2 nov 2017 - SSB holdt tilbake rapport om innvandring. Hurtig-publisert i dag

SSB er i hardt vær. En rapport om innvandringens konsekvenser økonomisk ser ut til å ha blitt tilbakeholdt av politiske årsaker før valget i september. Den kunne gagnet Høyre og FrP. I dag ble rapporten hurtig-publisert av samme SSB. Hvorfor?

SSB-rapporten til Erling Holmøy og Birger Strøm, med (en like sexy tittel som forrige rapport) «Betydningen for demografi og makroøkonomi av innvandring mot 2100», ble publisert i dag. Det må kunne kalles en «hurtig-publisering» etter at det i går ble kjent at den har vært ferdig siden 9. mai, og siden (som det offentlig heter) har ligget til kvalitetssikring hos ledelsen. Som forskningsdirektør Kjetil Telle i SSB uttalte i går til VG:

«Jeg har ansvaret for å kvalitetssikre slike rapporter. Andre forskere på avdelingen har lest grundig og gitt innspill, og forfatterne har deretter vurdert og innarbeidet endringer. Til sist har jeg lest rapporten igjen, og gitt noen mindre kommentarer».

Rapporten (som jeg bare så langt raskt har skannet) fremstår som god, men etter et halvt års kvalitetssikring synes jeg også at SSB-ledelsen kunne fanget opp en skrivefeil allerede i sammendraget: «Kapittel 2 viser at petroleumsformuen må deles på svært mange flere når realistisk in- og utvandring ( … )», for så «in» synes ikke denne rapporten å være hos ledelsen. Vel, nok morsomheter til en rapport med et viktig budskap.

Holmøy/Strøm skal svare på spørsmålet om hvordan – og hvor sterkt – vil en realistisk nettoinnvandring (altså inn- og utvandring) over mange tiår fremover isolert sett påvirke:

Les hele artikkelen her.

30 juli 2017 - Moral, migrasjon, flyktninger og imperialisme

Moral, migrasjon, flyktninger og imperialisme

Avisa Dagbladet skrev en leder 25. juli 2017 der avisa uten å gi belegg for det hevder at Norge både har «plass, råd og kompetanse» til å ta en andel av migrantene som ankommer Italia via Middelhavet. At norske politikere som Støre og Listhaug motsetter seg dette får karakteristikken «kortsiktig og egoistisk». I lederen bruker Dagbladets lederskribent gjennomgående «båtflyktninger» om de som kommer. Dette på tross av at det i en av artiklene de selv lenker til står at rundt 70 prosent av de som kommer, altså om lag 70.000 av 100.000, er økonomiske migranter.

 

«Migrantene kommer fra en lang rekke land, hovedsakelig i Afrika og Midtøsten. Rundt 70 prosent av dem forlater hjemlandene sine i håp om bedre økonomiske kår andre steder, ifølge en ny rapport skrevet for FNs høykommissær for flyktninger (UNHCR).

I rapporten anslås det at om lag 30 prosent er flyktninger og asylsøkere med behov for beskyttelse.»

Vi har ingen innvendinger mot å kalle Støre og Listhaug kortsiktige og egoistiske, og vi er heller ikke uenige i at migrasjon også bør drøftes fra et moralsk perspektiv. Det er bare så underlig at moralen først oppstår i sisteleddet. For å skjønne bredden og dybden i de moralske og politiske spørsmålene som er involvert, bør man studere hele flyktning- og migrasjonsspørsmålet.

Hvem er flyktning – og hvorfor?

 FNs definisjon på en flyktning er slik:

«En flyktning er en person som har flyktet fra sitt hjemland og med rette frykter for forfølgelse på grunn av rase, religion, nasjonalitet, politisk oppfatning eller tilhørighet til en bestemt sosial gruppe.

Personen som flykter må ha krysset en internasjonal landegrense for at reglene i FNs flyktningkonvensjon skal gjelde.»

Les hele innlegget her. 

14 juli 2017 - Fryktens trekant - et spark til venstresiden

Som innvandrer med muslimsk bakgrunn blir jeg fornærmet, ikke når man tegner Muhammadkarikaturer, ikke når man snakker stygt om islam, ikke når man kritiserer muslimer. Jeg blir fornærmet når etniske og intellektuelle nordmenn behandler meg med silkehansker og blir forsiktige av frykt for å fornærme meg.

For mange år tilbake, kontaktet en journalist undertegnede og ba om et intervju. Han ville vise den «positive siden» ved innvandring. Han spurte meg om jeg kjente noen andre gutter fra Midtøsten med muslimsk bakgrunn som var integrerte og vellykkede, som hadde arbeid og snakket godt norsk. Journalisten ville lage et portrettintervju med oss, tittelen var «Drømmeinnvandrerne». Vi hadde én betingelse: at i denne reportasjen skulle vi ikke fremstilles som stakkare. Vi var klokkeklare: vi ville ikke bli presentert som ofre, vi ville ikke at noen skulle synes synd på oss. Vi ville ha en ærlig og saklig reportasje, om hvordan det kjennes å komme til et nytt land, lære seg et nytt språk, finne seg venner og skape seg et hjem.

Når reportasjen kom ut, kunne vi ikke tro det vi leste; i reportasjen ble vi fremstilt som tre stakkars  innvandrere, med mye fokus på alt det vonde vi hadde opplevd, lite fokus på hva vi hadde av ressurser og hvor mye vi hadde klart å utrette med disse ressursene.  

Les hele artikkelen her.

Januar 2017 - Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

– Det er en organisert invasjon, sier hun og stiller spørsmål ved hvorfor så mange muslimske flyktninger velger Europa i stedet for rike arabiske land som er nærmere og der de har samme religion, språk og kultur.

Artikkelen er hentet her.

– For oss orientalske kristne er ikke muslimer fiender. Vi skal være gjestfri mot folk i nød, ja, men ikke mot en organisert invasjon. Husk at radikal islam ikke er en religion, det er et politisk program som har som mål å skaffe seg hegemoni i religionens navn.

Så lister hun like så godt opp med en påminnelse: «Jesus har bedt oss om ikke å være blinde eller dumme. Han ber oss om å elske vår neste, men også om å stå opp for det som er galt», fastslår den fryktløse nonnen – før hun irettesetter Europa for sin dumskap:

– Det undrer meg at dere som er så godt utdannet ikke ser at det som skjer kommer til å true levemåten deres. Det er som selvmord for sivilisasjonen.

Innvandring for sakte nedbrytning av samfunnet

Islam er ett annet ord for å innføre ett åk, som på sikt vil ødelegge demokrati, ytringsfrihet og kvinnenes frihet. De sier at når det blir rundt 10% muslimer, så vil det bli urolig i nasjonen.

Nå er ikke alle muslimer voldelige, og mange er gode medborgere, iallefall ved første øyekast. Men problemet ligger i Religionen, deres forbilde Muhammed (som var en morder - drepte eks. alle mennene i Mekka ved halshugging, løgner - lurte alle i Mekka til en falsk fredsavtale som han så brøt, og så drepte mennene og tok deres hustruer og barn, og han giftet seg med en mindreårig på da 6 år, og fullbyrdet ekteskapet når hun var 9 år etc. Og Muhammed er ett forbilde for omtrent alle muslimer, de ønsker å følge i Hans fotspor (men flere vet lite om den blodige og voldelige historien til Islam). Men den verste formen for radikal islam idag, går utifra Saudi Arabia ved Wahabismen, som sprer seg over hele den muslimske verden, og nå til vesten, ved hjelp av Vestlige penger (oljen). Du kan lese mer om den gjennom tidligere ambassadør Carl Schiøtz Wibye.

Min far var også innvandrer. Men da han kom hit, så begynte han å jobbe med en gang, startet en sjakk-klubb, integrerte seg og fikk mange norske venner. Dette er ofte ett problem i Islam, fordi mange muslimer, spesielt arabere, nekter å føye seg eller la seg integrere, da de ser vårt demokrati som en fiende til Islam. Samtidig er de misjonerende, og ønsker å spre sitt eneste "sanne" syn inn til vesten, med sverd, om nødvendig. Jihad, er ikke bare ett kamprop, eller en selvmordsbomber, men det er også å kjempe med penn for å føre frem spesielt den onde Wahabismen (Sunni). Men det finnes også andre ytterliggående muslimer, som teks. under radikale Shia`er. Og eks. så er det mange intelektuelle muslimer som snakker flytende norsk, har pene manerer, pene klær, og ønsker å komme på toppen i politikken og der de kan påvirke det norske samfunnet, ved å være som en femtekolonne. En muslim er først og fremst trofast mot Islam, enn det landet de bor i.

Da den famøse innvandringen kom i fjor til Norge, så har bybildet hvor jeg bor forandret seg ganske radikalt. Nå er det full innpakkede kvinner, og noen ser ut som spøkelseskladder der de vandrer rundt i sine telter, og muslimske menn som ser på kvinner med slukende blikk og vår kultur begynner sakte og sikker å forandre seg. Min by begynner å bli ett annerledes by, enn den jeg vokste opp i. Og jeg tviler på om det er til det bedre.

En slektning som bor på en øy på vestlandet, fikk beksjed om at UD ville tinge deres hovedsamlingshus - der hvor folk giftet seg, hadde konfirmasjoner ol., for å fylle det opp med muslimske "mindreårige" - tror det var snakk om 600 stykker i det lille samfunnet. Da sa bygda at nok er nok, og kjøpte opp huset, og har beholdt sin egenart enda.

For ca 6-7 år siden, så møtte jeg ett ektepar fra Oslo. De hadde flyttet litt utenfor byen. Jeg kjøpte en fryser av de. Og de fortalte at de bodde i Oslo i ett borettslag. Men jo flere innvandrere som tok over, da de norske enten døde ut eller flyttet bort, jo mer og mer ble alle reglene brutt, og alle gjorde til slutt hva de ville. De fikk bare nok, og solgte leiligheten og flyttet ett godt stykke bort fra Oslo. Dette er hva innvandring betyr i praksis.

Da jeg bodde i Uppsala i Sverige på begynnelsen av 2000 tallet (hvor de har hatt store problemer med steinkastning og bilbranner etter at jeg flytter derfra ) så bodde det en muslimsk familie fra Iran eller Irak akkurat i en Sosialbolig i vårt borettslag. Du vet, for svenskene var borettslag nesten en religion, hvor alle gjorde det som var rett og alle fulgte reglene til punkt og prikke. Men denne familien, helt alene, begynte å bryte alle reglene ved vaksestuen, som de kom og tok svenskenes vasketid - og vasket gjerne duker full med mat, så det lå igjen store mengder mat i vaskemaskinen - og mange andre ting - som gjorde at det ble en stor irritasjon i borettslaget. Tenk da om det flytter inn en andel på 50% i ett borettslag. Det kommer garantert ikke bli lett å skåne barna fra den lovsløse ånden som en god del av de har, og i verste fall, kan man bli truet på livet, om man er etnisk norsk/svensk. Dette skjer daglig i Malmø, mot de etnsike svenske. Hvor muslimer truer de på livet og forsøker å kjøre over folk med bil (som en muslimsk mann gjorde mot en eldre dame, bare fordi hun ikke var muslimsk og kledd deretter).

Nå har det også skjedd store forandringer dette året i Oslo. Det har ligget og ulmet, men spesielt muslimske ungdommer hvor foreldrene kommer fra ulike land, går og tenner på biler, overfaller etniske norske ungdommer ol. Dette ligner på Sverige, som har mer enn 50 No-Go soner for politi-brannvesen og sykebil. Det starter som oftest i det små. Og her som i Sverige, så nekter politiledelsen å fortelle egentlig hva som skjer. Og det norske folket, som ikke kjenner denne ondskapen på kroppen - som noen utvalge har fått gjort, og politifolk har sett - men ikke får rapportere sannheten fra lederskapet - vil da svelge nyhetene som media serverer, og vi vil lulles i søvn. Vi skjønner ikke at vi er på vei til å bli okkupert, av krefter som vi vet lite om, fordi ingen Islam "eksperter" forteller deg sannheten. Det eneste stedet å vite sannheten, er å søke på nettet. Eks. lese Hege Storhaugs bok "Islam - den 11 landeplage", som er en ren dokumentasjon. Eller denne ambassadørens bok "Terrorens rike".

Jeg anser meg ikke som rasist eller en med fordommer. Men jeg er ikke dum heller, som mange av våre intelektuelle folk som frittalende uttaler seg med bare tull og tøys, som de heller ikke kan dokumentere. De som angriper Hege Storhaug, hater egentlig det norske demokratiet, og lefler med autoritære krefter. La ikke Norge bli ett nytt Sverige!

Måtte Herren ha nåde med oss, og måtte Gud sende en vekkelse for å få landet til å snu, mot Korset! Tross alt, Korset er sterkere enn Islams halvmåne! Og det vet den onde! Men tydeligvis ikke norske stortingspolitikere og andre dårer i ledende stillinger!

31 mai 2017 - Steinkasting, branner, knivstikking, voldstrusler, narkotika – og borgervern

Kriminalitet i innvandrertette områder i Oslo, slik som "hendelsene" på Vestli i Groruddalen sist helg, dysses ned både av politi og medier. Eksklusiv informasjon vi sitter på forteller at politiet over lang tid har iverksatt diverse prosjekter og aksjoner for å bekjempe økende kriminalitet i dalen. Ikke minst handler det om et stadig økende trusselbilde, bruk av våpen, påsatte branner og åpenlys narkotikaomsetning. Politiet ble således tipset om at beboerne i området ønsket å opprette borgervern-grupper. I offentligheten synes Politiet mest opptatt av å avvise "svenske tilstander" enn å formidle alvorlighetsgraden i utviklingen - som igjen kan villede politikerne. La oss få sannheten om dalen på bordet.

NTB kunne mandag melde at for «tredje natt på rad» har ungdommer «vært ute og herjet på Vestli i Oslo». Mediene fortalte om påtente branner og steinkasting mot vektere, politi og brannvesen.

Rundt klokka 02:00 til søndag 28. mai startet det på gangbrua til Vestli stasjon. Her var det samlet en rekke ungdommer som tente på flere ting i nærheten, og det kunne gått riktig ille da de samme kastet en vel 15 kilos stein ned på en vekterbil. Det var denne vekteren som meldte om opprøret, eller «hendelsene» som det heter, til politiet.

Da politiet ankom stedet hadde ungdommene i tillegg lagt steiner i veien for å forhindre blålyspersonell å komme frem.

Til tross for at ungdommen løp til alle kanter, ble tre innbrakt til politistasjonen, mens 17 andre ble loggført, ifølge våre kilder.

La oss si det slik: De heter ikke Ola og Kari. Like betenkelig er det at disse ungdommene, alle gutter, er i alderen 15 til 19 år. Hva gjør 15-åringer, fem av de loggførte, ute klokka 02:00 om natten?

Men vel så vesentlig: De tre innbrakte denne natten, en 17-åring og to 18-åringer, slapp fri igjen etter fire timer. Hvor avskrekkende er det?

Langt mer alvorlig

Mediene formidler hendelser i Groruddalen med «overdreven innestemme». Som kjent har medier – og politikere – over tid prøvd å fortelle oss at vi ikke har «svenske tilstander», tilstander som svenske medier og politikere heller ikke vil vedkjenne seg, selv om oppvåkningen i nabolandet er startet.

Situasjonen i Oslo synes mer alvorlig enn hva mediene (og politiet) formidler. Unntaket i så måte var NRKs Anders Magnus. Han ble utsatt for massiv kritikk, ja, den haglet, for at reportasjen om gjengkriminalitet ikke var positiv nok og/eller ikke «viser hele bildet».

Så hva er egentlig situasjonen i innvandrertette områder i Groruddalen?

Les hele innlegget her.

Mai 2017 - Flyktningstrømmen en del av en større plan

«Uønskede NGOere» finansierer IS-tilknyttede flyktningebåter mot EU.

 Undersøkelser av italienske myndigheter og andre har funnet at NGOere, finansiert av blant annet George Soros, aktivt betaler for private skip som smugler titusener ulovlige nordafrikanske flyktninger inn i EU via Sør-Italia. Denne mennesketrafikken blir rapportert å ha tilknytning til IS sitt smugler-nettverk. Hvis dette blir bekreftet, kan det potensielt føre til at NGOere kan bli tiltalt for forbrytelser.

ngo_1jpg

NGO-er er Ikke-statlige organisasjoner (fra engelsk non-governmental organization). Det er organisasjoner som arbeider parallelt med statlige organer, men som ikke er underlagt en statlig myndighet. I praksis drives svært mange av slike av f.eks CIA eller som i denne historien av børs-spekulanten George Soros.

Du kan lese artikkelen her.

 Carmelo Zuccaro, statsadvokat i Catania, har vitnet i en komite i det italienske parlamentet i mars at en offentlig etterforskning om finansieringen av flåten av moderne flyktningebåter i Middelhavet er garantert av private NGOere. Han kom med bevis på at menneskesmuglere i Libya og andre nordafrikanske kyststater ofte er knyttet til IS eller andre kriminelle gjenger. De ko-ordinerer trafikken mot Italia med titusener av flyktninger.

Zuccaro kom med bevis på at menneskesmuglerne, enten på land eller om bord på mindre flyktningebåter, anroper større NGO-finansierte redningsbåter direkte for å arrangere overføring av flyktningene. Dette antyder at det er nært samarbeid mellom gjengen av menneskesmuglere og den NGO-finansierte flåten.   

Zuccaro fortalte at kontoret hans etterforsker det han kalte «unormale» mengder av midler tillater til og med små byråer å leie skip. Italienske autoriteter har avdekket at minst ti private Non-Governmental Organizations er involvert, blant dem flere NGOer som er finansiert av USA-bankspekulanten George Soros sin Open Society Foundation.

Zuccaro fortalte også til den italienske pressen at «tilretteleggingen av de ulovlige immigrantene er en straffbar forbrytelse, uansett hvilken intensjon de har». Han sa at Italia også etterforsker islamistisk radikalisering i fengsler og leire der immigrantene blir rekruttert, noe som er ulovlig etter loven. Den europeiske immigrasjonskommisæren Dimitris Avramopoulis har slått fast at omtrent 80 % av de nordafrikanske immigrantene som kommer til Italia ikke har noen lovlig rett til asyl. Mange blir rapportert å komme fra kriminelle gjenger som oppsto etter den USA-støttede bombingen av Libya i 2011, som drepte Gaddafi og kastet landet inn i anarki.

1848-carmelo-zuccarojpg

Naturligvis har ruten fra Nord-Afrika mot Sør-Italia kommet etter at de siste års flyktningetrafikk gjennom Grekenland så å si er blitt stengt. De bruker moderne chartrede skip for å bringe tusener av flyktninger til Sicilia og andre deler av Sør.Italia. I de to første månedene av 2017 har flommen av ulovlige flyktninger fra Libya til Sør-Italia økt med så mye som 40 % i forhold til samme periode i fjor.

NGOs menneske-trafficking.

Det offisielle EU European Border and Coast Guard Agency, FRONTEX, slår fast i en rapport i sin risikoanalyse for 2017 at «Det sentrale Middelhavet har blitt hovedruten for afrikanske migranter til EU, det er svært sannsynlig at den vil fortsette å være det i framtiden. Ser vi spesielt på dette kommer 89 % av migrantene fra Libya».

FRONTEX-rapporten bemerker at det har vært en dramatisk økning i 2016 fra 2015. Tidligere kom den største flommen av migranter fra Tyrkia til Grekenland og Balkanstatene og videre til Tyskland og andre EU-stater. «NGOenes redningsaksjoner (til Sør-Italia) økte med mer enn 40 % av alle hendelser. Siden juni 2016 har et betydelig antall båter ankommet eller er blitt reddet av NGO-skip uten noen slags nødsignal eller uten noen slags informasjon om hvor de er blitt reddet».
file-20160413-10117zan8xcp257gjpg

FRONTEX mente det er en mulighet for at smuglerne sender migrantene ut på sjøen med en avtale på forhånd om at NGO-skip skal redde dem og så bringe dem til Italia «som i drosjer». Det EU-byrået beskriver som en operasjon med menneskesmugling er faktisk operasjoner fra internasjonale kriminelle organisasjoner, inkludert ISIS. Det blir drevet av skip som er chartret eller eid av forskjellige Non-Governmental Organizations, blant dem Soros-finansierte NGOere.

Den italienske admiralen Enrico Credendino, kommandør i EUs anti-trafficking Operasjon Sophia., sier at NGO-skipene nærmer seg den libyske kysten for å tiltrekke seg migrantbåter i mørket. «Om natten bruker de svære lyskastere; smuglerne ser dem og sender jollene med migranter mot lyset», slo han fast. Så blir de tatt om bord i de større NGO-skipene for reisen til Italia.

Samarbeider Soros sine NGOer med ISIS?

Dersom den italienske etterforskningen om NGO-finansiering av denne flåten av charter-skip blir slått fast, vil dette implisere at NGO, iallfall flere av dem, er tilknyttet stiftelser eller organisasjoner som er finansiert eller kontrollert av George Soros. Det står i ledtog med ulovlige menneskelige smuglerorganisasjoner , mange ganger bander knyttet til IS i Libya. En rapport i 2017 fra Qulliam, en privat tenketank i Storbritannia, hevder at IS, eller Den Islamske Staten, er involvert i menneske-traffickingen mot Italia. Rapporten deres slår fast: «Mens noen av flyktningene må betale smuglerne opp til 560 dollar for reisen over Middelhavet, tilbyr IS, som står for denne ruten, gratis reise for de som er villige til å slutte seg til IS. Til de som når Middelhavskysten, tilbyr IS potensielle rekrutter opp til 1000 dollar for å slutte seg til organisasjonen. Ikke akkurat menneskelig.  


bn-bn754_george_e_20140214173717jpg
George Soros

Mennekerettighets-etterforsker i USA og advokat William Craddock har oppdaget at flere av NGO-skipene som er involvert i menneskesmugling er knyttet til den finansielle beskytteren George Soros og hans Open Society Foundation, inkludert avaaz.org i de Sorosfinansierte moveon.org; Redd Barna og Leger Uten Grenser, som chartrer et Middelhavsskip kalt Aquarius.

Internasjonalt Migrant-initiativ.

Soros sin Open Society Foundation, som også har fått penger fra USAs regjering gjennom CIAs USAID, finansierer også noe de kaller Internasjonalt Migrant-initiativ (IMI). Dette er grunnlagt i 2010 og er er et NGO som er en del av George Soros sitt Open Society Foundation. Det er helt klart at ideen bak Soros sitt IMI er gjort med det for øye som snart vil skje i Europa, og kanskje også i USA: flyktningekrisen. På sin nettside har Soros sitt IMI åpent erklært at de har «en strategisk tilnærming til korridorer, fasiliteter i samarbeid med opprinnelseslandene, transitt og bestemmelsessted». Den samme nettsiden har også identifisert tre strategiske migrantkorridorer: Asia/Midt-Østen, Sentral-Amerika/Mexico, og Eurasia, som peker på Sentral-Asia inn i Russland. Det virker nesten som en kjempemessig geopolitisk plan fra en eller annen.

I september 2016 annonserte den samme George Soros at han «donerte» 500 millioner dollar til flyktningsaken i Europa og USA. Han ville ikke si hvor eller hvordan disse pengene skulle brukes. Var noen av disse øremerket finansieringen av de moderne NGO-skipene som bringer titusener av flyktninger fra Libya? Sikkert et relevant spørsmål for italienerne og andre etterforskere.

I august 2016 kom DCLeaks, en USA-nettside maken til Wikileaks, ut med 2576 filer som hovedsakelig handlet om George Soros sin Open Society Foundation. I et memo fra Soro´-stiftelse datert 10. mai 2016, argumenteres det med at Europas flyktningekrise skulle bli akseptert som «den nye normalen», og at krisen betyr «nye muligheter» for Soros sin stiftelse til å ha innflytelse på immigrasjonspolitikken over hele kloden.


golfo_azzurro-3jpg
Et NGO-skip

Soros og «Merkels plan».

For sporene etter Soros sine stiftelser er overalt i EUs flyktningekrise, den som har snudd opp ned på sosial og økonomisk stabilitet over hele Europa siden august 2015. Det var da den tyske kansleren Angela Merkel overrasket mange, til og med i sitt eget parti, med en kommentar som siden er blitt beryktet: «Vi klarer det», fulgt av hennes avgjørelse den 5. september 2015 om å ta imot tusener av flyktninger som hadde begynt å gå fra Keleti-stasjonen i Budapest mot Tyskland. Hun sa at alle flyktninger var velkomne med åpne armer, ingen spørsmål ble stilt, ingen grenser satt. Mer enn én million flyktninger, ikke bare fra Syria, flommet inn i Tyskland og andre EU-land. En hjemlig opposisjon ble reist mot Merkel. Sent i 2015 opptrådte Merkel på et talk show i et populært TV-program der hun annonserte :»Jeg har en plan». Og det hadde hun virkelig. Den ble til og med kalt «Merkel-planen» av de som laget den.  

Planen var utarbeidet av en tenketank med kontorer i Berlin, Brüssel og Istanbul og het The European Stability Initiative (ESI). Under Merkel-planen skulle Tyskland, i tillegg til den millionen flyktninger som kom i 2015, i 2016 «gå med på å gi asyl til 500 000 syriske flyktninger som var registrert i Tyrkia i de neste 12 månedene». 

Merkel-planen om å akseptere hundretusener av flyktninger uten spørsmål inn i Tyskland og andre EU-land, uten å sette grenser for antallet, er «den nye normalen», et begrep brukt på Soros International Migration Initiative (IMI) sin nettside og var også et produkt av Soros sitt nettverk. Forfatteren av Merkel-planen og sjef for ESI er en østerriksk sosiolog, Gerald Knaus. Knaus er medlem av det George-Soros-finansierte Europeisk Råd om Utenlandske Relasjoner (ECFR), og en venn av Soros Open Society. Knaus sitt ESI ble, ifølge det tyske Die Zeit, finansiert av blant annet Rockefeller Foundation og det Washington-baserte German Marshall Fund, og også av Soros sitt Open Society Foundation.

rockfellerjpg
Her er Wikipedias offisielle beskrivelse av fondet: Rockefeller-stiftelsen er en fremtredende filantropisk organisasjon som er basert i New York. Stiftelsen ble grunnlagt av John D. Rockefeller, sammen med sønnen John D. Hvilken virksomhet som skjuler seg bak de fagre ordene er en helt annen sak.

Roma på grensen av krig.

Den nye eksplosjonen av ulovlige flyktninger til Sør-Italia, hjulpet av denne flåten av skip som er chartret av NGOere knyttet til Soros og andre, er slett ingen gjerning av noen barmhjertig samaritan.I desember 2016 sa borgermesteren i Roma, Virginia Raggi, at byen var på kanten av «krig» mellom migrantene og fattige italienere. I Sør-Italia erklærte den sicilianske Cosa Nostra «krig mot migrantene» i 2016 og det kommer rapporter om at den italienske mafiaen har begynt å slåss mot nord-afrikanske kriminelle gjenger som kom til EU blant migrantene.  

Påstandene om at Soros finansierer en flåte med båter for å ulovlig å smugle flyktninger og andre migranter fra Nord-Afrika og inn i EU antyder i det minste at de Washington-lenkede nettverkene til Soros driver med mer enn veldedighet. De antyder at hans NGOere iallfall er indirekte innblandet i prosjekter for å ødelegge den sosiale stabiliteten i EU, slik Soros NGOere gjorde i Ukraina i 2014 og tidligere.

Det er vanskelig å unngå inntrykket av at hele fenomenet med flommen av flyktninger, sammen med NATO-krigene som utløser dem på steder som Afghanistan, Syria og Libya er del av et mye større, og mye skumlere opplegg, og at det er pengene til Soros som er midt i dette opplegget. Han er en figur bak så å si alle USA-støttede og CIA-støttede fargerevolusjoner, med veltingen av Slobodan Milosevic i 2000 midt i dette.


t14334jpg
Mange hevder at George Soros stod bak finansieringen og organiseringen av demonstrasjoner mot Jugoslavias folkevalgte president Slobodan Milosevic. Han ble arrestert og sendt til krigsforbryterdomstolen hvor han døde i fangenskap. Etter sin død er han frifunnet for anklagene.

Intet under at stiftelser og operasjoner fra den «filantropiske» Soros stadig er under angrep rundt omkring i verden, inkludert i Viktor Orbans Ungarn, Soros sitt fødeland.

6 april 2017 - Snakker om flotte kompliment! Og mediene er på stedet hvil

-Hege Storhaug sprer hat, fordommer og usannheter. Hun og hennes butikk bør granskes. Ordene falt i statskanalen i går, og de tilhører ikke overraskende en av dem vi i HRS gjennom årene grundig har dokumentert er en helstøpt islamist med moskéimperialistiske tendenser, pent sagt. Basim Ghozlan slipper likevel unna kritiske…

-Hege Storhaug sprer hat, fordommer og usannheter. Hun og hennes butikk bør granskes. Ordene falt i statskanalen i går, og de tilhører ikke overraskende en av dem vi i HRS gjennom årene grundig har dokumentert er en helstøpt islamist med moskéimperialistiske tendenser, pent sagt. Basim Ghozlan slipper likevel unna kritiske spørsmål om sitt ideologiske og økonomiske virke i Norge. Programleder Hugo Fermariello fremstår som en mann uten særlig innsikt i islam generelt, og islam i Norge spesielt. Er ikke det litt underlig når vi nå faktisk skriver 2017 og islam er den raskest voksende religionen Norge og Europa? Skal denne kunnskapsløsheten eller latskapen bare fortsette?

Debatten i Dagsnytt atten i går 5. april var sentrert rundt et forslag fra FpU om ideologisk å granske moskeer i Norge. Fokuset var om moskeer i Norge forkynner et radikaliserende budskap, da (som alltid) knyttet opp mot terror, ikke islamisme generelt. På telefon kom lederen av Det islamske forbundet og forstander i dette forbundets moské, Basim Ghozlan, med uttalelser som bare halvhjertelig ble forsøkt stanset av Hugo Fermariello. Hvorfor halvhjertelig, Fermariello?

En gammel taktikk

Den velkjente taktikken fra totalitære krefter fikk således blomstre i all sin uskjønnhet. På 70-tallet var det kommunistene, typisk på universitetene våre, som beskyldte demokratiske opponenter for å være «ekstremister». I dag er det vi som opponerer mot totalitær islam som beskyldes for ekstremisme av de ekstreme kreftene. Jeg vet ikke om journalister bevisst eller ubevisst lar denne taktikken passere, men jeg vil anta, ut fra et vennlig innstilt sinn, at det er det ubevisste som er svaret. For, jeg tror journalister som Fermariello faktisk ikke har kunnskap om temaet han var debattleder for, og det er ikke minst dette som er den store bremseklossen i debatten om vår tids nye totalitære utfordring. Det hele er hjerteskjærende, på det gode samfunnets vegne.

Les hele artikkelen.