigjøre Taiwan fra amerikanerne. Ikke vær redd, vi vil angripe dem bakfra. "

En stemme sa til meg: "Se hvor russerne trenger inn i Amerika."

Jeg så at disse ordene ble skrevet: Alaska; Minnesota; Florida.

Da snakket mannen igjen: "Når Amerika går i krig med Kina, vil russerne slå til uten varsel."

De to andre presidenterne snakket: "Vi vil også kjempe for deg." Hver hadde et sted som allerede var planlagt som et angrepspunkt.

Alle håndhilste og klemte hverandre. Deretter signerte de alle en kontrakt. En av dem sa: "Vi er sikre på at Korea og Cuba vil være på vår side også. Uten tvil, sammen, kan vi ødelegge Amerika. "

Russlands president begynte å snakke insisterende: "Hvorfor skal vi la oss bli ledet av amerikanerne? Hvorfor ikke herske over verden selv? De må bli sparket ut av Europa! Da kunne jeg gjøre som jeg ønsker med Europa! "

Mannen ved siden av meg sa: “Dette er hva du så: de oppfører seg som venner, og sier de respekterer de avtaler de har gjort sammen. Men alt jeg har vist deg, er hvordan det egentlig vil skje. Du må fortelle dem hva som planlegges mot Amerika. Når dette skjer, da kommer folkene til å huske ordene Herren har sagt".

Hvem er du? "Spurte jeg.

"Jeg er Amerikas beskytter. Amerikas synd har nådd Gud. Han vil tillate denne ødeleggelsen, for han kan ikke lenger utstå en slik ondskap. Gud har imidlertid fortsatt folk som tilber ham med et rent hjerte som de gjør Hans arbeid. Han har forberedt en himmelsk hær for å redde disse menneskene. "

Som jeg så, kom en stor hær, velutrustet og kledd i hvitt, frem for meg.

"Ser du det?" Spurte mannen. "Denne hæren vil gå til kamp for å redde Mine utvalgte. Deretter vil forskjellen mellom det gudfryktige og det ugudelige bli tydelig. "

Hendelsene Dumitru Duduman så komme, er foruroligende, men det er oppmuntrende at han så at en himmelsk hær vil bli sendt for å befri de som tilber Gud med et rent hjerte mens de gjør Hans arbeid. Dette stemmer overens med mange andre profetiske advarsler rundt krig som vil komme til Amerika.

FLERE PROFETISKE ADVARSLER:

Mange andre har sett de samme hendelsene som Dumitru Duduman så. Man av dem har også sett vekkelse som kommer til Amerika midt i ødeleggelsen. Her er noen eksempler.

Pastor TD Hale så ildregn som spredte seg som en flom over Amerika, men midt i ødeleggelsen så han en stor vekkelse som først kom til Amerika og deretter til hele verden, ved at millioner av lysstråler ble skutt opp av flomvannet . Se mer i blogginnlegget TD Hale sin fjerde profetiske drøm: ildregn som kommer over Amerika .

Mike Shreve så en verdensomspennende kjernefysisk spredning som kom blant de amerikanske fiendene under president Obama. Han så at dette var fiendens planer for å stoppe spredningen av evangeliet, som i stor grad ble finansiert av Amerika. Men Gud viste ham "enda en tredje stor oppvåkning som kommer til vår nasjon og til slutt til vår verden. Så har Gud en plan som vil overvinne fienden. "Se mer i blogginnlegget Kjernefysisk spredning og en tredje stor oppvåkning kommer .

David Taylor så en kommende russisk invasjon av Amerika som ville bringe vekkelse til Amerika. Følgende er et utdrag fra blogginnlegget mitt: David Taylor: Russisk angrep på Amerika kommer .

"Hva amerikanerne ikke forstår er at de tror at dette handler om Osama bin Laden og terrorister. Nei, de blir bare distrahert. Det virkelige monsteret bak dette angrepet er Russland. Jeg kan si det frimodig fordi jeg vet at de planlegger å angripe Amerika. Russland planlegger et angrep mot Amerika. Hva som kommer til å skje er når denne krigen rammer Amerika, kommer den til å bringe vekkelse til Amerika."

"Jeg kan ikke fortelle deg når den russiske invasjonen av Amerika vil skje fordi Herren ikke har gitt meg en dato på det. Alt jeg kan si til Amerika, er at hun trenger å gjøre seg klar. I midten av denne krigen kommer den største vekkelsen til å bryte ut, fordi når mørket kommer, lysets herlighet stråler frem. "

Amerikas første president, George Washington, så en kommende invasjon av Amerika som ville være den største prøvelse vårt land noen gang ville få. I hans syn så han "enorme hærer som ødelegger hele landet og brenner landsbyer, byer og bykommuner." Men han så at himmelens hærer kom for å styrke oss. Englene "samlet seg med innbyggerne i Amerika, som jeg oppfattet var veldig nært, som da fikk motet tilbake, bygget opp sine ødelagte militære geledd og fornyet kamp." Resultatet var "at de mørke skyene ble drevet tilbake sammen med armeène den hadde brakt med seg, hvor innbyggerne seiret. "Se hans fullstendige profeti i blogginnlegget mitt: George Washingtons Prophecy of the Coming Invasion of America .

Helt tilbake mot slutten av 1970-tallet mottok Chuck Youngbrandt veldig detaljert åpenbaring om den kommende invasjonen av Amerika. Han ble ikke vist tidspunktet for hendelsene, selv om det ikke har stoppet folk fra å prøve å gjette. Som Dumitru Duduman så han også at angrepet kommer fra Russland og Kina. Hans åpenbaring er ekstremt detaljert, slik som besvarer mange spørsmål. For eksempel, grunnen til at George Washington så Amerika til slutt ville bli seirende, er at vi aldri offisielt overgir oss, selv om vårt militære vil bli beseiret, og vår nasjon vil bli okkupert av millioner av russiske og kinesiske tropper. Etter at kampene stopper, fortsetter amerikanske geriljakrefter å slå fiendemål over hele okkupasjonsperioden, som varer i sju år. Midt i disse vanskelighetene, Amerikanerne blir enige om å søke Herren for befrielse. På slutten av den syvårig okkupasjon beveger de hellige bønnene seg i kombinasjon med okkupasjonens grusomhet, Guds hånd vil drive dem ut av landet vårt. Det var det George Washington så da han sa: "De mørke skyene blir drevet tilbake." Så levningene av overlevende amerikanere, som er de kristne, gjenoppretter den voldsomme Unionen. Så Amerika vil til slutt være seirende, men til en svært høy pris, som inkluderer en syv årstid for seriøsitet og bondage til ugudelige herskerne. som er de kristne, gjenoppretter den voldsomme unionen. Så Amerika vil til slutt være seirende, men til en svært høy pris, som inkluderer en sjuårig sesong av tjeneste og bondage til ugudelige herskerne. som er de kristne, gjenoppretter den mishandlede unionen. Så Amerika vil til slutt være seirende, men til en svært høy pris, som inkluderer en syv årstid for slaveri og trelldom under ugudelige herskerne.

Dumitru Duduman så at Gud "vil tillate denne ødeleggelsen, for han kan ikke lenger stå for slik ondskap." Han så ikke det endelige utfallet av invasjonen, men han så den samme hæren med engler, som George Washington også så og som dro i strid for å redde Guds utvalgte "som tilber Gud med et rent hjerte."

MINE KOMMENTARER:

Oldtidens Israel gikk i trelldom når de vendte seg bort fra Gud, og det høres ut som Amerika er akkurat der nå. Da det gamle Israel omvendte seg, restaurerte Gud dem og deres nasjon. Jo før Amerika kommer til omvendelse, desto bedre. Inntil vi ordner opp i vårt forhold til Gud, vil våre problemer bli verre. Men hvis vi omvender oss fra våre synder og ber og søker Herren, vil han befri oss. Denne kampen er i det åndelige riket, ikke i det naturlige rike. Når Amerika kriger i det himmelske riket, da vil kampen snu og Gud vil befri oss.

 

 

 

April 1996 fikk den profetiske tjenestegaven Dumitru Duduman en visjon om et kommende angrep på Amerika, et angrep som kommer fra både Kina og Russland. Dumitru Duduman var en rumensk innfødt som kom til Amerika og grunnla Hand of Help Ministries . Han fikk mange visjoner og drømmer i sitt liv. Han dro hjem for å være sammen med Herren i mai 1997.

 

Visjonen som er delt nedenfor er bare en av mange som Dumitru Duduman mottok. En fullstendig liste over hans profetier er tilgjengelig på Hand of Help-nettstedet, inkludert utskrift av hver enkelt. På samme sted er det også profetiske ord som hans barnebarn, Michael Boldea, mottok.

 

Jeg ba, så gikk jeg til sengs. Jeg var fortsatt våken, da jeg plutselig hørte en trompetlyd. En stemme ropte til meg: "Stå opp!"

 

I mitt syn var jeg i Amerika. Jeg gikk ut av hjemmet mitt, og begynte å se etter den som hadde snakket til meg. Mens jeg lette, så jeg tre menn kledd på samme måte. To av mennene bar våpen. En av de væpnede mennene kom til meg. "Jeg vekket deg for å vise deg hva som skal komme." Han sa. "Kom med meg."

 

Jeg visste ikke hvor jeg ble tatt med, men da vi kom til et bestemt sted sa han, "Stopp her!"

En kikkert ble gitt til meg, og jeg ble fortalt at jeg måtte se gjennom dem.

 

"Stå der, ikke beveg deg, og se," fortsatte han. "Du vil se hva de sier, og hva de forbereder for Amerika."

 

Mens jeg så, så jeg et stort lys. En mørk sky kom og dekket den. Jeg så Russlands president, og en kort, lubben mann, som sa at han var president i Kina, og to andre. De to siste sa også hvor de var fra, men jeg forsto det ikke. Imidlertid tror jeg de var en del av det russisk kontrollert territorium. Mennene gikk ut av skyen.

 

Den russiske presidenten begynte å snakke med den kinesiske. "Jeg vil gi deg landet med hele folket, men du må frigjøre Taiwan fra amerikanerne. Ikke vær redd, vi vil angripe dem bakfra. "

 

En stemme sa til meg: "Se hvor russerne trenger inn i Amerika."

 

Jeg så at disse ordene ble skrevet: Alaska; Minnesota; Florida.

 

Da snakket mannen igjen: "Når Amerika går i krig med Kina, vil russerne slå til uten varsel."

 

De to andre presidenterne snakket: "Vi vil også kjempe for deg." Hver hadde et sted som allerede var planlagt som et angrepspunkt.

 

Alle håndhilste og klemte hverandre. Deretter signerte de alle en kontrakt. En av dem sa: "Vi er sikre på at Korea og Cuba vil være på vår side også. Uten tvil, sammen, kan vi ødelegge Amerika. "

 

Russlands president begynte å snakke insisterende: "Hvorfor skal vi la oss bli ledet av amerikanerne? Hvorfor ikke herske over verden selv? De må bli sparket ut av Europa! Da kunne jeg gjøre som jeg ønsker med Europa! "

 

Mannen ved siden av meg sa: “Dette er hva du så: de oppfører seg som venner, og sier de respekterer de avtaler de har gjort sammen. Men alt jeg har vist deg, er hvordan det egentlig vil skje. Du må fortelle dem hva som planlegges mot Amerika. Når dette skjer, da kommer folkene til å huske ordene Herren har sagt".

 

Hvem er du? "Spurte jeg.

 

"Jeg er Amerikas beskytter. Amerikas synd har nådd Gud. Han vil tillate denne ødeleggelsen, for han kan ikke lenger utstå en slik ondskap. Gud har imidlertid fortsatt folk som tilber ham med et rent hjerte som de gjør Hans arbeid. Han har forberedt en himmelsk hær for å redde disse menneskene. "

 

Som jeg så, kom en stor hær, velutrustet og kledd i hvitt, frem for meg.

 

"Ser du det?" Spurte mannen. "Denne hæren vil gå til kamp for å redde Mine utvalgte. Deretter vil forskjellen mellom det gudfryktige og det ugudelige bli tydelig. "

 

Hendelsene Dumitru Duduman så komme, er foruroligende, men det er oppmuntrende at han så at en himmelsk hær vil bli sendt for å befri de som tilber Gud med et rent hjerte mens de gjør Hans arbeid. Dette stemmer overens med mange andre profetiske advarsler rundt krig som vil komme til Amerika.

 

FLERE PROFETISKE ADVARSLER:

Mange andre har sett de samme hendelsene som Dumitru Duduman så. Man av dem har også sett vekkelse som kommer til Amerika midt i ødeleggelsen. Her er noen eksempler.

 

Pastor TD Hale så ildregn som spredte seg som en flom over Amerika, men midt i ødeleggelsen så han en stor vekkelse som først kom til Amerika og deretter til hele verden, ved at millioner av lysstråler ble skutt opp av flomvannet . Se mer i blogginnlegget TD Hale sin fjerde profetiske drøm: ildregn som kommer over Amerika .

 

Mike Shreve så en verdensomspennende kjernefysisk spredning som kom blant de amerikanske fiendene under president Obama. Han så at dette var fiendens planer for å stoppe spredningen av evangeliet, som i stor grad ble finansiert av Amerika. Men Gud viste ham "enda en tredje stor oppvåkning som kommer til vår nasjon og til slutt til vår verden. Så har Gud en plan som vil overvinne fienden. "Se mer i blogginnlegget Kjernefysisk spredning og en tredje stor oppvåkning kommer .

 

David Taylor så en kommende russisk invasjon av Amerika som ville bringe vekkelse til Amerika. Følgende er et utdrag fra blogginnlegget mitt: David Taylor: Russisk angrep på Amerika kommer .

 

"Hva amerikanerne ikke forstår er at de tror at dette handler om Osama bin Laden og terrorister. Nei, de blir bare distrahert. Det virkelige monsteret bak dette angrepet er Russland. Jeg kan si det frimodig fordi jeg vet at de planlegger å angripe Amerika. Russland planlegger et angrep mot Amerika. Hva som kommer til å skje er når denne krigen rammer Amerika, kommer den til å bringe vekkelse til Amerika."

 

"Jeg kan ikke fortelle deg når den russiske invasjonen av Amerika vil skje fordi Herren ikke har gitt meg en dato på det. Alt jeg kan si til Amerika, er at hun trenger å gjøre seg klar. I midten av denne krigen kommer den største vekkelsen til å bryte ut, fordi når mørket kommer, lysets herlighet stråler frem. "

 

Amerikas første president, George Washington, så en kommende invasjon av Amerika som ville være den største prøvelse vårt land noen gang ville få. I hans syn så han "enorme hærer som ødelegger hele landet og brenner landsbyer, byer og bykommuner." Men han så at himmelens hærer kom for å styrke oss. Englene "samlet seg med innbyggerne i Amerika, som jeg oppfattet var veldig nært, som da fikk motet tilbake, bygget opp sine ødelagte militære geledd og fornyet kamp." Resultatet var "at de mørke skyene ble drevet tilbake sammen med armeène den hadde brakt med seg, hvor innbyggerne seiret. "Se hans fullstendige profeti i blogginnlegget mitt: George Washingtons Prophecy of the Coming Invasion of America .

 

Helt tilbake mot slutten av 1970-tallet mottok Chuck Youngbrandt veldig detaljert åpenbaring om den kommende invasjonen av Amerika. Han ble ikke vist tidspunktet for hendelsene, selv om det ikke har stoppet folk fra å prøve å gjette. Som Dumitru Duduman så han også at angrepet kommer fra Russland og Kina. Hans åpenbaring er ekstremt detaljert, slik som besvarer mange spørsmål. For eksempel, grunnen til at George Washington så Amerika til slutt ville bli seirende, er at vi aldri offisielt overgir oss, selv om vårt militære vil bli beseiret, og vår nasjon vil bli okkupert av millioner av russiske og kinesiske tropper. Etter at kampene stopper, fortsetter amerikanske geriljakrefter å slå fiendemål over hele okkupasjonsperioden, som varer i sju år. Midt i disse vanskelighetene, Amerikanerne blir enige om å søke Herren for befrielse. På slutten av den syvårig okkupasjon beveger de hellige bønnene seg i kombinasjon med okkupasjonens grusomhet, Guds hånd vil drive dem ut av landet vårt. Det var det George Washington så da han sa: "De mørke skyene blir drevet tilbake." Så levningene av overlevende amerikanere, som er de kristne, gjenoppretter den voldsomme Unionen. Så Amerika vil til slutt være seirende, men til en svært høy pris, som inkluderer en syv årstid for seriøsitet og bondage til ugudelige herskerne. som er de kristne, gjenoppretter den voldsomme unionen. Så Amerika vil til slutt være seirende, men til en svært høy pris, som inkluderer en sjuårig sesong av tjeneste og bondage til ugudelige herskerne. som er de kristne, gjenoppretter den mishandlede unionen. Så Amerika vil til slutt være seirende, men til en svært høy pris, som inkluderer en syv årstid for slaveri og trelldom under ugudelige herskerne.

 

Dumitru Duduman så at Gud "vil tillate denne ødeleggelsen, for han kan ikke lenger stå for slik ondskap." Han så ikke det endelige utfallet av invasjonen, men han så den samme hæren med engler, som George Washington også så og som dro i strid for å redde Guds utvalgte "som tilber Gud med et rent hjerte."

 

MINE KOMMENTARER:

 

Oldtidens Israel gikk i trelldom når de vendte seg bort fra Gud, og det høres ut som Amerika er akkurat der nå. Da det gamle Israel omvendte seg, restaurerte Gud dem og deres nasjon. Jo før Amerika kommer til omvendelse, desto bedre. Inntil vi ordner opp i vårt forhold til Gud, vil våre problemer bli verre. Men hvis vi omvender oss fra våre synder og ber og søker Herren, vil han befri oss. Denne kampen er i det åndelige riket, ikke i det naturlige rike. Når Amerika kriger i det himmelske riket, da vil kampen snu og Gud vil befri oss.

 

 

Emmanuel Minos - Jesu Gjenkomst og 3 verdenskrig

Her går Minos gjennom profetien fra "Damen fra Valdres" og forkynner om Jesu gjenkomst og 3 verdenskrig

Lebesbymannen

Hentet fra boken til Emmanuel Minos "Det har ringt for tredje gang". Emmanuels adoptivmor skulle i begynnelsen av forrige århundre møte Lebesby-mannen ved flere anledninger. Han vanket ofte på møtene til pastor T.B.Barratt og deltok ivirig i bønnesamlingene. Hun fortalte at han var en enkel person i Vadmesklær, som på alle måter virket både intelligent og nøktern. Han hadde vært assistent i Norsk Landmåling og hadde i en periode vært ansatt på lensmannskontoret. I tillegg hadde han påtatt seg et ulønnet verv som kirketjener i bygda.

Lebesbymannen, Anton Johansson, ble født 24 mai 1858 i svensk Lappland. På gunn av flere års misvekst bestemte familien seg for å flytte ut mot havet. De bosatte seg i Lebesby i Laksefjord, ikke langt fra Nordkapp.

Sønnen Anton viste tidlig clairvoyante (profetiske) evner, som til en viss grad bekymret han. Han så hvordan hans to brødre lå på bunnen av havet, og de druknet samme natt. Han fikk se hvordan det engelske passasjerskipet "Titanic" skulle møte et isfjell ved New Founland og synke i april 1912.

Han så videre hendelser som gjaldt første verdenskrig. Og han forsøkte å advare keiser Wilhelm av Tyskland. Han skulle også se syner som var vanskelig for ham å tidfeste. Noen av disse gjelder absolutt vår tid. Han fikk f.eks. se Russland i ulike tidsperioder. Han så hvordan landet til slutt ble redusert i sitt areal. Ukraina, de baltiske land - Estland, Latvia, Litauen - og Polen skulle ikke lenger tilhøre det russiske riket. Og han så detaljer både første, andre og tredje verdenskrig.

Han så hvordan både Sverige og Norge ble overfalt av fremmede tropper. Det ble sagt at umiddelbart før tredje verdenskrig skulle det være tale om en lang fred. Landene i Skandinavia hadde da nedrustet. Når så kampene begynte, kom det plutselig. Amerikanske våpendepoter i Europa ble overatt av andre. Samtidig så han tropper trenge inn i Tyskland.

En vulkanaktig eksplosjon fant sted i Nordsjøen. Havet reiste seg mange meter i høyde og oversvømte og ødela store kyststrekninger. Det gikk verst ut over England. London ble nærmest utsatt for en katastrofe. Husene styrtet smamen, havner og kaier ble ødelagt, skip forliste og ble slynget opp mellom husene.

Han så at Skottland ble hardt rammet og at en del av landet sank i havet.

Samtidig så han tydelig hva som skjedde i Norge. Havet kom veltende inn mot fjellene, og hele kysten fra Bodø og sydover til Trondheim og Kristiansand ble oversvømt. Både Østfold og Vestfold, like til Kristiania (Oslo), ble oversvømt. Også den svenske og danske vestkysten ble gjenstand for oversvømmelse. Holland, Belgia og Nord-Tyskland ble hardt rammet. Det gikk særlig hardt ut over Hamburd og Antwerpen.

Det skjedde på høsten. Han la merke til at det ennå ikke hadde kommet snø i de norske fjellene. Anton Johansson var særlig forbauset over det som fant sted i Nordsjøen. På hans tid hadde ingen kjennskap til et begrep som "atombombe". Nordmennene forsvarte seg godt og takk seg tilbke til Lyngenfjorden. Da hørte han Herrens si "Så langt vil dem komme og ikke lenger".

Samtidig så han hvordan amerikanerne ble angrepet over Beringstredet. Til Alaska og Canada nåddde imidlertid ikke fienden. Men angrepet mot Amerika gjorde at disse landene ikke kunne hjelpe Europa. Forut for den fryktelige krigen så han hvordan de nordiske landene ble sterkt avkristnet.

Mathias Lang - syn

Fra boken "Vår verdens fremtid" av Inge Stoltenberg utgitt i København i 1996 (hentet fra boken "Det har ringt for tredje gang).

I år 1800 levde det i byen Apoig i den østlige delen av Bayern en mann ved navn Mathias Lang. Han hadde sterke clairvoyante egenskaper. Lang skulle se tekniske landevinninger, zeppelinere, vitenskapelige oppdagelser og kommunikasjonsmidler som på den tiden var fullstendige ukjente. Han fikk se det som skulle skje under Hitler tiden. Og en røst fortalte ham at da skulle korset bli revet i stykker (kunne det bety hakekors?). Menneskene skulle bli ledet av en ond mann som skulle lære folkene opp i det som var vederstyggelig.

Les mer på http://www.piahellertz.com/Det_Nya_Riket.pdf

Alois Irlmaier

Har hentet informasjon fra boken til Emmanuel Minos, "Det har ringt for tredje gang", og lagt til noe informasjon fra bladet Vekteren nr. 1 2015.

Ble født i 1894 (d.1959) i Freilassing ved den østerrikse grensen ikke langt fra Salzburg. Han var en hengiven kristen, og hadde allerede i ungdommen merkelige synder om fremtiden. Han profeterte mange ting om tidligere hendelser som er gått i oppfyllelse og det viser at hans profetier er veldig troverdige. Han forklarte også i forbindelse med dedn tredje verdenskrig, som inkluderer russernes ønske om å erobre Vest-Europa, og vil sende inn tropper.

Når den tredje krigen brøt ut skulle våren komme meget tidlig. Allerede i mars måned var værlaget slik at bøndene i Babyern kunne så. Alt tegnet seg lyst og godt for fremtiden. Og det ble bare talt om en langvarig fred. så skjedde det noe i et land sørøst for Bayern. Hvilket land dette var blir ikke nevnt.

Men to leiemordere som var bestilt begikk ett drap. Det ble begynnelsen til en fryktelig krig. Soldater rykket inn over den tyske grensen. Og han fikk se en mur i Berlig som hadde vært der i flere år, men som for lengst var revet. Det med "muren i Berlin" er oppsiktsvekkende.

Irlmaier så at noe fryktelig skjedde i Nordsjøen. Det var flygende maskiner som kastet noe ned i havet under et angrep, sånn at havet stiger. Det sydet og skummet og landene omkring ble rammet på en forferdelig måte. England forsvant i dypet. Holland, Belgia og Danmark og den tyske nordsjøkysten opplevde det samme.

Tsunami-bomben

Man kan lage en kunstig Tsunami med en bombe. Ideen om en bombe som utløser en tidvannsbølge er ikke så merkelig som det det kan synes. Mot slutten av andre verdenskrig ble et topphemmelig prosjekt igangsatt i havområdene utenfor kysten av New Zealand for å perfeksjonere nettopp ett slikt våpen. Prosjektet Seal, som det ble kjent som, var et hemmelig våpen utviklet i regi av britiske og amerikanske forsvarssjefer som anså det like viktig som atombomben. Eksistensen av våpenet ble først avslørt i 1999 da New Zealands utenriksdepartement utga nedgraderte dokumenter. Ifølge avisene hadde de britiske og amerikanske forsvarssjefene vært opptatt av utviklingen av våpenet, som ville eksplodert i havet nær fiendens territorium med den hensikt å skape ødeleggende flodbølger. Du trenger ikke være et geni for å innse at hvis bomben man brukte var en kjernefysisk ladning ville det oversvømme slike lavtliggende lans som Holland og sørlige England. I dag hevdes det at russerne har utviklet et slikt våpen.

Profetier om russisk invasjon

Store maskiner rullet inn mot Tyskland. Og han så hvordan disse maskinene fløy opp fra sanden. Han tolket dette som fra et sted i Nord-Afrika.

Ulykken rammet i en rett linje fra Praha til den store bukten ved det store vann. Stoltenberg nevner da navnet Stettin. Folk forsøkte å flykte, men hadde ingen steder å dra. Irlmaier forteller at den store krigen skulle være spesielt farlig i tre døgn. Menneskene på den tiden burde på forhånd lagre mat og ikke gå ut. Når de tre døgnene var over, så han noe forunderlig. På himmelen viste den korsfestede seg med sårmerkene i hendene. Tre ganger fikk han se dette synet.

Irlmaier så også angrep fra luften: Midt i krigen, sil et totalt mørke oppstå. Et jordskjelv samtidig med lyn, torden og hagl vil ryste jorden. All elektrisitet blir slått ut, lyset forsvinner og bare levende lys kan brenne. Ikke gå ut av husene deres da! Lukk dører og vinduer godt og heng mørkt papir foran.

Pilotene kaster nemlig noen små svarte bokser ned på jorden. De eksploderer før de berører jorden, og sprer en gul eller grønn røyk eller støv. De som kommer i kontakt med dette stoffet dør, enten det er mennesker, dyr eller plante. I ett år etterpå er ingen organisme tillatt å føres inn i dette området, ellers vil det utsette seg selv for den største dødelige fare.

Store enheter marsjerer østfra til Beograd og flyttet seg helt frem til Italia. Deretter vil tre pansrede grupper umiddelbart forflytte seg med lynets hastighet nord for Donau i Vest-Tyskland mot Rhinen. Det vil komme uten forvarsel. Dette vil skje så uventet at befolkningen flykter i full panikk  vestover. Mange biler vil skape kø på veiene. Alt som vil være et hinder for de raskt fremrykkende krigsmaskinene på høyhastighetsmotorveier og andre motorveier, vil bli valset ned. Jeg kan ikke se Donaus broer over Regenburg lenger. Knapt noe er igjen av storbyen Frankfurt. Rhindalen vil bli ødelagt, hovedsakelig med fly.

Merk referansen til "høyhastighets motorveier", som Irlmaier gjorde i begynnelsen av femtiårene, lenge før det europeiske system med autobahner og moderne veier var på plass. Og du kan se for deg trafikkproblemer som skjer når horder av folk prøver å unnslippe de invadrerende hærer: Og soldatene marsjerer langs autobahner og rydder trasè for seg selv mens forlatte biler dyttes ned fra de opphøyde motorveiene.

Russernes planer om å erobre Vest-Europa er ikke av nyere dato. Tidligere leder av Komintern (kommunist International Management) Dimitry Manuiskij skrev i 1931 følgende: "I dag er vi ennå ikke sterke nok til å angripe, men vår tid vil komme om ca 30-40 år. For å vinne, må vi bruke en overraskelseseffekt. borgerskapet vugges i søvn. En dag vil vi starte den mest `fordekte`fredsbevegelsen verden har sett. De kapitalistiske land, som er dumme og dekadente, vil med glede samarbeide mot sin egen undergang. De vil svelge agnet, som er muligheten for nye venner, og så snart som deres beskyttende blter løsner, vil vi slå dem med våre knyttede never".

USA vil slå tilbake

Irlmaier så at et russisk angrop på Europa vil bli besvart: Umiddelbart vil hevnen komme fra andre siden av havet (fra USA). Men den gule dragen (Kina) invaderer Alaske og Canada på samme tid. Man han kommer ikke langt.

Europa blir angrepet av sine egne

Irlmaier så også noe som han ikke hadde mulighet til å forstå før han døde i 1959: At europeere selv vil være med å utslette de europeiske byene. Han skriver om noe som etter all sannsynlighet må være Paris: "Den store byen med jerntårnet står i brann (Eiffeltårnet?). Men dette har blitt gjort av byens egne folk, ikka av dem som kom fra Øst. Og i Italia er villskapen løs. De dreper mange mennesker der, og paven flykter. Mange prester vil bli drept og mange kirker kollapse.

Også andre enn Irlmaier har profetert at kontinentets egne innbyggere i en siste krig vil være med og ødelegge de flotte byggningene, kirkene og palassene som vitner om Europas kulturelle storhetstid, og til slutt legge alt i ruiner.

Det er nærliggende å tro at de har sett islamistenes herjinger i Europa i sine syner lenge før den muslimske innvandringen startet.

Også en amerikaner ved navn Jeane Dixon skulle se hvordan en mur i Berlin ble revet ned. Etter det skulle store hendelser begynne å skje.

Det merkelig er at alle disse gamle fremtidsscenariene er så like hverandre. Det gjelder ikke minst det som skulle hende i Nordsjøen og omtalen av en mu i Berlig som var revet. Personene levde på ulike tidspunkt og vistte ikke om hverandre. Det er derfor ikke tal om påvirkning eller suggesjon.

http://www.crystalinks.com/irlmaier.html

25 oktober 2017 - WW III er her: Hvert aspekt av det amerikanske militæren er på høyeste varsel

En 10 års gutt visjon om 3 verdenskrig og Invasjon av UFO`er