18 jan 2016 - Obama avslørt som "saltet" i det Hvite Hus, tidligere CIA agent, marionettfigur og med forfalsket legmitasjon

Orginal artikkel her.

WASHINGTON DC ( INTELLIHUB ) - En ny sjokk rapport skrevet av Jerome Corsi tyder på at skapelsen av president Barack H. Obamas pass var trolig «renses» av fungerende direktør for Central Intelligence Agency John Brennan, som ledet opp til presidentvalget i 2008, etterat Brennan oppnådde statusen som direktør for National Counterterrorism Center under Bush-administrasjonen.

Om dette er riktig, kan denne forbryteraktige situasjonen være ansvarlig for en ulovlig utenlands enhet. dvs Barry Soetoro, AKA Barack Hessian Obama, sin kronglete vei inn i Det Hvite Hus være en CIA operasjon, og ta tilbake kontrollen over muligheten til å styre landet, fra Bush administrasjonen. Du forstår, det var ikke noe annet enn en stafettpinne veksling, så enkelt er det. 
 

Og hvis du tror jeg tuller, så gjør jeg ikke det. Dette er hvordan virksomheten har gjort det i mange år, helt siden John F. Kennedy ble tatt ut av bildet, den 22 november 1963.

Men det som er enda mer sjokkerende enn alt dette, er det faktum at den avdøde Michael Hastings, en kjent undersøkende journalist som dekket den harde kjerne med nasjonale sikkerhetsspørsmål, faktiskt jobbet med en stor avsløring, før han døde i en alder av 33, en avsløring som ville til slutt ha avslørt Obama-Brennan CIA-tilkobling samt Obamas vei til makten.

I tillegg, påpekete Corsi at Hastings obduksjonsresultater, tatt måneder etter hans død, ga bare milde spor av marihuana og amfetamin, ikke nok til å få han til å miste kontrollen over bilen sin.

Corsi skrev:

Hastings døde mens hans Mercedes, kjørte i en høy hastighet, krysset inn midtdeleren på en øde vei,  Highland Avenue. Bilen traff ett tre kl 04:20 Bilen brast i flammer, og forkullet Hastings kropp så mye at det tok flere dager å gjøre en identifikasjon.

Los Angeles aviser har antydet at Hastings hadde blitt besatt av Edward Snowden avsløringer om National Security Agency (NSA) massive nasjonale overvåkingsfunksjoner og med avsløringer av Justisdepartementet hadde ervervet telefon opptak av Associated Press journalister.

Hans nabo og nær venn, Jordanna Thigpen, fortalte LA Weekly at like før han døde, hadde Hastings 'oppførsel bli uberegnelig på grunn av hans økende bekymringer, ettersom han hadde ofte sett helikoptre i Hollywood Hills som spionerte på ham og at hans Mercedes hadde blitt tuklet med .

"Han var redd, og han ønsket å forlate byen," fortalte Thigpen til avisen.

Kunne Hastings ha blitt drept av fraksjoner i Obama-administrasjonen eller CIA?

Obamas mørke skyggefulle fortid avslørt

Din demokratiske Commander-In-Chief, den 44. presidenten i USA, Barack Hussein Obama, hvis det er til og med hans virkelige navn, har fortsatt hele Amerika i blikket etter allerede drar i avtrekkeren ved hjelp av stealth tidlig i sin presidentperiode har alle intensjoner om å decimating de gudgitte friheter våre forfedre en gang innpodet med store kostnader.

Kort tid etter Obamas innsettelse, slippe løs en overraskelse tsunami på gratis-Amerika, presidenten og sentrale medlemmer av hans stab har gjort en massiv push mot kommunismen starter med den første slag av Obamas president penn-bokstavelig.

21. januar, 2009, en dag etter presidentinnvielsesseremonien Obama undertegnet Executive Order 13489 permanent tetting av eventuelle og alle poster om hans person inkludert de som viser hans engasjement med visse venner, kolleger, Central Intelligence Agency (CIA) og noe å gjøre med opprinnelsen til hans faktiske fødested.

Som Mychal Massie skulle skrive : "Det er utenkelig å tro at Obama, Bill Ayers og hans kone, Bernadine Dohrn, ville være nære venner de er med mindre de delte samme ideologier," det er også viktig å påpeke hvordan hans [Obama] sanne røtter er jordet i kommunismen, mens hans stasjonen for å ødelegge hjemlandet stammer fra hans ansettelse i CIA og hans langsiktige mål som en betalt operativ.

Selv om det er hyggelig å tro at vi som amerikanske borgere faktisk velge president, er den harde virkeligheten at presidenten og medlemmer av hans stab er valgt av makthaverne til være og dessuten er også preparert fra unge alderen til en dag møte sin endelige målsettinger gjennom incrementalism, byrå, gruppeorienterte mål, uansett hva de måtte være på den tiden.

Akkurat som George HW Bush, den 41. amerikanske presidenten, var også direktør for CIA tilbake på 70-tallet under president Ford, andre presidenter og medlemmer av deres staber har også hatt bånd til CIA; Barack Obama er en av dem.

Faktisk, sjokkerende, i en 2011 Sann News intervjuet, en mann ved navn Al, som identifiserte seg som en inkassator, offentlig frembragt informasjon forbanner til Obama; informasjon som knyttet ham til CIA også utsette en del av Obamas mørke skyggefulle fortid .

Informasjonen, trukket fra en vanlig hopp-tracing prosedyre, viste hvordan en tidligere nabo av en Chicago debitor i spørsmålet var faktisk Michelle Obama, Barack Obamas påståtte kone .

Ut av nysgjerrighet Al velig klikket på linken under Michelle navn og trakk opp Barack Obamas navn og "hjemmeadresse", oppført som "5046 S. Greenwood Ave.", som merkelig nok ble faktisk eid av Barack Obamas revisor på den tiden.

Også angivelig vises i Barack Obamas filen var aliasnavnet "Harrison J. Bounel."

Ved nærmere etterforskning seks ulike pin tall ble også tildelt eiendommen over bare en seks år span.

Den personnummer "042-68-4445" også dukket opp i Obamas fil ifølge Al.

Filen også angivelig viste truster og en $ 1,200,000 lån tatt ut fra Fannie Mae og Freddie Mac.

"Femti-to" tidligere adresser til Obama angivelig ble vist i tillegg.

Sammen med andre bevis, Al sa at han mener at denne typen atferd betyr det som er kjent som en "multi-lagdelt" eiendomsmegling finans transaksjonen. Og hvis Al er riktig, tyder dette på eiendomssvindel på minimum. Videre betyr det at Obama er "hjemmeadresse" var et trygt hus kjøpt og betalt av CIA.

Alt dette føyer med Obamas smidd "Certificate of Live Birth" som fortsatt 'digitalt lagdelt, " lagt ut på den offisielle hvite hus nettstedet, i PDF-format, fortsatt den dag i dag.

Faktisk frivillig Arizona Sheriff Department etterforskere har allerede konkludert med at Barack Obamas fødselsattest er positivt en forfalskning, " definitivt uredelig .

17. juli 2012, den Associated Press rapporterte:

Mike Zullo, den posse sjefsetterforsker, sa tallkoder på visse deler av fødselsattest viser at disse delene ikke var fylt ut, men de deler som spør etter løpet av Obamas far og hans arbeidsfelt eller studien ble gjennomført.

Zullo sa etterforskere tidligere ikke vet betydningen av koder, men de ble forklart av en 95 år gammel tidligere stats arbeidstaker som signerte presidentens fødselsattest. Zullo sa en forfatter som publiserte en bok om Obamas fødselsattest og var skal hjelpe etterforskerne la dem høre på et intervju han gjennomførte den tidligere stats arbeidstaker.

Nå andre tar til etterretning Obamas mørke skyggefulle fortid og hvordan han ble påvirket av en kommunistisk ideologi på en så ung alder. Selv den tidligere borgermester i New York (1994-2001) Rudy Giuliani har blitt ganske frittalende om saken til tross for drapstrusler .

The New York Post jevnaldrende i Giuliani hode:

"Fra den tiden han var 9 år gammel, han var påvirket av Frank Marshall Davis, som var en kommunist", sa Giuliani. Den tidligere ordføreren la til at Obamas bestefar introduserte ham til Davis, en forfatter og arbeidskraft aktivist.

Giuliani sa også en annen dårlig innflytelse på Obama var Saul Alinsky, et fellesskap arrangør som ex-ordfører kalles en "sosialistisk".

Mannen gang kalt "Amerikas borgermester '' også kraftig kritisert presidenten for å ha vært medlem av en kirke ledet av radikal Chicago Rev. Jeremiah Wright.

"Han tilbrakte 17 år i kirken Jeremiah Wright, og dette er fyren som sa" Pokker Amerika, ikke Gud velsigne Amerika, '' 'sa Giuliani.

"Obama aldri forlot kirken."

Giuliani sa Obama ikke måle seg med tidligere presidenter.

"Han snakker ikke om Amerika veien John Kennedy og Ronald Reagan gjorde, om USAs storhet og eksepsjonalisme", sa Giuliani.

"Han ble utdannet av folk som var kritikere av USA. Og han har ikke vært i stand til å overvinne disse påvirkninger. "

Nå er noen, som meg selv, mener at Giuliani kan være rett da han sa: «Noen må heve disse problemene med presidenten. Noen må ha mot til å stå opp. "

Tross alt, bare en håndfull mennesker er faktisk ute i det fri, på frontlinjene i informasjonskrigen, risikere liv og lemmer. Uten dem ville vi ikke stå mye av en sjanse som folk ser ut til å være mer betatt av Super Bowl, videospill, og den nyeste reality show.

Mens jeg forsikre deg om dette har alle blitt skapt av design, vi som gratis-tenkning enkeltpersoner må være klar for å trykke saker som er sikkert å kle seg alle notasjoner av frihet rett ut fra under oss enten nå eller i fremtiden.

Husk at hvis du ikke bruker den, vil du miste den. Vi er nå i ellevte time som den velkjente hammer er i ferd med å bli droppet, flatere den amerikanske drømmen om at våre forfedre alle så heroisk døde for.

11 januar 2017 - Obama-regimet slapp 26.171 bomber i 2016 – litt av en fredsprisvinner

Artikkelen kan leses her.

Fredsprisvinner Barack Obama er den første presidenten i USA noensinne som har vært i krig samtlige av sine dager ved makta. Bare i løpet av 2016 slapp USA 26.171 bomber skriver Micha Zenko i det mektige Council on Foreign RelationsSju land var utsatt for fredsprisvinnerens bombing i 2016, samtlige med muslimsk flertall forresten.

Using this data, we found that in 2016, the United States conducted about 79 percent (5,904) of the coalition airstrikes in Iraq and Syria, which together total 7,473. Of the total 30,743 bombs that the coalition dropped, then, the United States dropped 24,287 (79 percent of 30,743).

Barack Obama gjorde dronedrap hverdagslig. Uten lov og dom har hans regime drept folk ved hjelp av droner hvor og når de har ønsket. Obama utførte dronedrap 10 ganger oftere enn forgjenger Bush.

Obama lovte å avslutte krigen i Afghanistan. Det har han ikke gjort. Han har til gjengjeld gått til krig enten direkte eller via stedfortreder mot Libya og Syria og sørget for å ødelegge disse landene.

I sin tale ved overrekkelsen av fredsprisen i 2009 roste Thorbjørn Jagland Obama for å være den personen som «har gjort mest for freden» i 2008, som «har redusert spenningsnivået i verden», som har gjort mest for å skape «en verden uten atomvåpen».

(Noen bør sette musikk og bilder fra virkeligheten under Obama til denne talen.)

Faktum er at Obama har gjeninnført den kalde krigen mot Russland, har gjort sanksjoner og regimeskifte til sine foretrukne metoder og har brakt verden svært nær en krig med kjernefysiske våpen.

Men norske medier og politikere elsker ham jo. Og så er han jo så stilig, har så gode manerer og er så dyktig til å lese fra telepromteren nesten uten at det synes. Så da er det antakelig ikke så farlig at han har bombet land til grushauger og drevet millioner på flukt.

26 des. 2016 - 5 års etterforskning på Obamas fødselsattest er nå avsluttet. Resultatet: Sertifikatet er falskt

 

  

Etter en fem år lang etterforskning, har rettsmedisinske beviser konkludert med at president Obamas fødselsattest, det som er presentert for offentligheten, uten tvil er 100 prosent falsk.

 

Dette handler ikke om hvorvidt Barack Obamas fødeland var i USA eller et annet sted. Dette handler om hvorvidt fødselsattest som ble lagt frem av regjeringen og Obama var faktisk uredelig.

 

23 desember 2016


I løpet av en fem års etterforskning overvåket av Maricopa Fylkes Embedsmann Joe Arpaioog gjennomført av Mike Zullo, som involverer PhD kandidater i 4 forskjellige laboratorier, og andre fagfolk, er fødselsattesten som ble lagt frem av regjeringen på den tiden, blitt erklært som falsk .

 

Sheriff Joe Arpaio holdt en pressekonferanse på 16 th , sendt live på Fox 10 for å diskutere hans avdelingens funn. Du kan se hele segmentet under.

 

9 punkter av forfalskning ble oppdaget; Det har blitt kopiert og limt inn på Barack Obamas fødselsattest fra en fødselsattest som tilhører en Johanna Ah 'Nee. Begge sertifikater kom fra Hawaii, i 1961, bare 16 dager fra hverandre. De 9 punktene av forfalsknigene i fødselssbeviset som tilhørte Ah'Nee ble limt "digitalt" på Obamas sitt dokument.

 

De 9 punkter av forfalskninger inkluderer [merke 13:12]:

§ 6a fødselssted, byen - Honolulu

§ 6b fødselssted, øya - Oahu

§ 7b "Opprinnelsesplass» - Oahu

 

Datostemplet dokumentet i § 20 og 22

§ 6c - Krysset rute " ja " til "Er fødselssted i byen eller innen tettstedets grenser?"

§ 7d - Krysset rute " ja " til "Er bostedet i byen eller innen tettstedet grenser?"

§ 7g - Krysset rute" nei" til "Er bostedet på en gård eller plantasje?"

De boksene i 6d og 7c  er krysset rute: "ja" på spørsmålene er også forfalsket.

Obama birth certificate fake 

To spesialister fra to forskjellige kontinenter (Hawaii og Italia) uten kjennskap til den andre, har bistått i etterforskningen, og begge konkluderte med svært like resultater, noe som resulterer i 9 punkter av forfalskning.

 

De datostemplene [merke 27:27 på klippet nedenfor] til laveste vinkel på bunnen av dokumentene tyder på at det er en overveiende sannsynlighet at dokumentet er en forfalskning. Sammen med de andre punktene som ble oppdaget, tyder på at det er en 100 prosent forfalskning i grunnen av "tekstens avstands-posisjonering" i forholdet mellom visse ord til hverandre på dokumentet.

 

Reid Hayes, medforfatter av 5 bøker, styremedlem i den vitenskapelige sammenslutning av rettsmedisinske sensorer, og er kvalifisert i Domstolen når det gjelder skriftelig håndskrift og dokument gransker med 40 års erfaring, har kommet med denne konklusjonen. "Obamas fødselsattest for sin fødsel lagt ut på sidene til Det Hvite Hus regjeringen den 27. april, i 2011, er et ulovlig produsert dokument. Mye tyder på at dette sertifikatet av fødselen til Johanna Ah 'Nee er opphavet som ble benyttet i konstruksjonen av denne fødselsattesten ... "spikeren i kista" som beviser at fødselsattesten er inautentisk ... "Med andre ord, det er et dokument bedrageri.

 

Hensikten var å fjerne dokumentet, sier den selverklærte republikaner, Zullo. Men det skulle ikke utvikle seg så noe ble igjen i dokumentet så et undersøkende kontor skulle undersøke, så bevisene enere kunne vokse.

 

Forsøkt stoppet på to steder som kunne ha ryddet opp i saken, Zullo ble kastet ut av Kapalanis legesenter mens han var utsendt av Helsedepartementet i Hawaii, både for å unngå spørsmålet om ekte verifisering av innholdet i fødselsattest, ikke det at det var noe unormalt ved fødsels filen. [Merke 35:00 og 39:45].

 

Zullo så klart og tydelig at Johanna Ah 'Nee ikke er en mistenkt; hennes fødselsattest, ifølge henne, hadde vært i et låst arkivskap inntil 10 dager etter at Obama-sertifikatet dukket opp på nettet. [Merke 40:05]

 

Forfalske et dokument som dette er en føderal forbrytelse. Det er også spekulert i at fødselsattesten ble rett og slett skapt - noe som kan gjøres juridisk, ifølge Loven på Hawai. Alt i alt, er dokumentet falsk, men konteksten og omstendighetene er fortsatt ukjent. Det forsvant og dukket opp igjen fra de innbundne dokumenter det tilhørte, til det hvite hus og tilbake igjen. Zullo har flere spørsmål enn svar - men dokumentet er nå påvist av spesialister på sitt felt, på hver sin side av verden, som falske.

 

Ironisk nok, når det gjelder å revidere lovene på Hawaii, påpeker Zullo  "Loven i Hawai sier at Helsedepartementet  i Hawaii  opprette en fødselsattest bare på representasjon fra noen at en fødsel har funnet sted. Det trenger ikke fortelle deg noe. Noen bare rapporterte det. "[Mark 39:00]

 

Det finnes måter å endre et sertifikat flere år senere [Merke 37,25], hvor den endrede informasjonen blir den virkelige informasjonen i filen. Og at det er ingen måte å finne ut om det er et endret sertifikat.

Det bringer frem spørsmålet om hvorfor dette sertifikatet i det hele tatt ble endret - eller om det ble opprettet helt. Det er en føderal forbrytelse. Johanna Ah 'Nee dokumentet eren kilde til gransking - for sikkerhets skyld, Obama bør bli stilt for riksrett.


Hva er Obama, og regjeringen frem til idag - i ett skjulested?

 

Dette reiser også spørsmålet: hvorfor har ikke denne nyheten gått ut til hovedstrømmen av media?

 

 Video; https://www.youtube.com/watch?v=jk3KRxTfkLM

 

 Kilder: Private kilder YouTube.


Denne artikkelen (Obamas fødselsattest Investigation Avsluttes Etter 5 år, Forensic Utfall: Sertifikatet er Fake) er en fri og åpen kildekode. Du har tillatelse til å publisere denne artikkelen under en Creative Commons -lisens med henvisning til forfatterenAnonWatcher og AnonHQ.com .

 

Her er Obamas planer for den individuelle

Obama ønsker å legge våre små hjerner under "StoreBror Ser Deg" samfunnet.

2 April 2015. Del 1 - hvem er Obama? Hans ungdomstid

Da Obama fikk fredsprisen, praktisk talt uten å ha gjort noe for den. Så undret jeg meg over denne personen. Hvem er han som bare kan trå inn, og få en pris, og senere har han ikke gjort noe annet enn å lage kaos. Kaos som media sjelden sier noe om. Operah Winfrey, som aldri har blandet seg inn i noen valg, sa når Obama ble valgt at "Han var den Ene" (He is the One). Og mange andre rare ting har skjedd og skjer rundt denne personen. Så jeg summerer litt ulike artikler, som jeg selv har oversatt (sikkert ikke beste oversettelsen, men du kan lese den på orginal språket som er engelsk).

 

Som kristen må man være våken, og man må skjønne hvor fienden jobber for å forføre, og vi burde vite hvilken tid vi er i profetisk. Du kan også lese innlegget her.

____________________________________________________________________

 

Artikkelen kan leses her.

 

James Manning intervjuvet nylig en ungdomsskolevenn av Barack Obama, som hevder å ha kjent ham så langt tilbake som 1970 som Barry Soetoro. Mia Marie Pope, sier at Obama identifiserte seg som en utlending og en crack-røykende homosexuell.

 

 Pope ble født i 1962 i California, og flyttet med familien til Hawaii da hun fortsatt var spedbarn. Pope hevder at hun ikke møtte Barry Soetoro før rundt 1977. Hun sa at hun, Barry og andre barna var ofte samlet på stranden på Waikiki.

Se video her: http://www.youtube.com/watch?v=GEB-jl4DDhU

 

Mia Marie Pope sier at Barry Soetoro "alltid identifiserte seg som en utenlandsk student".

Men Soetoro var litt eldre enn henne og hadde ikke alltid den samme omgangskretsen av venner som hun hadde. Pope sier at han var "mye i det homofile miljøet", "som da var "blomstrende".

 

"Vi visste at Barry, ved alminnelig kunnskap, at jenter aldri var noe han var interessert i, og som en ung tenåring...som en yngre jente.....sto det klart for meg at Barry strengt tatt var mer interessert i menn," Sier Pope. Hun indikterte også at hun ikke var på noen måte interessert i ham og sa at de ikke gikk så veldig bra sammen, for det meste på grunn av det faktum at han var "en patologisk løgner, også på den tiden".

Pope forteller at Soetoro`s løgner var "egoistiske" og alltid om "det kom til gode for ham selv". Hun refererte Barry som" bommet sigaretter", og når noen ville gi ham en sigarett, vill han umiddelbart snu seg og gå vekk, ettersom han hadde oppnådd det han ønsket. I Pope`s egne ord "Han virket ute av stand til å være ekte på noe som helst".

 

Pope sier at Barry Soetoro fikk alltid "disse eldre hvite mennene". Hun observerte at han var en som hadde kokain, som hun sa, var "sensasjon" in gruppen hun hang med. Så de trodde at Soetoro`s engasjamang (i en homosexuell livsstil) sammen med disse eldre hvite mennene var på den måten han "skaffet seg" kokainen.

"Med andre ord, han hadde sex med disse eldre, hvite mennene, og på den måten fikk han sin kokain for å kunne raffinere den" fortalte hun Manning.

 

Mia Pope sa også at hun faktisk så Obama kledde seg som en transvestitt. Hun bemerket at det var under tiden med Rocky Horror Picture Show, hvor Tim Curry var stjerne, at dette fant sted.

På spørsmål fra Manning om hvorfor det bare var henne som sto frem med sin historie, og ikke andre, sa hun at hun gjorde det fordi hun var en kristen og dypt bekymret for sitt land. Hun sier at om Barack Obama gjorde en "god jobb" idag, så vill hun ikke være bekyrmet for hans fortid. Hun lurte på, når Obama først gjorde sin entrè, om han virkelig hadde "forandret sine levemåte". Tilsynelatende, ifølge Pope, så hadde han ikke det. Pope forteller at hun bryr seg ikke om hans homosexualitet  eller at han hadde brukt narkotika i fortiden, men mer bekymret for hvem han er som voksen.

Pose forteller at hennes vilje til å stå frem har kostet mye mot, og hun mener det er "rettferdig" at snakke rett ut om Barack Obama.

 

"Jeg nekter å være en feiging" legger hun til.

Pope sier at hun har kontaktet FBI flere ganger for å avsløre Barack Obamas bruk av falske personnumre, men ingenting skjedde eller gjort. Dette skjedde for flere år siden.

 

Pope sa at når Barry`s navn ble pushet fremover som Barack Hussein Obama, så tenkte hun at det var "noe skummelt/lyssky affære" på gang.

 

Hun fikk vite påstandene om Larrya Sinclair, mannen som hevdet før 2008 valget at han hadde et homoseksuelt forhold til Barack Obama og at de to hadde røyket crack (narkotisk stoff) sammen. Det gikk rykter om at Sinclair hadde blitt drept i en trafikkulykke  november 2011 (som viste seg å være oppspinn, men hvem la ut arikkelen, som senere ble tatt bort?).

 

Pope sa også at for at Obama skulle kunne deltatt på den skolen han gjorde, Punahou High School (som han ble uteksaminert fra i 1979), krevdes det en masse penger, og det er ett krav at han starter fra barnehagen, men det ser ut som om han kom inn (bare fordi han var) velstående; hun tror at han måtte ha hatt "en eller annen stjerne" som tillot han å komme inn, spesielt med at han "nylig var kommet fra Indonesia".

Manning antydet at Obamas engasjament med eldre hvite menn var det som fikk ham inn på Punahou, og Pope synes å være enig med det, selv om hun brukte en referanse til CIA eller en "makt" som fikk Obama "arrangert" på Punahou. "Det var absolutt ikke noe naturlig ved det," sa hun.

 

De var begge enige om at det er måten ting har skjedd for unge Soetoro fra Punahou til Occidental to Colombia til Harvard. Pope pekte ut at intervjuene ble gjennomført med med de som var i de samme klassene på Columbia som Obama skulle være i, og ikke en eneste person husker at han var der!

Når Dr. Manning spurte Pope om hvorfor hun trodde at Larry Bland, Nate Spencer og Donald Young (alle medlemmer av kirken Obama deltok i, Trinity Church of Christ, hvor Jeremiah Wright var pastor) ble alle drept i løpet av noen dager fra hverandre i Chicago, så trodde hun at Obamas førere som liker det han gjør i landet. Derfor, etter hennes mening, har de holdt et lokk på disse drapene.

2 april 2015 - Del 2 - Hvem er Obama? Mysteriet med Obama

Av Steve Baldwin for Western Center for Journalistikk

Artikkelen kan leses her.

De fleste amerikanere skjønner ikke at vi har valgt en president som vi vet svært lite om.

Forskere har oppdaget at Obamas selvbiografiske bøker er litt mer enn PR-stunts, som har lite å gjøre med de faktiske hendelsene i hans liv. Faktum er at vi vet mindre om president Obama enn kanskje noen annen president i amerikansk historie, og mye av dette skyldes store innsatsen for å skjule sitt rulleblad. Dette bør bry alle amerikanere.

Et landsomfattende nettverk av forskere har dukket opp for å forsøke å fylle ut feltene, men ved enhver anledning har Obamas dyre advokater bygget murer rundt ulike dokumentasjoner eller bare fått dem til å forsvinne. Det er anslått at Obamas juridiske team har nå brukt godt over $ 1.4 millioner dollar for å blokkere tilgang til dokumenter hver amerikaner skal ha tilgang til. Spørsmålet er hvorfor skulle han bruke så mye penger til å gjøre dette?

Presidenten som kjempet for en mer "åpen regjering" og "full åpenhet" vil ikke bryte seglet for hans medisinske journaler, hans skole attest, hans fødsels attest eller hans pass dokumentasjon . Han vil ikke frigi sine Harvard attest, hans Columbia College attest, eller hans Occidental College poster, han vil ikke engang ut sitt Columbia College avhandling. Alle hans lovgivende attester fra Illinois State Senatet mangler, og han hevder hans utdannelses attester i løpet av årene på State Senatet også har blitt borte. I tillegg kan ingen finne hans skole poster for eliten K-12 college prep skolen, Punahou School, som han gikk på i Hawaii.

Hva er det han skjuler? Vel, for det første, noen av disse postene vil kaste lys over hans statsborgerskap og fødsel.

 
For eksempel Obamas søknad til Punahou skole - nå på mystisk vis har blitt borte- vil trolig inneholde en fødselsattest. Og, ifølge advokat Gary Kreep, "hans Occidental College atterster er viktige som de kan vise at han deltok på det som en utvekslingsstudent." Ja, Obama brukte sin indonesiske navnet "Barry Soetoro" mens han deltok i Occidental. Kreep har anlagt søksmål som utfordrer Obamas valgbarhet til å være president og som en del av hans søksmål han ba om Obamas poster fra Occidental. Men Obamas advokater reagerte raskt for å stoppe Occidental fra å svare på denne forespørselen.

Videre nå at minst tre dokumentgodkjennings eksperter har erklært det skannede "Certificate of Live Birth", som Obamas kampanje team ga til en pro-Obama nettsted, for å være en åpenbar falsk; vi vet at han skjuler noe her også.

Over 49 separate rettssaker har blitt arkivert på valgbarhet / fødselsattest problemet alene, med flere av de maskeringene som tas opp hele veien til USAs høyesterett, blir nektet en full høring.

Saudi
 Prince Al-Walid bin Talah

Bildet: Saudi Prince Al-Walid bin Talah

Hva mer, er det spørsmål om hvordan han har betalt for hans Harvard Law School utdanning , til tross for påstand fra Michele Obama, ingen har noe bevis for at han mottok studielån. Obamas vil ikke offentliggjøre noen student lån detaljer til tross for gjentatte forespørsler fra Chicago Tribune. Imidlertid ser det ut til at hans Harvard utdanning kan ha blitt betalt av en utenlandsk kilde. Khalid Al-Mansour, rådgiver for Saudi prins Al-Walid bin Talah, fortalte Manhattan Borough president, Percy Sutton, at han skaffet penger til Obamas Harvard undervisning. Forresten, er Prince Tala den største giveren til CAIR, en muslimsk gruppe. erklært av den amerikanske regjeringen i 2007 som en medsammensvorne i en terrorfinansiering rettssak. Minst tre av Cair ledere har blitt tiltalt for terrorvirksomhet. Al-Mansour innrømmelse åpner opp spekulasjoner om hvorvidt muslimske interesser har bistått Obamas karriere i håp om at han ville til slutt være i stand en dag for å fremme deres interesser.

Ganske nylig, ble det oppdaget at Obamas Selective Servicekort kan ha blitt manipulert. Føderal lov krever at alle amerikanske menn til å melde seg på Selective Tjeneste (verneplikten) i tilfelle en større krig brøt ut. Blogger Debbie Schlussel har oppdaget solid bevis på at Obamas vernepliktsregistreringsskjemaet ble ikke sendt ut når han var yngre, sånn som er krevd, men heller i 2008 og deretter endret for å se eldre ut. Faktisk, falsknerene glemte å endre "Document Location Number" som viser at det er helt klart ett 2008 skjema. Dette er svindel, og det er en forbrytelse og Schlussel påstander blir støttet opp av Stephen Coffman, en tidligere høytstående Føderal agent. Dessuten viser dokumentet datoen 4 september 1980 dato og plasseringen på transaksjonen på Hawaii, men på det tidspunktet Obama var tusenvis av mil unna og skal være til stede på Occidental College i Los Angeles.

Den virkelige grunnen til at Obama sannsynligvis ikke sendte dette skjemaet som tenåring, er at han tiltrådte sin kenyanske eller indonesisk statsborgerskap som fritok ham fra dette kravet. Men klart, som han ble eldre og kom inn i politikken, så så han at visse dokumenter ville avsløre en utenlandsk fødsel - Verneplikts registrering, fødselsattest, skole registre, etc - ville være problematisk om han gikk for å bli president. Dermed er det ikke en tilfeldighet at alle dokumenter som inneholder informasjon om hans fødsel eller statsborgerskap mangler, forseglet, eller har blitt endret.

Faktisk overalt hvor en ser nærmere på Obamas bakgrunn, finner vi forseglet poster, "rengjorte" nettsteder, endrede dokumenter, bedrag og ubesvarte spørsmål. Kan noen forestille seg for et sekund om John McCain eller George Bush hadde blokkert tilgangen til hans skole, medisinske og fødsels attester? Det ville ha vært overskrifter om det, men som med alt annet når det gjelder Obama, har media gitt ham en fribillett på dette.

Av alle disse underfulle ting, den siste mysteriet og trolig mest forvirrende er Obamas personnummer. Det ser ut til at Obama har flere identiteter på sikt av å inneha en rekke personnumre. Orly Taitz, en advokat som har innlevert en rekke søksmål mot Obama om hans berettigelse til å tjene som president, synes å ha vært den første til å oppdage dette. I sitt søksmål, som representerer en rekke militære offiserer som nekter å tjene under en uegnet øverstkommanderende, hun hyret privat etterforsker Neil Sankey til å forske på Obamas tidligere adresser og personnummer. Brukte Intelius, Lexis Nexis, valgte Point og andre offentlige registre, Sankey fant rundt 25 personnumre i forbindelse med Obamas navn.

Imidlertid kan det ikke være så mange som 25, siden Sankey også søkte hjelp på nært beslektede navn som: ". Barrack Obama" "Barak Obama", "Batock Obama", "Barok Obama", og det kan meget vel være noen kenyanere bor i Amerika med samme etternavn og en tilsvar fornavn. I alle fall vil jeg utelukke disse protokollene for hensikten med denne forskningen og fokusere bare på navnene stavet akkurat som hans navn. Videre kan vi verifisere mange av personnumrene som gyldige siden de er koblet til adresser der vi kjenner Obama bodde. Unødvendig å si, er det også en massevis av adresser og personnummer koblet til adresser i stater som Obama ikke har noen kjent tilknytning til.

I Obamas hjemstat, Illinois, Sankey sporet opp 16 forskjellige adresser for en Barack Obama eller Barack H. Obama, hvorav alle er adresser han ble kjent for å ha levd på. To personnumre vises for disse adressene, en som begynner med 042 og én starter 364.

I California, der Obama gikk på Occidental College, er det seks adresser oppført for ham, alt innen kort kjøreavstand fra fakultetet. Men det er tre personnumre knyttet til disse adressene, 537 og to andre, hver begynnelse med 999.

Det er ingen adresser oppført i New York hvor han gikk Columbia University, men det er en oppført for ham i nærheten Jackson, NJ, med et personnummer som begynner med 485.

713 Hart Senate Office Building

713 Hart Senate Office Building

I Massachusetts - hvor Obama gikk på Harvard Law School - finner vi tre adresser, alt ved hjelp av 042 personnummeret. Etter at Obama ble valgt inn i USAs senat i 2005, flyttet han inn i en leilighet på 300 Massachusetts Ave NW; Personnummeret knyttet til denne adressen er den på 042. Likevel, tre år senere, Obama brukte et annet personnummer på en adresse oppført som: 713 Hart Senate Office Building. Dette var adressen hans United States Senate kontor. Dette personnummeret begynte med 282 og ble bekreftet av regjeringen i 2008.

Dette mysteriet vokser enda merkligere som andre adresser og personnumre for Barack Obama vises i et dusin andre stater som ikke er kjent for å være koblet til ham. Igjen, jeg har unntatt disse protokoll navnene som ikke er stavet akkurat som hans navn.

  • Tennessee, én adresse med et Personnummer som begynner med 427
  • Colorado, én adresse, med et Personnummer som begynner med 456.
  • Utah, to adresser, med to personnumre som begynner med 901 og 799.
  • Missouri har en adresse og ett Personnummer som begynner med 999.
  • Florida har to adresser oppført for hans navn, tre hvis du regner én oppført som "Barry Obama." En er koblet til et Personnummeret som begynner med 762.
  • I Georgia er det tre adresser oppført på ham, alle med forskjellige personnumre: 579, 420 og 423.
  • I Texas er det fire forskjellige adresser oppført på ham, en er koblet til Personnummer 675.
  • Det er to adresser oppført for Barack Obama i Oregon og én adresse oppført for ham i delstatene Wisconsin, Michigan, Sør-Carolina, og Pennsylvania.

Summert, er det 49 adresser og 16 forskjellige personnumre oppført for en person hvis navn er stavet "Barack Obama." I noen tilfeller så er det midterste initialet "H" oppført. Hvis du ville utvide søket til å omfatte nærstående navn som: "Barac", "Barak," og "Barrack" Obama, ville du finne mer enn et dusin flere adresser og personnumre.

Til slutt, den ene Personnummeret Obama brukte mest, er den som begynner med 042, er et tall som er utstedt i Connecticut en gang gang i løpet av 1976 til 1977, men det er ingen registrering av Obama at han noensinne bor eller arbeider i Connecticut. Faktisk, i løpet av denne tidsperioden Obama ville ha vært 15-16 år gammel og bodd i Hawaii på denne tiden.

Ann,
 Stanley og Madelyn Dunham

Ann, Stanley og Madelyn Dunham

Likevel ser alt dette mysteriet rundt Obama å være et generasjons ting.Forskere har oppdaget nesten et dusin aliaser, minst to forskjellige personnumre, og oppover til over 99 separate adresser for Ann Dunham, hans mor. Vi vet at hun jobbet for ultra liberal Ford Foundation, men vi vet også at hun kan ha tjent noen inntekter fra pornografiske positurer, som dokumentert av bilder nylig oppdaget av noen forskere - så pinlig. Det eneste forskerne er i stand til å finne ut om Obamas mor er det faktum at hun har drevet med porno. Jeg er sikker på at det er den første av president mødre som har gjort det.

Men vi vet også at Obamas mor og besteforeldre var forbundet med kommunistpartiets ledere som Frank Marshall Davis, en mann som ifølge Obamas bok, drømmer fra min Far, var hans viktigste mentor under mye av hans barndom på Hawai (selv om Obama forsøkte å skjule sin identitet i sin bok). Under den kalde krigen, ble Davis navngitt av Kongressens etterforskere som et sentralt medlem av en hemmelighetsfull pro-sovjetisk nettverk som fantes i Hawaii på den tiden.

Kommunistpartiets leder, Frank Marshall Davis

Kommunistpartiets leder, Frank Marshall Davis

Mangel på dokumenter angående Obama strekker seg også til hans mor og hans besteforeldre. Faktisk har forskerne vært i stand til å finne ekteskap lisenser for morens to ekteskap, forutsatt at hun noensinne ble lovlig gift. Overnevnte gjelder ekteskap lisens for Anns foreldre. De kan ikke finne fødselsattester for henne, hennes foreldre, eller for sine besteforeldre. Enda mer så, til tross for Obamas skryte av sin bestefars militærtjeneste, er det ingen registrering av det heller. Av grunner ingen vet, mye av Obamas liv, sin mors liv og hans besteforelder liv har blitt slettet fra registrene som om de aldri har eksistert.

Men hvorfor skulle noen få så mange personnummer? Ifølge etterforskerne, er de som skaper ytterligere Personnummer vanligvis engasjert i kriminelle aktiviteter som trygdebedrageri, skattesvik, eiendomsmegling svindel, finanssvindel, valgfusk og så videre.

Barrack Obama og hans bestemor, Madelyn Dunham.

Barrack Obama og hans bestemor, Madelyn Dunham. "Madeline Dunham var en frivillig på Oahu Circuit Court tinglysing avdeling og hadde tilgang til de personnumre på avdøde mennesker.

Mens privat etterforsker som satt sammen denne listen så betyr ikke flere personnumre automatisk at det er kriminell aktivitet involvert, sier han at "å ha sagt det, jeg personlig har opplevd mange, mange tilfeller der slik informasjon har ført til påfølgende eksponering for svindel, bedrag , hvitvasking av penger og andre forbrytelser. "Hva er interessant å merke seg er at Obamas bestemor, Madelyn Dunham, var frivillig på Oahu Circuit Court tinglysing avdeling og hadde tilgang til de personnumre på avdøde mennesker.

Det er klart at mer forskning må gjøres på dette problemet. The Western Center for Journalistikk

(Http://www.westernjournalism.com) inviterer leserne til å delta i søk etter sannheten.Hvis du har noen informasjon om noen av adressene listet opp, ville de gjerne høre fra deg. Slik finner du en komplett liste over alle adresser og personnumre oppført i offentlig registrering for Obama og familie, kan du gå til  Western Center for Journalistikk .

2 april 2015 - Del 3 - Hvem er Obama? Obamas bror går inn i Hamas, Jerusalem er vårt, vi kommer

Walid Shoebat og Ben Barrack

Artikkelen kan leses her.

Mens i Sanaa, Jemen i 2010, president Barack Obamas bror Malik Obama var på et arrangement promert som Orphans utviklingsfond (ODF) Konferanse. Det er en ganske ironisk tittel, når man vurderer et gruppebilde Malik har lagt til på sin nettside.

I bildet, kan han bli sett iført en Hamas skjerf (Kefije) som bærer et velkjent palestinske slagord - "Jerusalem er vårt - vi kommer 'Det inkluderer også et kart over Palestina som sier: 'Fra elven til havet!' Med andre ord, Malik sier, DET ER INGEN ISRAEL.

Scarf translated: Jerusalem is ours - WE ARE COMING!

Over: Oversettelse av skjerfet: Jerusalem er vårt - vi kommer!

Her er det fullstendige bildet:

Malik: Expressing support for Hamas at an 'orphan' conference. 

Malik: Uttrykt støtte for Hamas på en konferanse for "foreldreløs".

Her er Malik Obamas sjef (Malik fungerer for ham offisielt i egenskap av IDO Sjefssekretær), Suar al-Dahab under et besøk til Gaza i fjor på et av Hamas arrangement med konsernets statsminister Ismail Haniyeh og muslimske brorskap åndelig leder Yusuf al- Qaradawi. Legg merke til at han har på seg en lignende Kefije på en konferanse med tittelen "Å hjelpe Jerusalem og Gaza":

Malik sjef,
 Suar al-Dahab, iført en lignende Kefije i Gaza. 

Over: Malik sjef, Suar al-Dahab, iført en lignende Kefije i Gaza.

Her er Malik i 2010, med al-Dahab i Khartoum, Sudan under islamsk Da'wa Organization (IDO) konferanse, ledet av Sudans terroristleder Omar al-Bashir, som tilhører Det muslimske brorskap og er ettersøkt for forbrytelser mot menneskeheten :

 Malik Obama og Suar al-Dahab.

Malik Obama and Suar al-Dahab. Malik Obama og Suar al-Dahab.

Som britisk politiker George Galloway, er Malik komfortabel med å assosiere med dem som støtter budskapet som pryder disse skjerfene:

 Britisk politiker George Galloway og Hamas statsminister Ismail Haniyeh MED lignende Skjerf.

Over: Britisk politiker George Galloway og Hamas statsminister Ismail Haniyeh med lignende skjerf.

 Galloway og Haniyeh, SOM sliter Møre og omgitt AV keffiyehs.

Over: Galloway og Haniyeh, som sliter og omgitt av keffiyehs.

Bare i tilfelle er vi fortalt at Malik lurte til seg Svenske Konge Carl Gustav og hans hustru dronning Sylvia til å bære disse symbolene, så tenk på følgende. Carl og Sylvia tok raskt Kefije`n av seg etter å fått dem plassert på seg ved en opportunist og distansert seg fra budskapet.

Malik er en helt annen historie.

Svenske
 kong Carl Gustaf og dronning Sylvia: Lurt til SEG hatske keffiyehs.

Over: Svenske kong Carl Gustaf og dronning Sylvia: Ble lurt til å ha på seg hatske keffiyehs.

Malik leser og snakker flytende arabisk som mange i hans familie gjør, som fetter Musa Ismail Obama og onkel Sayyid, som har vært på minst en fremtredende Wahhabist universitet i Saudi-Arabia. Barack resiterte de første linjene i arabisk, kallet til bønn med en "første-rate aksent ' ifølge New York Times 'Nicholas Kristof.

 Musa Obama og Sayyid Obama dret Umm al-Qura University.

Over: Musa Obama og Sayyid Obama ved Umm al-Qura University.

Den Kefije (eller skjerfet) sier ikke bare: "Al Aqsa er vår, og det er ikke deres tempel".  Dem sier også "Innana Qadimun", som kan oversettes til betydningen "Vi marsjerer fremover". Denne berømte slaget (den refererer til) er en kommando som er en referanse til profetien om at en dag vil den muslimske verden marsjere mot Jerusalem og deretter så vil trær og steiner rope ut, "her er en jøde som skjuler seg bak meg ... kom O muslim, kom og drep ham".

Her er Khansa, den mor til motstandsbevegelsen, iført seg Kefije:

Khansa, mor til motstandsbevegelsen, Dons Kefije. 

Pver: Khansa, mor til motstandsbevegelsen, Dons Kefije.

Dette er et bildet er av Khansa klemt mellom Haniyeh (L) og Hamas-leder Khalid Mash'al, som er donning Kefije i dette bildet:

Khansa Mellom Hamas
 statsminister og Hamas-Leder Khalid Mash'al. 

Over: Khansa mellom Hamas statsminister og Hamas-leder Khalid Mash'al.

Noen ser på dette om ett spørsmål om skyld og de assosiserer dette med at det er store problemer på gang. President Barack Obama og Malik er mye nærmere enn det blir innrømmet offentlig. I et intervju publisert i GQ Magazine i juli i fjor, Malik tok anstøt av karakteriseringen av ham og presidenten som bare "halve" brødre:

"Alle henviser til oss som en halv, fjerdedel, ... slektskap eller noe lignende," sier han, misfornøyd over smaken av disse ordene. "Jeg tror det er som vekt og mål.  Dette ikke tilfellet for oss før han ble president, inntil han nå har blitt fremtredende.  Og nå er vi liksom kjendiser.

"Men dette er et snev av uvitenhet," legger han til."Her i Afrika tror vi ikke på hverandre som" halv "dette eller det. I en utvidet familie, noen er din bror, selv om han er bare i din klan. Så jeg ... er Obama. "

Et bilde av Malik som forlover i Barack bryllup understreker påstanden:

Malik best man at Barack's wedding.

Over: Malik forlover på Barack bryllup.

Her er bilde av Malik som besøker Barack i Det hvite hus, noe han gjør ved mer enn en anledning:

Barack and Malik in
 the Oval Office.

Over: Barack og Malik i Det ovale kontoret.

I det samme GQ intervju, Malik insisterer på at han og hans bror (ordet "halv" utelatt av hensyn til Malik) er faktisk nære:

Spør Malik hvor ofte han og hans bror har snakket sammen i dag, og han skryter av at det er omtrent en gang i året, som om det er et bevis på deres intime fellesskap. "Selvfølgelig er vi nær!" Malik sier, bare litt for høyt.“"Jeg er den som brakte ham hit til Kogelo i 1988! Jeg trodde det var viktig for ham å komme hjem og se hvorfra hans familie kom fra - du vet, hans røtter."

OBAMA LØY OM HANS FAMILIE
Som for Barack, for å ta forholdet med sin bror, vel, han sier ikke så mye om det, men Barack har en historie med uærlighet når det gjelder det å være hvor nær han er til hans familie.  Sent i fjor, Barack
måtte innrømme at han hadde bodd sammen med sin onkel Onyango under førstnevntes dager på Harvard. Før opptaket, hadde den amerikanske offentligheten blitt fortalt at Barack aldri møtte sin onkel.  Det hvite hus pressesekretær Jay Carney legger frem en meget utrolig forklaring som ikke er inkonsekvens.

Onyango Obama: Barack lied about knowing him.

Onyango Obama: Barack løy om hans kjennskap til ham

En annen Obamas bror - Mark Ndesanjo Obama - anklaget presidenten for å lyve om deres forhold også, etter Barack sa de to hadde bare møtt én gang, antagelig under presidentens besøk til Kina i slutten av 2009. Ndesdanjo insisterer de møttes flere ganger, og kan dateres tilbake til 1980-tallet, under et intervju med Laura Ingraham, via National Review:

"Jeg har hørt at etter møtet vi hadde i Beijing, og jeg kan fortelle deg at jeg var helt satt ut av det - jeg vet ikke hvorfor han sa det," Ndesandjo sa til Laura Ingraham, og legger til at han hadde møtt presidenten flere ganger over flere år, men fortsatt er han ikke sikker på hva hans motivasjon var for å hevde dette. "Jeg tror han var president, og ikke min bror,"sa Ndesandjo .

Ok, så ifølge Barack, hadde han bare møtte sin bror Mark gang, og at møtet var i Kina, ikke sant?

Barack
 and brother Mark Ndesanjo Obama met in China in 2009.

Over: Barack og broren Mark Ndesanjo Obama, møttes i Kina i 2009.

Hvis Barack bare møtte Mark én gang (i Kina), hvordan kan han forklare dette bildet av Mark i Det hvite hus ti måneder tidligere, hvor han dro halvveis rundt i verden for å overvære Barack`s innsettelse (Mark er sirkel og Malik er på den helt til venstre)?

Mark Ndesandjo Obama at White House for Barack's inauguration in 2009.

 Over: Mark Ndesandjo Obama i det Hvite Hus for Barack innsettelse i 2009.

Poenget her er at Barack ikke kan utstede en full avsløring når det kommer til det forholdet han har med hans familiemedlemmer.

Igjen, dette fører oss til hans forhold til Malik.  Hvordan kan det ha seg at Malik fikk 501 (c) (3) status for hans Barack H. Obama Foundation i mindre enn 30 dager og hadde det ulovlig tilbakedatert 38 måneder etter Lois Lerner?  Hvis Barack hadde noe å gjøre med det, sier historien han kunne lyve om den og benekte det.  For å komme til den fulle sannheten her, er Malik`s fundament knyttet til en stat sponsor av terrorisme i Sudan.

Som vi har sagt før, bør Lois Lerner gis immunitet og bli tvunget til å vitne om hvorfor hun innvilget skattefri status til en mann som er knyttet til terrorisme og samtidig er broren til USAs president.

 Lerner: Granted Malik Obama's foundation illegal tax exempt status.

Lerner: Innvilget Malik Obama`s Foundation ulovlig skattefri status.

Hvis Osama bin Ladens sjåfør ble dømt for materiell støtte til terrorisme, bør ikke Malik bli gjort til ansvar for støtten av Omar al-Bashir, en verdenskjent terrorist?  Tross alt, ønsker den egyptiske regjeringen at Malik Obama dukker opp for spørsmål rundt dette.

Malik Obama Barack H. Obama Foundation (BHOF) hever penger og sannsynligvis gir materiell støtte til terrorister. PLEASE doner for å redde KRISTNE liv  fra terrorister som er i solidaritet med Hamas.

 

Lois Lerner: Signature at bottom of Malik Obama's tax-exempt approval letter. 

Lois Lerner: Signatur nederst på Malik Obamas skattefri godkjenning brev.

Nov 2014 - Sheriffer rundt i USA kommer med direkte advarsler om hva Obama gjør

Det har blitt lovet, og bekreftet av administrasjonen , at president Obama har til hensikt å omgå Kongressen og ta "Executive action" for å innvilge amnesti til millioner av ulovlige innvandrere , inkludert kriminelle og terrorister som er blant dem.

Men nå sheriffer rundt om i landet snakker ut, utsteder en direkte advarsel om de sannsynlige resultatene av et fullmakts amnesti gitt av Obama. (H / T MRCTV )

Les hele artikkelen her.

Hvem er Obama, hemmelige ordener, og historiske viktigheter

Hvem er Obama? Under har jeg oversatt en artikkel som viser at det er få som egentlig vet hvem han er, opprinnelse eller tidligere liv, og de som vet det, holder enten tyst eller (det virker som) at det blir sørget for at de holder tyst.

For min del starter vel egentlig historien at Obama fikk fredsprisen i Oslo. Og det vekte meg opp. Hvem kan gi en fredspris til ett ukjent menneske, som ikke noe annet skapte "rocke-konsert tilstander" på sine møter. Og hvordan kan vi være sikker på at det ikke var bevisst at akkurat Obama skulle få prisen?

Jeg har mistanker om at det finnes en "klubb", en hemmelig "klubb", kanskje vi kan kalle det "gutteklubb". Noen kaller de "Den Nye Verdensorden", "Illumati" eller "frimurerne" etc., for kjært barn har mange navn. Uansett, så er denne bevegelsen okkult (som faktisk betyr "skjult" og "mørkelagt"), og disse folkene ønsker å styre verden. De har lange fangearmer, og de stikker sine fingre inn i politikk, krig og alt annet. De bestemmer gjerne hvem som skal sitte og styre i USA, og sannheten er nok at det samme skjer i  Norge heller og i mange andre land. Men de kan ikke gjøre hva de vill, fordi Gud (Jahve og Hans sønn Jesus Kristus) styrer over dem hele veien, vel og merke, så lenge noen ber. Når bønnen mer og mer opphører, så får de mer og mer makt. Når kristne opphører å være salt og lys, og hengir seg til synd, så utvides deres makt mer og mer. Jeg tror også at Thorbjørn Jagland (som sitter i Nobel-komiteen), og flere andre politikere som teks. Stoltenberg familien og Gro Harlem Brundtland, (også Siv Jensen har vært på bildenbergermøter) m.fler, også er med i hemmelige ordner. 

Jeg husker vi var på en omvisning på Stortinget en stund etter at Stortingsgarasjen var lagd. Og de viste oss rundt i garasjen, og vår gruppeleder mente at det gikk en hemmelig gang fra her til Frimurerlosjen. Eks. så er Olemic Thommessen (H) stortingspresident og frimurer.

Og deres visjoner i utgangspunktet er broderskap i hemmelighet, men for de som sitter på toppen og styrer alt og de inflytelsesrike i samfunnet, er frukten av deres målrettede strev å ødelegge, stjele og drepe (Johannes 10:10).

De ønsker å føre verden inn i kaos, så at de kan styre fra der. Bibelen kaller det anti-kristens ånd, og den kan virke på alle mennesker, også kristne, om man ikke lever i sannhet og renhet med livet sitt.

2 Tess. 2, sier det sånn : "... for først må frafallet komme, og syndens menneske åpenbares, fortapelsens sønn,..." og "...Og nå vet dere hva som holder igjen, så han først skal åpenbares i sin tid.   For lovløshetens hemmelighet er alt virksom, bare at den som nå holder igjen, ryddes av veien;   og da skal den lovløse åpenbares,....".

Altså har anti-kristens ånd alltid virket til alle tider, og ulike anti-krister har stått opp, og gjort mye ondt. Men så lenge mennesker forsøker å leve rett etter Guds Ord, forsøker å leve opp til rettferdighet, og så lenge synden er begrenset i ett samfunn fordi det finnes en slags fordømmelse mot det, så har også anti-kristens ånd en begrenset bevegelsesfrihet. Men det som endelig slipper Den Antikrist (det er snakk om en spesifik person), er som det står over, Fafall blant kristne. Og jeg er ganske sikker på at det bibelen har beskrevet i snart 2000 år, gjelder vår tid. Frafallet er her, men under dekke av mye falsk lære og søvn (søvn får man når man lever i synd). Men når det kommer vanskelige tider, og det vil det gjøre, så kommer Gud til å lutre sin menighet, og skille det ekte fra det uekte.

På starten av 1900 tallet så startet en pinsevekkelse (start i Asusa Street), som gikk over hele verden. Og meningen med en vekkelse, er å vekke opp Guds folk, få mennesker frelst for evigheten og samfunnet blir forandret på grunn av det.

Men en av de landene som ikke tok imot pinse-vekkelsen, var Tyskland. Pinsevekkelsen hadde ingen stort gjennombrudd der. Jeg leste en gang om 2 damer fra en pinsemenighet i Norge, som dro til en menighet i Tyskland på ca 1000 mennesker, men de fikk ingen gjennombrudd. Tyskerne henga seg ikke til det.

Senere så startet det en okkult vekkelse, som gikk over hele verden. Og den fikk bedre kår i Tyskland enn i mange andre nasjoner (Husk: Tar vi ikke imot det Herren sender fra himmelen, så er det lett å åpne opp for det demoniske etterpå). Bla. så fikk Adolf Hitler, som også var med i en okkult orden (Thule Orden, også en hemmelig orden) kraft til å gå ut og gjøre det han var flink til. Å komme inn i Tysk politikk, ta over, forføre tyskerne, selv kristne ble blendet av den "ånd av positivitet" som lyste ut av han.

Og han dro landet ned i ett stort mørke, og hele Europa fikk smake på anit-kristens ånds hærværk. Over 50 millioner mennesker fikk smake død, og mange andre ble lemlestet, ødelagt i sjelslivet, foreldreløse, barnløse etc. etc. Fordi vi kristne ikke våket. Isteden mange av "varslere" som Churchill, ble utledd og sett ned på. Han var jo så "negativ" (men hadde så utrolig rett).

Nå er det sånn at historien har en tendens til å gjenta seg, på en eller annen måte. Og jeg tenkte på Adolf Hitler, som ble nominert (sammen med flere andre) til nobelsfredspris før 2 verdenskrig. Det hadde ikke gått upåaktet hen av svenskene at Adolf Hitler hadde bygd opp Tyskland, gitt tyskerne jobb og skapt en stor selvtillit i landet. Utbruddet av krigen gjorde at han aldri ble en aktuell kandidat.

Og studerer man historien før 2 Verdenskrig, så kan man se flere paraleller, men under andre ord og vendinger. Men ser man nøye etter, så vil man se paraleller til dagens samfunn. Eks hvordan jødehatet eksalerte på 30 tallet, og idag ser vi hvordan jødehatet oppstår med ny klesdrakt: nemlig mot zionismen og "Israels politikk", som ikke er noe annet en godt skjult jødehat.

I en jødisk begravelse i Oslo, ble trakassert av en hvit mann (hvor en mann sto og ropte antisemitistiske ord mot gravfølget), denne mannen sa følgende før sin død: At Norge ble mer og mer lik mot jøder som det var på 30 tallet. 

Det var ikke lenge siden at de lagde ett program på NRK med en gammel tysk soldat som var stasjonert her til lands under krigen. Og han sa noe bemerkelsesverdig. Han sa at Adolf Hitler fikk oss til å danse og til å bli hysterisk, akkurat som under en konsert med Beatles (sitert etter hukommelsen). Kan vi se noe lignende med Obama idag?

Så hvem er da Obama, som kom fra ingen steds hen, klarer å få massene til å danse og le, samtidig som hemmeligheten til hans (virkelige) liv er mer hemmelig enn hvor atomlagrene til USA er.

Det er ingen tvil om at han virker i anti-kristens ånd (men ikke nødvendigvis er Den Antikrist?), og med tanke på hva han gjør (og merkelig nok, pressen i USA og andre, som liker å grave opp "døde lik", virker helt uintressert i å si noe som setter Obamas handlinger i dårlig lys, unntatt ting som er uviktig) i det skjulte (men likevel, med at nasjonen er såpass gjennomsiktig, så er det likevel lett å få øye på, om man leter), hvor det kan virker som han forsøker å få USA til å gå konkurs med at han har brukt mer penger enn de 2 foregående presidentene (enda han vet at USA ikke har råd til det), han har bestilt over 1 milliard kuler (mer enn det ble brukt under Irak krigen) som ingen vet hva han skal bruke til (muligens fordi han vet at USA vil brake sammen, så vil det bli opptøyer, og han har lært opp militære enheter til å samle sammen mengder med folk bak pigggjerder), og likevel, så er det bare ett fåtall som reagerer.

Vi har jo hørt historien om det å koke en frosk. Om man putter en frosk i kokende vann, så hopper han ut. Men koker man den sakte opp, så vil han ikke flykte, når det blir for varmt for han. Han koker til døde. Er det akkurat det som skjer i vår vestlige verden? Vi blir sinte og agressive på feil ting, mens ting vi burde bli sinna på, så sier vi stort sett ingenting (fordi vi har blitt kokt av propaganda og medier som ikke forteller deg alt, bare det du "burde" vite, og fordi vi hengir oss mer til underholdning og lyst en avholdnehet). Og vi omfavner løgnene, så er det til vår egen undergang. Fordi det er ubehagelig å stille spørsmål og få fordommer mot seg.

Tenk på dokumentaren som gikk på NRK som het "hjernevask" med Harald Eie, som faktisk avslørte mye av fiendens intense jobbing for å lure og forføre folk i Norge. Denne mannen ble upopulær etter. Som han selv sa: Det var ett før og etter. Programmet ble kalt kontroversielt, og for bare å nevne det: Å si sannheten og tro sannheten idag, er frytelig kontroversielt. Men lyver du eller aksepterer løgnene som du får servert, så vil du bli heiet på.

Som kristen burde man være våken og se farene som nærmer seg. Snart vil det ikke lengre være ok å være en kristen. Å være kristen, er alltid å gå mot strømmen. Det er vår kallelse.

Noen lenker som kan være interessante å lese:

http://personalliberty.com/obamas-secret-army-and-why-we-should-fear-it/

http://www.redflagnews.com/headlines/top-generals-confirm-obama-purging-military