Profetisk (?) om en fremtidig krig mot USA

Alt må prøves, også denne visjonen: Det omhandler noen som ser ett syn på hvordan USA blir innvandrert av kinesere, japanere, serbere, Russere og noen land fra Sør-Amerika.

17 oktober 2016 - visjonen om presidentvalget og tiden deretter

I intervjuvet under med Rebecca Sterling, har jeg hentet teksten jeg har skrevet. Det har ikke vært enkelt, ettersom hun har begynt på ting, og så gått over til noe annet, for så senere å gå tilbake. Men har forsøkt å skrive en sum av de viktigste tingene:

En visjon fra 1999, om USAs valg, og så dens nedgangstid.

 

Første synet kom kl 0425, september 1999, om morgenen, og hun begynte å skrive, uten stopp. Det ble som en 300 siders novelle, Det var spennende, men det kom ikke fra henne selv, men ved Åndens kraft fra Herren.

 

Det som startet visjonen oppfyllelse skjedde i 2014

Under: Bilde hun så i visjonen. en kvinne og hennes barn. Hun så en visjon i 1999 om en fattig, skitten dame (som hun kalte da Mary Beth) Hun så denne damen flere ganger i senere visjoner. Hun fikk vite alt om denne damen i visjonen var ekte. 

 

Bildet av Mary Beth og hennes datter, sånn hun så det i visjonen. Tegnet mange år før hun Ånden åpenbarte hvem hun var

Kvinnen i visjonen var på vei til begravelse, hennes pappa var død. Han var en general og het Greene. (Hans død i 2014 varslet begynnelsen på Enden i) Han døde i krig i Afganistan. Obama gikk ikke i begravelsen. Noe som skapte sinne i USA. Hva var viktig med dette? Det viktigste var at visjonen startet fra der. Og at når han døde, så begynte hennes visjon å gå mot oppfyllelse. Dette dødsfallet innevarsler at vi nå får dårlig tid. Etterhvert så vil det starte opprør og opptøyer i USA.

Her er kvinnen i synet, foran sin fars begravelse

Det vil bli ødeleggelser. Den ene rytteren i Åpenbaringsboken 6 har bare en bue, som betyr opprør. Ikke nasjon mot nasjon, men person mot person. Etterhvert blir det bare verre. Det blir mangler på mat og vann. Mangel på penger. mangel på jobber. Det blir en finansielt fall. "Kommunistene" vil bruke folks mangler som et agn.

 

 

 

 

Bensinprisenes økende priser var starten på USAs fall

En annen visjon hun hadde, så så hun en karusell som gikk rundt i en vill fart. Alle dyrefigurene som var der, representerte ulike deler av USA, som økonomi, landbruk etc. Men de falt aldri av. Men det var først når bensinprisene gikk opp til 4 dollar for en gallon, at de falt av. En etter en. Og hun trodde at vi var der nå. Eliten forsøker også å få Russland til å gå konkurs. Noe som vil lede til 3 verdenskrig. En venn av programlederen, som jobbet i banksektoren, fortalte at presset mot Russland var organisert og iscenesatt. Det vil ta ca 6 mnd. for å la Russland gå konkurs. For så å aldri la Russland reise seg igjen.

 

USAS leder innsatt i 2008

Hun så en president som var blandingsrase. Ingen kalte han president, bare leder. Dette så hun i 1999.

Her lager Obama ett satanisk tegn, også det tegnet Illumati bruker.

Når hun ser seg tilbake, så ser hun hvorfor han ikke er noen president, men en falsk president (og hun så at han var veldig tynn, og var veldig glad i øl). Den neste president så jeg en kvinne. Hun lagde da i 1999 en salgs dokke som lignet den mannlige presidenten. Hun lagde også en bilde av presidentens kone, en dokke. Den mannlige lederen så engelsk ut, med ett islamsk flagg (husk, da hun så visjonen, så visste hun ikke hvordan det islamske flagget så ut som). Flagget så også ut som det Kenyanske flagget, med det islamske i seg. På passet hun så i visjonen, så så han ut som en fremmed agent. Som kommentatoren sa, om han ikke er en saudisk agent, så er han en agent for England. Obama (som det snakkes om her) ble før han ble president, anholdt i Russland av FSB (tidligere KGB), fordi de trodde han var en spion for den engelske dronningen. Og han var satt inn for å influere alt av hemmelige tjenester og alt annet i USA. Han har også brukt utrolig mye penger for å skjule sin egentlig identitet.

 

Lederens kone

Kona hun så i visjonen, var utrolig høy. Brukte Channel sko, og veldig opptatt av mote. Dessuten så hun at hun var veldig sterk og kunne gjøre armhevninger ol. Hun var også veldig opptatt av juveler. Men også at hun drev med demoniske ting. Hennes mamma drev med Vodoo. De hadde visst ofret høns i det Hvite Hus (vodoo rituale i det Hvite Hus). Obama har flere kjeder med tilbedelse av indiske guder. Som han sa, disse folkene var full av onde ånder. Også barna var influert.

Les hele artikkelen her.

 

8 okt. 2016 - Profetisk: Hva skjer i USA og ved Sør-Grensene?

 

USA har tidligere vært en nasjon hvor friheten har stått høyest. Og mange folk helt opp til vår tid, har søkt tilflukt der fra religiøs og statlig forfølgelse. Men jeg tror at utviklingen i USA er på vei til å bli motsatt av hva USAs første fedre tenkte for landet. USA er i ferd med å bli en overvåkningsstat, som vil kontrollere og forfølge minoriteter, annerledestenkende og kristne. Men først må det skje kaos, og det kaoset har Amerikanske myndigheter selv stått for. Ikke det at alle som jobber i myndighetsapparatet vet hva den andre gjør. De som ytterst jobber for å fremme dette, er det bare ett fåtall som vet om. Og jeg lurer ofte på om USA har en viktig plass i endetiden, kanskje som det gjenoppståtte Babylon. Husk Babylon er en ånd, mer enn at det bare bygger på grensen i ett annet land (Babylon oppsto i Irak, men jeg tror ikke at det er Irak som Åpenbaringsboken prater om).

Så kan vi gå til profetiske advarsler. Vi begynner med Rick Joyners drøm, som jeg mener er ekte:

Den kan leses her.

Så kan vi da legge til en advarsel som har kommet fra en som kaller seg en Texas Rangers, men står frem i hemmelighet. Klart hvem som helst kan sende en sånn melding. Men det han sier, kan også passe med det profetiske over.

Den kan leses her.

John Kennedy, en som sto imot
Vi må huske at radikalere har tatt over USA. Dette har vært en langsom prosess, og mange mener at grunnen til at John F. Kennedy ble skutt, var fordi han gikk åpent ut mot en hemmelig maktstruktur i USA:

"27. april 1961. JFK holder en tale for The American Newspaper Publishers Association, en tale han selv ga tittelen The President and the Press (online). Her indikerer han i forsiktige ordelag at den virkelige fienden til USA, folket og demokratiet ikke er en bestemt nasjon eller politisk bevegelse, men en hemmelig maktstruktur som utfolder sin agenda i det skjulte. For mange er det opplagt at det er oligarksjiktet han retter pekefingeren mot, ikke russerne eller kommu­nistene.

 

 “Jeg ønsker å snakke om vårt felles ansvar i møtet med en felles fiende. De siste ukers begivenheter kan ha belyst denne utfordringen for noen, men dimensjonene av denne trusselen har blitt gradvis mer fremtredende over mange år. Uansett hva våre håp for fremtiden måtte være – å redusere denne trusselen eller leve med den – kan man ikke flykte fra verken alvoret eller totaliteten i denne utfordringen for vår overlevelse og vår sikkerhet, en utfordring som konfronterer oss på uvante måter i alle sfærer av menneskelig aktivitet." Informasjonen er hentet fra her.

 

Les hele artikkelen her.

 

Den russiske Invasjonen av Amerika, av Dumitru Dudaman

Dumitru Dudaman

Denne artikkelen er hentet fra her.

Den russiske invasjonen av Amerika

Dumitru Duduman var en rumensk pastor som smuglet bibler inn til Russland. Han ble tatt til fange og torturert i en elektrisk stol. Da han var nær døden erkeengenen Gabriel kom til ham og hjalp ham, og ved Guds nåde ble han utvist fra Romania.

Da flyttet han til Amerika og fikk der en visjon fra Herren. Gabriel viste ham at California, Las Vegas, New York, Nevada og Florida var som Sodoma og Gomorra og at de i dag ville brenne. Han ble fortalt at Åpenbaringen 17 og 18 og Esekiel 38,39 snakket om at det på en dag vil brenne.

På en dag ville Russland angripe Amerika og ødelegge Amerika med atomvåpen. Herrens folk blir bedt om å flykte ut i villmarken for å flykte fra plutselig ødeleggelse til beskyttelse i Jesus.

De nasjoner som vil angripe og ødelegge Amerika er Russland, Cuba, Nicaragua, Mellom-Amerika, Mexico og 2 andre, som kan bla. kan være Kina, ifølge Hengry Gruver visjon om ødeleggelsen av Amerika.

Dumitru Dudaman

Den russiske invasjonen av Amerika

Det var sent på kvelden, og jeg kunne ikke bo inne pga. lukten. Jeg satt ute på en stein. Ett lys kom mot meg. Frykten for biler kom over meg. Det rumenske Politiet forsøkte å kjøre over meg med biler. Derfor hoppet jeg opp. Lyset omringet meg. Ut av lyset hørte jeg den samme stemmen som sa "Dumitru, hvorfor er du så fortvilet?".

 Jeg sa "Hvorfor straffer du meg?" Hva har jeg gjort galt at jeg ble brakt til USA? Jeg har ingen steder å legge hodet mitt ned på. Jeg kan ikke forstå noen.

Han sa "Dumitru, fortalte jeg ikke at Jeg er med deg her også? Jeg brakte deg hi til dette landet fordi dette landet vil brenne."

"Så hvorfor bringte du meg hit for å brenne? Hvorfor kunne jeg ikke dø i mitt eget land?"

"Dumitru, ha tålmodighet så skal Jeg fortelle deg. Still deg her ved siden av meg".

Jeg visste ikke hva det var. Søsken, jeg stilte meg siden av engelen. Han viste meg hele California. Han viste meg all byene i California. Så viste han meg Las Vegas.

"Du ser hva jeg har vist deg? Dette er Sodoma og Gomorra. Og en dag så vill det brenne".

Han sa "Dens synd har nådd opp til Den Hellige"

Han viste meg en annen stor by. Han sa, "Vet du hvilken by dette er?" Jeg sa "Nei".

Han sa "Dette er New York City. Dette er Sodoma og Gomorra. En dag så vil den brenne."

Han viste meg Florida. Han sa "Dette er Florida. Dette er Sodoma og Gomorra. Og en dag så vil det brenne".

Han lot meg ikke si ett ord inntil han hadde brakt meg tilbake til den plassen vi hadde forlatt. Han sa "Nå, Dumitru, du kan komme med spørsmål". Han sa igjen "Jeg brakte deg til dette landet. Dumitru, så du kan vekke opp mange mennesker. Jeg elsker dette landet. Jeg elsker menneskene. Jeg vil frelse dem. Men Amerika vill brenne".

Jeg svarte "Hvordan kan jeg redde dem? Jeg kan ikke engang snakke deres språk? Hvem vet hvem jeg er her? Hvordan vil de kontakte meg?"

Så sa han "Ikke bekymre deg. Jeg vil gå foran deg. Jeg vil skape en stor helbredelse i det amerikanske folket. Du vil gå til deres TV stasjoner, Radio stasjoner og kirker. Fortell dem alt jeg har fotalt deg. Ikke skjul noe. Om du forsøker å skjule noe vil jeg straffe deg. Amerika vil brenne."

"Hvordan vil Amerika brenne? Det er så kraftig."

Han sa "De russiske spionene har oppdaget hvor de kraftigste atomrakettene er i Amerika. De vil starte med det verden kaller for "fred, fred. Da vil det oppstå en intern revolusjon i Amerika, startet av kommunistene. Regjeringen vil være opptatt med interne problemer. Deretter, fra havene, Russland, Cuba, Nicaragua, Mellom-Amerika, Mexico og 2 andre land vil angripe! Russerne bombarderer atomrakettsiloer i Amerika. Amerika vil brenne".

Jeg spurte "Hva vil du gjøre med kirken?" Han svarte "Kirken har forlatt meg". Jeg sa "Hvordan? Har du ikke folk her?".

Han sa "Menneskene i Amerika ærer mennesker. Den æren som skulle ha vært gitt til Gud, gir de til andre mennesker. Amerikanere tenker bare på seg selv. De sier, "Jeg tjener Gud", men det gjør de ikke. I kirkene er det skilsmisser, utroskap/hor, sodomi, abort og alle slags synder. Jesus Kristus lever ikke i synd. Han bor i hellighet. Jeg har brakt deg hit slik at du kan rope høyt. Ikke vær redd. Jeg er med deg.  Fortell dem å stoppe å synde. Gud stopper aldri med å tilgi. Fortelle dem at de må vende om. Han vil tilgi dem. Fortell dem at de må begynne å forberede seg selv så jeg kan frelse dem i dager med nød".

Om du hører kallelsen, Gud elsker deg. Det fortalte Guds engel meg.

Alle jeg elsker, de vil jeg vekke opp. Jeg vil gi dem inn i deres hjerte å høre din tale, Ikke skjul noe, ellers vil jeg straffe deg". Stopp synden og omvend deg. Han vil tilgi og vi vil få frelse.

Jeg sa "Hvordan skal du frelse kirken om Amerika vil brenne?"

Han sa "Fortell dem det jeg sier til deg. Som Han frelste de tre unge mennene fra ildovnen, og Daniel fra løvens munn, på den måten vil jeg frelse dem. Så si at de må stoppe å synde og omvende seg.

"Jeg har velsignet denne nasjonen pga. jødene som er her. Jeg har 7 milloner jøder her. De har ikke smakt krigen av forfølgelse. Gud har velsignet dem mer enn noen andre. Isteden for å takke Gud, så har de begynte å synde og gjøre onde ting. Deres synder har nådd opp til Den Hellige. Gud vil straffe dem med ild. Israel gjenkjenner ikke Messias, fordi de setter sin lit til jødene innflytelse i Amerika. Når Gud vil treffe Amerika, så vil alle nasjonene bli livredd.

"Gud vil reise opp Kina, Japan og mange andre nasjoner og de vil slå russerne. De vil presse dem tilbake til porten av Paris. Der vil de skape en fredsavtale, og de vil gjøre Russerne til deres leder. Alle nasjonene med Russerne som deres leder vil gå mot Israel. Det er ikke det de ønsker. Gud får dem til å gjøre det.

Israel får ikke hjelpen fra jødene i Amerika lengre. In deres smerte/frykt/terror, når de ser hva som kommer over dem, de vil rope på Messias. Messias vil komme og hjelpe Israel. Så vil Guds menighet møte Ham i skyen (2 Tess. 4:16).

Er du klar for å møte Jesus Kristus? Er dine bryllupsklær rene? Om det fremdeles er flekker på dine sjels klær, så har Jesu Kristi blod fortsatt kraft til å rense synder. Jesus Kristus vil komme med sin menighet på oljeberget. Han selv vil kjempe mot nasjonene.

Jeg sa "Om du er Guds engel, så må du bekrefte alt du har fortalt i Bibelen. Om du ikke gjør det, så vil jeg ikke fortelle amerikanerne dette budskapet".

"Fortell dem å lese Jeremia 51:8-15. Han navngir den `Mysterie Babylon, Den Store horkvinnem.`Også Åpenbaringen kapittel 18, hele kapitlet. Der står det klart hva som vil skje med Amerika".

Hvorfor har den navnet "Mysterie Babylon?"

"Fortell dem at fordi all nasjonene i verden immigrerte til Amerika og Amerika aksepterte dem. Amerika aksepterte buddha, Satan kirken, sodom kirken, Mormon kirken og all form for ondskap. Amerika var en kristen nasjon. Isteden for å stoppe dem, så traktet de etter deres guder. På grunn av det, Han ga dem navnet "Mysterie Babylon".

For at du skal vite at jeg virkelig er sendt av Gud, imorgen kl 0900, vil noen komme for å gi deg en seng. 10:30 så vil noen komme for å betale husleien. Ved middagstid, noen vil gi den en bil og en bøtte med honning".

Søsken, det skjedde akkurat som engelen hadde sagt. Kl. 0900 så ringte noen på døren min og sa: "Jeg tok med en seng. Jeg fikk ikke sove hele natten. Gud fortalte meg at du var fra Romania, og at du trengte en seng." 10:30 så ringte noen på døren og gav meg en sjekk på $500 og sa "Gud ba meg å gi deg 500 dollar". Ved middagstid, noen kom og ga meg en bil og en bøtte med honning!.

Du kan si "Hvorfor?" Vi stoler på Gud! Vi har Gud på vår side! På vår dollar seddel står det "In God we trust" (Vi stoler på Gud) Hvordan er våre liv? Ve har gått etter fremmede guder. Den amerikanske kirken har gjort ekteskapsbrudd, hor, sodomi, skilsmisse og abort. Om vi vender oss om med hele vårt hjerte og kaller på jesus for hjelp, så vil vi slutte å synde. Når vi vet det vil vi møte Ham i skyene.

Engelen sa også: "Før de interne problemene begynner i Amerika, vil ditt land (Romania) ha en revolusjon (oppfylt 22 desember 1989)."

(Dumitru fortalte meg om revolusjonen i mars 1988 over et år før det skjedde).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dumitru Duduman

"Min syn av ødeleggelsen av Amerika" A. A. Allen fra 1954

Gud sa gjennom profeten Joel: "Deretter skal det skje at jeg skal utøse min Ånd over alt kjød. Deres sønner og deres døtre skal profetere, deres gamle menn skal ha drømmer, og deres unge menn skal ha syner." Så i dag, som vi nærmer oss slutten på tidsalderen og tiden for Herrens gjenkomst, så taler Gud gjennom sitt folk med drømmer og visjoner.

Som jeg stod på toppen av Empire State Building, kunne jeg se Frihetsstatuen som lyste opp innfallsporten til den nye verden. Her spredt ut foran meg som et tegnefilmkart, ser jeg plutselig et stort område som kunne være 10 - 11 mil i diameter. Jeg var overrasket over at Herrens Ånd skulle flytte meg så fort der jeg stod på toppen av denne skyskraperen. Hvorfor skulle jeg kjenne en slik brottsjø av Hans Ånd og kraft akkurat der? Plutselig hørte jeg Herrens stemme. Den var så klar og tydelig som noen stemme kunne være. Den syntes å komme rett fra det indre av et digert teleskop som stod der.

Men da jeg så på teleskopet, visste jeg at den ikke hadde kommet derfra, men direkte fra himmelen. Stemmen sa: "For Herrens øyne farer over hele jorden for å styrke dem som har et hjerte som er helt med Ham. I dette har du gått fram som en dåre. Derfor skal du ha kriger fra nå av". Øyeblikkelig da jeg hørte Guds stemme, visste jeg at dette var et Bibelsitat.

Men aldri før hadde jeg fått noe fra Ånden med en slik en kraft. Teleskopets tikking stoppet. Mannen foran meg hadde brukt teleskopet for den tiden han hadde sluppet på penger for. Da han trakk seg unna, visste jeg at jeg var nestemann.

Som jeg gikk bort til teleskopet og slapp på pengestykket, begynte tikkingen igjen med en gang. Denne tikkingen var fra en automatisk klokke som bare ville la meg bruke teleskopet for den tiden det var betalt for. Som jeg svingte teleskopet mot nord, kom Guds Ånd plutselig over meg på en måte som jeg aldri hadde opplevd før. Tilsynelatende var jeg helt rykket unna i Ånden. Jeg visste at teleskopet ikke hadde noe å gjøre med den distansen jeg plutselig kunne se, for det jeg så syntes å ligge mye lengre borte enn det teleskopet kunne klare, selv på lyse dagen.

Det var simpelthen Gud som hadde valgt denne måten å åpenbare synene for meg, for som jeg så gjennom teleskopet, var det ikke Manhatten-halvøya jeg så, men et mye større synsfelt. Den morgenen var mye av utsikten hindret av tåke.

Men plutselig kom Herrens Ånd over meg, syntes tåken å lette. helt til det virket som jeg kunne se hundrevis av mil. Men det jeg så på var ikke Manhatten, det var hele det nordamerikanske kontinent spredt ut foran meg som et kart på et bord. Det var ikke East River og Hudson River jeg så ligge på hver sin side av Manhatten Island, men Atlanterhavet og Stillehavet på hver sin side av Amerika.

Og istedenfor Frihetsstatuen stående der på sin lille øy, så jeg den stående langt ute i Mexicogulften. Den stod mellom meg og USA. Jeg innså plutselig at teleskopet ikke hadde noe å gjøre med det jeg så, men at det var en visjon som kom direkte fra Gud. Og for å bevise dette for meg selv tok jeg øynene bort fra teleskopet slik at jeg ikke lenger så gjennom linsen, men det var den samme scenen som stod foran meg. Der, klart og tydelig, lå hele det nordamerikanske kontinent med alle dets store byer. I nord lå de store sjøene. Lang mot nordøst lå New York City.

Jeg kunne se Seattle og Portland fjernt i nordvest. Nedover vestkysten var San Francisco og Los Angeles. Nærmere i forgrunnen lå New Orleans i sentrum av Gulfens kyststripe. Jeg kunne se fjellrekkene av Rocky Mountains tårne seg opp, og med øyet skjelne de kontinentale forkastningene.

Alt dette og mer så jeg spredt ut foran meg som et digert kart på et bort. Og som jeg betraktet dette så jeg plutselig en enorm hånd strekke seg ned fra himmelen. Den gigantiske hånden strakte seg ut mot Frihetsstatuen. På et øyeblikk ble hennes glinsende fakkel revet ut av hennes hånd, og i den ble det i stedet plassert en skål. Og jeg så det stikke frem fra den digre skålen et enormt sverd som skinte som om et sterkt lys hadde blitt snudd mot den skinnende eggen. Aldri før hadde jeg sett et så skarpt, glinsende og farlig sverd.

Det syntes å true hele verden. Som den store skålen ble plassert i hånden til Frihetsstatuen, hørte jeg disse ordene: "Så sier Hærskarenes Gud: Drikk, bli drukne og kast det opp igjen! Fall ned og reis dere ikke mer for det sverdet som jeg skal sende inn blant dere". Som jeg hørte disse ordene, kjente jeg dem igjen som et sitat fra Jeremias 25:"7. Forbauset hørte jeg Frihetsstatuen svare tilbake: "Jeg vill ikke drikke!" Som lyden av torden hørte jeg så Herrens stemme som sa: "Så sier Hærskarenes Herre: Dere skal sannelig drikke". (Jeremia 25:28).

Så tvang plutselig den enorme hånden skålen bort til Frihetsstatuens lepper og hun mistet kraften til å gjøre motstand. Guds mektige hånd tvang henne til å drikke hver eneste dråpe fra skålen. Idet hun drakk det bitre bunnfallet, var det disse ordene jeg hørte: "Skulle da dere slippe helt ustraffet? Nei, dere skal ikke forbli ustraffet, for jeg skal kalle sverdet over alle som bor på jorden, sier Hærskarenes Gud". (Jeremia 25:29).

Da skålen ble trukket tilbake fra Frihetsstatuens lepper, la jeg merke til at sverdet manglet på skålen, noe som kunne bety bare en ting: Skålens innhold hadde blitt fullstendig fortært!"

Jeg visste at sverdet rett og slett forestilte krig, død og ødeleggelse, noe som uten tvil er på vei. Deretter, som en som har drukket for mye vin, så jeg Frihetsstatuen bli ustø på føttene og begynte å sjangle og miste balansen. Jeg så henne plaske omkring i Gulfen idet hun prøvde å gjenvinne balansen. Jeg så at hun sjanglet igjen og igjen og falt på knærne. Som jeg betraktet hennes desperate forsøk på å gjenvinne balansen og komme seg på føttene igjen, og mens jeg så på, syntes hun med alle sin krefter å prøve å reise seg, og til slutt stod hun igjen sjanglende på føttene og svaiet som en drukken.

Jeg var sikker på at hun når som helst ville falle på nytt for så kanskje aldri å reise seg igjen. Jeg bel overveldet av et ønske om å rekke ut hånden min for å holde hodet hennes over vann, for jeg visste at om hun skulle falle igjen, ville hun drukne der i Gulfen. "Du skal ikke frykte for nattens redsler, eller for pilen som flyr om dagen, heller ikke for pest som brer seg i mørket, eller for sotten som legger øde på høylys dag". Salme 91:5-6.

Deretter, som jeg så på, skjedde det enda en forbløffende ting. Langt opp i nordvest, rett over Alaska, reiste det seg en enorm svart sky. Som den steg opp, var den svart som natta.

Den syntes å være formet som en manns hode. Som den steg videre, la jeg merke til to lyse flekker i den svarte skyen. Den steg videre, og da kom det til syne et gapende hull. Jeg kunne se at den svarte skyen tok form som en hodeskalle, for nå var den enorme hvite, gapende munnen godt synlig. Til slutt var hodet komplett. Så begynte skuldrene å komme til syne og på begge sider lange svarte armer.

Det jeg så, syntes å være hele det nordamerikanske kontinent spredt ut som et kart på et bord med denne forferdelige skjelett - formede skyen som reiste seg opp fra bak bordet. Den steg stadig til skikkelsen var synlig ned til midjen.

Fra midjen syntes skjelettet å bøye seg mot USA og strakk fram en hånd mot øst og en mot vest - en mot New York og en mot Seattle. Som den grufulle skikkelsen strakte seg fram, kunne jeg se at dens fulle oppmerksomhet var rettet mot USA og overså Canada, i hvertfall foreløpig. Idet jeg så den fryktelige svarte skyen i form av et skjelett bøye seg fra midjen og ned mot Amerika, nådde ned mot Chicago og ut mot begge kyster, visste jeg at dens ene ærend var å ødelegge folkemassene.

Som jeg så på i skrekk, stoppet den svarte skyen rett over de store sjøene og vendte ansiktet mot New York City. Så kom det til syne ut av den store munnen dotter av hvit damp som lignet på røyt slik som når en sigarettrøyker blåser røyken ut av munnen. Disse hvitaktige tåkeskyene ble blåst mot New York City. Røyken begynte å spre seg til den dekket hele den østlige delen av USA. Så vendte skjelettet seg mot vest og ut av den skremmende munnen og neseborene kom det enda en kraftig hvit røyksky.

Denne gangen ble den blåst i retning av vestkysten. På noen få øyeblikk var hele vestkysten med Los Angeles - området dekket av disse tåkeskyene. Så kom det en tredje kraftig røyksky mot sentrum av kontinentet. Som jeg så på, ble St. Lous og Kansas City innhyllet i de hvite tåkeskyene. Videre gidd de mot New Orleans, feide så bortover inntil de nådde Frihetsstatuen der hun stod og sjanglet som en drukken i Gulfens blå vannmasser.

Som den hvite tåken begynte å spre seg rundt hodet på statuen, tok hun bare ett hivende åndedrag og begynte så å hoste som for å tømme lungene for de grusomme tåkeskyene som hun hadde inhalert. Det var ikke vanskelig å skjønne ut fra hostingen at den hvite tåken hadde svidd lungene hennes. Hva var disse hvite tåkeskyene?

Kunne de betegne bakteriologisk krigføring eller nervegass som kunne utslette folkemasser på bare noen få øyeblikk? Så hørte jeg Guds stemme da Han talte igjen:

 "Se, Herren gjør jorden tom og legger den øde, omvelter dens overflate, og dem som bor der sprer Han omkring. Det skal skje som det går med folket, så også med presten, som med slaven, så også med hans herre, som med tjenestepiken, så også med hennes husfrue, som med kjøperen, så også med selgeren, som med långiveren, så også med låntakeren, som med innkreveren, så også med skyldneren. Jorden skal tømmes fullstendig og bli helt utplyndret, for dette ordet har Herren talt. Jorden sørger og visner bort, verden svinner bort og visner. De stolteste folk på jorden svinner bort.

Jorden blir vanhelliget av dem som bor der, fordi de har overtrådt lovene, brutt forskriften og aktet den evige pakten for intet. Derfor blir jorden fortært av forbannelsen, og det er de som bor på den som må bære skylden. Derfor brennes de som bor på jorden, og de menneskene som blir igjen, er få." Jesaja 24:1-6.

Som jeg så på, ble hostingen stadig verre. Det lød som en person som holdt på å hoste opp lungene sine. Statuen stønnet og klaget. Hun var i en dødskamp. Smerten må ha vært skrekkelig ettersom hun igjen og igjen prøvde å rense lungene for denne grusomme dampen. Jeg betraktet henne der i Gulfen sjanglende idet hun holdt omkring lungene sine og brystet med hendene. Så falt hun ned på knærne. Med det samme hostet hun en gang til slutt og gjorde en siste desperate anstrengelse for å reise seg opp fra knærne, så falt hun rett framover i Gulfens vannmasser og lå stille som døden. Tårene rant ned ansiktet mitt da jeg innså at hun var død. Det eneste som brøt stillheten var skvulpingen av bølgene som rullet over kroppen hennes som lå delvis over og delvis under vann. "En ild fortærer foran dem, og bak dem brenner flammen. Landet er som Edens hage foran dem, og etter dem er det som en forlatt ødemark."

Plutselig ble stillheten splintret av skrikende sirener. De synes å være overalt, i nord, sør, øst og vest. Det må ha vært mengder av sirener. Og da jeg så etter, så jeg folk løpe alle steder. Men ingen syntes å løpe mer enn noen få skritt før de falt om. Og akkurat som jeg hadde sett statuen streve med å gjenvinne stillingen og balansen for til slutt å falle om på ansiktet og dø, så jeg nå millioner av mennesker falle om i gatene og på fortauene strevende på samme måte. Jeg hørte skrikene deres om nåde og hjelp. Jeg hørte deres forferdelige hosting som om lungene deres var blitt svidd av flammer. Jeg hørte de dødsdømte og døende stønne og klage.

Som jeg så på nådde noen få tilfuksrommene, og over stønningen og klagingen hørte jeg disse ordene: "Den mektige røsten når ut til jordens ende, for Herren går i rette med folkeslagene. Han skal dømme alt kjød med rett. De ugudelige skal Han overgi til sverdet, sier Herren. SE, den onde ulykken skal gå fram fra folkeslag til folkeslag, og en mektig storm skal reise opp fra jordens ytterste grenser. På den dag skal Herrens drepte ligge spredt fra den ene ende av jorden til den andre enden av jorden. Ingen skal synge klagesang over dem, og ingen skal samle dem og begrave dem. De skal bli til avfall på jorden". Jeremia 25:31-33

Da så jeg plutselig at det opp fra Atlanteren og fra Stillehavet og opp fra Gulfen kom rakettlignende gjenstander som om det var fisk som spratt opp av vannet. De for høyt opp i luften, hver med sin egen kurs, men alle i retning av USA. På bakken hylte sirenene enda høyere. Og opp fra bakken så jeg lignende raketter begynne å stige opp. Det virket på meg som disse var avskjæringsraketter, selv om de steg opp fra forskjellige punkter over hele USA. Imidlertid var det ingen av dem som så ut til å lykkes i avskjæringen av de rakettene som hadde steget opp av havet på hver side. Disse rakettene nådde til slutt maksimum høyde, vendte seg sakte om og falt tilbake til jorden i nederlag. Da eksploderte alle rakettene samtidig som hadde hoppet opp fra havet som fisk. Eksplosjonen var øredøvende.

Det neste jeg så var en kolossal ildkule. Det eneste jeg har sett før som kunne ligne på det jeg så i visjonen, var bildet av eksplosjonen av hydrogenbomben i det sydlige Stillhavet. I min visjon var den så virkelig at jeg syntes å kjenne den sviende heten fra den.

Etterhvert som visjonen spredte seg foran øynene mine og jeg betraktet den utbredte ødeleggelsen som de fryktelige eksplosjonene førte med seg, kunne jeg ikke annet enn å tenke, "Mens vår nasjons forsvarere har grunnet over hvilket forsvarsmiddel som skulle brukes, og oversett det eneste sanne forsvarsmiddel: Tro og tillit til den sanne og levende Gud, har det fryktelig som hun fryktet, kommet over henne. Det har sannelig vist seg at "Hvis ikke Herren vokter byen, våker vaktmannen forgjeves".

Så ettersom støyen fra slaget avtok, kom dette sitatet fra Joel andre kapittel til mine ører: "Blås i basunen på Sion, og la alarmen lyde på Mitt Hellige berg! Alle som bor i landet skal skjelve. For Herrens dag kommer, for den er nær. En dag med mulm og mørke, en dag med skyer og tett mørke. Som morgenrøden sprer seg over fjellene, kommer det et folk, stort og sterkt. Dets like har ikke vært fra evighet. Noe slikt skal det heller ikke komme etter det i årene som kommer, fra slekt til slekt. En ild fortærer foran dem, og bak dem brenner flammen. Landet er som Edens hage foran dem, og etter dem er det som en forlatt ødemark. Sannelig, ingenting skal slippe unna dem. De ser ut som hester, og som stridshester, slik løper de" Joel 2:1-4

 

"America, America, awake out of your slumber; I will shake you, I will shake you with a shake that has never shaken you before."

 
You flaunted yourselves above the world; you flaunted yourselves above your neighbor and your neighbors: brother against brother, kingdom against kingdom, people against people, Christian against Christian in your ungodly attempt to self-glorify yourselves. Both in the church and throughout America your leaders religiously, politically and economically are vain, corrupt and amoral. You are fast losing the salt, the purity that has held you together; that has made you great, if not the greatest of all nations.

But, I will bring you down; like the wind brings down the tree, so I will bring you down.

You will not escape my wrath; for it is an expression of my love, my deep love that will do all it can to get your attention before my eternal wrath, to remove all those who do not and will not love thy neighbor, will fall.

Some say, many say, 'Oh, we will escape. It will not happen to us; for we are your elect; we are God's chosen.' But, I say, you have blinded yourselves with your own vanity. My elect are not the people, the church in America; but my elect are the people of the world that are called by my name and do my will on earth as it is done in heaven. Not people with a false tongue of divination of thy heart, but of divination of my will.

For you are a thankless, godless, amoral generation that has been raised by the philosophies of the heathen and I will challenge your philosophies till you hate me and my people. My people will not escape your wrath -- the wrath of the world as some falsely teach; for only the world's wrath will open their eyes clearly to what I am saying so they are prepared to meet me.

I am coming quickly for a people, a church without spot or wrinkle; a blood washed, blood soaked people who are really called Christian; not the hypocritical, self-righteous, self-taught, self-educated fool who propitiates his own dogma today.

I will tear down the haughty; the mighty religious leader in my kingdom, in my church who has deceived my people with your ever babbling rhetoric that has filled the pulpits across America. Instead of my church being one, you have become institutionalized where my true servants are not even welcomed because you're protecting your own man-made philosophies and your own selfish interests. You think the people are yours, but I tell you they are mine and your man-made denominational institutions will fail; for I am shaking and calling the very elect to follow me, not you. Awake, awake, oh Jerusalem; for the King of Glory is about to appear and only the true elect, the glorified elect, will live in that New Jerusalem that I am preparing.

America, your religious leaders are vain and corrupt; your church leaders are vain and corrupt; your political leaders are vain and corrupt; your relatives are vain and corrupt; your neighbors are vain and corrupt. A generation of heathen, those that appear to many as the elect -- my chosen, yet, I have not accepted them because I can see their heart. They are imitations of the genuine; a pearl in the rough.

But don't give up; for I will wash you and prepare you through the fire of my love, not the world's wrath, but my love. As a father chastens his children, so I will chasten you and tear down your sand castles, your delusions of grandeur, until you can see the kingdom again."