20 Juli 2019 - Gi Livets Brød til Folket

Jeg har lest endel i 1 Mosebok - og jeg la merke til at Abraham og Isak - ofte hadde problemer med sine vannbrønner. Du vet - når du bor i ett så tørt land som Kaanan (som det het da) - og ikke har vann - så overlever du ikke! Abrham trengte ikke bare vann til seg selv, men til sine 318 mannlige tjenere (som han brukte for å befri Lot og Sodomas og Gomorras innbyggere med) i tillegg til kvinner og barn - og for å ikke snakk om alle dyrene han hadde - Abraham var enormt rik, og hadde en enorm buskap.

Les hele her

19 juli 2019 - En krig på vei i Midtøsten nå?

Jeg vil ikke prøve meg som en spåmann. Men det er sikkert og visst at ting strammer seg til i Midtøsten. Vi kan lese:

Iran har kapret en oljetanker, trolig fra Emiratene

Med tanke på at Iran skjøt nylig ned en Amerikansk førerløst drone til en milliard dollar, og i ettertid så  kommer det også frem informasjon om at de som siktet inn dronen også vurderte også å skyte ned ett amerikansk krigsfly med 35 personer ombord, som fløy i nærheten av dronen. Vi kan lese:

Les hele artikkelen her.

 

2 Januar 2019 - Kampen for sannheten vil utfolde seg i 2019

Kampen vil stå om sannheten - sier Kjell Skartveit. Og artikkelen er meget interessant.

Han viser til denne snutten fra USA - hvor en "kvinnelig" trans går amok i butikken fordi noen kaller "henne" sir - og etterpå så prater de i videoen om at man følger loven når man gir titler til "kjønn" dvs. hva motsatte parten føler seg som - og det er omtrent hatkriminalitet å ikke kalle ham henne. Forvirret? Sånn er det våre partier nå ønsker å tre over hodet vårt - og som du ser av denne "kvinnens" voldelige oppførsel - så manifesterer det seg de demonene "hun" har inne i seg. Her er det bare Jesu navnet med autoritet som kan sette stopper for sånn type ondskap - Da lovens arm anser hennes raseri og væremåte som "normalt", men grunnleggende sunn fornuft er på vei ut.

Kjell Skartveit skriver:

Les hele artikkelen her.