Ett av endetidstegnene Jesus prater om - er nettopp krig:

"Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet.  Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød og jordskjelv mange steder. Men alt dette er bare begynnelsen på fødselsriene." Matt. 24:6-8.

Innledningen til dette profetiske ordet - er utvilsomt 1 verdenskrig - og det som skjedde deretter. Foregående før det var en stor profetisk oppfyllelse - i starten av pinsevekkelsen i 1906 - som jeg tror var ett stort endetidstegn. Første gang siden pinsevekkelsen i Jerusalem i ca 33 e.Kr. - så kom Guds ild (vekkelse) tilbake med full styrke - som ble verdensomspennende.

Jeg har snakket om blodmåner - og det har vært 7 (muligens 8) blodmåner tetrader siden Jesus korsfestelse. Den første kom før og etter Jesus korsfestelse - derfor startet også Peter med å sitere Joel 3 - når Ilden falt:

"For disse er ikke drukne, således som dere mener; det er jo bare den tredje time på dagen;  men dette er det som er sagt ved profeten Joel: Og det skal skje i de siste dager, sier Gud, da vil jeg utgyte av min Ånd over alt kjød, og deres sønner og deres døtre skal tale profetiske ord, og deres unge menn skal se syner, og deres oldinger ha drømmer;  ja, endog over mine treller og over mine trellkvinner vil jeg i de dager utgyte av min Ånd, og de skal tale profetiske ord. Og jeg vil la under skje på himmelen i det høye, og tegn på jorden i det lave: blod og ild og røkskyer;  solen skal bli til mørke og månen til blod, før Herrens dag kommer, den store og herlige.  Og det skal skje: Hver den som påkaller Herrens navn, han skal bli frelst." Ap. Gj. 2:15-21.

Herrens dag er Åpenbaringsbokens oppfyllelser. Vi vet at det var blodmåner før korsfestelsen ved akkurat ved den jødiske påsken - da Jesus ble korfestet - og jeg vet at jødene var/er veldig opptatt av tegn på himmelrommet. Og dermed stadfestet det Peters Ord - om en oppfyllelse av Joels profeti. Og mange jøder vendte om til Herren og ble frelst - og evangeliet ble da spredt til hele verden. Det få visste da - var at det skulle komme 6-7 Blodmåner til - til vår tid - før Herrens dag ville oppfylles.

I 1907 reiste Gud opp en profet som het Anton Johnsen - også kalt Lebesbymannen - og han så 1 mange profetiske oppfyllelser, bla Titanics forlis (som var ett tegn for Englands overmot - og dens fall), men han var mest kjent for profetien om 1 verdenskrig. Den var så nøyaktig - og han advarte på forhånd - og ble utledd av Stortinget - men han fikk rett i alt. Han profeterte også om at Norge en gang i fremtiden ville komme i krig med Russland (1953 - pga omvendelse blant kristne - ble utsatt til en senere tid)

En annen Gudsmannen fikk dette synet - hvor han så Jesus som et lysbilde på veggen i en kirke - og mange andre fikk se dette - på en overnaturlig vis. Da 1 verdenskrig startet rett etterpå - skjønte han Jesus sorg som han så i dette synet.

Om man tar 120 år - den tiden Herren i Noahs tid - ga dette ulydige onde slektet før sin dom - tar man 120 år fra Pinsevekkelsens dager - så kommer man frem til 2026. Er det begynnelsen på Herrens dag?

Uansett så har vi sett verdenshistoriens 2 største kriger - og mange mellom - hvor utallige mennesker har blitt drept og lemlestet. 2 verdenskrig ble avsluttet med atombombe - og jeg er sikker på at 3 verdenskrig vil bli startet på samme måte. Vi kan lese noe om det i Åpenbaringsboken 8 - som viser sterke tegn på hva som skjer under en stor atomkrig over jorden - hvor bla. 1/3 av dagslyset mister sitt lys etc.

Jeg tror at de verste krigene gjenstår - kriger som verden aldri har sett maken til - pga at det finnes inget slekte som har vært så ondt om vårt, siden Noahs slekt - og det har aldri i historien noen som har hatt så ødeleggende destruerende våpen som vår slekt. Derfor vil jeg skrive noe om profetisk om kriger - som Jesus sa måtte komme! Kriger som har vært - og kriger som vil komme!

 

2 mars 2019 - Spenningen øker i Pakistan og India - profetier mot begge nasjonene

Pakistan og India:

- Første gang atommakter angriper hverandres territorium

Spenningen mellom atommaktene Pakistan og India eskalerer. - Bekymringsverdig, sier orlogskaptein Thomas Slensvik.

Onsdag skal Pakistan ha skutt ned to indiske kampfly i det pakistanske luftrommet. Én indisk pilot skal være tatt til fange etter onsdagens angrep.

Den pakistanske hæren sier de indiske flyene ble skutt ned etter at de hadde krysset delelinjen i Kashmir. India har ikke kommentert den angivelige nedskytingen.

Det er første gang et land med atomvåpen angriper territoriet til et annet land som besitter atomvåpen, ifølge Paul Midford, spesialist i Øst-Asia-politikk ved NTNU.

Les hele artikkelen her.

Profetier gitt av Jonathan Hansen, en Profetisk røst:

Du kan lese artikkelen her.