USA: "Først ett økonomisk kollaps, så en russisk invasjon", David Wilkerson

Artikkelen er hentet her

David Wilkerson hadde en rekke visjoner og englebesøk fra Herren under hans levetid fram til sin død i 2011, om den kommende kollaps i den amerikanske økonomien og ødeleggelsen av Amerika. I den økonomiske kollapsen vil det bli opptøyer og branner over alle store byer i dette Amerika. Dette vil være en tid med stor frafall og forfølgelse mot kirken som aldri før. Etter den økonomiske kollapsen i USA, nasjonen vil være på sitt svakeste punkt. En hydrogen holocaust vil deretter feie gjennom denne nasjonen ved en russisk invasjon av Amerika. Når Israel ser ødeleggelsen av Amerika, Russland vil prøve å invadere det Hellige Land, hvor 5 / 6 del av hærens fra Russland vil bli ødelagt av Jesus selv.

David Wilkerson profeti fra 1973

"Verdensomfattende resesjonen forårsaket av økonomisk forvirring"

 1. "På det meste vil det bli noen flere fete blomstrende år, og deretter en økonomisk resesjon som kommer til å påvirke livsstil til hver av lønnsmottakerebe i verden. Økonomer i verden kommer til å mangle forklaring på å kunne forklare det som skjer. Det kommer til å starte i Europa, spre seg til Japan og til slutt til USA. "
 2. Det vil være en bevegelse mot en verdensomspennende, enhetlig monetært system. Den amerikanske dollaren bli rammet hardt, og det vil ta år for den å hente seg inn.
 3. Den eneste virkelige sikkerhet vil være i fast eiendom (inntil et noe senere tidspunkt, noe som medfører at denne tilsynelatende sikkerhet vil også forsvinne).

"Naturen har veer"

 1. Miljøvernere vil komme under tung kritikk.
 2. Det vil være store jordskjelv.
 3. Det vil være en stor hungersnød.
 4. Oversvømmelser, orkaner og tornadoer vil øke i frekvens.
 5. "En ny type kosmisk storm vises som en rasende ild på himmelen og vil etterlate seg en slags damp sti."

"En flom av skitt og en nedsenking av skitt i Amerika"

 1. Topløse kvinner vil komme på tv, etterfulgt av fullt nakenhet.
 2. Voksenfilmer, som er X rangerte filmer bli vist på kabel-TV. Unge mennesker vil samles på boliger for å se denne typen materiale i grupper.
 3. Sex og okkultisme vil bli blandet.
 4. Det vil være en aksept av homofili, og kirken vil også si at det er en gudgitt gave.

"Opprør i hjemmet"

 1. "Jeg ser det nye nummer én ungdoms problem i Amerika og verden, som vil bli et hat mot foreldre."

"En forfølgelse galskap mot virkelig Ånds fylte kristne som elsker Jesus Kristus"

 1. Det vil oppstå en verden kirke som består av en union mellom liberale økumeniske protestanter og den romersk-katolske kirke, ved hjelp av Kristus bare i navnet.
 2. Det vil være en hat Kristus bevegelse.
 3. Det vil være en åndelig oppvåkning bak jern og bambus teppet.

Andre

 1. Det vil være en annen bølge av opptøyer.
 2. Det vil være en nedgang i moralsk oppførsel.
 3. Det vil være et nytt legemiddel som vil være populært blant tenåringer som vil bryte ned motstand og vil oppmuntre til seksuell aktivitet.
 4. Homofile og lesbiske statsråder vil bli ordinert, og Disse vil bli sett på som en ny type pioner.
 5. Det vil være naken dans i kirken, men dette vil aldri bli utbredt.
 6. Det vil være okkult praksis i kirker.

David Wilkerson Profeti 1985

Amerika kommer til å bli ødelagt av brann! Plutselig ødeleggelse kommer, og få vil unnslippe. Uventet, og i en time, et atomragnarokk vil sluke Amerika og denne nasjonen vil ikke være mer. Det er fordi Amerika har syndet mot det største lys. Andre nasjoner er like syndig, men ingen er så oversvømmet med evangeliets lys som vårt. Gud kommer til å dømme Amerika for sin vold, sine forbrytelser, dens frafall, dens drap av millioner av babyer, sin flørting med homofili og sadomasochisme, sin korrupsjon, sin drukkenskap og narkotikamisbruk, sin form for gudfryktighet uten kraft, dens lunkenhet mot Kristus, sin tøylesløse skilsmisse og utroskap, sin utuktig pornografi, sine overgrep mot barn, sin juks, sine tyveri, sine skitne filmer, og dens okkulte praksis.

 

Et angrep fra Russland, og etter "Den store holocaust" følger det en økonomisk kollaps i Amerika.

 

David Wilkerson Profeti 1992

Tretti dager med straff vil falle på New York City som verden aldri har sett. Gud kommer til å rive ned veggene. Det vil være utenkelig mye vold og plyndring. Volden vil være så grusom, det vil sjokkere hele verden. Våre gater vil bli fylt, ikke bare med National Guard, men med militsen. Tusen branner vil brenne samtidig over hele byen. Los Angeles brannene var begrenset til noen få deler av denne byen, men New York vil ta fyr i alle bydeler. Brannbiler vil ikke være i stand til å håndtere alt sammen. Tog og busser vil bli stoppe opp. Milliarder av dollar vil gå tapt. Broadway show vil stoppe helt opp. Bedrifter vil flykte fra byen i en ustoppelig strøm. Det forventes slike ting i den tredje verden, men ikke i en sivilisert nasjon som USA. Likevel, i ikke altfor lang tid etterpå, vil New York gå helt konkurs. The Queen City vil bli kastet inn i skitt, bli en by av fattigdom. Hva jeg så kommer vil være mye mer alvorlig. Faktisk, hvis America avviser Guds kall å vende tilbake til ham, vil vi står overfor de samme dommer Israel sti overfor. Og de vil treffe ikke bare i New York, men også hver region i landet. Selv kjerneområdebe vil ikke bli spart. Landets økonomi vil kollapse, og vold vil bryte ut. Branner vil fortære våre byer, og tanks vil rulle gjennom gatene. ber om at Gud ville gi vår president samme ånd som Josiah hadde, til å skjelve for Guds Ord.

 

David Wilkerson Prophecy 2009

En banebrytende katastrofe er i ferd med å skje. Det kommer til å bli så fryktelig. Vi er alle kommer til å skjelve, selv de mest gudfryktige blant oss.

 

I ti år jeg har advart om lag tusen branner som kommer til New York City. Det vil sluke hele områder, inkludert områder som New Jersey og Connecticut. Større byer over hele Amerika vil oppleve opptøyer og intense branner slike som vi så i Watts, Los Angeles, for mange år siden, i august 1965. Det vil bli opptøyer og branner i byer over hele verden. Det vil være plyndring - inkludert Times Square, New York City. Det vi opplever nå er ikke en resesjon, ikke engang en depresjon. Vi er under Guds vrede