22 juni 2016 - NASA fant ut at alt Bibelen sa var sant

Artikkelen er hentet her.

NASAs nylige oppdagelser kastet nytt lys over hva Bibelen sier, noe som bekrefter at disse bibelske historiene faktisk er sant. I ordene til Mr. Harold Hill, president Curtis motor Company i Baltimore, som også er en konsulent i romprogram: "En av de mest fantastiske ting som Gud har for oss i dag, hendte nylig våre astronauter og romforskere på Green Belt , Maryland ".

1448264504_1448259603_1

Som forskere inspiserte posisjonene til flere rom objekter, inkludert solen, månen og planetene og deres posisjoner i 100 og 1000 år - dette gjøres regelmessig for å hindre at våre satellitter kolliderer med banene til planetene. Banene må bestemmes i tide slik at romprosjekter ikke går ut av kurs. Under databeregninger, et rødt signal setter alt på stedet hvil, noe som betyr at noe var galt, enten med data eller resultater. Etter intervensjon av serviceavdelingen, konkluderte forskeren at et sted i verdensrommet manglet det en dag i medgått tid!

Ingen kunne løse problemet før en kristen forklarte at i søndagsskolen ble de fortalt om at Solen sto stille. Selvfølgelig, ingen trodde, men da mannen tok Bibelen, åpnet han Josvas bok og en ganske absurd utsagn ble da veldig fornuftig. 


De leser passasjen da Gud sa til Josva: «  Herren sa til Josva: «Vær ikke redd for dem, jeg overgir dem i dine hender! Ikke én av dem skal greie å holde stand mot deg.» »(Josva 10: 8)..

Josva var bekymret fordi han var omringet av fienden, og hvis mørket falt på, ville han bli overvunnet. Så spurte Joshua Herren om å la solen stå stille! Det er riktig -
 
"Da sto solen stille og månen stanset, til folket fikk tatt hevn over sine fiender.
 Slik står det skrevet i «Den rettskafnes bok». Solen stanset midt på himmelen, og den skyndte seg ikke med å gå ned før en hel dag var til ende
 » (Josva 10:13) .
 
De forskere konkluderte raskt med at dette var den savnede dagen. De undersøkte databeregninger og fant ut at tiden som manglet var faktisk 23 timer og 20 minutter, noe som ikke gjør en hel dag som i Josvas bok.

Etter å ha lest Bibelen igjen, så de at det sa "om (omtrentelig) en dag.» Selv om Bibelen var sant, så manglet de fortsatt 40 minutter som måtte gjøres rede for, fordi hvis ikke, kan det skape problemer 1000 år fra nå. Den kristne husket så noe i Bibelen som sier at solen gikk bakover. Ingen trodde nå heller, men da de åpnet Bibelen ble de påvist feil igjen.

Hiskia ble besøkt på dødsleiet av profeten Jesaja, som fortalte ham at det ikke er hans tid ennå. Hiskia ba om et tegn, og Jesaja spurte om solen skulle gå ti streker frem, eller gå tilbake ti grader? Hiskia svarte: " Det er en lett sak for skyggen å strekke sig ti streker frem; nei, skyggen skal gå ti streker tilbake. "

"Da ropte profeten Jesaja til Herren; og han lot skyggen gå tilbake de streker som den var gått ned på Akas' solskive - ti streker. ." 10 grader tilsvarer 40 minutter! De 23 timer og 20 minutter fra Josva og 10 grader (40 minutter) i den 2 kongebok (kapittel 20) sto for den manglende dagen. 

Fabweb.org