Mai 2016 - Nyhetsbrev fra Ramon Bennett

Denne forfatteren hadde tenkt å skrive noe annet enn det som jeg nå skriver i denne utgaven av denne oppdateringen. Et brev til denne skribenten fra P.K. av Waldkirch, Sveits, der en kopi av en artikkel fra David Hathaway profetiske syn skrevet av Werner Oder, overskriften: Islam er dømt til å mislykkes - spektakulært !, var vedlagt. Dette forårsaket en veksling av denne forfatterens tema for denne artikkelen.

 

For noen år siden, denne forfatteren har både skrevet og forkynt ustanselig at han er overbevist om at islam vil være det middelet som den verdensomspennende kirken vil bli renset av. Han mener at islam vil være det instrumentet som vil få rynkene i Kirken til å bli fjernet, slik at det vil være en "strålende menighet som ikke har flekk eller rynke eller noe slikt, men at hun skulle være hellig og uten lyte''  ( Efeserne 5:27). Man får rynker ut av et teppe ved å gå på den! Og mange av de muslimske flyktningene som strømmer inn i Europa og Amerika har tenkt å gjøre akkurat det - gå tur over det kristne teppet med eksplosiver, kniver og pistoler.


Statistikk og Oppblåsing

Artikkelen som jeg nevnte inneholder en rekke tall som Werner Oder sier bl.a. at han "valgte å tro denne statistikken." Statestikken i artikkelen som har fått Oder gå på skyene er:

Les hele artikkelen her.