Obama - Den Utvalgte?

"He is the one" sa en av verdens mest kjente tv- kjendis - Winfrey Operah - om Obama. Og barn sang lovsanger til ham på YouTube, journalistene klappet etter hans taler, og fikk nesegrusbeundring på de fleste plasser.

Men samtidig var det han som fikk til å gjøre den arabiske våren verre - så flere arabiske ledere gikk dunken - hvor radikal Islam tok over makten - som i Libya (landet blir styrt av bla. AlQuaida idag). Fordi Libya ble lovløst - godt hjulpet av Vesten og Norge - så kom flyktningsstrømmer i det uendelige - mange av dem drevet av ondskap - mot vårt kontinent. Konsekvensene av hva Obama gjorde i de 8 årene - er mer enn hva vi vil forstå omfanget av nå - men kommer på sikt til å bli drepende - når han får fortsette på den ene eller den andre måten. Og jeg tror han ikke er ferdig enda. Obama er også Shia muslim - ifølge hans familie i Kenya. Og om man ser på Daniels bok - om statuen - så kan det være godt mulig at de 2 beina utgjør Shia og Sunni Islam - hvor muligens Obama er det lille hornet som vil stikke hodet opp - og velte bort 3 andre konger/presidenter/statsledere/reginledere eller hva de da vil være i fremtiden.

Jeg har her samlet noen ulike profetier som omahandler Obama - og fremtiden. I følge nettstedet Z3 News - har de samlet rundt 200 vitnesbyrd av folk som har fått ord, drømmer og åpenbaring om at Obama er DEN Antikrist. Vi kan selvfølgelig aldri helt vite - da satan kan ha en annen på lur. Men av alle som har vært på verdenscenen så lenge jeg har fulgt med - har jeg aldri sett eller merket noen som er drevet av Antikristens Ånd som Obama. Derfor har jeg også fulgt nøye med.

Det begynte med at Obama fikk fredsprisen - og jeg og min kone uavhengig av hverandre - merket mannens ondskap - vi reagerte vilt på innsiden. Vi må ikke glemme at Hitler ble nominert til Nobels fredspris av svenskene - som trakk hans kandidatur når krigen startet. Men Obama gikk lengre - og fikk den - enda han knapt hadde begynt å gjøre noe. Og i ettertid - så vil jeg heller kalle han Krigsprinsen - enn fredsprinsen. Men som vi ser i Åp. 6 - om den hvite rytter - som er den falske freds rytter - så har nok den allerede begynt å ri. Og om man tar Sakarja 6 - om samme typer hester som de som er i Åpenbaringsboken 6 - vil du se at den Hvite hesten kommer fra Vest - dvs. fra Jerusalem - blir det USA. Les artikkelen om de 4 rytterne her.

Her kan du lese ulike artikler om Obama og hans bedrag, som er skjult for allmennheten:

Del 1 - Hvem er Obama? - Hans ungdomstid

Del 2 - Hvem er Obama? - Mysteriet med Obama

Del 3 - Hvem er Obama? Obamas bror går inn i Hamas, Jerusalem er vårt, vi kommer

Del 4 - Hvem er Obama? Etterord og profetiske tegn

27 okt. 2016 - Profetisk drøm avslører vinneren av presidentvalget i 2020

Noen ganger tar det litt tid å forstå hva Gud sier. For nesten to år siden, ga Gud meg en drøm, og jeg har grunnet på den siden, og fått mer og mer forståelse for den.

Akkurat som Gud har gjemt alle skatter av visdom og kunnskap i Kristus, Han skjuler også betydningen av drømmer, visjoner, og ord som en invitasjon til oss å søke Ham for forståelse (Ordspråkene 25: 2, Kolosserne 2: 2-3) . Det er som å leke gjemsel med Gud.

I november 2014 ga Gud meg en  drøm som avslører fremtiden til USA , inkludert vår regjeringens planer om å ødelegge landet og massemord på det amerikanske folket, men det var mange ledetråder gjemt i drømmen, som jeg ikke kunne forstå uten Guds hjelp .

Ettersom vi er nå bare noen få dager unna neste presidentvalget (oa.: som nå er ferdig), tror jeg Gud har gitt meg mer forståelse for ledetråder, jeg vil også takke for hjelp fra min venn Aaron Brickman. Hvis du ennå ikke har lest drømmen jeg fikk, kan du klikke på linken for å lese den, før du fortsetter. Ellers vil resten av dette ikke gi noe mening.

Les hele artikkelen her.

 

17 nov 2016 - Den Amerikanske regjeringen planlegger massedrap på amerikanere

Jeg så inn i fremtiden, og jeg så ødeleggelsen av Amerika i en drøm. I denne drømmen var jeg på et utendørs middagsselskap på et resort hotel på østkysten. Det var et formelt bedrifts arrangement i elegante omgivelser. Jeg var der fordi jeg var en ansatt i dette selskapet. Alle mennene var iført svart smoking, inkludert meg selv.

Jeg så ingen dato, men jeg var i stand til å se det var i fremtiden, ikke i løpet av de neste ukene eller månedene, men jeg tror jeg så flere år inn i Amerikas fremtid. Jeg så at Amerika allerede hadde holdt ut en rekke alvorlige problemer, som hadde forårsaket store problemer for folk, men ikke noe så ille som det var i ferd med å skje. Vi hadde nådd det punktet, når sluttfasen av planene til vår regjering var i ferd med å utfolde seg.

En av mennene på dette middagsselskapet kom og snakket med meg. Jeg var i stand til å se og vite hvem han var og hva han gjorde. Selv om han så ordentelig ut og pent kledd, var han faktisk en ond mann og en morder. Han var i en høytstående stilling i vår føderale regjeringen. Han var en sentral aktør i regjeringens planer om å ødelegge Amerika. Han hadde førstehånds kjennskap til mange av de tingene som allerede hadde skjedd, og visste også hva som var i ferd med å skje. Jeg så blod på ham, ikke bare på hendene, men på armene også. I hans posisjon var han personlig ansvarlig for drapet på mange amerikanske borgere. Selv om han ikke personlig drepte folk, hadde han et stort antall statlige agenter som jobber for ham. De utførte sine ordre om å drepe, de han fortalte de skulle likvidere. De hadde allerede drept mange mennesker, men med sine fremtidige morderiske planer, skulle dette gå til et nytt nivå.

Han sa til meg: "La meg gi deg noen råd. Presidenten forlater landet. Han har etterlatt seg noen av hans toppfolk til å gjennomføre sluttfasen av sin plan. Du trenger å komme ut av Amerika, mens du fortsatt kan. "

Les hele artikkelen her.

 

24 februar 2018 - En profetisk drøm åpenbarte at Obama er lenket, men venter på å bli sluppet løs

I drømmen visste jeg ikke hvor jeg var, men det var andre mennesker rundt meg. Jeg visste dette, men jeg visste ikke hvem de var eller om jeg engang kjente noen av dem. Jeg så ikke deres ansikter, selv om  de alle sto rundt meg.

Alt mitt fokus og oppmerksomhet var på Obama (han satt fortsatt med makten, men det var i hans siste dager). Han stod på en trapp rett foran meg. Jeg ville ikke komme nærmere ham, men jeg følte jeg bevegde meg selv i retning av ham, og det var som om jeg ikke kunne stoppe meg selv. Da jeg kom rett foran ham, var det onde som gjennomsyret ham, så tykt at det var kvelende.

Les hele artikkelen her.

6 mars 2018 - Barack Obama kommer tilbake kl. 09:54

Etter å ha hørt så mange hevde å fått åpenbaring fra Gud om at Barack Obama er Antikrist, bestemte Natalie Cayol å søke Gud om det selv. Snart etterpå fikk hun en visjon og senere en drøm. Hun deler de begge i 14-minutters videoen vist nedenfor.

Hun så en visjon av Obama med et hovent dyraktig hodet som minnet henne om dyret fra filmen, Skjønnheten og Udyret. På siden av hodet så hun et svart demonisk horn som kom fra hodet. Han hadde på seg en svart drakt og gikk mot et provesorisk tempel. Da han gikk, hørte hun musikkspill som påminnet henne om temasangen fra horrorfilmene, Saw,  som hun syntes høres veldig skummelt ut.

Les hele artikkelen her.