18 november 2017 - Den kommende krigen og vreden

Gud er løven av Juda, og beskytteren av Jødene og Israels stammer. Kom ikke i veien for Ham!

Historien er alltid vår beste læremester. Og det finnes ingenting mer profetisk, enn å lese hva som skjedde før 2 verdenskrig, de tingene som la grunnen for krigen. Idag er det tåke i nasjonene, og de fleste forstår ikke at de er på vei mot en større krig, enn den som var under sist storkrig (1940-45). Og denne krigen, vil ødelegge all vanlig struktur i nasjonene og ødelegge mange menneskeliv, og ingenting vil bli som før.

Fred i vår tid!

Før 2 verdenskrig, så brukte den onde Adolf Hitler fredsprat, for å få lurt til seg Tsjekkoslovakia. Og den sittende statsminister i England Neville Chamberlain, gikk på limpinnen, og fikk ett papir med "peace in our time" som ikke var verdt blekket det var skrevet på. Og han og Frankrikes statsminister Daladier, var mye av grunnen til at krigen startet. De klarte ikke å gjennomskue Hitler, men så bare på det ytre, akkurat som Vestens folk, eliten, akademikere, journalister, lærer etc. også gjør idag.

Israel hatet ett krigstegn

Her kan du lese den profetiske sammenligningen (om 30 tallets fred, og vår tids fredsprat), som også viser at vi har meget, meget kort tid før neste krig bryter ut.

Les hele innlegget her.

16 november 2017 - Synet av slangen og lotusblomsten avslører antikrist komme

 
I denne 15-minutters videoen som vises nedenfor, deler YouTube-kringkasteren Barry Scarbrough en drøm som bekrefter hva jeg tror at Gud ønsker å åpenbare akkurat nå, fremveksten til den antikristelige ånden, spesielt fremveksten av Dyret. Videoen ble publisert 4. november 2017.
 
4 minutter inn i videon, deler Barry følgende vitnesbyrd.
 

11/11 - 2017 - Muslimsk borgerkrig i Midtøsten kunne trekke inn USA og Israel

Folk må begynne å våkne opp og ta se hva som skjer i Midtøsten, fordi det utvikler seg til en ganske alvorlig situasjon. Hvis man går over den røde linjen, kan vi stå overfor en stor regional krig som ikke bare vil involvere Saudi-Arabia og Iran, men også potensielt USA og Israel.  
 
I går siterte jeg en artikkel i New York Times som advarer om at spenninger mellom saudiene og iranerne øker "trusselen om en direkte militær sammenstøt mellom de to regionale tyngdepunktene". Og nå sier Jake Novak fra CNBC at en " direkte konflikt mellom Saudi-Arabia og Iran, i motsetning til proxy-krigen de kjemper i Jemen, ser uunngåelig ut ."
 
Jeg legger de to siste ordene i uthevet skrift, slik at du ikke blir forvirret. Faktisk varsler Novak at saudiene "marsjerer stadig nærmere en bredere regional krig".
 

31 nov. 2017 - Profetisk: Volden begynner i Berlin i November

 

Herren Jesus beskrev tiden før Han kom tilbake, og sa: 

 

"Som det var i Noahs dager." (Matteus 24: 37-38, Lukas 17:26) 

 

I de dagene ble mange urettferdige mennesker ødelagt av Gud i en stor flom, fordi Han så at deres ondskap var stor, og alle hensikter og deres tanker var bare onde, hele tiden. (1. Mosebok 6: 5) Så en av tegnene som lar oss få vite Herrens Komme er nær, er tilblivelsen av en ond generasjon, hvis tanker stadig er onde.

 

I de siste årene har vi sett dramatiske økninger i antall terrorist hendelser og voldelige angrep på uskyldige mennesker over hele verden, noe som er et mektig barometer for ondskapsnivået i vår verden. Med hvert år som går, synes denne trenden å akselerere. 

 

Imidlertid mottok jeg et profetisk ord nylig av en britisk bosatt, og Z3er John McAteet mener at det nettopp har begynt. John sendte meg en epost i forrige uke og delte følgende drøm han mottok:

 

I en nylig drøm fra Herren avslørte Den Hellige Ånd for meg: "Volden begynner i Berlin i november."

Drømmen var veldig kort, i motsetning til mange profetiske drømmer som jeg har hatt i før. Jeg hadde blitt ledet til å be i ånden jeg gikk til sengs. I den korte drømmen så jeg min bror som bor i Tyskland og min venn, hvis kone er tysk. Jeg hørte klart en av dem sa: "Volden begynner i Berlin i november."

 

Det var ingen andre detaljer som jeg kan huske. Jeg håper virkelig at det ikke er denne november 2017, men min opplevelse i min ånd er at dette gjelder denne november, som Den Hellige Ånd indikerer. Min kone har hatt mange drømmer om blodig kaos som kommer til Europa, og det er mange drømmer om sivil uro over hele Europa, inkludert krig.

 

John ble vist måneden hvor starten av volden ville begynne i november, men han ble ikke vist hvem år. Han opplevde at det ville bli oppfylt i 2017, så vi finner snart ut om det er riktig, men profetiske advarsler virker ofte overhengende når de først mottas, selv om oppfyllelsen kan være lenger inn i fremtiden. Gitt den siste eskalasjonen i voldelige angrep over hele verden, er det lett å tro at dette kan være året da det begynner, men til tross for de siste voldelige økningene avslører Johnsons drøm det at man går inn et helt nytt nivå av vold.  Ettersom han ble fortalt at det enda ikke har begynt, men det begynner i Berlin i november, noe som betyr at det vil spre seg derfra til andre steder.

 

Den islamske forbindelsen:

Den som eller hva som fører til volden i Berlin, må allerede ha en tilstedeværelse andre steder fordi ellers det ikke ville være i stand til å spre seg. Siden historien gjentar seg, kan vi finne de sannsynlige mistenkte ved å vurdere den siste voldshistoriene over hele verden. Jeg gikk gjennom en lang liste over verdensomspennende terrorangrep  registrert av Wikipedia  og kopierte dataene deres til et regneark og talte tallene, som viste at over 90% av alle terrorangrepene verden over siden 1971 ble begått av muslimer. Hvis dette historiske mønsteret fortsetter, er det stor sannsynlighet at volden som starter i Berlin, vil bli oppmuntret av muslimer.

 

I løpet av de siste tre årene har millioner av muslimer migrert til Europa fra Midtøsten og Nord-Afrika, noe som førte høyere voldelige kriminalitetsfrekvenser. Tyskland har vært en av deres primære reisemål. (Kilde:  gatestoneinstitute.org ) Siden deres ankomst, har deler av Berlin blitt overtatt av muslimske innvandrerne og er nå kjent som "No-Go Zones" fordi det er usikkert for ikke-muslimer å komme inn. Rainer Wendt, president for den tyske politiunionen, forklarte det på denne måten.

 

"I Berlin eller i Nord-Duisburg er det nabolag hvor kolleger nesten ikke tør å stoppe en bil fordi de vet at de blir omgitt av 40 eller 50 menn. Disse angrepene utgjør en "bevisst utfordring for statens myndighet - angrep der gjerningsmennene uttrykker deres forakt for vårt samfunn." (Kilde:  gatestoneinstitute.org )

 

Mange tyskere har gått på gatene og protestert mot den islamske invasjonen av deres nasjon, men den tyske regjeringens politikk viser ingen tegn til forandring.

 

Profetiske bekreftelser:

Tyskland fortsetter å komme opp igjen og igjen i profetiske drømmer og visjoner som en viktig nasjon å se på. For eksempel så profeten David Wilkerson en global økonomisk sammenbrudd som begynte der, men han ble ikke vist tiden. ( se innlegg )

 

I 2015 mottok pastor Louie McGeorge en profetisk drøm der han ble fortalt, "Tyskland krasjer den 25.," men han ble ikke vist måneden eller året. ( se innlegg ) I år er 25. november en lørdag, så finansmarkeder vil bli stengt, men lørdager er ideelle for offentlige protester og vold fordi folk har fridag fra jobben.

 

En annen advarsel ble delt av Z3er Michael Perritte. Han ble født i München, Tyskland. I januar 2015 mottok han en profetisk drøm som avslørte to økonomiske hendelser. Først, et sammenbrudd av oljebransjen i North Dakota og for det andre et sammenbrudd i Tysklands økonomi. Den første har allerede skjedd, så nå venter vi på det andre. ( se innlegg )

 

Profeten Sadhu Sundar Selvaraj ble vist at Antikrist hadde hovedbaser på tre steder, hvor han hadde sitt politiske hovedkvarter i Berlin. ( se innlegg )

 

Konklusjon:

Jeg tror at John McAteets drøm bekrefter at Noahs dager er over oss. En ond generasjon reiser seg nå, hvis tanker bare vil være onde kontinuerlig. Som generasjonen som omkom i Noahs flom, vil alle som nekter å omvende seg, gå til grunne når Guds vrede blir utøst på jorden i den kommende store trengsel.

 

Økt mørke kommer over verden, noe som resulterer i økt vold, men den gode nyheten er at økende lys kommer samtidig. Mørket vil øke på de urettferdige, mens lyset øker på de rettferdige, sin vil gjøre et klart skille mellom dem som tilhører Gud og de som ikke gjør det. (Jesaja 60: 1-5) Det kommer til å være det beste av alle tider og det verste av alle tider, samtidig.